Starity

directioner4styles profilja

directioner4styles  
  • Csatlakozott
  • 2015. június 13.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2001. március 16.
  • Lakhely
  • Szeged, Csongrád megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás,zene
  • Zenei stílusom
  • sok féle
  • Imádom
  • One Direction, Justin Bieber, Nirvana, Black Veil Brides, Selena Gomez, American Horror Story, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan. Zayn örök tag (y)

directioner4styles még nem állította be a státuszát

directioner4styles
Utoljára aktív: 2016.04.16. 23:11Státusz módosítva: 2015.06.13. 19:07

Mi újság nála?

2015.08.01. 16:04directioner4styles és Citromturmix mostantól barátok

2015.07.26. 12:12directioner4styles új kedvence Taissa Farmiga

2015.06.30. 17:05directioner4styles és Esther.1D mostantól barátok

2015.06.30. 17:05directioner4styles és Dika_26 mostantól barátok

2015.06.27. 20:08directioner4styles új cikket írt.

Bemutatkozás


Sziasztok!

Először is üdvözöllek a profilomon. Nem tudom, hogy mit is mesélhetnék magamról. Imádom az One Direction-t. A példaképemnek tekintem ezt az öt srácot. Mert számomra a banda, még  mindig öt srácból áll. És mindig így lesz ez.

HARRY STYLES

Ő a kedvencem a bandából. Harry egy igazán könnyen szerethető ember. Amióta megismertem Őt, megváltozott az egész életem. Olyan sok mindenért szeretem Őt. Nagyszerű ember, aki nem szállt el magától. Aranyos a tudat, hogy még mindig azt gondolja, hogy Ő egy átlagos srác, és ezt hangoztatja is. A tudat, hogy mikor majdnem felbotlott egy kutyában, és bocsánatot kért, elolvasztja az ember szívét. Amikor  szomorú vagyok, csak eszembe jut Ő, és hirtelen úgy érzem, nem vagyok egyedül. Nagy hatással van rám. Inspirál. Jó utra terel. A One Direction utálok Őt utálják a legjobban. Pedig csak néhány videót kellene megnézni, és az ember látja, hogy senkinek nem tudna ártani. Megérdemli, hogy a rajongók ennyire szeretik Őt, megérdemli azt, amit elért az életbe. Mert Harry Styles egy nagyszerű ember. Rá csak szeretettel tudok gondolni. Köszönöm Harry, hogy vagy nekem.

LOUIS TOMLINSON

Louis. Louis egy nagyon aranyos srác, az embert megmosolyogtatja. Annyira vicces. Nagyszerűnek tartom benne, hogy kiáll a barátaiért. Viszont egyben nagyon sérülékeny is. Mikor twitteren Naughty (gyökér) Boy beszolt neki a hangjával kapcsolatban, tudtam, hogy az ütött nála. Próbál megfelelni ezeknek. Gyönyörű hangja van, gyönyörű mosolya, és csodálatos szemei. Louis-nak régebben az egyik tanára azt mondta, hogy nem lesz belőle semmi. Ehhez képest megnyerte a világot, és az én szívemet is. Ha Louis-ra gondolok nem bírom ki mosolygás nélkül. Bár ez a többiekre is igaz. Annyira kis ártatlanul tud nézni, hogy az ember szinte teljesen elhiszi, hogy az :c Louis, bebi Te írtad a No Control-t :"D Imádom. Imádom. Imádom. Mióta beléptek Ők öten az életembe, szinte minden megváltozott. Minden 180 fokos fordulatot vett. 

