Starity

Lukey-Pookey profilja

Lukey-Pookey white  
  • Csatlakozott
  • 2014. október 07.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 2000. április 28.
  • Lakhely
  • Málta
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • WeHeartIt, reading, movies,YouTube
  • Imádom
  • Free WiFi:P
  • Utálom
  • hazug embereket, kémiát, fizikát+ minden agyalós tantárgyat xd
  • Kedvenc sztárjaim
  • Luke Brooks Jai Brooks Daniel Sahyounie James Yammouni Beau Brooks Shay Mitchell Ashley Benson Lucy Hale Troian Bellisario Sasha Pieterse Sheaffer Keegan Allen Cody Christian Gregg Sulkin Katie Stevens Rita Volk Bailey De Young Michael J. Willett Cameron Dallas Ashley Rickards Beau Mirchoff Brett Davern Nikki DeLoach Jillian Rose Reed Molly Tarlov

,,Minden kezdet nehéz, de együtt semmi sem lehetetlen."-Leiner Laura

Lukey-Pookey
Utoljára aktív: 2018.02.18. 11:11Státusz módosítva: 2015.08.14. 15:03

Bemutatkozás

 

Heyhóóó everybody:3 My names Laura and 15 years old! And....yes ezzel a 2 mondattam ki is merült az angol tudásom..sajnos. Ahogy írtam 15 vagyok és 9.-es. A suliról annyit, hogy nagyon szeretem főleg azért mert az általános után ide is követett az a barom aki minden napomat kiszínezi, a barom megszólításon kívűl még a "Liz" névre is hallgat<3 Szóval a legjobb barátnőm akivel mindenen tudunk röhögni meg sírni is(mondjuk sírni nem szoktunk de most ezt lényegtelen jól hangzott azt kész) ez persze nem azt jelenti, hogy 1 barátnőm van és kész kifújt több emberke is van akik miatt érdemes élnem(nah jóó ez kicsit drámai volt) ide sorolom még Renit, Paklit azaz Adrit és Sárikát is<3 Mindegy igazából ugyse tudjátok, hogy ők kik úgy mint ahogy engem se ismertek és a profilom alapján se fogtok tudni megismerni mert itt nem tudom leírni azt a sok idiótaságot amik amúgy van, hogy csak úgy valahonnan jönnek és percekig áramlanak a számon ki boldogítva a körülöttem levőket!! Szóval csak pár dolgot írok le magamról remélem azért nem alszotok be rajta de ha igen akkor előre is"Jóéjt mindenkinek!".                

     

Soha senki iránt se volt oylan, hogy "wow ő a példaképem, imádom minden koncertjén az első sorban akarok csápolni, 2 órával egy új száma megjelenése előtt már a gép előtt rágom a körmeimet vagy rosszabb esetbe kaparom le a körömlakkot amivel előtte értékes perceim mentek el amíg sikerült ki festenem úgy, hogy ne nyúljak bele vagy ne lógjon bele egy hajszálam se igen ezt a lélek emelő műveletet egy lánynak se kell elmondanom szerintem:I Nah de térjünk vissza az eredeti témához, szóval soha nem rajongtam egy énekesért, színészért bármely pornó sztárért, kutyakaja feltalálóért, vonat kerék pumpálóért vagy mit tom én miért szoktak még rajongani. De nekem nem volt ilyen aminek igazából örülök is mert számomra ez kicsit már beteges. Perzse ettől függetlenül vannak, olyan emberek, sorozatok, filmek, énekesek, könyvek, youtubosok akiket nagyon szeretek! Párat meg is említek közülük ha szeretnétek bár ha nem akkor is szóval igazából nincs választásotok bele kell, hogy törődjetek ebbe a ténybe!!

Szeirntem úgy 2 hónapja találtam rá Youtubon "WeeklyChris" néven ismert fiúra, pasira, embere, dögös, sármos, sexi pasira??? Nem tudom, hogy milyen szavakkal tudnám még illetni de szeirntem felfogtátok így is. De a helyességén és az idióta challange kihívásain és tesójával közösen készített vidiken kívűl a legjobban a hangja fogottmeg! Imádom egyszerűen a hangját engem eddig életem során énekesek közül az ő hangja érintett meg a legjobban (vagy nem tudom, hogy erre használják e ezt a kifejezést de most én használom..) Szóval számomra az ő hangja a legjobb! Ha ideges vagyok azért hallgatom mert lenyugodok tőle. Ha mérges akkor azért mert megnyugtat a hangja. Ha szomorú akkor azért mert tudok sírni a hangjára és kiadom magamból a fájdalmat. De ha boldog vagyok és meghallgatom az egyik feldolgozását akkor még jobb kedvem lesz. Szóval minden élethelyzetbe Chris Collins az örök kedvenc. És az előbb említett "nem akarok senki koncertjén 1. sorba csápolni" kijelentésem itt kicsit hamissá válik, mert azért az ő egyik koncerjén szívesen csapatnám bármikor, bárhol!!

tumblr_n5ij2cK7oq1sn5cnbo1_250.giftumblr_inline_ns209dVcBY1t5447f_500.giftumblr_mfee529Ovc1s18ky1o5_250.gif

Térjünk vissza a YouTube-ra. Rájöhettetek, hogy hogyha Chrisre Youtubon találtam rá akkor sokat lógok ezen a bizonyos oldalon.! És így is van nem csak őt hanem még pár tucat más videóst is nézek.És ha már itt tartok akkor akit muszály meg említenem az a The Janoskians  akikért igaz hogy már nem annyira vagyok oda de ők voltak az elsők akiket elkezdtem nézni Youtubon és kb. 1 évig nagyon nagyon szerettem őket!<3    

 

De azóta bővült a kis csapatom.. fel is sorolom a kedvenveimet akiknek általába az összes videóját megnézem és nagyon sokat röhögök rajtuk.I LOVE....Boldzer, Dezső Bence, Unfield, luckeY, Ehssty Smink, Videó Mánia, Szalay Isti, KD csapat, Follow Anna, WeeklyChris, Craw Collins.

tumblr_n5c1sb9rBF1sgjseho1_250.gif n38is.giflarge.gif

A sorozatokat is nagyon szeretem. Az első amit elkezdtem nézni az a Pretty LIttle Liars volt elég hamar végig is néztem és most izgatottan várom a 7. évadot , kiváncsi vagyok, hogy így, hogy kiderült ki -A mivel tudják még fokozni az izgalmat a rendezők! A PLL után a Faking It-et kezdtem el nézni ami igaz teljesen más stílúsú sorozat de nagyon szeretem és asszem 2 nap alatt megnéztem mivel kb 20 rész volt csak fenn akkor és most is mindg megnézem az új részeket. Mikor végeztem kerenem kelett valamit ami hasonlóan jóó és rátaláltam a Kínosra amit 2 hét alatt kivégeztem és azóta is mindig nagyon várom az új részeket imádom egyszerűen! Még sok sorozat van amit el szeretnék kezdeni de tudom, hogyha egyszer elkezdem akkor itt amíg végig nem nézem nem lesz tanulás meg hasonlók úgyhogy asszem ez nyárig várat magára még kicsit!!

tumblr_mv3o1lht2G1qmxhobo1_500.giffakingit-210.giftumblr_nv0d6wIoyw1ugjv8to1_500.gif

 

                                             

Köszönöm, hogy megnézted a profilom, ha tetszik akkor szavazz és írdd meg <3