Melodyna profilja

Melodyna  
  • Statisztika
  • 10 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 5 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 18 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2015. május 15.
  • Csoport
  • Megerősítés alatt
  • Titulus
  • új tag
  • Kedvenc sztárjaim
  • Selena Gomez Orlando Bloom Josh Hutcherson Jennifer Lawrence Shailene Woodley Dylan O'Brien Vinzenz Kiefer Tara Strong Jennifer Aniston Adam Sandler Cameron Diaz

Rσssz útσи jár az, akι áℓmσkból épít várat, s közbeи eℓfeℓeʝt éℓиι

Melodyna
Utoljára aktív: 2015.07.13. 22:10Státusz módosítva: 2015.05.15. 16:04

Bemutatkozás


Szerkesztés alatt áll...

 

Üdvözlöm ^^ Arra a gondolatra jutottam, hogy egy újabb átalakítás alá teszem a profilom és egy hosszabbat, tartalmasabbat készítek. Íme itt az eredmény. Bár... folyamatosan változik a profilom, mert mindig szeretném hogy szép és tartalmas legyen, így lehet, hogy rövid időn belül lesznek változtatások rajta. Na de nem is húznám tovább az idődet vágjunk bele. Szerintem erről a Starity énemről váltsunk pár szót. Már nagyon rég regisztráltam az oldalra. Pontosan nem tudom, hogy hogy bukkantam rá az oldalra. Nagyon megszerettem ezt az oldalt. Nem is igazán a sztárok miatt vagyok itt. Egyszerűen szeretnék minél több jó kapcsolatot emberkékkel létrehozni. Jelenleg teljesen aktív vagyok. Igyekszem az üzikre reagálni. A sulit nem mindig tudom összhangba hozni a nettel, de amikor van lehetőségem fent vagyok. Még mindig jobb itt mint a Facebookon lájkokat vadászni éjjel-nappal. A legfontosabb dolog az oldalon, számomra a barátaim, bár nincsenek sokan, de örökké a szívembe zártam őket <3 Veletek töltöm el szép időszakaimat.

No..szerintem itt az idelye, hogy megismerd szerény szerényemet (el sem hiszed mi?) Én csúpán egy nem mondható átlagosnak, városi leány lennék, aki tele van vágyakkal, és a saját Sohaországában él A becses nevem Bernadett lenne... Érden "boldogítom" a körülöttem élőket. Koromról nem kell sokat , februárban újra idősebb lettem egy évvel...jobbanmondva 14 éves vagyok. Ebből gondolom rá is jöttél, hogy hamarosan egy új iskolában, jobbanmondva gimnáziumba fogom folytatni tanulmányomat. .. Amúgy az Isten világosbarna hajkoronával lettem megáldva, valamint mélykék szempárral. Nagyon vékony testalkatom van Nem népesítem a mindig vigyorgó, ugrándozó, copfos, nyalókás kislányok körét. De nem vagyok magamba zárkózott, morbid sem. Valahol a kettő kis "világ" között járkálok gumicukrot zabálva. Nem ritka alkalom, ha felvillan egy mosoly az arcomon, ugyanis nem vagyok negatív típus ^^ Igyekszem minden apróságnak örülni, a legtöbbet kihozni a dolgokból. Rettentő álmodozó típus vagyok, talán már túlságosan is, ezért nagyon sokszor csalódok az életben. Csendes, nyugodt, visszahúzódó ember vagyok. Alapjába véve jó embernek tartom magam. Segítek annak, akin látom, hogy szüksége van rá, kiállok az mellett, akin látom, hogy igaza van és nem hisznek neki. Sokszor vidám vagyok és mosolygós, de sajna képes vagyok negatívan látnia világot. Ilyenkor segítségemre vannak a barátnőm. Töltök sok időt, zenét hallgatok, filmet, rajzolok vagy éppen sorozatot nézek. Számomra ezek a tevékenységek nagyon stresszoldóak. Zárkózottabb vagyok új emberekkel szemben. Az általános iskolából három embert mondhatok igaz barátnőmnek, és egy embert barátomnak. Velük gimnazista éveim alatt továbbra is szeretném tartani a kapcsolatot. Számomra nagyon fontos a barátság. Sosem törekszem felszínes barátságot kötni.

