Forever.Arianator profilja

Forever.Arianator  
  • Csatlakozott
  • 2015. augusztus 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • december 18.
  • Lakhely
  • Kapolcs, Veszprém megye
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenehallgatás [Ariana, Hollywood Undead, Fall out Boy], íjászat (éhezők viadala mániám óta ìjászkodok, imádok nevetni és Lillel meg Pannával a legjobb barátnőimmel hülyéskedni :)♥
  • Zenei stílusom
  • Rock, Metal és Pop
  • Imádom
  • Nevetni, barátaimmal lenni, íjászkodni, olvasni is nagyon szeretek, fiúzni :DDDD
  • Utálom
  • Az osztálytársaim nagy részét, a nagyképűséget, állatkínzàs, mai magyar celebeket, és még rengeteg dolgot.
  • Weblapom
  • - nem publikus -

-Together?♥ -Together!♥

Forever.Arianator
Utoljára aktív: 2016.09.07. 17:05Státusz módosítva: 2015.08.31. 21:09

Mi újság nála?

2015.09.10. 20:08Forever.Arianator és mostantól barátok

2015.09.03. 17:05Forever.Arianator és mostantól barátok

2015.09.02. 21:09Forever.Arianator új kedvence Alexandra Daddario

2015.08.31. 01:01Forever.Arianator új kedvence Logan Lerman

2015.08.28. 20:08Forever.Arianator és csabcsi5 mostantól barátok

Bemutatkozás


                                                                       ♥ Sziasztok!♥
♥13 éves lány vagyok és imádok zenét hallgatni és filmet nézni!♥
Az első kedvenc színészem, a legbájosabb, legviccesebb, Jennifer Lawrence♥! Imádom! Legelőször az Éhezők Viadala című filmben ismertem meg (ami azőta is a kedvenc filmeim közé tartozik és imádom) amiben rendkívül jól alakított. Nálam Ő az a nő akiről tényleg példát veszek, vicces, jószívű és bájos! Ennyit tudok róla mondani.♥
Még a kedvenc színészeimnél tartok, tehát nem maradhat ki az örök Harry Potter film főszereplőjének alakítója: Daniel Radcliffe
Őt a Harry Potter filmekben ismertem meg (mint szerintem mindenki más). Teljes mértékben az a színész, aki a legtehetségesebbekhez tartozik! A Harry Potter filmek is miatta lettek olyan jók, jobb színészt álmodni sem tudtak volna a forgatók. Tehetséges, vicces... sajnos személyesen nem ismerem (bárcsak...) így nem tudok többet mondani róla, de plusz szimpátia pont, hogy nem vakította el a népszerűség! Imádom a Harry Pottert!
Most, a zenei stílusomról beszélnék, amit nagyon megválogatok...
Tőlem soha, senki nem fogja azt hallani hogy szeretem a rapet. Egyedül, aki ért hozzá, azt mondom hogy Eminem. Na, Ő ért ehhez a műfajhoz! És az Ő ideje soha nem fog lejárni, bárki bármit mondd.
De ez a magyar, Mr. Bukta meg ilyen szarságoktól rosszul vagyok. Hát ez nem zene, ez egy alpári marhaság. Össze rak egy f_sz, p___a, k_rv_-ból álló szöveget és kész a rap. Oké főnök, ilyet én is tudok. És a legszánalmasabb, a mai fiatalok ezt szeretik. Megint oké főnök. Nem ítélem el aki szereti, de Ő se ítéljen el engem amiért én utálom. Van saját véleményem, bocsánat, ez van. Aki meg csak azért hallgatja mert ez "menő" arra nem tudok mit mondani, de jobb is ha nem mondok semmit...
Na, de térjünk a lényegre :)♥
