Starity

happilygirl. profilja

happilygirl.  
  • Statisztika
  • 12 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 2 barátja van
  • 2 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2014. január 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

SUMMER!

happilygirl.
Utoljára aktív: 2014.06.24. 13:01Státusz módosítva: 2014.06.10. 14:02

Mi újság nála?

2014.06.09. 22:10happilygirl. új kedvence Selena Gomez

2014.04.11. 22:10happilygirl. és Sz.Dóri mostantól barátok

2014.03.23. 14:02happilygirl. új kedvence Patai Anna

2014.01.24. 16:04happilygirl. és Erika 14 mostantól barátok

2014.01.11. 16:04happilygirl. új képeket töltött fel a fotóalbumába.

Bemutatkozás


                                            Szervusz kedves Idegen! :)

 

 

Nem áradoznék sokat magamról. Minek? Ez egy olyan oldal, ahol a sztárok, a közös rajongás köti össze az embereket. Vannak ezen belül családok. Rajongó családok. A világ mindenpontján akad egy-két rajongó, aki Veled együtt rajong egy számodra, "tökéletes" csillagért. Erről szól ez az oldal... Na mindegy is, nem oldalgok, nem adok ömlengést, inkább ismertetném életem kis részét.

Négy szerelmem van. 1.A zene. Ha zene sincs, én sem vagyok. Legyen bicikli, autó, busz, repülő én azon is zenét hallgatok.

2.A tánc. 9 éve táncolok a suliban, lehetséges tánc suliban tanulok tovább. Az iskolámnak, szüleimnek, családomnak, a világ legjobb tánctanárának köszönhetjük kis tánc csoportunkkal, hogy kijuthattunk 2013 nyarán Kínában :) Felejtehetlen élmény. És nem, a kínaiak nem kutyahúst esznek! Rettentő sok finom, ínyenc ételt faltunk be, és az őszintét megvallva ezen is eltudnék élni - és még nem is híznék el -. És nem, nem "húzott szemű, sárga gyíkok" a kínaik. SOKKAL KÖZVETLENEBBEK, MINT BÁRMELYIK MAGYAR EMBER!

3.A családom. Mindet megtennék értük, de ezzel gondolom mindenki így van:) A családba beleszámít a 3 legjobb barátnőm és 2 legjobb fiú barátom. 

 

 

      4.                                             

Na, akkor itt és most mondanám, hogyha utálod, ne is menj tovább! Köszönöm, hogy eddig is elolvastad. Biztos van neked is olyan kedvenced, akit én nem kedvelek, de ÉN NEM KRITIZÁLOM. Szóval legyünk kvittek.


Igen Selena Gomez. A példaképem. Az inspirációm. A hősöm. Lassan 5 éve, hogy én is a Selenatorok családjába tartozok. Egyszerűen imádom Selenát! Gyönyörű. És igazán sok mindenre megtanított. A legrosszabb napjaimban is az ő zenéjét hallgatva mondogattam: Ki mondja, hogy nem vagy tökéletes? Mélységesen tisztelem, azért, mert az UNICEF-nél már 19 évesen nagykövet volt. Önzetlenül segített az Afrikában szomjazó gyerekeknek. Nem is sorolnám tovább, miért szeretem, hiszen aki Selenator, az tudja miért szeretjük. Mindent megtennék azért, hogy legalább életemben egyszer, legyen vele közös képem, és hogy egyszer az első sorban tomboljam végig a koncertjét.

 

 

 

"“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.” - Selena Gomez

“A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb semmi, ha nem vagy jókedvű.” - Selena Gomez

Selenán kívűl nagyon sok mindenkit hallgatok még. Nem vagy "fajgyűlölő" (ha érted:D), bármilyen zenét meghallgatok. Egyetlenegy banda van aminek már a neve is irritáló számomra: The Vamps. De nem kritizálom őket. :)

 

Köszönöm, megtisztelő figyelmed, örülök, hogy végig olvastad. Ha bármire kíváncsi vagy, írj bátran. :)

 

                                        A L O H A  ;)

Kedvenc sztárok

1 Patai Anna
2 Selena Gomez
további kedvencek

Randomképek

nice_girls_catsmob_vers_02699_017.jpg

Barátok

Sz.Dóri
Sz.Dóri

új tag

Erika 14
Erika 14

új tag

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!