Starity

lizzujjs profilja

lizzujjs white white  
  • Csatlakozott
  • 2014. június 12.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2004. január 08.
  • Lakhely
  • Szlovákia
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Tánc, tánc és tánc!
  • Zenei stílusom
  • KPop, Pop, Rock
  • Imádom
  • PARK JIMIN
  • Utálom
  • rasszizmus, homofóbia

No, I'm not just a pretty girl

lizzujjs
Utoljára aktív: 2021.11.21. 11:11Státusz módosítva: 2018.08.08. 23:11

Mi újság nála?

2021.11.21. 11:11lizzujjs és KatherineAlexander mostantól barátok

2018.11.29. 19:07lizzujjs új kedvence Charlotte Gainsbourg

2018.09.03. 19:07lizzujjs új kedvence

2018.08.08. 22:10lizzujjs új kedvence Whitney Houston

2018.07.02. 07:07lizzujjs új kedvence Madonna

Bemutatkozás


Sziasztok!

 

A nevem Laura, 14 éves vagyok, Szlovákiában élek.Lehet nem tűnhetek szimpatikusnak elsőre, de ez azért van mert nagyon sokan bántottak már és néha nem tudom, hogy reagáljak, de igazából egy eléggé furcsa személyiségű lány vagyok aki imád hülyeségeket csinálni és őrülten táncolni a kedvenc zenéire. ^.^

Most szeretnék pár szót szólni a kedvenceimről is:

BTS

Az egyik barátnőm ismertette meg velem őket és nem kellett sok ahhoz, hogy a kedvenc bandámmá válljanak.Az aranyos és hiperaktív személyiségük nagyon tetszik nekem és az is, hogy mennyire kiállnak önmagukért és másokért is.A szövegeiket imádom, hihetetlenül bíztatóak és már nagyon sok mindenen átsegítettek.

 

Park Jimin (BTS)

Valamiért úgy éreztem muszály rá külön kitérnem.Talán azért is mert a biasom és hihetlenül szeretem őt.Amikor először rátaláltam, nagyon aranyosnak tartottam.Amikor egy kicsit jobban megismertem a személyiségét a szeretetem iránta mégjobban megnőtt.Annyira törődő és angyali, hogy arra nincsenek szavak sem.Ha nevet én is nevetnek, ha sír én is sírok.Számomra olyan mint egy legjobb barát, pedig nem is ismerem valójában.Amikor az emberek szó szerint leszartak, ez a picike Mochi itt volt nekem és az egész banda is.A hangja gyönyörű, bárcsak ezt ő is tudná.Annyira de annyira inspirál engem, akármiről is legyen szó.Hihetetlenül szeretem őt, úgy gondolom ő egy igazi földre szállt angyal.Ha találkozhatnák vele annyi mindent megköszönnék neki, de tényleg.Hatalmas támogatástés szeretetet érdemel, de most komolyan.Kérlek valaki vigyázzon rá, mert ha valami baja esne nem tudom mi lenne velem <3.


BLACKPINK

Soha nem voltam nagyon oda a lánycsapatokért, valamiért nem találtam egyet aki nekem szimpatikus lenne.De amikor megismertem a BlackPink-t minden megváltozott.Hatalmas inspirációk ők is számomra.A tagok hihetetlenül gyönyörűek és tehetségesek, na meg persze a személyiségük is szuper aranyos.


Kim Jennie (BLACKPINK)

Sokan nem kedvelik, számomra érthetetlen okból.Mégis miért mondaná valaki azt rá, hogy tehetségtelen? Lehet, hogy nem tökéletes és van pár rossz pillanata, de kinek nincs? Én nem látom, hogy tehetségtelen lenne.Én egy hihetetlenül gyönyörű, kedves és tehetséges lányt látok.Az ahogy mások jellemzik az nekem miért is nem jön le? Igen, van egy pár videó amikor éneklés közben nem táncol vagy éppen nem énekel a legjobban, de bele kell gondolni, hogy ő is lehet fáradt.Nem egy robot aki soha el nem fárad...Én nagyon kedvelem, hiszen hihetetlenül aranyos.Személyiségben és stílusban is nagyban hasonlítok hozzá.