Hihetetlenül, és megmagyarázhatatlanul imádom Párizst <3 Már egész kicsi korom óta imádom a nyelvét és a kultúráját és nevezetességét... Egyszóval minden ami francia. Imádom és imádom ♥ Egyszerüen nem tudom a szeretetemet szavakba önteni. Szerintem nálam jobban senki sem szereti Párizst mint én. Még aki ott él sem, hisz ők már volt részük az Eiffel- torony-t látni a saját szemükkel nem pedig képeken. Biztos fantasztikus látvány lehet közelben ücsörögve nézegetni a tornyot. Sesegetni. Szerintem nekem franciának kellett volna születnem :D Egy külön részt szentelek eme fantasztikus városnak. Annyira várom már azt a napot amikor betehetem végre a lábam a városba. Megmagyarázhatatlan módon a hatalmába kerít, és el sem enged többé. Nem véletlenül választotta számos művész is lakhelyéül, hiszen Párizs maga a varázslat. Nagyon fura érzéseket váltott ki belőlem ez a Menyországországa.

 

A legboldogabb akkor leszek, ha már végre kilyutok oda ahol a szívem másim fele lakozik, Párizsba. Minden helyet ismerek ott, pedig még nem is jártam ott nem meglepő. A világ gyönyörű és én nem csak képen, de az való életben is szeretném látni. Részese szeretnék lenni annak a szabad és fantasztikus érzésnek ami elkap akkor. Egy bizonyos szinten az országnak a történelméről valamennyit tudok, bár nem 100%-ig. Ha, csak Párizsra gondolok, eláll a lélegzetem e győnyőrű országnak és árosnak. Nincsenek megfelelő szavak arra hogy kifejezzem az imádatomat Párizs és Frnaciaország iránt. Nekem az első otthonom, hisz van bennem némi francia vér. Párizs gyönyörű, bár ezt mindenki tudja. Ahogy zötyögött velünk Párizs felé a transzferbusz, azonnal érezni lehetett a parkokkal teli város atmoszféráját. A francia főváros a fények, a szerelem, a szabadság és a divatvárosa. A visszafogott vélemények szerint is a világ legszebb városának számító Párizs mindenkit magába bolondít. Ha feltenném magamnak azt a kérdést, hogy miért szeretem ezt a vrost annyira, akkor a válaszom ezerannyi lenne, egyszóval, sosem lenne vége. Leginkább a Disneyland nyűgözött le, nemcsoda hogy egyrészt erről a helyről híres Párizs.

Első szenvedélyem a zene <3 A nap 24 órájában csak a zene megy. Mindegy, hogy milyen hangulatban vagyok, szomorú, vidám, én mindig tudok a zenével azonosulni. A műfaját tekintve én inkább a Pop, dance, elektropop, pop-rock-ot szeretek hallgatni. Ja, és nagyon szeretem még a Nightore zenéket is. De csak a cuki hangjuk miatt. Másért én nem is hallgatnám. A zenével jól eltöltőm az időt, álmodozok közben, rajzolgatok. Most felsorolnám a kedvenc előadomat: Selena Gomez, Christina Perri, Alex Christensen, Tancsapda, Black Veil Brides, Avicii. Ezek az előedokta éjjel-nappal tudnám hallgatni. Kedvenc számomat nemrég döntöttem el, hogy az "Angl of Darkness" lesz. Imádom azt a számot. Másnak is figyelmedbe ajánlom :) Általában, ha rákattanok egy új zenére, vagy énekesre, sose tudom megunni a zenét, sem az énekest :3

Második szenvedélyem a sorozat, és filmnézés. Ide tartoznak az animációs filmek, rajzfilmek is. Filmek terén minden jöhet, lehet az sci-fi, ami az egyik kedvencem, horror, vígjáték, romantikus vígjáték, kaland, akció vagy akár fantasy. Még pár kedvencem is felsorolom, amiket érdemes megemlítenem. Hobbit triológia, A beavatott, Éjszaka a Múzeumban, Neveletlen hercegnő, Az Útvesztő, Harry Potter, Kavarás, Hupikék törpikék, A kiválasztott, Az arany iránytű, Delfines kaland, Légcsavar, Harry Potter heptalógia, A Karib-tenger kalózai, Alkonyat, A kaptár, Men heptalógia, Az óriásölő, Szex és New York, dilógia, Vasembe, Bosszúállók, A lehetetlen, Eleven testek, Oviapu, Tökös csaj, Tök állat, Kegyenc fegyenc, Neveletlen hercegnő, Az Útvesztő, Kutyahideg, Harry Potter, Bűbáj, Kavarás, Hupikék törpikék, Futútűz, A kiválasztott, Az árva, Az arany iránytű, Eden Lake, Kellékfeleség. A sorozatokat nézve, nagyon jó sorozatokat láttam mát életemben. Kategóriát tekintve, leginkább a fantasy sorozatokat szeretem. Örök kevencek maradnak ezek: Vámpírnaplók, Odaát, A mentalista, Dr. Csont, Szellemekkel suttogó, Farkasbőrben, Gyilkos elmék, Hazug csajok társasága, Elveszett lány, Génrejtek, Csillagkapu, Született feleségek, Eltűntek, Miami helyszínelők, Jim szerint a világ, A hős legendája, Az elveszett világ, Az elveszett ereklyék fosztogatói, A zöld íjász, Egyszer volt, hol nem volt.

