Starity

Lili Cullen profilja

Lili Cullen  
  • Statisztika
  • 3 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 2 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2014. április 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

I ♡ you now & forever.!!

Lili Cullen
Utoljára aktív: 2014.04.17. 14:02Státusz módosítva: 2014.04.13. 18:06

Mi újság nála?

Még nem történt vele semmi.

Bemutatkozás



tumblr_m5es41hmx31ry3t71o1_500.gif

Hello. Ez a bemutatkozás rész szerintem nem ide való, hiszen a kedvenc sztárjaink miatt regisztráltunk. Viszont kénysztetem magamat, hogy produkáljak valamit. Alapjáratban pár szabály említenék meg, amelyeket jó lenne, ha betartasz. Barátok. Nagyon szeretek új barátokra szert tenne, de ez nem azt jelenti, hogy bármilyen jött - mentel csak úgy szóbaállok. Jelelölés előtt dobj meg pár levéllel, és a tulajdonságaid alapján tetszetős viselkedést árasztasz belém, a listámat díszítheted. Nincs olyan, hogy csak törzsvendég, vagy olyan tagok, akik titílussal rendelkeznek, hiszen én is új tag hírében állok. Szavazatok. A szavazatokat köszönöm, bár nem mintha különösebben érdekelne. Értesíts a szavazatod felől, s igyekszem viszonozni, kivéve gyűjtőknek. A mai világban nincs olyan ember, aki ne vinne el akár egy betűt is más ember profiljáról, így miattam azt viszel, amit akarsz, de ezzel kiderül, hogy nálad nem létezik fantázia. A kedvenceim trágalmazása miatt írsz nekem, legyen tudatos benned, hogy utálom az 1D-t. Ennyi is lenne a bevezetőm, olvasd tovább, s ha meguntál, esetleg kinem állhatsz engem, vagyok olyan kedves adok kijutat a profilomból : Fent, a jobb felső sarokban van egy kis x, azt nyomd meg, és tá-dá-dám eltűntél.

397 x 304395 x 305397 x 304395 x 305

tumblr_m410lvrKtW1qezvoz.gif

Most magamról szeretnék mesélni. A becses nevem Lili, a második Zsanett, bármelyiken hívhatsz. Magyarországon láttam meg a napvilágot, anno pár évvel ezelőtt. Zala megyében tengetem a mindennapjaimat. A korom szerintem semmit sem jelent, felesleges infó. A tulajdonságaim elég váltózak, inkább kihagynám. Barna, hosszú hajkoronával rendelkezem, mely kb. a hátam közepéig ér, mellé gesztenye barna szemek ékesítenek. Meglehetősen vékony testalkattal vagyok megáldva, a sportolásnak köszönhetően, és amúgy is törődöm, hogy ne legyek úgyszóval dagadt. Filmek - sorozatok. Örök kedvencem marad a Stephine Mayer által alkotott Twilight, mind könyvben, mind filben. Nagyon magával vonzott a kétbalkezes, törékeny Bella, valamint különösen a vérfarkas, Jacob szerepalkotása. A másik a LOL című film. Ugyebér Miley Cyrus a főszereplő benne, ezért a mai napokban szántam rá magam, hogy megnézzem, azért mert mióta megváltozott engem is egy kicsit irritál a személyisége, de rájöttem. Ugyanaz az ember maradt, csak a külseje és a viselkedése változott meg. Az én véleményem szerint, Miley kezd felnőni, kitartok mellette. Na ettől eltérve igazán tetszetős film a szememben, tetszik benne minden. Sorozatokat ritkábban nézek, viszont itt is létezik pár kedvenc. A P.L.L.-t néztem meg először, mert sok tag profilján kivolt/van írva favoritnak. Így aztán elkezdtem. Tetszett, bár a T.V.D.-ért jobban odavagyok. A vámpírok az én világomban a kincsek, ezért a The Originals, és a The Vampire Diaries örök. A TV-ben általában az Éjjel-nappal Budapest-et, a Szulejmán-t szeretem. Bárki bármit mondthat, hogy az első, amit megemlítettem sorozat undorító, és az egyéb trágább szavak. Kell egy ilyen sorozat is. A Szulejmán pedig teljesen más, a történelemhez kapcsolódik. A legjobb barátom Starity-n, és a valóságban is : kiraci03. Barátságunk az óvodába köt vissza. Onnantól legjobb barik vagyunk. Néha - néha becsúszik félreértés, veszekedés köztünk, de mindig valahogy kibékülünk. Fogalmam sincs arról mit kéne még ideírnom. Azt, hogy. Továbbá szeretem az oreo-t, a többi édességeket, a szürkét, a kutyámat, a családomat, barátokat, a többi pedig a bal oldalon látható. Utálom. Nálam végülis nem létezik ilyen, főleg nem híres emberek sztárok, ugyanis megkell őket becsülni, hogy odáig eljutottak, ahol tartanak. Az állatkínzás az, ami engem nagyon elszomorít, hiszen az árva állatok nem tehetnek semmiről, csak arról, hogy gazdáik miatt kerültek ilyen helyzetbe. Nagyvonalakban ennyit regénék ebben a menüpontban, elnézést, ha untatlak, igen itt is leírom ezt. Ha kíváncsi vagy a sztárjaimra, akikért rajóngok pillants lejjebb.

  395 x 305397 x 304395 x 305397 x 304

http://media.tumblr.com/tumblr_m8vfdrCprx1rt3fn2.gif

Végül elérkeztek a bemutatkozásom utolsó sorai. Köszönöm a rám szánt idődet, próbálom elnyerni tetszésedet a profilom során, és a személyiségem alapján. Ez lennék én, így ahogy vagyok. Ennyivel el is köszönnék tőled, további szép napot! x

Üzenőfal

Szavaztam:) Szép profilod van:)

2014.04.18. 19:07

Szia!Szavaztam.Azért mert nagyon szép profilod van. :)

2014.04.13. 18:06