Imádom Ariana Grande-t! Mint a nevemből is kivehető, Arianator vagyok. Imádom ezt a csajt! Nagyon szép, meg minden, de én a hangjáért és néhány szerepléséért (értsd: V mint Viktória, Swindle...) szeretem leginkább, de nemsokára kijön a saját parfüm márkája az ARI és tuti hogy be fogom szerezni! A kedvenc zeném tőle a One last time és a Break Free. Ki ne akarna Ariana-ként illatozni?!♥ Mindenesetre neki is vannak hibái, de mindenkinek vannak hibái. Elfogadom azt is ha valaki nem szereti, hisz lehet, én sem szeretem az Ő kedvencét :) mások vagyunk.
Az abszolút kedvencem, a kedvenc bandám a...One Directioon!!!!....nemám, viccelek...
A számomra legjobb banda a Hollywood Undead♥♥♥ az összes számukat szinte kívülről fújom. A kedvenc számom tőlük a Lion, a We Are és a Day of the Dead. De nem különböztetek ezek között, ahogy Ariananal sem♥.
Ha engem ismernél meg egy kicsit, itt a lehetőség!:
13 éves vagyok és Veszprém megyében élek, egy kisebb városban (nevét nem mondom). Kedves lány vagyok, de mégsincs valami sok barátom, elég 2 is akiket nagyon imádok♥. December-Januárban lesz hogy egy évesek leszünk, ugyanis egy éve ismertem meg őket.
Sajna nem az osztálytársaim, így az osztályomból csak egy lánnyal barátkozok, de Ő vele csak kényszerből (ne ítéljetek el, Ő is magányos, így Ő is csak kihasznál, de én nem engedek). Alapból mindenkivel jóban vagyok, kivéve a "nagymenőkkel" akiket egytől egyig megfojtanák, de nem is érdekelnek. (Ha te is ilyen "problémákkal" küzdesz hogy nincs nagy társasági életed és egy pöppet magányos vagy a suliban, adhatok tippeket hogyan foglald le magad.)
A koromhoz képest elég magasra nőttem, 175 cm vagyok :) de tök jó! Erősebb vagy a kortársaidnál és divatos ruhákat is találsz magadra. Sorolhatnám mennyi előnye van annak ha magas az ember, de nem érdemes, ezt ki kell tapasztalni. Ha te is magasra nőttél és cikiznek emiatt, szólj vissza nyugodtan és szépen. Csak irigykednek!!! :)
Nos, 175 cm vagyok
, szőke a hajam és a mellkasom közepéig ér.Állítólag nagyon szép a hajm, mivel nem töredezett ls illatos is xdd. A szemem zöld és nagyon szépen ki tudja emelni nálam egy szemhélytus (de csak mértékkel) alapozót egyáltalán nem használok, a koromra tekintettel. A maximális smink nálam a szemspirál, szemtus és ajakápoló. Több nem is kell ebben a korban! Sőt, szinte ennyi sem kell :).
Most megyek 7. osztályba és próbálok már belehúzni a tanulásba, mivel elég lusta vagyok. Ez meg a nyolcadik számít bele a továbbtanulásomba. Mellesleg vagy Keszthelyre megyek, vagy Pápára, óvónő képzőbe, mivel imádom a gyerekeket. Vagy, kozmetikusnak tanulok, mivel imádom édesanyámat sminkelgetni és jó a kézügyességem is!:)
Szerintem ennyi lenne, ha kicsit is szimpatikusnak tűnök és hasonlóak a kedvenceink, szívesen várom jelölésedet, és kérlek szavazz! :)
Köszi hogy elolvastad, szervusz! :)♥

A profil még szerkesztés alatt áll!

Kedvenc sztárok

1 Jennifer Lawrence
2 Ariana Grande
3 Logan Lerman
4 Alexandra Daddario
további kedvencek

Barátok

karancsimimi
karancsimimi

visszatérő vendég

csabcsi5
csabcsi5

visszatérő vendég

TINISTAfan600
TINISTAfan600

visszatérő vendég

Reni1204
Reni1204

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia! Szavaztam Ariana miatt.

2016.09.06. 16:04

singeeeer Sziaa, szavaztam Ariana miatt :)

2016.03.29. 05:05

Forever.Arianator Köszönöm! :)

2015.08.31. 01:01

szia szavaztam!!

2015.08.29. 19:07

Forever.Arianator Szia, köszi! :) Visszamegy. :)

2015.08.28. 20:08