Starity

grungequeen profilja

grungequeen white white white  
  • Csatlakozott
  • 2015. augusztus 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • szeptember 17.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • #olvasás #film/sorozat #nézés, #zene hallgatás
  • Zenei stílusom
  • ROCK
  • Imádom
  • #macskuszom #zene #könyvek #filmek #sorozatok
  • Utálom
  • állatkínzás,elítélés
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Ryan Reynolds Josh Radnor Ben Affleck Dylan O'Brien Chris Pratt Evan Peters Taissa Farmiga Halsey Andrew Taggart Lzzy Hale Patrick Stump Neil Patrick Harris Jennifer L. Armentrout Alex Turner Jamie Cook Matt Helders

sarcasm is a body's natural,defense against stupid...

grungequeen
Utoljára aktív: 2017.08.16. 17:05Státusz módosítva: 2015.09.24. 21:09

Bemutatkozás


“Basia coquum," Simon said. "Or whatever their motto is."
"It's 'Descensus Averno facilis est.' 'The descent into hell is easy," said Alec. "You just said "Kiss the cook."
"Dammit," said Simon. "I knew Jace was screwing with me.” ( city of lost souls)

            

            you are my sun, my moon and all of my stars

 Üdvözöllek szerény kis profilomon. Itt van néhány dolog amit rólam megtudhatsz: Ez nem az első profilom hanem a második szóval nem vagyok új az oldalon,csak régi volt az a profilom és már nem szerettem.A nevemet nem szeretném elárulni, ezért hivj Callie-nek. Tizenvalahányas éveimben járok. Ha a stílusomat egy szóban jellemezni kéne a tökéles kifejeze az a grunge. ( ha valaki nem ismerné magára vessen :D nem amúgy ha beírjátok gugliba kiadja) Kedvenc színeim a fekete, szürke, bordó és a nagyon sötét lila. Imádok olvasni, kedvenc könyveimról majd lentebb olvashattok. Eléggé intelligens és jófej lánynak mondanám magam ( aztán ki tudja). A kinézetem átlagos barna haj/szem, elég vékony vagyok és 160 cm ( még növésben) Nem tartom magam különösen szépnek. Nincs olyan sok barátom. De akik vannak, na értük bármit megtennék. Általában fiúkkal barátkozom, csak 2 lány barátom van a többi inkább felszínesnek mondható. Ja és van egy cicám aki már két éves és IMÁDOM!. Sok youtube videóst nézek de csak 3 van akinek próbálom nézni a hétről hétre lévő új videóikat (nem mindig sikerül) ők pedig Attila The Bookaholic, Dancsó péter ( alias videómánia) és Szirmai Gergely (alias hollywood hírügynökség) ( Van egy weheartit profilom amit az adataokban megtalálsz ( már ha érdekel).

         

Nem vagyok márka-buzi,tehát ( nekem is van egy-kettő de nem sok) de azért azt elismerem hogy elég jó minőségű dolgok,szóval...bírom ha valami jól néz ki de mindegy hogy márkás vagy nem,csak tényleg tetszen.Imádok zenét hallgatni,általában alternatív rockot de van hogy a techno-t is meghallgatom. Nem ítélem el a melegeket/ leszbikusokat/ biszexuálisakat/ valamint kinem állhatom azokat az embereket akik viszont igen.Imádom a weheartiten és tumblr-ön nézegetetni a képket ( de tumblr-öm mondjuk nincs ) . Imádom a teákat, a kávét és a limonádét. Ha tehetném csak ezeket innám. Imádom a szobámat, nemrég lett átalakítva és most nagyon jól néz ki [szerintem] úgyhogy a fél napomat ott töltöm. Imádok moziba járni, és imádom olyankor felzabálni mozizás közben a fél ˇbüfétˇ.

         

                           I love you to the moon and back

                                                              Books 

Telhetetlen vagyok könyvek terén,imádom őket . 10 éves koromban szerettem meg az olvasást és azóta nem tudok leállni vele :D. A legtöbb könyvet megpróbálom említeni amiket olvastam. ( nem lesz könnyű)

x luxen-series x Hush,hush-series x The mortal instruments-series x The redemption of Callie & Kayden x DUFF x Darren Shan-series x Wings-series x  Enigma x Ezüsthíd x Vampire diaries-series x 13 reasons why x the host x north of beautiful x hex hall x anna and the french kiss x the unbecoming of mara dyer x beautiful disaster x perfect chemistry x ( csak az első 4 van sorrendben a többi már nem, ezek azok a könyvek amiket nagyon szeretek de ezeken kívül még van egy csomó) 

                                           Music

       

                                    I have more followers than friends

Imádom a zenét és a fesztiválokat szóval jöjjenek a kedvencek:

x halestorm x fall out boy x sia x muse x armin van buuren x metallica x ac/dc x bon jovi x arctic monkeys x linkin park x lana del ray x james bay x birdy x jasmine thompson x the script x the 1975 x the pretty reckless x marina and the diamonds x against the current x rolling stones x florence and the machine x maroon 5 x Irie Maffia x imagine dragons x black veil brides x sia x halsey x the neighbourhood x alessia cara x the weeknd x john legend x ellie goulding x Charli XCX x lorde x sam smith x hozier x years and years x the chainsmokers x  és még sokan mások....

                                             Movies

           

                               thanks for the memories

Imádom a filmeket szerintem nem túlzok ha már 1000-et láttam.Eléggé szeretem a Marvel filmeket. szoval abból sokat fogok írni.

x the hunger games x harry potters x the maze runner x if i stay x Ant-man x jurassic world x jurassic park x spy x avengers x iron man x thor x hulk x the guardians of galaxy x divergent x the fault in our stars x everest x hitman: agent 47 x the mortal instruments : city of bones x gone girl x captain america x now you see me x how to be single x deadpool x the revenant x 007 x the martian x me before you x independence day

 

                                             Series

           

                                  summertime sadness 

A sorozatokat ugyanannyira szeretem mint a filmeket ezért elég sokat nézek vagy láttam :D

x american horror story x pretty little liars x vampire diaries x the walking dead x how i met your mother x charmed x sabrina the teenage witch x the originals x the house of anubis x castle x the messengers x game of thrones x teen wolf x bones x

pár mondat:

Remélem tetszett a profilom, ha igen akkor szavazz de írd ki az üzenőfalamra ha akarod hogy én is szavazzak ( ha egyáltalán nincs bennünk közös akkor nem garantálom hogy visszakapod a szavazatot mert gondolom szavazatgyűjtő vagy) ne jelölj be ha még nem beszéltünk mert úgyis visszafogom mindenféle sajnálat nélkül utasítani ( bocsi) kérlek a profilomat ne másold és asszem ennyi. na helló! 

Ja és az egyik barátnőm profilja is itt van: http://starity.hu/profil/251047-angel-of-failure/

                             be a bad ass with a good ass

             

                   i'm still here bithes,and I know everything. -A

Randomképek

arctic monkeys ˇˇ.jpg
donuts.jpg
adventure time.jpg
boys....jpg
island of freedom.jpg
makeup.jpg
music.jpg
skateboard ˇˇ.jpg