Starity

AshBenzo profilja

AshBenzo white white  
  • Csatlakozott
  • 2014. augusztus 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

itsashbenzo

AshBenzo
Utoljára aktív: 2015.05.06. 20:08Státusz módosítva: 2014.09.28. 18:06

Bemutatkozás


  • Csak akkor jelölj be ha, van legalább egy közös kedvencünk
  • A szavazatokat köszönöm, aki szimpatikus, vagy szép a profilja annak visszamegy
  • Ne lopj és ne másolj! (A 'Welcome' feliratos kép is saját készítésű ezért van rajta a nevem)

Ashley Victoria Benson

Ashley Bensont 2008-ban ismertem meg, a Hajrá csajok 4. által. Már akkor is nagyon szimpatikus volt, és nagyon jó színésznőnek tartottam. Láttam később a CSI: Miami helyszínelőkben egy rész erejéig. Majd elkezdtem nézni a Pretty Little Liars című sorozatot, amiben Ash az egyik főszereplő. A sorozat azonnal kedvencemmé vált, Ashley pedig nagyon jól alakítja Hanna-t. Ő az egyik kedvenc karakterem, sok dologban hasonlítunk. Teljesen lenyűgözött a színészi tehetségével, nagyon hitelesen alakítja a buta lányt, aki imád vásárolni. Szerintem Ashley hihetetlenül tehetséges és aranyos, az évek alatt pedig a példaképemmé vált.

Az évek alatt rengeteg sorozatot kezdtem el nézni, aminek többsége elnyerte tetszésemet. Legnagyobb kedvencem a Pretty Little Liars című sorozat, amit egy-két éve kezdtem el nézni. Szerintem hihetetlenül jó, és izgalmas sorozat, már az ötödik évadnál tartok és csak azt tudom mondani, hogy wow! Ennél jobb sorozatot nem tudok mondani. Kedvenceim közé tartozik a Carrie naplója, a Grace klinika, a Glee, Violetta és a Vámpírnaplók. Mindegyik sorozat érdekes, vannak benne izgalmak és persze szuper színészek! :)

Imádom a zenét, bár ki nem?! Nagyon sok énekesnő, banda, DJ van akiket szeretek őket is a zenéjüket is. Legfőképpen pop zenéket hallgatok, néhány előadó van aki rappel és szeretem a számait. Kedvenc énekeseim közé tartozik Demi Lovato, Lucy Hale, Sasha Pieterse, Ariana Grande, Beyoncé, Rihanna, DJ-k közül Avicii számai a legjobbak, valamint nagyon szeretem Calvin Harrist. Kedvenc bandáim közé tartozik a 5 Seconds of Summer, The Saturdays, Cimorelli, Little Mix, Children of Distance és valamennyire a One Direction zenéit is szeretem.

Nagyon szeretek filmeket nézni, egyik kedvenc időtöltésem, hogy leülök egy csomag popcornnal és egy üveg kólával és megnézek néhány filmet. Szeretem a vígjátékokat, a romantikus- és horrorfilmeket. Kedvenc filmjeim nincsenek csak olyan, amit bármikor meg tudok nézni, még ha ezerszer is láttam. Ide tartoznak Ashley Benson filmjei, 50 első randi, a Végső állomás összes része, A kör, Kavarás és a Mamma Mia. Nagyon szeretem az Olsen ikrek filmjeit, szerintem hihetetlenül tehetséges színésznők, nagyon sok remek filmjük van.
További kedvenceimet itt megtalálod!

Köszi, hogy benéztél!

Kedvenc sztárok

1 Ashley Benson
2 Troian Bellisario
3 Shay Mitchell
4 Sasha Pieterse Sheaffer
5 Lucy Hale
további kedvencek

Barátok

kovi2
kovi2

Cosima

Kevi112
Kevi112

új tag

nina2016
nina2016

új tag

Üzenőfal

Grety01 Szia, szavaztam a PLL miatt és Ash miatt *-*

2016.03.23. 22:10

BeatlesFan9 Szia, jelöltem és szavaztam, mert én is nagyon nagyon szeretem Benzo-t, és szimpinek tűnsz

2016.02.08. 19:07

Cukorkaaa szia én is nagyon szeretem Ashley-t és a Pll-t is, ezért szavaztam. :)

2015.11.14. 18:06

Szia,szavaztam mert én is szertem a PLL-t.

2015.05.25. 17:05

Jack99 szavaztam :D

2015.05.07. 18:06