BlackWidow profilja

BlackWidow white  
  • Csatlakozott
  • 2015. május 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2001. május 31.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • film/sorozat nézés, rajzolás és festés, szerepjáték, könyv/képregény olvasása
  • Zenei stílusom
  • punk-rock (Green Day)
  • Imádom
  • MARVEL, Középfölde és Tolkien, képregények, Wanda és Pietro Maximoff, szerepjáték, WinterWidow, Oroszország
  • Utálom
  • JB, tesi, fizika, kémia, 1D, gyengeség, rózsaszin( nagy mértékben), tucat popsztárok

I'm not a murderer. I'm a killer.

BlackWidow
Utoljára aktív: 2015.11.26. 09:09Státusz módosítva: 2015.05.23. 14:02

Mi újság nála?

2016.01.02. 13:01BlackWidow és Éowyn mostantól barátok

2015.08.07. 17:05BlackWidow és ImCaptainIronMan mostantól barátok

2015.06.21. 22:10BlackWidow és two_Tori mostantól barátok

2015.06.20. 14:02BlackWidow és molnarviki16 mostantól barátok

2015.06.20. 14:02BlackWidow és mostantól barátok

Bemutatkozás


Van egy másik profilom( vlili), de mivel az inkább Középfölde és Tolkien témás,nem volt szívem átvariálni. So, ez a MARVEL profil, jelöljetek bátran,de pls előtte dobjatok meg egy üzivel. Köszöntem!

 
Na, hol is kezdjem.. Nyugodtan szólítsatok Natashanak, Lauranak, Wandanak, Lillynek vagy Taurielnek. Mindre hallgatok. xD Egy fiatal, kissé pszihopata és nem túl barátságos csaj vagyok. Élek-halok a MARVEL-ért, Középföldéért, a képregényekért, a szerepjátékért, a közép- és újkorért, az erős hősnőkért, a punk-rockért, a görög kultúráért és mitológiáért,a kalandfilmekért és könyvekért, meg a jó sorozatokért, de az ízlésemről majd később.
  Bár nem vagyok túl barátlozós, de nem harapok, csak ha valaki tényleg felidegel,ami nem is olyan nehéz, tekintve, hogy kissé labilis vagyok. :D
  Az ízlésem elég összetett, és olykor cseppet sem kiszámítható. Filmek terén inkább a fantasy-képregényadaptáció-kaland párti vagyok, ahogy könyvek terén is.

  Kedvenc könyveim A Gyűrűk Ura( Boromír, Legolas, Éowyn és Galadriel nagy kedvenc ;) ), A hobbit, a Szilmarilok, magyarul minden ami Tolkien és Középfölde. :) Ezeken kívül szeretem az Üvegtrón sorozatot, a Három Testőrt, az Éhezők Viadala-trilógiát és a hasonlókat.
  Imádom a képregényeket, a kedvenceim a Black Widow, The Winter Soldier, Avengers és Scarlet Witch példányok. :)
  Sorozat.. Hümm. Kedvenceim küözé sorolnám a Trónok harcát, A S.H.I.E.L.D. ügynökeit, a Muskétásokat, The 100-ot, The Flash-t és a Zöldíjászt :)
  Mint említettem, szerepjátékozok. "Bábjaim", vagyis profiljaim közé tartozik Natasha Romanoff, Wanda Maximoff Lehnsherr, Boromír Gondor kapitánya, Joanna Lannister, Artemisz a Vadűző és Tauriel kapitány is.
  Na és most egy ki rangsorolás, meg hasonlók :D

                                             Kedvenc filmejim


                 Amerika Kapitány: A Tél Katonája.



           
  Egyik örök kedvenc. Egyszerűen imádom. És nem csak ezért, mert a kedvenc szereplőim vannak benne (Özvegy, Bucky és Cap), hanem
mert egyszerűen csodálatos lett! Minden elismerésem a színészeké, kaszkadőröké, rendezőké( Russo fivérek :3). Minden percét imádom, és ha még nem láttam vagy 10x, egyszer se.^^ Ez az a film,amit még a kritikusok is imádtak :D Szép volt fiúk! Semmi felesleges szerelmi szál, aminek köze sincs a képregényhez( bár, azért elnéztem volna benne Buckyt és Natot,mert nekik igen is van egy ilyen száluk a képregényben.. Na jó, erősen a shipperük vagyok :DDD), semmi felesleges dráma és a látványvilág is nagyon cool,a színészekről ne is beszéljünk. :D Na jó, abba hagyom itt a nyáladzást. xD


                                          Bosszúállók




 Imádom, imádom, imádom! Na jó, annyira nem, mint a Tél Katonáját, de majdnem. :D Az eslő rész egyszerűen ASDFGHJKL. A  második is, de abban egy valamit nagyon utálok... A "Brutasha" románcot. Fhúk.. Most komolyan. Natasha és HULK??? MIÉÉÉRT?! Ez egy teljesen felesleges "románc"..Eléggé kiakadtam.. Közük nincs egymáshoz.. Hagyjuk. Na akkor a pozitívumok: az ikrek! *-* És Clint Barton, alias Sólyomszem. Ők nagyon taroltak az Ultron Korában. Wanda és Pietro Maximoff méltán a kedvenc mutánsaim. Remek karakterek. Lizzy Olsen és Aaron Taylor-Johnson tökéletes Skarlát Boszorkány és H
iganyszál. Nekem a Bosszúállók féle Quicksilver 1000x hitelesebb, mint az X-men-es.

