Starity

Pandácska profilja

Pandácska  
  • Csatlakozott
  • 2015. május 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1999. július 06.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Sok mindent szeretek csinálni: Olvasni, rajzolni, barátaimmal lógni stb.
  • Zenei stílusom
  • Minden jöhet amit a fülem élvez. Pop, Rock, Kpop, Jrock, Rap stb.
  • Imádom
  • Zene, kaja és Ázsia minden mennyiségben.
  • Utálom
  • Az előítéletes embereket. A rasszistákat. És minden olyan embert aki ok nélkül bunkó vagy tahó.

A képzelettől veszem kölcsön, amit a valóság nem ad meg nekem.- Charlotte Bronte

Pandácska
Utoljára aktív: 2022.03.23. 17:05Státusz módosítva: 2015.11.05. 20:08

Bemutatkozás

Szervusz kedves idegen.

Egy 17  éves lány vagyok Budapestről. Mint láthattad imádom az Ázsiai országokat/zenét/kúltúrát, illetve Amerikátés Olaszországot. Nos, egy 5 évfolyamos német nyelvi előkészítős gimnáziumba járok. A német mellett angolt is tanulok, de szeretnék még megtanulni: 

                    ♦Olaszul,
                    ♦Japánul,
                    ♦Koreaiul.

(Úgy vélem ennyi infó elég is a személyes dolgaimról, még a végén valaki elrabol. Nézd el nekem, de imádom a felsorolásokat ahova aranyos kis szímbolumokat tudok beilleszteni. (*≧▽≦)  És mielőtt tovább mennél, ne várj tőlem világmegváltó szöveget, se semmi értelmes összefüggő leírást. Vannak furcsaságaim amiket felvállalok, kérlek- e téren légy elfogadó.)

 

Mivel oldalt írtam már pár sort, hogy miket szeretek, ezért itt szeretném kiegészíteni még pár dologgal. (Ha valamit ismétlek, gondolj csak arra a bölcs mondásra. "Ismétlés a tudás anyja." )

Lássuk miket is szeretek.

Animék,Mangák,Doramák: Az animéken nőttem fel, persze az amerikai rajzfilmek mellett. Gyerekkori, de máig kedvenceim: Inuyash, Naruto, Pokemon, Detective Conan és Kukucska kalandjai. Régebben anyum és apum teljesen kivolt rám akadva, hogy miért nézek ilyen "baromságokat", de mára már teljesen megbarátkoztak az ázsia iránti szeretetemmel, úgyhogy ma már ők kérdezik meg, hogy akarok-e velük menni Kínai vagy Japán kiállításra. Persze ezekhez még hozzátartoznak a doramák amik terén eléggé finnyás vagyok. Falra tudok mászni néhány karakter kínszenvedésétől és nyávogásától. De itt is akad bőven olyan amit kedvencemnek mondhatok, ilyen például: Hana Yori Dango, Hana Kimi, Healer, The Girl Who Sees Smells, You're Beautiful, The Master's Sun. 

Spiritizmus (Nem, nem az Aszto showra gondolok.): A spiritizmus gyerekkorom óta közel áll hozzám. Nem tudom mikor lépett be az életembe, de azt tudom, hogy egyszer-kétszer láttam furcsa dolgokat. Óvodás korom óta úgy érzem, mintha valaki állna mellettem, de hogy most támogat/véd vagy egyszerűen bajt hoz rám abban nem vagyok biztos. Most, hogy ezeket a sorokat olvasod lehet egy kicsit elhúzod a szád, de nyugalom ha te nem hiszel az ilyen dolgokban akkor az engem nem zavar. Mindenkinek megvan a maga furcsasága, az enyém, nos hát ez.

Elhagyatott helyek:Az elhagyatott épületek számomra maga a mennyország. A hangulat ami körülveszi őket, a történetük vagy egyszerűen az, hogy most milyen állapotok uralkodnak bent, egyszerűen túl kiváncsivá tesz. Még nagyon kevés ilyen épületben voltam, de szeretnék minél többe eljutni.

