Starity

iceskatergirl profilja

iceskatergirl  
  • Statisztika
  • 9 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 4 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2014. augusztus 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

iceskatergirl még nem állította be a státuszát

iceskatergirl
Utoljára aktív: 2014.08.15. 20:08Státusz módosítva: Ma, 02:58

Mi újság nála?

2014.08.15. 08:08iceskatergirl új kedvence Ariana Grande

2014.08.15. 08:08iceskatergirl új kedvence Paul Wesley

2014.08.15. 08:08iceskatergirl új kedvence Ashley Benson

2014.08.15. 08:08iceskatergirl új kedvence Troian Bellisario

2014.08.15. 08:08iceskatergirl új kedvence Sasha Pieterse Sheaffer

Bemutatkozás


Szia! Ez az első profilom itt, engedd meg, hogy bemutatkozhassam. iceskatergirl a felhasználó nevem, a keresztnevem pedig Marcella. Néhány dolgot nagyon szeretek, és az sztárokkal is kapcsolatos (lentebb), úgyhogy mindenképpen regisztráltam. Szeretnék néhány szabályt szabni, nehogy elszabaduljon a pokol. Ne szidj a kedvenceim miatt. Neked egy csomó pötyögés, nekem egy gombnyomás, és mind megy a süllyesztőbe. Szavazz nyugodtan, visszaadom. Írj rám nyugodtan, nagyon szívesen beszélgetek, nem eszlek meg, úgyis vegetáriánus vagyok, számomra minden állat szent! Ennyi lenne, köszi, hogy megtiszteltél. Ha rám szeretnél írni, örülnék, ha előtte elolvasnád ezt a kis szöveget, lentebb lesznek amik érdekelnek. Barátaim szerint rendes vagyok és aranyos, illetve korrekt, és maximalista Akik gyűlölnek biztos emiatt gyűlölnek. Nem vagyok egy pletykás természet, épp ezért megbízható és okos is vagyok sokak szerint. Én nem tudom  Igazából nem írnám le az önképemet amit én alkottam magamról, de gondoltam érdekelheti az embereket valami vélemény féle. Nem szólhatsz meg bőbeszédűséggel. Nem vagyok lámpalázas, igazából nem is tudom, hogy elbízom-e magamat túlságosan, inkább ilyen maximalista típus vagyok. Gyűlölöm a rasszizmust. Szeretem a friss levegőt. És a természetet, a túrát, és egyéb ilyeneket. Illetve ki ne hagyjam, szeretek világot látni! Szeretem az angolt. 

Kb. 5 éves korom óta műkocsolyázok, 7 éves korom óta versenyszerűen. Számomra a jég jelenti az életet. Igazából nem vagyok béna benne. Voltam koris táborba, és igazából nagyon szeretem azt a hangulatot, ami ott az edzéseken kialakult. Mindig zenére korizunk, és mindent szeretek benne. A zeneválasztást, azt, hogy kitaláljuk, hogy milyen táncot fogok rá megtanulni, az edzéseket, a száraz edzéseket, a kötelező balett órákat, a kűrruhákat, a sminkeket, a hajat. A kori táborokat, a jógaórákat, mindent, ami vele kapcsolatos! És a hangulata miatt, a kellemes melegség miatt amit ott érzek. A koris büfét. A kürtőskalács illatot. És a jégszínházra amikor próbálunk azt még jobban szeretem. Sőt még azt is élvezem, hogy bedőlök az ágyba egy-egy fárasztóbb edzés után. Sőt a korcsolyát nézni is nagyon szeretem. Szeretem a száguldást, és a repülést. Szeretem a hideget és a téli hangulatot is benne. Egyszerűen mindent. És a szépségét is szeretem, attól függetlenül, hogy roppant elfoglalttá tesz. Kb. 6 éves korom óta balettozok, ugyanitt, igaz azt nem versenyszerűen, sajnos. Igazából nagyon szeretem a balettot, fiatal tanárnő tanítja, akit nagyon kedvelek, mert rendes és vicces. Mindig modern zenéket visz nekünk. mármint nem Mozartot meg ezeket.