Ha már filmekről és a sorozatorról volt szó, nem maradhatnak ki a mesék sem. A meséket nézve, pedig emnondhatom, hogy hatalmas msemániás vagyok. Annyira megnyugtató egy-egy animációs filmet megnézni. A legnagyobb kedvenc mesémé vált a Teen titans című mese. 2007 krül ismerhettem meg ezt a fantasztikus mesét, azóta nézem a Carton network által. A kedvencem belöle Raven ♥ Nagyon bírom őt. Ha itt jártál a profilomon láthattad egyszer a profilomat úgy, hogy televolt vele <3 Imádom őt. Tara Strong játszotta őt. Van, hogy napokig, a nap minden órájában képes vagyok nézni ezt a mesét, mert egyszerűen nem tudom abbahagyni Nagyon sok kedvencem van mé, Aranyhaj és a nagy gubanc, Oroszlánkirály, Csingiling, Lego kaland, Tarzan, Szépség és a szörnyeteg, Madagaszkárpingvinjei, Kungfupanda, Így neveld a sárkányod, Hős6os, Jégvarázs, Rio, Hupikék törpikék, Mackótestvérek, Némó, Bambi, Bobó és Babóca, Merida a bátor, Eperke, Pochontas, Alice Csodaországban, Monster Hieght, Srek, Mr. Been, Jégkorszak,Mickey egér, Hofehérke, Horton, Elvezett birodalom, A dzsungel könyve, Halott menyasszony, The pho, Pokember. Ha már beszéltem nektek a filmek, mese és a sorozatnézés iránti szenvedélyemről is, nem hagyhatom ki az animéket sem. Azért nem teszem ezt bele egy másik részbe, mert n az animékre úgy tekíntek, mint a msékre. Mára már szinte függővé váltam, rengeteget megnéztem, van amelyiknek annyira megfogott a története, hogy többször is végignéztem. Az igazat megvalva, sosem voltam az a hatalmas anime fan (Otaku más néven), Japánért sem bolondulok, bár tény egyszer biztosan ki szeretnék utazni Tokióba, majd a barátnőmmel. De azok táborát erősítem akik szívesen néznek animéket. Úgy érzem animék nélkül nem lenne teljes az életem. Itt a romantikus, akció, fantasy, sci-fi féléket szeretem legjobban. Örök kevencek maradnak ezek: Chihiro szellemországban, Naruto. Zero no Tsukaima, Inuyasha, Sword Art Online, Zero no Tsukaima, Conan, a detektív. Az Inuyasha nagyon megfogott! A főszereplő karakterek is remekül kilettek találva, mindenkit lehet benne szeretni valamiért. Nagyonfantsztikus alkotás. Egyébként sok animét láttam már, de azt is a barátnőmnek köszönhetek, hisz ő bolondul Japánért. A Japán kúltúrát is, teljesen odáig van érte. Nagyon tetszik az öltözködési szokásuk, valamint hatalmas japán zene hallgató is. Egyszóval minden ami Japán.

 

♥ Selena Marie Gomez: aki született 1992. Július 22.-én reggel 7 óra 22 perckor. Milliónyi lány példaképe gyerekkoruktól kezdve. Felnézek rá, mint a csillagokra. Imádtam ahogy eljátszotta Alex Russo szerepét. Bár már azelőtt is láttam a barney and friend-ben. Remek színésznő , de mint énekesnő mégcsodálatosabb. Köszönöm, hogy Selena megszületett, nem is tudom ki lenne a példaképem ha ő nem lenne! Szerintem teljesen megérdemli az 1.helyet. Imádom, ő az akire felnézek és csodálom. Ő számomra az egyik legkülönlegesebb személy. Borzasztóan sokat jelent nekem. Ő egy fantasztikus ember, kívül-belül gyönyörű és kimondhatatlanul büszke vagyok rá hogy ennyi mindent képes volt elérni az életben. Egyáltalán nem érdekel senki véleménye aki azt mondja hogy tehetségtelen, mert ők teszik nevetségessé magukat. Ha bántod őt, én leszek az első aki ott terem hogy megvédje. Selena a legbájosabb tinisztár a világon. Legszebb, legcsinosabb, legbűbájosabb, legkedvesebb és legtehetségesebb szavakkal tudnám illetni. Megígértem magamnak, hogy akárki akármit mond én akkor is az 1. számú példaképemnek nevezem.