Pandák,Macskák,Kutyák:A macskáka és kutyákat szintén gyerekkorom óta imádom. Én úgy tekintek rájuk, mintha a barátaim lennének akik mindentől megóvnak és akiknek mindent elmondhatok. A pandák csak mostnemrég jöttek be az életembe, egyrészt, mert imádom ázsiát, másrészt meg, mert láttam egy képet az alábbi szöveggel: Haver a rasszizmus hülyeség, én fekete, fehér és ázsiai vagyok mégis mindenki szeret. 

         

      

 

Olvasás:Imádok olvasni. Az a könyv ami a legjobban megfogott és amit külön kiemelnék az a No és Én. Ezt a könyvet a könyvtárból vettem ki még évekkel ezelőtt, de amikor olvastam valahogy teljesen megrázott és bennem maradt. Amiket még szívesen olvastam: Virals fertözőttek sorozat és Sötét erő trilógia. Az előbbít azért kezdtem el olvasni, mert ugyanaz írta mint a Dr. Csontot és meg kell mondjam ez is nagyon tetszett. Az utóbbit meg azért, mert szellemek vannak benne. Ui.: Lefelejtettem az én kedves 18-19. században élt írónőimet.: Jane Austen, a Bronte nővérek illetve Elizabeth Gaskellt. Egyik kedvenc könyvem Jane Austen keze alól került ki: Büszkeség és balítélet. Aki nem szeret olvasni az nézze meg film illetve sorozat formályában.

Rajzolás:Nem igazán tudok rajzolni, de mások műveit imádom nézni, mondjuk ilyenkor teljesen elfog az irigység, de kit nem? 

Filmeket/Sorozatokat nézése:Teljes mértékben film és sozatfüggő vagyok. Sosincs olyan, hogy befejezek egy sorozatot és nincs mit nézni,  most is egyszerre nézek ötöt: Odaát, The Girl Who Sees Smells, Healer, The Messengers, iZombie, The Walking Dead. Imádom az olyanokat amikben krimi, természetfeletti, vagy egyéb finomság van.

Barátaimmal lógás: Imádom a barátai, habár néha az agyamra mennek. Imádok új embereket megismerni, habár a beszélőkémmel nem nagyon vagyok megelégedve. 
                 

 

Sorozatok:

                   ✓Odaát---> Szellemek? Démonok? Csakis a kedvencem lehet.
                   ✓The Walking Dead
                   ✓Amerikai Horror Story
                   ✓Master's Sun
                   ✓Healer
                   ✓Boys Over Flowers/Hana Yori Dango
                   ✓Hetedik érzék
                   ✓Hana Kimi

 

Nos mint mondtam teljesen sorozatfüggő vagyok. Kedvenceimet fentebb láthatod. Ezekből párat még nem néztem végig. Az Odaát az örök kevencem, nem nehéz kitalálni miért. 

 

Zenék:

                    ♫B.A.P
                    ♫Block B
                    ♫iKON
                    ♫BTS
                    ♫Hollywood Undead
                    ♫Arctic Monkeys
                    ♫5 Second Of Summer

 

A B.A.P vezett be a K-Pop világába, amiért máig nagyon hálás vagyok nekik. Nincs ultimate biasom, mert mindegyiküket egyaránt szeretem és nem tudnék közülük választani. A varázsuk magával ragad: Yongguk széles mosolya és mély hangja, Channie nárcisztikus személyisége, Zelo a kis maknae és égimeszelő, Joungjae kerek pofija, Jongup a csendes aki jellemével saját magamra emlékeztet, Daehyun szeme és hangja, ja és ő is Rák csillagjegyű. 

Még fontos lenne megemlítenem Woo Ji Hot alias Zicot. Ez a srác sokmindenen keresztülment a pályafutása során, de nem állt meg hanem harcolt azért, hogy zenélhessen. A B.A.P tagok után, azért emelném ki mint nagy kedvencemet, mert lenyűgőz az elszántsága és tehetsége.

Köszönöm, hogy végigolvastad.. (Elolvadok.↴)

Ha szeretnél nyugodtan jelölj vagy írj üzenetet. (◍•ᴗ•◍)❤