Starity

Lizzy9500 profilja

Lizzy9500 white white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1995. október 04.
  • Lakhely
  • Tokelau-szigetek
  • Kedvenc időtöltéseim
  • a sálvalóságban élni
  • Zenei stílusom
  • kápo(p)szta
  • Imádom
  • Dumbót
  • Utálom
  • a kutatásmódszertant, a hisztériákat
  • Twitterem
  • - nem publikus -

.

Lizzy9500
Utoljára aktív: 2015.04.12. 16:04Státusz módosítva: 2014.10.08. 20:08

Bemutatkozás

Halihó!  ^-^

 Sztáradatlapjaimról lemondok felelős szerkesztő javára! 

Kim Taemin (C-Clown)

Yoo Barom (C-Clown)

 

Isten hozott a profilomon. :3

Egy átlagos 19 éves budapesti lánynak mondanám magam. Egyetemista vagyok az ELTE-n, és ha minden jól alakul, 4 év múlva gyógypedagógus leszek. Autista gyerekek tanárnénije szeretnék lenni. :)

De gondolom nem érdekelnek a jövőbeli terveim, ezért egy kicsit érdekesebb témával folytatom...

     

A személyiségemet alapvetően bubbly-snak mondanám. Nagyon sokat nevetek és szinte megállás nélkül beszélek. Elég pozitív ember vagyok. Szinte sosem sírok, ami alatt tényleg azt értem, hogy soha. Utoljára szerintem 2-3 éve esett meg. Vajon érzéketlen lennék...?

Nagyon vidám vagyok, ezért nem is viselem jól, ha körülöttem rossz a hangulat. Igyekszem felvidítani az embereket, mosolyt csalni az arcukra. Még az sem zavar, ha eközben hülyét csinálok magamból. Amihez igazán nem kell erőlködnöm. Borzasztóan szerencsétlen vagyok. Nincs olyan nap, hogy ne ütném meg valamim, ne borítanék magamra valamit, vagy törnék el valamit... De már hozzászoktak a körülöttem lévők. Meg se lepődnek a bénázásaimon.

Nagyon gyerekesnek tartom magam. Már talán betegesen rajongok a rózsaszínért, amit nem úgy kell elképzelni, hogy csak rózsaszínt hordok. Általában a feketét és a sötétebb színeket illetve a fehéret preferálom ruhák terén. A rózsaszín a szobámban található meg (babarózsaszín fal, a plafonon rózsaszín felhőkkel) vagy a kis apróságaimon (nyakpárna, toll, füzet, fogkefe stb).


Imádom a meséket. Leginkább a hercegnős, kislányos, megmosolyogtató meséket szeretem. Ilyenek például a régi, igazi Disney mesék. De emellett mondjuk szeretem még az Avatart is vagy a Narutot. Szóval ilyen téren is változatos az ízlésem.

Szeretem magam királylánynak és még fiatalnak képzelni. Egyre öregebbnek érzem magam, ami mély depresszióba ejt. :(

Nem szeretem az ostobaságot, a primitív embereket. Akik nem tudnak helyesen írni vagy csak egyszerűen buták. De amúgy minden emberrel kijövök. Könnyen alkalmazkodom. Elég közvetlen vagyok, könnyen barátkozom, de igazi barátom nincsen sok. Legtöbbjüket a gimnázium vagy az általános iskola óta ismerem, de van egy lány, akit itt ismertem meg starityn. Ugyan sokan vannak, akikkel nagyon jóba lettem az oldalon, de ő kitűnik mindegyikük közül. Ez a lány pedig nem más, mint az én drága sálpajtim.

A szabadidőmben szeretek kreatívkodni. Ez alatt minden olyan dolgot értek, amihez kell egy kis eredetiség: rajzolás, szoba díszítés stb. A ruháimat is szeretem átalakítgatni. Van egy saját stílusom, amik boltokban ritkán találhatóak meg. Épp ezért a ruhaátalakítás mindig aktuális feladat nekem. Gondolom, most már sejted, hogy kicsit kilógok a hétköznapi emberek tömegéből, akikkel a hármas metrón összefuthatsz reggel 7-kor, amikor a suliba vagy munkába igyekszel. Van egy stílusom, ami úgy gondolom egyedi. Sokat inspirált a koreai kultúra, a koreai öltözködés, az ulzzangok stílusa. Kétféle sítlusom van, egy királylányos, aki csinos szoknyákban, blúzokban jár, és egy másik stílusom, aki jobban szereti a "csövi" ruhákat. Ruhaügyileg a legnagyobb 'inspirálóm'  Go Jun Hee.

 

Emellett "tanulok" koreaiul is. Már egész sok mindent megértek, olvasni is tudok. Írni még annyira nem. :/ Ezt annak köszönhetem, hogy a barátnőm megismertetett a k-poppal 5 éve. Azóta minden nap hallgatok valami koreai zenét, így akaratlanul is megtanultam. Meg persze a dalok után jöttek a különböző sorozatok, amiknek azóta is hatalmas rajongója vagyok. Nincs olyan, hogy ne néznék éppen valami sorozatot, legyen az drama vagy show. Már rengeteget láttam, de a legnagyobb hatást a City Hunter és az Iris tette rám. Azóta sem láttam olyan igényes, mindig szórakoztató, izgalmas sorozatot.

