Starity

Neon profilja

Neon  
  • Csatlakozott
  • 2014. szeptember 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2001. október 26.
  • Lakhely
  • Fülöp-szigetek
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • pop,rock,rap
  • Imádom
  • Teen Wolf{♥♡}, Tumblr,blogolás,idézetek...
  • Utálom
  • Sokan azt gondolnátok,hogy ide olyasmi sztárokat írok,mint például Miley vagy Justin. De közlöm,hogy Belieber vagyok. Tessék ítélj el,nem te leszel az első és nem is az utólsó!!!!

Stiles is my Batmen! <3

Neon
Utoljára aktív: 2015.04.23. 16:04Státusz módosítva: 2015.03.18. 17:05

Mi újság nála?

2015.04.23. 15:03Neon új kedvence Ella Eyre

2015.04.17. 16:04Neon és mostantól barátok

2015.03.20. 15:03Neon új kedvence Cara Delevingne

2015.03.19. 16:04Neon új kedvence Dylan O'Brien

2015.03.19. 16:04Neon új kedvence Colton Haynes

Bemutatkozás


Hali!

Kezdjük az "alapoknál".

A nevem Lea, 13 éves vagyok. 

Akkor most nézzük mit szeretek. 

~Van egy "blogom". Igaz márelég régen tettem fel bármit isszóval nem olyan nayg szám. Régen történeteket írtam rajta, demiután befejeztem a sztorit nem nagyon írtam ki bármit is! De itt a címe: http://honey-beas.blogspot.hu

~Heart it-olok is. Nézzetek be: http://weheartit.com/Hami229

~ Szabad időmben sajnos általában házit írok, DE ezen kívűl még írok is. A téli szünet alatt (értsd:több, mit két hét alatt) írtam egy 20 oldalas regény. Ennek a második részében per pillanat a 13. oldalon tartok. De készülőbenvan egy másik regényem is...

Sztárok:


1.) Selena Gomez:

Legelőször a Varázslók a Wevarly Place-ben láttam. Ő volt arosszkislány aki mindig bajba keveredik é a tökéletes bátyjának kell kihúznia őt. A lány aki mindig hibázott és másra kente. Óh, igen!  Aztán jött a Ramona&Beezus 

Majd jött a Justin-időszak, amikor még a csapból is ők folytak. És már mindenkinek tök elege volt az ő cukormáz kapcsolatából.

És aztán vége lett. És végre eljött a Selenator-ok ideje. Amikor kedvükre szapulhatták Beiber-t.

Szerintem: Voltak rossz időszakokaz életébe, sőt lesznek is, deezektől eltekintve jó zenéi vannak. Őt csak eért szeretem. És ha márzene: Selena Gomez-Heart wants what it wants

2.) Ella Eyre:

Rá csak a Come back miatt figyeltem fel. És meg kell, hogy mondjam jó számai vannak. A neve pedig egészen különleges. Az embernek rögtön Jane Eyre jut az eszébe. De akkor tőle is egy számot: EllaEyre-Come Back

3.) Meghan Trainor:

Az ő AllAbout That Bass- je szinte már hozzám tartozik. Rá emiatt a szám miatt figyeltem fel. Ebben kifejti, hogy nem kell vékonynak lenni a boldogsághoz! This is true! Aztán megjelent a Lips Are Movin is és most ez az aktuális kedvencem tőle.

4.) Zendaya Coleman:

Indul a Risza! ugye mindenkinek rémlik? Itt láttam először.  Olyan akartam lenni, mint ő. A jó táncos aki okos, tehetségs és énekelni is tud. Méghozzá nem is akárhogy! Sorban jöttek dalai és albumai. Mindenhonnanő folyt az Risza miatt. Twitter, Youtube és még Tumblr is.

Hát ekkor legyen tőle is egydal:Zendaya-Replay

5.) Ariana Grande:

A kis vöröske a V, mint Victoria-ból. Aki mára már tönkre vágta a haját és Miley-t tartja a példaképének. Aki egy ideigparókát hordott most pedig póthajat. Jó erről nyilván nem tehet, hiszen a sok festéstől ment tönkre. De, hogy pont Miley-ra akarhasonlítani.Lassan ő is felugrik egy vasgolyóra. 

Örüljünk még ilyen:Ariana Grande- Break Free

Könyvek

Hát igen. Olvasni is szoktam. És ha jó egy könyv egy nap alatt kivégzem. Nézzük mik ezek a jók:

1.) Leiner Laura:

Azért csak az írót írtam mert szeretem az össze könyvét. 

~ Bábel

~ Akkor szakítsunk

~ Bexi

~Szent Johanna összes

Ez a nő olyan könyveket írt amiket még a sírba is magammal vinnék. A lányok kedvencei. Mert van benne "álompasi" ami minden lánynak kell, szerelem ami szintúgy,veszekedés ami nélkül élet sincs, balhék, bulik ésbarátok ami minden tininek elengedhetetlen. Köszönöm Leiner Laurának, hogy "megtanított olvasni"!

2.) P.C. Cast+Kristin Cast-A Vad

Tulajdonképpen az összes Éjszaka Háza könyvet imádom, devalamiért ezt jobban. Mivel nem vagyok jó könyv kritikus én csak annyit mondok jó. Szeretem. Ezt körülbelül másfél nap alatt végeztem ki. Emlékszem egésznap az ágyban feküdtem és olvastam. 

3.) Joe Hill- Szarvak

Igazából ezt még nem olvastam, de nagyon el szeretném olvasni, mert anélkül nem igazán nézem meg a filmet.  De eddig minden kritika csak jót ígér.

4.) Suzanne Collins-Éhezők Viadala

Imádom! Az elsőt,a másodikat és a harmadikat.

Láttam a filmeket és már csak az utólsó részre várok!

5.) Jhon Green-Csillagainkban a Hiba:

A filmet igazából hamarabb láttam szóval nem lepődtem annyira meg a könyvön sem. Igaz rengeteg dologban különbözik a köny, tehát egy csomó jelenetetátírtak!

Ennyi is volna! Nem kötök olyan szabályokat, hogy csak akkor jelölj be ha ismersz, elolvastad az adatlapom vagy ilyesmik. Ez az "hely" azért is van, hogy ismerkedjenek az meberek akiknek van közös témájuk. Szóval...      És ha üzit írtok szívesen válaszolok mindenre! 


Bye!

Kedvenc sztárok

1 Demi Lovato
2 Kim Kardashian
3 Jennifer Lawrence
4 Peyton R. List
5 Debby Ryan
további kedvencek

Randomképek

phoebe tonkin
lights
shut up
large.jpg

Barátok

PinkBarbie
PinkBarbie

Little Butterfly

Üzenőfal

Neon Köszi! :)

2015.04.17. 16:04

Szia, szavaztam és jelöltelek, mert sok a közös kedvenc! :)

2015.04.16. 18:06

Neon Nagyon szépen köszönöm! :)

2015.03.19. 16:04

szia, szavaztam

2015.03.19. 15:03