Starity

Oriavikt profilja

Oriavikt  
  • Csatlakozott
  • 2014. január 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • április 22.
  • Lakhely
  • Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenélés(fuvolázom),Olvasok,Filmeket nézek,
  • Zenei stílusom
  • Klasszikus,Pop,Rock,Jazz,Metal,
  • Imádom
  • Állatokat.
  • Utálom
  • A hazug embereket.

Oriavikt még nem állította be a státuszát

Oriavikt
Utoljára aktív: 2014.02.17. 19:07Státusz módosítva: 2014.01.13. 15:03

Mi újság nála?

2014.01.26. 17:05Oriavikt új kedvence Lorán Lenke

2014.01.26. 17:05Oriavikt új kedvence Coco Jones

2014.01.26. 17:05Oriavikt új kedvence Greg Baker

2014.01.26. 17:05Oriavikt új kedvence Cipő

2014.01.26. 17:05Oriavikt új kedvence Whoopi Goldberg

Bemutatkozás


Sziasztok!

Az én nevem: Oriavikt

Hajam színe: Szőkés-barna

Szemüvegem színe: Lila

A kedvenc........

Állatom: Papagáj, hörcsög

Színem: Lila, és a piros

Növényem: Gyöngyvirág

Tantárgyam: Ének-zene 

Hangszerem: Fuvola

Tárgyam: Hangszóró

Kedvenc magyar számom: 1.Kocsis Tibor és Janicsák Veca Ez az a perc

                    2.Oláh Gergő Törj ki a csendből

Kedvenc képeim:http://llbwwb.tumblr.com/post/74021704760/for-the-bunny-lovers-cute-bunny-by-noname

http://whatshouldwecallme.tumblr.com/post/54663764151/when-i-see-my-crush

http://wonderous-world.com/post/74033990365/harvest-mouse-by-dennis-lorenz

Kedvenc Sorozatok:

Lovely Complex

Ez az anime két különc diákrol szól,Koizumi Risáról és Otani Atsusiról.Koizumi Risa az átlagos lányoknál sokkal magasabb ,Otani pedig a fiuknál alacsonyabb.Minden évben egyosztályba kerülnek,és termeszetüktől fogva állandóan veszekednek,de a nevetséges civakodásuk ellenére nagyon is kedvelik egymast :) ...
Otani magassága ellenére tagja a suli kosárlabdacsapatának, és kimagaslóan jobb, mint a többi srác... Mindketten szerencsétlenek a szerelemben, és azon vannak, hogy társat találjanak maguknak. Risa minden évben és minden adandó alkalommal megfogadja, hogy szerez magának valakit... Ám a boldogság közelebb van, mint gondolná...

A lány érzései váratlanul más irányba kezdenek kanyarodni. Rájön, hogy a barátsága Otanival nem folytatódhat ilyen módon tovább, hiszen komolyabbak a szándékai a fiú iránt. Szerencsétlenül próbálkozik Atsushi-nál, de a srácnak soha nem esik le semmi... Hamarosan felbukkannak a riválisok és a régi szerelmek... No és hogy hogyan érez igazából Otani? Vajon működhet-e egy ilyen kapcsolat? Gátat szabhat-e egy szerelemnek a magasságbeli különbség? Nos, aki megnézi a sorozatot... az megtudja.

 


Nana

A sorozat két fiatal lányról szól, akik épp Tokióba tartanak egy csodaszép, havas estén. Mindketten húsz évesek, és álmaikat, vágyaikat, szerelmüket keresve indulnak el a nagyvárosba. Mindkettőjük neve Nana. A nagy hóesés miatt a vonat hosszú ideig egy helyben áll, és ez beszélgetésre sarkallja a lányokat.

Oosaki Nana a Blast (Black Stones) punk együttes énekesnője, külsőleg hűvös és vagány kinézetű lány, de testében egy sebzett lélek lakozik. Álma és élete is egyben a zene, egyetlen csomagja egy gitár és egy doboz cigaretta, állítása szerint másra nincs is szüksége. Komatsu Nana egy életvidám és sokat fecsegő típusú ember, aki hajlamos első látásra beleszeretni abba a férfiba, aki elmegy mellette az utcán, és ez már elég sokszor okozott neki fájdalmat. De úgy látszik, végre megtalálta igaz társát, és hozzá költözik Tokióba. Álma, hogy szerető feleség legyen, és hogy elláthassa azt a férfit, akit igazán szeret.

