TuttiFrutti profilja

TuttiFrutti  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1999. december 06.
  • Lakhely
  • Kókusz (Keeling)-szigetek
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás I instagram I netezés
  • Zenei stílusom
  • Leginkább pop és r'n'b, de igazából minden műfajban találok olyat ami tetszik
  • Imádom
  • a szívemet fájdítani a menő telefonokkal, amiket nem kaphatok meg I ciniminis I glamour I mtv hits és music channel (hu) I starity <3 I Timbaland Carry Out c. számát (örökös kedvencem :D) I mézeskalács (és illata) I fahéjillat I télen a meleget a házba
  • Utálom
  • a reggeli felkeléseket I hüllők I kétéltűek I pókok I tökfőzelék (brrr) I ha a spotify-on reklám van I amit dukai regina csinál műsorvezetés közben a kezével (hahh xd)
  • Kedvenc sztárjaim
  • Selena Gomez Miley Cyrus Rihanna Kesha Bridgit Mendler Jennifer Lopez Pink Bruno Mars Victoria Justice Daniella Monet Elizabeth Gillies Ariana Grande Avan Jogia Leon Thomas III Matt Bennett Miranda Cosgrove

this heavy crown, it comes and goes around.

TuttiFrutti
Utoljára aktív: 2017.01.13. 20:08Státusz módosítva: 2014.12.19. 17:05

Mi újság nála?

2014.07.29. 12:12TuttiFrutti és Meercy mostantól barátok

2014.07.29. 08:08TuttiFrutti új kedvence Abraham Mateo

2014.07.19. 16:04TuttiFrutti és mostantól barátok

2014.07.06. 12:12TuttiFrutti új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2014.07.05. 19:07TuttiFrutti és varganna mostantól barátok

Bemutatkozás


A sablonszöveget lehagyván, bele is kezdenék a bemutatkozásomba.


15 éves, kisvárosi lány vagyok, vidám természetű, okos, lusta, alakalmanként türelmetlen. Ami pedig a külsőmet illeti, hosszú barna hajam és kék szemem van. Nem tudom, de úgy érzem ez a rész olyan társkeresősre sikeredett... :)


Amik rám vallanak:

~Ha a cikkeknél olvasom a véleményeket és közöttük látok egy olyat, hogy "egyetértek/nem értek egyet xy", akkor gyorsan leljebb görgetek, hogy megnézzem ,mit írt az az "xy". Nem tudom, ti hogy vagytok vele.

 ~Sokszor, ha unatkozok, más staritysek profilját olvasom, és ha tetszik a bemutatkozójuk, meg persze ha van bennünk némi közös is, akkor bejelölöm (de ez nem gyakori).

~Mint mindenki másnak, nekem is vannak őrült ötleteim: legutóbb Danoninot vetettem anyával. És igen, még mindig olyan finom, mint régen volt:))

Mit szeretek?

~A zene a mindenem, nem tudok élni nélküle. rengeteg kedvencem van. Mindig nézem a zenecsatornákat, meg persze a spotify-t és követem a legfrissebb zenéket.

~Imádom  a cipőket, a jó telefonokat (de persze csak nézegetni *arrrgghh* HOZZÁTENNÉM), de azért vannak dolgok amiket kifejezetten utálok, ilyen pl a tökfőzelék, a vagánykodó osztálytársak - sorolhatnám.

~Szabadidőmben trollfészezek, starityzek.

~Kecvenc applikációim: Spotify, We Heart It, Instagram, Pinterest.

~Babaszag/vagy illat?? áhhh

~Kerek csokoládé, lyukas csokoládé, tölött csokoládé, likőrös csokoládé..hahhh ez jó :DDD

~a #teenager posts-okat

~Superwoman videókat, de ha már-már az unalom határán vagyok, vagy nem tudok elaludni, megnézek 1-2 Zoellát is.


Iskola?

~Utálok tanulni. Persze, saját magam érdekében mindent megtanulok (de nagyon sok alkalom volt, mikor lusta voltam, és inkább írtam egy frankó -hülye szó- puskát :D) Sokan mondják: stéber, meg ilyesmi.Pedig nem vagyok az, sokak úgy gondolják, ha a legtöbb dolgozatod ötös, az már stréberség.

~Mióta gimnazista vagyok, a dolgok megváltoztak, mostmár nincs töriórán glamour olvasás, beszélgetés, a matekórákon pedig nincs alvás.