Ha pedig megemlítettem a zenét, muszáj beszélnem róla. Megpróbálom felsorolni azokat a bandákat, amiket szeretek, de biztosan nem tudom majd az összeset. Mindig kihagyok valakit... Szóóval, Ta-Dah!

2NE1 * 2AM * 2PM  * 4Minute * After School * A-Pink * Akdong Musicians * AOA * B1A4 * B.A.P * Beast * Big Bang * BTS * BtoB * Bigflo * Boyfriend * CN.Blue * C-Clown * D-Unit * EXO * Epik High * FT.Island * f(x) * Girl’s Day * GOT7 * Infinite * Infinite-H * JJ Project * Kara * LC9 * Leessang * MBLAQ * Miss A * M.I.B * NU’EST * Orange Caramel * Crayon Pop * Rainbow * Super Junior * SNSD * Shinee * Secret * TVXQ * Teen Top * TOPP DOGG * U-Kiss * VIXX * WINNER * Ailee * G.Na * Roh Ji Hoon * Lee Hi * Henry Lau * K.Will * Kang Seungyoon * Rain * IU * Juniel * Troublemaker

A legnagyobb kedvenceimet még fontosnak tartom megemlíteni.

G-Dragon * Lee Gikwang * Yook Sungjae * Yoo Youngjae * Mark Tuan * Park Chanyeol * Jung Taekwoon * Kim Jongdae * Lee Jonghyun * Hoya * Lee Joon * JR * Kevin Woo * Eunhyuk * L.Joe * Gongchan * Jeon Jungkook * Noh Minwoo * Ahn Jaehyun * Go Junhee * Lee Minho * Kim Soohyun * Hong Jonghyun * Kim Woobin * Kang Gary * Song Jihyo * Jang Geunsuk * Song Joongki * Park Minwoo * Lee Dongwook * Seo Kangjoon * Kang Sora * Lee Sora 


Az utóbbi időben nagyon megszerettem az Akdong Musicians nevezetű testvérduót. Még nagyon fiatalok - mindketten fiatalabbak nálam - de borzasztóan tehetségesek. Nem fogok róluk többet írni, de mindenkinek ajánlom, hogy hallgasson bele a zenéjükbe. Hihetetlenül aranyosak és szeretni valóak. :)

A kedvenc számom tőlük jelenleg a Melted. Egyszerűen gyönyörű...

Az utolsó dolog - pontosabban ember - akiről még beszélnem kell, nem más, mint az én óriásembermanóm, Park Chanyeol, nekem csak Csááni. Az az emberke, aki az én Dumbóm, mammutfenyőm, repülőm. Ő az, akinek a hátán el fogok repülni a naplementében, mint egy romantikus filmben lol. Nem tudom, mi fogott meg benne ennyire, de amint megismertem, beleszerettem - persze képletesen. Úgy érzem, sok mindenben hasonlítunk személyiségileg, talán ez vonzott hozzá azonnal, mint egy mágnes. De nem fogok róla nyálas regényeket írni, mert valószínűleg képtelen is lennék rá. A lényeg, hogy szeressétek, támogassátok, mert nagyon nagyon megérdemli.

És most jön a legfurcsább dolgom, amit sokan nem fognak érteni, és eltorzult arccal fogják olvasni a soraimat. Ha egyáltalán elolvassák... Ez pedig nem más, mint a yaoi-mániám. Igen, imádom az én kis homi-párjaimat. Szeretem azt képzelni, hogy nem csak a képzeletemben léteznek, hanem a valóságban is. Sőt, nem csak képzelem, hiszem, hogy így is van!
A legnagyobb kedvenceimet muszáj felsorolnom: a Jinmark mindenekelőtt (GOT7), Hanjoo (TOPP DOGG), Taohun (EXO), Eunhae (Suju), Chanbaek (EXO).
Viszont emellett persze vannak a hétköznapi ember számára "normális" párok, akiket szintén támogatok nagyon. Ilyen például a Monday couple (Song Jihyo és Kang Gary), illetve a We got married párjai. Azok, akiket a legjobban kedveltem a következők voltak: Khuntoria (Nichkhun és Victoria), Dimples couple (Leeteuk és Kang Sora), Extreme couple (Jinwoon és Go Junhee), Taeun couple (Taemin és Naeun), Jjonga couple (Hong Jonghyun és Yura).

Utoljára még néhány tudnivaló:

Nyugodtan írj, nem harapok / Ha szavazol, jelezd, valószínűleg visszamegy / Ne jelölj be barátnak anélkül, hogy beszéltünk volna

Most pedig itt a könnyes búcsú ideje. :( Még egyszer köszönöm, ha végigolvastad a kissé hosszúra sikeredett bemutatkozásom, és szántál rám ennyit az értékes idődből. :)

Legyen szép napod! Bye~~~!

Lizzy9500, 2014. október 4. (szombat)