Tudom ez egy sztáros oldal lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem, de én csak ezután írok a kedvenceimről. És hogy ennek mégis mi az oka? Hogy ne legyen lehetőséged előre ítélkezni. Nem tudtad eddig, hogy kiket szeretek és lehetséges, hogy valamennyire szimpatikus voltam, de ha megtudod, akkor már lehet nem fogsz kedvelni. Először is egy fontos idézettel kezdeném. Hát kb. így ítélkezz kedvencek alapján. Meg így ítélkezz bárki felett. Annyira gyűlölöm a felszínes embereket.
„ A meleg srác akinek behúztál ma, pár perce öngyilkosságot követett el. A lány akit az osztályban ler*bancoztál, valójában még szűz. A srác akit lebénáztál minden éjszaka dolgozik, hogy támogassa a csaláját. A lányt akit letoltál pár napja otthon folyamatosan bántalmazzák. A lány akit kövérnek hívtál valójában éhezteti magát. A srác akit kiröhögtél, mert sír.. nos az édesanyja haldoklik. A sebhelyes bácsi akit csúnyának neveztél, valójában a hazádért harcolt. Azt hiszed, hogy ismered őket, közben pedig csak találgatsz! „
Kör-emailban kaptam, és nagyon meghatott. Nem értem miért kell származás meg külső meg jegyek alapján ítélkezni. Különösen gyűlölöm a környezetszennyezést, undorító dolog. Milyen földet hagynak az unokáikra? Ebbe bezzeg bele sem gondolnak.

 Mivel ez egy sztárokkal foglalkozó oldal, gondolom érdekel, hogy kiket szeretek. Elsőnek írnám, hogy a kedvenc sztárok rublikánál, csak a top 30 van feltüntetve, azaz a legnagyobb kedvenceim. Legnagyobb kedvencem Lucy Hale, minden téren.  Zene.Taylort Swiftet is szoktam hallgatni, na meg Demi Lovatot is. Aztán ott van Selena Gomez, akit azért hallgatok sokat, mert jók a stúdió felvételei. Katy Perry nagyon cuki nő, őt is szoktam hallgatni. Férfiak közül Justin Biebert hallgatom, ami lehet ciki, lehet nem (ízlésen nem kell vitatkozni), de nem azért szeretem ahogyan kinéz. Nem azért szeretem mert botrányos. Csak a zenéje és a koncertjei miatt szeretem. A Baby idején azt hittem lány, mert nagyon lányos hangja volt, de amikor meghallottam a Boyfriendet.. Azóta az egyik kedvenc férfi énekesem. Jorge Blanco pasis hangjától elájulok, mert nagyon-nagyon jó a hangja. A férfiak közül. A Violettából igazából Martina Stoessel és az ő hangja tetszik csak, a többiek inkább színészkedésben tehetségesek. A Bandák közül inkább a Paramoret, és a Skilletet szoktam hallgatni, meg a Little Mixet. Sorozatok. Kedvenc sorozatom a Pretty Little Liars, aminek a második évad közepénél járok. Kedvenc karakterem Emily, Aria, Spencer és Hanna. Mindig másikőjüket szeretem, de ugyanannyira kedvelem őket. A Violetta a másik nagy kedvencem, onnan a kedvenc karakterem Vilu és Leon. Aztán szoktam nézni az Így jártam anyátokkal-t is, meg a Tini Mamikat. Amúgy imádom a Vámpírnaplókat is, onnan Elena a legjobb, legalábbis szerintem. Hajrá Damon! Fura az ízlésem, tudom.  Filmek. Éhezők Viadala. Twilight. Ez a kettő a legnagyobb kedvencem. A Twilightból Bella és Jacob, na meg Renesme. Olvastam könyvben láttam filmen, nagyon kafa. Aztán ott van az Éhezők viadala, ami nagyon érdekes film. Könyvek. Kedvenceim a Jules Verne könyvek, de nagyon szeretem a Twilightot és az Éhezők viadalát is könyvben. Na meg nagyon szeretem a SzJG-t, de a kori sok időmet leköti, így nem tudok annyit olvasni/filmezni.

Köszönöm a figyelmedet:

xoxo:
iceskatergirl

Kedvenc sztárok

1 Lucy Hale
2 Taylor Swift
3 Justin Bieber
4 Demi Lovato
5 Katy Perry
további kedvencek

Üzenőfal

Wow! Nem is tudom hogy kaphattál eddig ilyen kevés szavazatot,.. én egyből 100-at adnék <3 Fantasztikusan gyönyörű az oldalad, ezért szavaztam :)

2014.08.22. 09:09

szia szavaztam :)

2014.08.17. 11:11

Lencsi szia szavaztam és jelöltem

2014.08.15. 09:09

Klauflau Szia! Szavaztam:) Szép a profilod:)

2014.08.15. 08:08