                                                  A hobbit

 


  Tudom, tudom... Már mondtam, de imádom, nah! :D Szerintem eléggé jó film lett a maga kis hibáival. Egy nagyszerű trilógia, melyből nekem személy szerint a második, Smaug Pusztasága a kedvencem, mert ott középpontba kerülnek az erdőtündek. VÉGRE! Személy szerint, nekem az egyik kedvencem Tauriel. Erős és gyönyörű karakter, akire végre rálel a szerelem. Nyálasan hangzik, de szerintem egyáltalán nem az. Egy nagyszerű karakter, és igen is van helye a filmben! Kellet bele egy erős női alak Galadriel mellé. Ennyi. Személy szerint, még kedvencem Kili, Legolas, Radagast, Galadriel és Bard.

                                         
A Gyűrűk Ura


 
Ez az a film, amit mindenki szeret, legalább is nem utál. Erős és gyönyörű karakterek, gonoszak és jók. Fantasztikus könyvadaptáció is egyben! Mint már mondtam, Boromír, Éowyn, Galadriel és Legolas nagy kedvenceim. Azonban Arwent nem kedvelem.. Nekem túl sokat sír, és túl sokat van feleslegesen a vásznon. De "evvan". A színészei csodálatosak, Peter Jackson meg egy isten. :3 Köszönöm srácok!

   PÉLDAKÉPEK <3

Nem tartok sorrendet közöttük, hisz mindenkit másért szeretek. Ők mind kitalált, regény- vagy képregényszereplők, esetleg csak filmes karakterek. Na, akkor kezdem is.

Natasha Romanoff, vagyis a Fekete Özvegy.


Mint ahogy az a nevem is látszik, hatalmas nagy Fekete Özvegy rajongó vagyok. Imádom az összes képregényét és filmjét. Szerintem méltó példakép lehetne mindenki számára. Bátor, erős és gyönyörű. Komoly, és mégis vicces. Sötét múltja van, és mindig arra törekszik, hogy ezt jóvá tehesse. Ezért tisztelem. Szerintem az igazi boldogságot James "Bucky" Barnes, a Tél Katonája oldalán lelte meg.


Wanda Maximoff( Lehnsherr), vagyis a Skarlát Boszorkány



Nagyon szeretem Wandát, és csodálom is. Szörnyű gyerekkora volt, miután az anyjának el kellett menekülnie. Sokáig azt sem tudták, hogy az édesapja az maga Erik Lehnsherr, vagyis Magneto. Az egyetlen egy ember aki mindig mellette áll az Pietro, az ikerfivére. Az egyik kedvenc Marvel karakterem mind a kettő. Mellesleg nagyon irigylem Wanda hatalmát, és hogy képes bárkit bárhol bármikor manipulálni, beleértve a valóságot mutáns képességével. Képes még tárgyakat mozgatni és falakat leomlasztani, tüzet oltani és eloltani. Nagyon jó karakter :)



Tauriel, a Bakacsineredei őrkapitány.




Tauriel az a karakter Középföldéről, aki a legjobban hasonlít a természetemre( Boromír mellett). Makacs és önfejű, kicsit agresszív. Komoly, és fontos számára munkája. Harcol, ahol csak tud, bár nő, és ezért nagyon-nagyon tisztelem. Imádom a ruháját és a viselkedését, hogy megtagadja a király parancsát, mert nem látja helyénvalónak.





Néhány gif nektek ;)





A profilom szereksztés alatt van!






E


Kedvenc sztárok

1 Sebastian Stan
2 Scarlett Johansson
3 Elizabeth Olsen
4 Aaron Taylor-Johnson
5 Orlando Bloom
további kedvencek

Randomképek

A Maximoff família gyorskajál :D
Mozi tiime .D

Barátok

Éowyn
Éowyn

a Nazgúlok Réme

brigty
brigty

új tag

Vanessa Bloom
Vanessa Bloom

Yoncé

encike264
encike264

visszatérő vendég

Üzenőfal

Jaja ők mindent tarolnak meg Natasha :DD

2015.06.22. 23:11

Retzse Sziaa..klassz a profilod szavaztam :)

2015.05.31. 19:07

encike264 szia! szavaztam, nagyon jó a profilod :)

2015.05.31. 18:06

Konvektor Jaj köszönöm ^^ Pietronak nem kellett volna meghalnia, Wanda szegényem.. És eddig milyen a szülinapod? :3

2015.05.31. 17:05

Konvektor Sziaa(: Boldog szülinapot! (remélem ma van, elméletben ma van) Már akartam szavazni, mert egyszer kétszer idekeveredtem a Marvel miatt, szóval most akkor szavaztam is (: További szép napot! ^^

2015.05.31. 15:03