Starity

LadyHepburn profilja

LadyHepburn white white white  
  • Csatlakozott
  • 2014. augusztus 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Nothing is impossible,the world itself says-I'M POSSIBLE!-Audrey Hepburn

LadyHepburn
Utoljára aktív: 2016.07.10. 13:01Státusz módosítva: 2016.02.21. 20:08

Bemutatkozás



        SOMETHING ABOUT ME..
Üdvözöllek a megújult profilomon! 15 éves vagyok. Mint a profilomból is kiderül én Hollywood aranykorának a '40-es, '50-es és '60-es éveknek vagyok nagy rajongója. Akkori ikonok közül számomra kiemelkedik Audrey Hepburn, Grace Kelly, Sophia Loren és a táncos lábú Rita Hayworth. A kedvenc sztárjaimnál észreveszed, hogy nagy rajongója vagyok a krimi/bűnügyi illetve a fantasy sci-fi sorozatoknak pl. Castle, Mentalista, Dr Csont, The Originals, Vámpírnaplók, Pretty Little Liars, Gossip Girl. Ha filmről van szó szinte minden jöhet kivétel a horror és a thriller. Kedvenc filmjeim: Éhezők Viadala, Harry Potter 1-7, Alice Csodaországban, Charlie és a csokigyár, A Karib-tenger kalózai 1-4, A végzet ereklyéi-Csontváros, Disney mesék, régi Hollywood-i klasszikus filmek. Zene terén a rockot és popzenét szeretem. Kedvenc bandáim pl. Thirty Seconds To Mars, Skillet. A hátteremből kiderül, hogy az egyik favorit városom Párizs, de még New York, London, Bécs és Róma is a kedvenceim közé tartozik. Stílus ikonnak kétségen kívül Audrey-t, Grace-t és Victoria Beckham-et tartom.


          Példaképeim:

    

Audrey Hepburn
Audrey egy igazi NŐ volt. A tiszta szépség, elegencia, inteligencia, stílus tökéletes megtestesítője. Audrey angyali arcával legelősször az Álom  luxuskivitelben találkoztam, amiben Holly bőrébe bújt és egyből lenyűgözött. Így a többi filmje sem váratott magára a Délutáni szerelemSabrina, Római vakáció, Hogyan kell egy milliót lopni?, Amerikai fogócska, Háború és béke, My Fair Lady és nem utolsó sorban a Mókás arcot is megnéztem. Az összes filmjében tündökölt, csak úgy sugárzott és így beragyogta a vásznat. Példaértékű volt a munkássága a UNICEF nagyköveteként is

    

Grace Kelly
Grace-t imádom színésznőként és hercegnéként is egyaránt. Audrey-jal az elegancia, inteligencia, szépség és stílus megtestesítője (volt). Grace-t legelősször a Fogjunk tolvajt! című filmjében láttam, amiben egyből megfogott. Majd megnéztem a Hátsó ablak és a Gyilkosság telefonhívásra című filmjeit, melyekben ismételten remekelt és tündökölt. Nagyon szép nő kívül és belül is, amit mi sem bizonyít jobban, mint a jótékonykodásainak sorozata. Interjúi alapján művelt, inteligens és közvetlen volt hercegnőként és színésznőként is egyaránt. 

    

Sophia Loren
Sophia egy igazi DÍVA csupa-csupa nagy betűvel. Valami eszméletlenül erős kisugárzású nő. Sophia-t a Nápolyban kezdődött című filmben láttam és egyből megfogott az alakítása. Nagyon szép nő, akire csak rá kell nézni és árad belőle az energia. A következő film, amit láttam tőle egy igazi ,,örökzöld'' a vígjátékok között és ez a Még zöldebb a szomszéd nője című filmben hozta a megszokott formáját. Számomra az Egy asszony meg a lánya című filmben remekelt a legjobban, amiért méltan vehette át Oscar-díját.

    

Rita Hayworth
Rita egy igazi bombázó volt, aki tudott táncolni, színészkedni és énekelni. Egy igazi tehetség, akit az Egy sanghaji asszony című filmben láttam elősször egyből megfogott kisugárzásával. Bonyolult karaktere volt főleg a csavar miatt a végén, de ő kitűnően teljesített. Ezután az ikonikos filmjét a Gilda-t néztem meg. Zseniális film mondanom sem kell. Számomra azonban A cirkusz világa című filmben már egy érett nőként játszott. Az Ismeretlen imádó című filmjét szintén nagy örömmel ültem végig. Fred Astaire-val ütős párost alkottak. Sajnos egyik filmjéért sem kapott díjat pedig A cirkusz világáért igazán beválthatta volna azt a Golden Globe-t.

Szabályok:

xÜzenet: Nyugodtan írj üzenetet, ha ismerkedni akarsz vagy kérdésed van nem harapok.
xSzavazat: Ha szavazol rám azt is írd meg, hogy miért. Ha tetszik  a profilod, akkor természetesen visszamegy.
xJelölés: Ha van közös kedvencünk vagy váltottunk pár szót, akkor nyugodtan jelölhetsz.
xVéleményeim más sztárokról: HA véletlenül a kedvenc sztárodról negatív véleménnyel vagyok, akkor sem trágárúl írok róla véleményt, szóval NEM fogadok el hisztériát.



(UI.: A profilom jelenleg átalakulás alatt áll!)
-LadyHepburn


Tumblr-om:
www.livehappilyeverafter.tumblr.com



Kedvenc sztárok

1 Audrey Hepburn
2 Grace Kelly
3 Sophia Loren
4 Rita Hayworth
5 Romy Schneider
további kedvencek

Barátok

Anne-Anne
Anne-Anne

Moi...Lolita

DoooDuu
DoooDuu

Doreen Tomlinson ^^

Üzenőfal

BeatlesFan9 Hali! Nagyon szépen köszönöm én is a szavazatot!

2016.07.16. 22:10

BeatlesFan9 Helló! Szavaztam, mert gyönyörűséges profiod van *.*

2016.05.04. 18:06

Moonwalker4ever Szia!Szavaztam Audrey miatt :)

2015.12.30. 09:09

Szia! Köszönöm szépen, természetesen a profilod és a kedves szavak miatt vissza is ment :))

2015.10.04. 16:04

BálintEsztii sziaa :) szavaztam :3

2015.07.10. 17:05