Az életben szemetszúró/idegesítő számomra


~a tippmix láz fiúknál és lányoknál egyaránt

~ a szappanoperák

~Violetta és minden Violettás dolog

~ha valaki azt írja a bemutatkozója elejére, hogy "ezek meg ezek a kedvenc énekeseim/énekesnőim, ha le akarod fikázni őket, akkor már ne is olvasd tovább a bemutatkozómat..." és a hasonlókat

~Dzsásztin Bíbör I Ván Direksön és a direksönerek I és az Asaf Avidian akiről még mindig nem derült ki számomra, hogy fiú vagy lány. Nagyon nem bírom a One Day c. számát,, idegesítő a hangja.


Éééés a rész azoknak, akik tényleg nagyon kíváncsiak:D

nem akartam olyan hosszú bemutatkozót, úgyhogy ezt már csak azok a staritysek olvassák el, akik szeretnek olvasni, és tényleg nagyon kíváncsiak (de persze azok is megtehetik, akik éppen unalmukban nem tudnak mit csinálni :D). Ha már ez téényleg HOSSZÚ lenne :)

Következzenek tehát a kedvences izék!

Részesítsük előnybe a nőket (jajj ez feministás xd) szóval:

Kedvenc énekesnő: nagyon sok van, elképzelhetetlennek tartom a választást, de  ha tényleg muszáj lenne: Meghan Trainor, Lady GaGa, Katy Perry, Ariana Grande, Jessie J, Fergie, talán még Miley. Magyarokat nem nagyon hallgatok, csak a rádióban.

Kedvenc rappernő: Iggy Azalea és Nicki Minaj- ez kétségtelen

Kedvenc lánybanda: Little Mix

Kedvenc énekes: itt is rendkívüli a hezitáció ajjajj!! Akiket legjobban szeretek: Bruno Mars,  Jason Derülo (én mindig ü betűvel írom a nevét :) és egy-két Usher nótát is meghallgatok.

Kedvenc rapper: Macklemore, Wiz Khalifa (bár tőle nincs sok kedvenc zeném), Timbaland, 2Chainz és ha Redfoo rappernek nevezhető, akkor őt is.

Kedvenc banda: OneRepublic, Hősök, Punnany Massif, Imagine Dragons, MKTO, de mindenek előtt a Maronn5.

Kedvenc DJ: Calvin Harris, Avicii, David Guetta, Martin Garrix, Alesso, Afrojack Tujamo, Steve Aoki, Showtek és még 1-2 Skrillex számot eltűrök.


Hát röviden ennyi rólam, ha később még eszembe jut valami leírom, de nyugottan kérdezzetek.válaszolok! Szavazzatok, és jelöljetek, meghálálom <3


StarityForever

Randomképek

458276145.jpg
2209.jpg
436975902.jpg
26755125.jpg
252925059.jpg
439253618.jpg

Barátok

varganna
varganna

visszatérő vendég

Lillaa11
Lillaa11

új tag

BVikee
BVikee

visszatérő vendég

TDodge
TDodge

új tag

Üzenőfal

TuttiFrutti TOP5 JÚLIUS 5.Nicole Scherzinger-Your Love 4.Chlöe Howl-Rumour 3.Clean Bandit ft. Sharna Bass - Extraordinary 2.Nico&Vinz-Am I Wrong 1.Will.I.Am ft. Cody Wise - It's My Birthday

2014.08.27. 16:04

TuttiFrutti TOP5 JÚNIUS 5.Pitbull ft. Jennifer Lopez & Claudia Leitte-We Are One 4.Ella Henderson- Ghost 3.Pharrell-Marilyn Monroe 2.Avicii-Lay Me Down 1.One Republic-Love Runs Out

2014.08.27. 16:04

TuttiFrutti Egy cikk miatt arra a döntésre jutottam, hogy az összes Top5 listámat ki fogom írni az üzenőfalamra, amit 2014 júniusától kezdtem írni.

2014.08.27. 16:04

Gabica12105 Töriórák igazak! :D De azt kihagytad, hogy fényképezgettél is meg zenét hallgattunk és a házimásolást iletve a puskakészítést sem szabad kihagyni!! :D

2014.07.22. 11:11

Gabica12105 Matekórán én aludtam mindig te meg magadba beszéltél és néha felkeltettél! :D :D :P

2014.07.22. 11:11