Starity

Nixie profilja

Nixie white  
  • Statisztika
  • 10 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 3 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2014. március 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1996. április 06.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Snowboard, rajz, gitár, ének, divat, vásárlás, mozi...
  • Zenei stílusom
  • R&B

Nixie még nem állította be a státuszát

Nixie
Utoljára aktív: 2014.12.23. 11:11Státusz módosítva: 2014.06.23. 14:02

Bemutatkozás


Sziasztok a nevem Lakatos Nikolett Roxána ---->Nixie. A barátaim 1. osztályban azt találták ki, hogy legyen a nevem Nixie, mert ez rövidebb. Pár szót magamról: imádok gitározni, néha dalokat is írok, de csak hülyeségből. 3 éve snowboard-ozok, és meg kell hogy mondjame gész jól megy. Emiatt Ausztráliából Amerikába kellett költöznünk.

Ashley (Michelle) Tisdale

Nem is tudom hol kezdjem. Talán a High School Musical-nél. Amikor ez volt a menő, még kissé gyerek voltam, tehát -mint a legtöbb gyerek sem- nem nagyon kedveltem Sharpay-t, mert ugyebár szét akarja szakítani Gabriellát és Troyt. Na igen, ezt eleinte nagyon nem néztem jó szemmel. Először ő volt az, akit legkevésbé kedveltem. Aztán jött a 2. része. Az már kicsivel jobban tetszett, ugyanis megtetszett a hangja. Végül a 3.rész is kikerült a mozikba. Ott már beláttam, hogy borzalmasan ügyes színésznő, ugyanis nem lehet valami könnyű eljátszani neki egy undok, beképzelt, sznob csajt. Tiszta sor az egész. Láttam a Zack&Cody-ban is, de ott nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert túl kislányos volt a karaktere. Aztán láttam a Sharpay Csillogó Kalandjában. Hát, nekem az a rózsaszín habos-babos dolog nem jött be. Aztán láttam még pár filmben és tudtam, hogy remek énekes és színésznő.

Claire (Rhiannon) Holt

Hihetetlenül tehetséges,az egyik kedvenc színésznőmmé nőtte ki magát az elmúlt 1 évben!Először én is csak a h2o-ból ismertem az arcát,az első 2. évadot néztem meg,egyik csajszit sem tartottam nagy durranásnak (Claire-t sem) nem gondoltam volna,hogy miután ott hagyja a szériát rohan üldözni a Hollywoodi-álmot!;D Szóval később láttam a Mean Girls 2-ben,ott se érdekelt még annyira,felejthető volt az alakítása.Majd a Pretty Little Liars-ben, "találkoztunk újra",de még ott se tartottam olyan nagyon nagy tehetségnek Claire-t,számomra nem hozta hitelesen a lezbi csaj karakterét,látszott rajta,hogy nem az.Igazán The Vampire Diaries-ben lett hatalmas kedvencem.Nagyon jól áll neki a szerep,a karaktere belevaló és szerethető,ahogy Claire is. :) Meg micsoda változáson ment kereztül!A PLL-ben,szerintem, előnytelen volt az egész megjelenése,a TVD-ben meg kifejezetten dögös és csak sugárzik róla a magabiztosság.Lehet a karaktere miatt (is) tűnik így mindenesetre nekem az egyik kedvencem lett!Claire-t meg biztos megnézzem a jövőben bármilyen szerepben,nagy utat járt be eddig és kíváncsi vagyok rá.Belopta magát a szívembe ez a szeplős,ausztrál lány! 

Phoebe (Jane Elizabeth) Tonkin

A H2O-nak csak a 3. évadát néztem, az első két évadból csak pár epizódot láttam, de azokban nem volt szimpatikus Cleo, azok a szájlebiggyesztések és erőltetett nyafogások nem voltak kedvemre, mentségére szóljon, ez volt az első jelentős szerepe és valamikor mindenki volt kezdő. A 3. évadra sokat fejlődött, akkor már igazán megkedveltem. Színészi képességeire jobban a The Secret Circle-ben derült fény. Nagyon szerettem ezt a sorozatot, csak sajnos az első évad után befejezték. Phoebe karakterét bírtam a legjobban, igaz egy gonosz r*bancot játszott, de hozzáteszem nagyon jól! Manapság már nem nagyon figyelek oda rá, tudom, hogy a Vámpírnaplókban is alakít, de az engem hidegen hagy. Mint ember, nem ismerem nagyon, de néhány képén kicsit nagyképűnek látható (szerintem). Az elmúlt időszakban egy aprócskát ellenszenvessé vált számomra, különösebb ok nélkül. Amúgy nagyon szép lány és a stílusára is kap egy lájkot.