NIALL HORAN

Manócska <3 Amellett, hogy gyönyörű hangja van, csodálatos személyisége, a szeme.. A szeme az mindenkit le vesz a lábáról. Nagyszerűen gitározik, nagyszerűen énekel. Niall nagyon jó szívű, a rajongókkal mindig kedves. Ha az ember rágondol, egy maci jut az eszébe, amit szívesen megölelne. Amikor Louis-val hülyéskednek a koncerteken, szinte bepisilek a nevetéstől. Annyira aranyosak. És az a mosoly <3 A fogszabályzó előtt is gyönyörű mosolya volt, szerintem. Mikor megismertem a bandát, Ő volt az első kedvencem. Igazából már mind az öt fiú volt a legeslegem a bandából. Nagyon sokáig szurkoltam annak, hogy lesz Diall (Demi+Niall), de sajnos nem lett. Nagyon várom, hogy Ő rá is lecsapjon a szerelem. Nagyszerű srác. Tényleg. Az ember csak szeretni tudja (már aki rajongója a bandának. Mert aki nem ismeri a bandát, könnyen ítélkezik.). WE LOVE NIALL <3 

LIAM PAYNE

Ő a banda apukája. Nagyon kedves, nagyon mosolygós, és a története kcis korától kezdve hihetetlen. Annyira erős. Annyi mindenen keresztül ment. Amikor megszületett már akkor meg volt az első nehézsége. Aztán az iskolában. Nem voltak barátai... Most viszont? Megnyerte magának a világot. Bánhatják azok akik akkor nem voltak mellette. Emlékszem,  egyszer mondta, hogy mindig is tűzoltó akart lenni, azért, hogy megmenthessen másokat. Bár tűzoltó nem lett, mégis sok lány életét megmentette. És Ő egy igazi hős. Megmentette egy barátját a tűzhaláltól! 

"Liam Payne augusztus 29-én ünnepelte 20. születésnapját, és egyik legjobb barátja, Andy Samuels hétfőn átment az énekes londoni lakására, hogy felköszöntse őt. Egy kisebb társaság gyűlt össze, akik végül az erkélyen kötöttek ki. Andy éppen azon volt, hogy bekapcsolja a kint lévő hősugárzót, amikor az valamilyen oknál fogva felrobbant.

Nemcsak az erkély 80%-a égett le, de Andy is lángra kapott, és ha Liam nem cselekszik, valószínűleg tragédia lett volna az est vége. Az énekes eloltotta a lángokat, és vizet locsolt barátja testére.

A férfi jelenleg kórházban van, és barátnője megosztotta a Twitteren, hogy állapota stabil. Viszonylag szerencsésen, elsőfokú égési sérülésekkel a felsőtestén megúszta a balesetet, amely sokkal rosszabbul is végződhetett volna."

-Egy cikkből van. Liam egy igazi hős. Bárki bármit mondd. 

ZAYN MALIK

Zayn... Ő hihetetlen. Gyönyörű jegyese van - hamarosan felesége - nagyszerű személyisége. Az anyukájának megígérte, hogy vesz egy házat és megtette. Gyönyörű volt tőle. És nagyon hiányzik. Nagyon. Próbálom megérteni, hogy miért lépett ki, de az, hogyha átlagos akar lenni, nem ott kezdődik, hogy azzal a nyomorék NaugtiBojjal lóg. Nem értem az egészet.  Az a baj, hogy erről nem sokat tudunk. És nem is fogunk többet tudni. Hiányzik az a gyönyörű barna szeme, a magas hangja. Hiányzik. Imádom. Szeretlek Zayn Malik és mindig a szívemben leszel.

Kedvenc sztárok

1 Zayn Malik
2 Harry Styles
3 Liam Payne
4 Louis Tomlinson
5 Niall Horan
további kedvencek

Barátok

Esther.1D
Esther.1D

új tag

Dika_26
Dika_26

új tag

Üzenőfal

Kincses Bogi szavaztam

2016.04.02. 17:05

Centuries2214 Szia! Szavaztam, 2 okból: 1. IMÁDOM A KÉPEDET! :333 Másik pedig én is nagyon szereted az 1D-t :3 :D

2015.07.24. 18:06

Szia!Szavaztam rád,két okból is!Az egyik,hogy nagyon tetszik amit a srácokról írtál,a másik pedig hogy én is nagy Directioner vagyok,pacsi!:)♥

2015.07.16. 21:09

szia szavaztam jó a profilod ♥

2015.07.10. 12:12

Rory gilmore 12 Szia!Szavaztam rád az One direction miatt! Xx

2015.06.28. 22:10