 

Melanie Martinez

Számomra minden a Cry Baby albumával kezdődött, aztán megimádtam.A különleges zenéje és stílusa nekem nagyon tetszik.Még ha más nem is érti az ízlését, én imádom.Főleg ha az amit egy lány állított róla még decemberben (erre nem szeretnék kitérni) igaz lenne, még akkor is imádnám.Ha igaz is lenne, akkor mivan? Az emberek követnek el hibákat, aztán azokból tanulnak.


TINI

Lehet, hogy ez most kicsit nevetségesnek fog tűnni, de én imádom őt és mindig is fogom.Szerintem nagy tehetség és egyben jól színészkedik is.A zenéjét imádom és a youtube videóit is.Mellesleg, a sorozát bármikor újranézem, én imádtam.

 

Amber Liu (F(x))

Vannak akik nem ismerik őt, de én hihetetlenül imádom ezt a csajt.A hangja csodálatos, a humorérzéke szintén na és a személyisége hihetetlenül szuper.Nekem bejön a stílusa, és a zenéit is kedvelem, és az F(x) bandát is imádom.Amber Shake That Brass című dalát hihetetlenül imádom.

 

Wendy (Red Velvet)

Először nem kedveltem a bandát amiben van, de aztán megszerettem a zenéjüket.Wendy személyiségét nagyon kedvelem, vicces.A hangja szintén gyönyörű.Szerintem egy nagyon tehetséges és szép lány.

 

Lilly Collins

Kedvenc színésznőm.Nagyon szeretem a filmjeit, szerintem nagyon élvezhetőek.A kedvenceim a Love, Rosie és a To The Bone.


További kedvenceim:

Got7 (Bias: Mark)

Twice (Bias: Mina)

G-Dragon

Sabrina Carpenter


Rowan Blanchard

 

Selena Gomez

 

Demi Lovato

 

Miley Cyrus

 

Taylor Swift

 

Red Velvet

 

F(x)

 

OTP (Shippek):

Lumón (Soy Luna)

 

Simbar (Soy Luna)

Riarkle (Girl Meets World)

 

Lucaya (Girl Meets World)

 

Spoby (Pretty Little Liars)

 

Jenmin (BLACKPINK x BTS)

 


 

Taerosé (BTS x BLACKPINK)

Lishope (BLACKPINK x BTS)

Jinsoo (BLACKPINK x BTS)

Jikook (BTS)

Kedvenc sztárok

1 Park Ji Min
2 Kim Seok Jin
3 Min Yoon Gi
4 Jung Ho Seok
5 Kim Nam Joon
6 Kim Tae Hyung
7 Jeon Jung Kook
8 Melanie Martinez
9 Christina Grimmie
10 Kim Jennie
11 Lalisa Manoban
12 Kim Ji Soo
13 Park Chae Young
14 Amber Liu
15 Rowan Blanchard
16 Kunpimook Bhuwakul
17 Choi Young Jae
18 Kim Yu Gyeom
19 Lim Jae Beom
20 Park Jin Young
további kedvencek

Randomképek

tumblr_omawv3YtQ71vjst4no6_1280.jpg

Barátok

VampireBella
VampireBella

Világegyetemista

Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

Blackpink in your...

Dorynda
Dorynda

wake up in day one

moonloverbby
moonloverbby

új tag

Üzenőfal

Lizahbeth711 Szia! Tudom, hogy ezt nem az üzenőfalra szokás kiírni, légyszi ne harapd le a fejemet, és kérlek, ide írj vissza. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy igaz-e az a teória, hogy Wendy (Red velvet) mikor leesett a lépcsőn, meghalt és most egy másik SM színésznő helyettesíti? Csak mert, látványos a változás a debüt óta. Komolyan Nemtudom, és nagyon félek, hogy ez igaz. Wendy a biasom a RV-ből, de erről nem találok semmi egyéb infót. Köszi ha tudsz segíteni, amúgy szavazok.

2022.09.27. 22:10