Leona (Louise) Lewis

Leona számomra A Hang. Kedvenc énekesnőm, a dalait betéve tudom, egyszerűen nem tudom megunni őket, valamint magát Leonát is a szívembe zártam az évek alatt. Nagyjából 2008-2009 környékén hallottam róla először, amikor véletlenül belebotlottam a Take a Bow-t. Egymás után vagy tízszer lejátszottam, utána rákerestem több koncertfelvételére is, majd szépen lassan végignéztem az X-factoros produkcióit. Megérdemelten győzött, és azt hiszem ő ennek a tehetségkutatónak a legnagyobb csodája. Egyszerűen fantasztikus, milyen magas hangokat képes kiénekelni, hogy mennyi erő van benne, mennyire szerény és alázatos a szakma iránt. Nincsenek botrányai, nem szállt el a sikertől - ellenben állatvédő, és egy nagyon szimpatikus lány. A Spirit albuma eszméletlenül jó, kedvencem róla a Bleeding Love, Homeless, Footprints in the sand, Run, de a Better in time és az I will be is tetszik. Az Echo sem lett rossz, sőt, a Broken, Naked és Stop Crying Your Heart Out abszolút favoritok, viszont a Glassheart, összességében, mint album, jobban sikerült (szerintem) mint az Echo. Sajnálom, hogy nem kap annyi figyelmet, pedig nagyon-nagyon tehetséges, és nagyon kevés énekesnő van, aki annyira jó lenne, mint Ő.

Alexandra (Imelda Cecelia Ewen) Burke

Szerintem ő a legkedvesebb angol származású énekesnőm. Imádom a dalait, az főleg boldogít, hogyha valaki tud érzelmes és pörgős dalokat kreálni egyaránt. Az Overcome albuma telitalálat lett (nem a lottón, habár ott is pályázhatott volna :D), az összes sláger fantasztikus egytől-egyig. A The Silence volt, amit legelőször hallottam tőle, de a szövege meg maga a dallam azonnal a hatalmába kerített. A Broken Heels pedig a pörgőségéről és a vadító dallamról hírhedt, amit szintén az kedvenc számaim közt tudhatok. Kicsi örömrázás ért, mikor megtudtam a győzelmét az X-Faktoron. Megcsinálta. És mind a mái napig büszke vagyok rá.

Emily (Jordan) Osment

Emily Osment számomra a megtestesül csoda és egyben tökéletes példakép! A Hannah Montana Emily nélkül egy semmi lett volna hiszen feldobja szövegével a rész hangulatát. Már lassan 2 éve tisztelem és felnézek rá. A Hannah Montanán kívül máshol is láttam! Megnéztem a többi filmjét ahol ő a főszereplő és ott is megállta a helyét! Valami fantasztikus színésznő! A zenéjével kapcsolatban is mindig a maximumot hozza ki. Mindegyiket szeretem és nem tudom őket megunni! A stílusa a legjobb számomra! Nagyon jó ruhái vannak, még ha néha stylist állítja is össze. Mind passzol Emilyhez. Maga az egész személy is gyönyörű, az arca egy kincs! És Emily azon ritka sztárok egyike, aki még smink nélkül is tökéletes. Szimpátiával kapcsolatban a legnagyobb fokozatban teljesít! A rajongóit tiszteli és szereti!

Molly (Caitlyn) Quinn

Tudtam régebben is, hogy játszik a Castle-ben, de először én az Avalon High filmben láttam. Remekül alakított, de nem volt szimpatikus a karaktere valamiért. Aztán elkezdtem nézni a Castle krimisorozatot és egyre nagyobb rajongást tanúsítottam iránta. Szerintem igazán jó színésznő, engem sikerült lenyűgöznie, még ha itt ezen a listán csak az 1360-as 70-es számok körül mozog. Szerintem nagyon szép, ha valakinek vörös haja van, ettől már szimpatikus. A stílusa is kifogástalan. Remélem több filmben és sorozatban fogom viszont látni!

Icona Pop - I Love ItCalvin Harris - Summer Robin Thicke ft. T.I. and Pharrel Williams - Blurred LinesCalvin Harris ft. Ellie Goulding - I Need Your LoveEllie Goulding - Burn •  Willow Smith - 21st Century Girl •  Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never Say Never •  P!nk - Raise Your Glass • 

Kedvenc sztárok

1 Ashley Tisdale
2 Claire Holt
3 Phoebe Tonkin
4 Leona Lewis
5 Alexandra Burke
további kedvencek

Randomképek

:)

Üzenőfal

Szió! Szavaztam, mivel nagyon szép a profilod. xx

2014.06.23. 14:02

Szia! Szavaztam rád, mert szép profilod van :)

2014.06.23. 14:02

Szia! Szavaztam és jelöltelek!

2014.03.23. 13:01