 

A bemutatkozásom a végéhez közeleg...de előtte még beszéljünk bizonyos kéréseimről úgy mond szabályaimról. Kérlek kedves, tartsd be! Első legyen, talán a szavazás. Szavazz nyugodtan, ha vannak közös kedvenceink, szimpatikusnak találsz, vagy csak egyszerüen elnyerte tetszésed profilom. Kifelyezetten örülnék, ha kiírnád az üzenőfalamra is, hogy miért adtad, és én automatikusan vissza is szoktam adni a szavazatot. Ha találok egy igényes és szép munkás profilt, természetesen adni szoktam a szavazatot. Ha tetszett az adatlapom, akkor legyély szíves másnak is ajálni az adatlapomat! A következő a barátjelölés. Nagyon drága vagy, ha be akarsz jelölni, de mostmár, csak olyanoktól fogadok el felkérést, aki baráti célból jelöl be. És az utolsó dolog: kérlek ne lopj az adatlapomról. Sok időmbe telt az adatlap elkészítése, és a képek összegyűjtése. Esetleg, ha valamelyikkép megtetszett, megbeszélhetjük. De semmiképpen ne szó nélkül.!

 

Randomképek

1510975_638522739611281_5190037043758115809_n.jpg
11169819_1836911846534602_95713406450739130_n.jpg
2431591431435507.jpg
1549121427706955.jpg

Üzenőfal

AngelGirl00 Szia! Szavaztam, gyönyörű a profilod és sok közös dolog van bennünk. :)

2015.08.22. 19:07

Szia Betti szavaztam :D

2015.07.10. 23:11

Lovatics04 Szia :) Szavaztam,mert gyönyörű a profilod és tetszik a nézeted :D

2015.06.15. 16:04

punigundel Szia! Köszi szépen, kedves vagy :) Természetesen visszament, hihetetlen gyönyörű és igényes a profilod, gratulálok!

2015.05.22. 22:10

nelli29 Köszi, èn imàdom a tièdet!♥ Adnèk 10 szavazatot, de csak 1-et lehet. Tehàt ment a szavazat!♡:D

2015.05.18. 20:08

westher Szia. Köszönöm, bár éppen szerkesztés alatt van. A szavazat természetesen visszament, nagyon szép a profilod! ♥

2015.05.17. 13:01

Akkor azért ilyen hasonló. Csak ennyi, köszi szépen! :)

2015.05.17. 13:01

Elmondod annak is? :)

2015.05.17. 13:01

Köszi szépen, kedves vagy. :'33

2015.05.17. 13:01

Mi volt a neve az egyiknek?

2015.05.17. 12:12

Sziaa. Szavaztam a közös kedvencek miatt és mert nagyon szép a profilod. *---* xxx

2015.05.16. 15:03

Szia! Nagyon gyönyörű a profilod! Hülye lettem volna nem szavazni, ezért megtettem ;) Volt másik profilod? :)

2015.05.16. 14:02

Henley Mire szavaztál? Üres a profilom!

2015.05.15. 20:08

Rory gilmore 12 Szia!Szavaztam rád nagyon szép a profilod és van pár közös kedvenc is! xoxo

2015.05.15. 19:07

Seherezade1050 Szia! Nagyon szépen köszönöm, neked is csodálatos profilod van. A szavazat visszament. :)

2015.05.15. 19:07

Köszi.Visszament.A tied is szép.

2015.05.15. 19:07

Köszi.Visszament.A tied is szép.

2015.05.15. 19:07

Szia én is szavaztam nagyon nagyon..... nem találok szavakat,hogy milyen szép :)

2015.05.15. 19:07

Klauflau Szia! Köszi szépen, visszajött, nagyon szép a profilod:)

2015.05.15. 18:06

dtsz Köszönöm szépen a szavazatod.Vissza küldtem.A te profilod is szép.

2015.05.15. 18:06