A két szereplő útja elválik, mikor a vonat végre befut Tokióba. De később a sors újra összehozza őket és végül lakótársak lesznek. Két különböző személyiséget ismerhetünk meg a lányokban, mégis az idő elteltével kialakul köztük egy kötelék, ami mindennél erősebb. Nana és Hachiko (K. Nana) egymás mellett ismerik meg a felnőtté válás örömeit és kínjait, együtt fedezik fel önmagukat és az életet.

Az anime
A sorozat nagyon komolyan és reálisan mutatja be a legtöbb mai fiatal problémáit. A szereplők különböző szemszögeiből ismerhetjük meg, hogy milyen a felnőtté válás. Osaki Nana története a karrierről és ennek nehézségeiről szól. Hogy a zeneipar hatására hogyan tud széthullani egy fiatal élete. Hachi részéről egy önállótlan személyiséget ismerünk meg, akinek az élete a szerelemről és hozzá fűzött gyerekes álmokról szól. A karakterek és személyiségük kulcsfontosságúvá válnak az animében, minél jobban halad előre a történet, annál több személyiséget ismerünk meg. A két főszereplő között már-már olyan ellentétek merülnek fel, amik a valóságban viszálykodáshoz is vezethetnének, de a két karakter rendkívüli módon kiegészíti egymást.

Az animére jellemző a romantikus, de egyben drámai hangvétel is. A sorozat vége felé a hangulat egyre borultabb és szomorúbb lesz, és a vicces, humoros jelenetek száma is kevesebb lesz. A karakterek nagyon szépen ki vannak dolgozva, tipikusan shoujo-ra jellemző rajztechnikával. Ai Yazawa hatalmas sikerű mangájának feldolgozása a Nana, amely inkább fiatal lányok és nők körében népszerű. A karaktereket, ahogyan várható az írónőtől, nagyon egyedire sikerült megalkotnia. Szintén Yazawa kezei nyomán látott napvilágot a Paradise Kiss című anime is, ami nem aratott olyan nagy sikert, mint a Nana. Szerencsére az adaptáció hűen követi a manga eseményeit, mert Yazawa igen erősen figyelte az anime szerkesztését. A manga a mai napig fut, a jelenleg kiadott 21 kötetből az anime az első 12-t dolgozza fel.

Amit még mindenképpen meg kell említeni, az a zenéje. Szerintem hihetetlenül jól összeválogatták az op/ed-eket és a karakter zenéket is. Zene téren abszolút kedvenc... Na, ennyit erről az igazán remek animéről... legalább egyszer érdemes megnézni és nem csak shoujo fanoknak ajánlanám, nyugodtan nézze meg az is, akinek nem a szíve csücske ez a műfaj, higgyétek el, tetszeni fog!

 

Kedvenc Filmeim:

Hacsi

Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra. Így megy ez egészen addig, míg egyszer nem érkezik meg a gazdi. A kutya azonban élete végéig hűségesen várta a professzort, minden nap megjelent az állomáson.


 

Marley meg én

John (Owen Wilson) és Jennifer Grogan (Jennifer Aniston) beköltöznek első közös otthonukba. John azonban még nem érzi magát felkészültnek az apaságra. Barátja tanácsára örökbe fogadnak egy kölyökkutyát, hogy némi tapasztalatot szerezzenek a gondoskodásról. Marley, a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat.



 

Amit még szeretek: Zene, Állatok, Anime......

Hogy jutottam el a Starityre???

Egy évfolyam társam ajánlotta............Megnéztem megtetszett és most itt vagyok..........


Kedvenc sztárok

1 Maite Perroni
2 Ashley Tisdale
3 Ellie Goulding
4 Lékai-Kiss Ramóna
5 Som-Balogh Edina
6 Nagy Feró
7 Demi Lovato
8 Kristen Stewart
9 Taylor Lautner
10 Taylor Swift
11 Johnny Depp
12 Emma Watson
13 Aidan Turner
14 Sterling Knight
15 Hugh Laurie
16 Owen Wilson
17 Adam Sandler
18 Michael Jackson
19 Mitchel Musso
20 Anna Kendrick
21 Ryan Reynolds
22 David Boreanaz
23 Emily Deschanel
24 Bud Spencer
25 Jason Statham
26 Eddie Murphy
27 Terence Hill
28 Rob Schneider
29 Rowan Atkinson
30 Nyári Diána
további kedvencek

Barátok

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!