Starity

redleszter profilja

redleszter  
  • Statisztika
  • 0 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 2 barátja van
  • 1 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. december 12.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

*-----------* infó német helyett a legjobb *w*

redleszter
Utoljára aktív: 2013.12.19. 08:08Státusz módosítva: 2013.12.18. 10:10

Mi újság nála?

2013.12.13. 23:11redleszter és Little Metal Girl mostantól barátok

2013.12.12. 19:07redleszter új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2013.12.12. 19:07redleszter új kedvence Zayn Malik

2013.12.12. 19:07redleszter új kedvence Louis Tomlinson

2013.12.12. 19:07redleszter új kedvence Niall Horan

Bemutatkozás


 

                                     ~You Only Live Once.~ 

                                                                 I love One Direction *w*

 


 

Hello kedves látogató!

Nevem Eszti mint amint az kiderült a nevemből amit nyilván elolvastál már.Az életemet nyilván nem kötöm az orrodra ,mert nem ismerlek.Ha mégis ismernélek akkor meg minek mondjam el? Nyilván akkor hallottad már tőlem.Nos hát én nem vagyok egy "nagymenő" személyiség,de úgy gondolom ,hogy aki jóban van velem azzal egész jó kapcslatot ápolok.A korom nem írom le,mert. Amit rólam tudni kell még:Naponta nagyon sokat hallgatok zenét , s rajzolok ha van rá időm,bár elég kevés időt fordíthatok mostanában erre.Aki első látásra lát azt hiszi hülye vagyok aki ismer az tudja. :D Ha kíhúzol a sodromból nem lesz jó vége :/ elég hamar "robbanok" Csúnyán nem beszélek senkivel,amíg nem ad rá okot.Mindent meglehet velem beszélni úgygondolom, nem vagyok pletykás természetű...Ennyi voltam ha bármi kérdésed van rajta! válaszolok bármikor,s bárkinek *.* 

 

 

                                    Egy kicsit a One Directionról:

Kedvencem *-*:Harry Edward Styles 1994. február 1-jén született Cheshireben, az Egyesült Királyságban. Szülei 7 éves korában elváltak, édesanyja, Anne Cox pedig később összeházasodott Harry jelenlegi nevelőapjával, Robin Twist-tel. Harry a One Direction előtt játszott még egy együttesben, a White Eskimo-ban. Harrynek egy nővére van, Gemma Styles. Az X-Faktor hetedik szériájában fedezték fel, ahol egyéni énekesként indult, de Simon Cowell, az egyik mentor ötlete alapján csak csapatként engedték tovább 4 másik fiúval, Liam Payne-nel, Louis Tomlinsonnal, Zayn Malikkal és Niall Horannel. Ekkor alakult meg a One Direction 2010-ben, a név ötlete tőle származik. Harry a zenekar legfiatalabb tagja.

 

Louis William Tomlinson (eredetileg Louis Troy Austin) 1991. december 24-én született Doncasterben (Egyesült Királyság) Johanna Darling és Troy Austin gyermekeként. Négy húga van: Lottie, Félicité, és egy ikerpár, Daisy és Phoebe. A szüleik 2011-ben elváltak. Ő a zenekar legidősebb tagja.Legdilisebb dilis *--------*

Liam:

Liam James Payne 1993. augusztus 29-én született Wolverhamptonban (Egyesült Királyság) Karen és Geoff Payne gyermekeként. Koraszülött volt. Liamnek két nővére van, Ruth és Nicola. Négyéves koráig kórházi vizsgálatokra kellett járnia, mivel az orvosok észrevették, hogy az egyik veséje diszfunkcionált. Liam először 2008-ban jelentkezett a brit tehetségkutatóba, ahol egészen a mentorházig jutott, ám Simon Cowell úgy gondolta, a fiú még nem áll készen, és arra kérte, hogy két év múlva próbáljon újra szerencsét.

Niall James Horan 1993. szeptember 13-án született Mullingarban (Írország) Maura és Bobby Horan gyermekeként.Egy testvére van Greg Horan. Greg és Denise fia Theo Horan (Niall keresztfia). A szüleik elváltak, amikor Niall ötéves volt. Az ő meghallgatását eredetileg nem sugározták a műsorban.

 

 

 

Zayn Javadd Malik 1993. január 12-én született Bradfordban (Egyesült Királyság); félig angol, félig pakisztáni énekes. Két húga (Safaa és Waliyha) és egy nővére(Doniya) van. Anyja Patricia Malik, apja Yaser Malik.

 

 

 

 

Kendvenceim *w* imádom őket *-*

 

 

 

 

 

 

 

Kedvenc sztárok

1 Harry Styles
2 Louis Tomlinson
3 Zayn Malik
4 Niall Horan
5 Liam Payne
további kedvencek

Randomképek

cipőők.jpg
1D.jpg
december.jpg

Barátok

Kate Downey
Kate Downey

Polly™

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!