Starity

LillaNonó profilja

LillaNonó  
  • Csatlakozott
  • 2014. június 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Kedvenc sztárjaim
  • Adam Sandler Austin Mahone Meg Cabot Kevin James Rob Schneider Jennifer Aniston Chris Hemsworth Liam Hemsworth Josh Hutcherson Emma Watson

LillaNonó még nem állította be a státuszát

LillaNonó
Utoljára aktív: 2014.07.18. 14:02Státusz módosítva: Ma, 04:38

Mi újság nála?

2014.07.18. 14:02LillaNonó új kedvence Emma Watson

2014.07.10. 12:12LillaNonó és husikaBrigittus1129 mostantól barátok

2014.07.03. 09:09LillaNonó és lelylá0 mostantól barátok

2014.07.01. 18:06LillaNonó és mostantól barátok

2014.06.30. 19:07LillaNonó új kedvence Josh Hutcherson

Bemutatkozás


Üdvözöllek!
Abaut me 
Szia!Először is Noémi vagyok,de nyugodtan szólíts Nonónak.12 éves vagyok,egy olyan nyugodtabb típus.Kissé félénk vagyok mert nem bírok semmit se senkinek a szemébe modani,(persze nem hazudok vagy ilyesmi) csak a jó dolgokat .Elárulom néha azért tudok fárasztó és idegesítő lenni bevallom.Van egy elég gyogyós bátyókám aki egész nap a gép előtt ül és üvöltözik a skypeon szóval nincs könnyű életem főleg úgy ,hogy egy szobába lakok vele ,hát igen .A szüleimről csak annyit ,hogy elváltak,de ebben végülis az a jó ,hogy már nem veszekednek és az hogy kéthetente külön szobám van az ”édes” bátyámmal.Nem állítottam magamnak még különösebb életcélt, de valahogy mindig is akartam nyitni egy kávézot.
My favorites
Imádom a ZENÉT így nincs olyan sok kedvenc színészem,mert vagyok az a TV bujó ,de nem is vagyok kockafej.Szóval jöjjenek a kedvenc színészek.:
My favorite actors:
1.Adam Sandler:

Imádom!! Ha a TV-ben egy film előzetese megy és meghallom Adam Sandler tudom ez klasszsiker.Van humorérzéke ami egy fáradt és hosszú nap után elengedhetetlen.Tényleg igazi tehetség.

2.Jennifer Lawrance:

A The Hunger Games c. filmből ismerem amit mégegyszer és mégegyszer megnézek és IMÁDOM ahogy őt is. 

3.Chris Hemsworth:

Christ a Bosszúállók c. filmből ismerem, ami nagyon tetszett és kedvenc filmjeim közt szerepel, és a szereplők közül ő a kedvencem.

4.Brad Pitt:

Több filmben is láttam, de mind közül a Z világháború ragadott meg a legjobban…főleg a vége.

5.Johnny Depp

Hát…mit is mondjak drága Johnny barátomról? A Karib tenger kalózai című filmben láttam először, ahol szerintem remekül alakít. Láttam más filmekben is, mint a Magányos lovas, Charlie és a csokigyár, amitől egyből éhes lettem. Sok sikert kívánok további karrierjéhez!

My favorite singers:
1.Katy Perry:

Katy a kedvenc énekesnőm.Nem is értem hogy nem lehet szeretni?!xD
2.Lucy Hale

Nagyon szeretem Lucyt, mert a számai nagyon tetszenek, főleg a Make you believe, és a Bless myself, a videóklippjeit is csípem, például a Cinderella sztorikat .

3.Justin Timberlake:

Justin Timberlake-et jól ismerem…- nagyszerű színész és énekes.
A minap láttam a Lopott idő c. filmjét, amiben remekül alakít, és nagyon ötletes egy film. 

4.John Newman

Nagyon szeretem a Love me again című számát, és szerintem elmenne színésznek is, mert jól játszná Dracula szerepét.  xD

5.Avicii

Sorban jöttek a sikereres számai amik nekem is nagyon is bejöttek,és még mit is mondhatnék róla??Sok sikert karrierjéhez. 

Nekem sajnos még nincs példaképem,de nagyon szeretem Emma Watson-t pedig még nem mondanám a példaképemnek mert még csak néhány hónpja szerettem meg igazán.Őt azért szeretem mert nem bűvöli el a kábítószer vagy az alkohol fiatalon és nem teszi tönkre az életét különösebb botrányokkal.A karrierjét illetően szerintem remekül színészkedik.Először a Harry Potterben láttam aztán a Noéban és így tovább.Remélem még rengeteg filmben láthatom. 

My favorite films:
Nagyon szzeretek filmeket nézni, de inkább úgy hogy azokat én válsztom ki így a gépre szoktam tölteni filmeket és azokat nézem meg.
1.The Hunger Games
2.Nagyfiúk1/2
3.Demóna
4.Lopott ido
5.Kellékfeleség
Imádok mindem Adam Sandler filmet <3 és még vagy1000 filmet imádok
My favorite food
1.Csoki és egyéb finomságok
2.Pizza
3.Gyros
4.Rakott krumpli
5.Töltött paprika
6.Gorögdinnye
Sport
Nagyon szeretek mozogni főleg zenére szerintem ez a két dolog az ami elengedhetetlen az életből.
Kosarazok és úszok .Ezen kívül szoktam tollosozni ,teniszezni kézizni stb…,de csak hobbiból .Minden nyáron megyek egy ott alvós lovas táborba kb.1 hónapig, de hetente kijöttek a szüleim így nem volt homvágyam ott szokott lenni egy másik lány is aki az egyik legjobb barátnőm Törökországban ismerkedtünk meg és minden nyáron találkozunk.Együtt mentünk biciklistáborba is.
My favorite animals:
1.TIGRIS<3
2.Kutya
3.Ló
4.Cica
5.Panda

Szóval hamarosan vége a profilomnak:(
de előbb megválaszolnám azt hogy szeretem-e a VIOLETTÁT őszinte leszek szerettem,de megkérdeztem magamtól Noémi miért szeretem Martina Stoesselt?Nem tudtam rá válaszolni aztán elolvastam a rossz kommenteket róla és rájöttem hogy teljesen igazuk van azoknak akik utálják sajnálom hogy ilyen sok idő volt rájönnöm erre és főleg azért jelentkeztem hogy ezt igenis leírjam Martina Stoessel kommentjei közé.

Goodbye! 
Ha szimpi vagyok nyugodtan jelölj,szavazz 100%-ék hogy visszamegy írd ki az üzenőfalamra!! 
 

Barátok

husikaBrigittus1129
husikaBrigittus1129

visszatérő vendég

austinmahone10
austinmahone10

új tag

lelylá0
lelylá0

új tag

Üzenőfal

nikila szavaztam :)

2014.07.14. 09:09

husikaBrigittus1129 ♥ Szavaztam ♥

2014.07.07. 18:06

Helló jelöltelek és persze szavaztam!:)

2014.07.01. 16:04

austinmahone10 szia szavaztam és jelöltelek

2014.06.30. 15:03