Starity

Beki C. profilja

Beki C.  
  • Csatlakozott
  • 2015. augusztus 23.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • február 18.
  • Lakhely
  • Ausztrália
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás, írás, rajzolás, festés, éneklés, tévézés, játszani a cicámmal
  • Zenei stílusom
  • pop,rock,punk
  • Imádom
  • a kedvenceimet, a barátaimat, a levendula illatát
  • Utálom
  • amikor valaki ilyen smiley-t ír -.-
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"Az életedet most kell élned. Minden, amit elérhetetlennek hiszel, ott vár rád!"

Beki C.
Utoljára aktív: 2016.03.17. 21:09Státusz módosítva: 2015.08.27. 13:01

Mi újság nála?

2015.12.07. 15:03Beki C. új kedvence Lisa Cimorelli

2015.12.07. 15:03Beki C. új kedvence Lauren Cimorelli

2015.11.03. 18:06Beki C. és rogihanna mostantól barátok

2015.10.27. 16:04Beki C. és Kata39 mostantól barátok

2015.09.08. 13:01Beki C. új kedvence Sipos Péter

Bemutatkozás


                      Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt hello png                

Üdvözöllek a profilomon!

Nagyon örülök, hogy idetévedtél! A nevem Rebeka, de hívj Bekinek. Gondolom valamelyik fotóm megtetszett, vagy nem tudom, hogyan találtál rám, de nyilván szeretnél többet tudni rólam, ehhez pedig mesélnem kell egy kicsit magamról. Ebben sosem voltam olyan jó, legalábbis így virtuálisan nem.

Összeszedtem neked néhány olyan dolgot, amit érdemesnek tartok leírni szerény személyemről. Bocsánatot kérek előre is, mert én tényleg próbálkoztam a lehető legösszeszedettebben írni, de ilyen helyzetekben kicsikét

a) izgulok és ezért b) szétszórt vagyok. Szóval bocsánat, ha nem lehet esetleg kiigazodni az adatlapomon.

 


 

 




tumblr_mjmv43HPcK1s15dhfo1_500.gif


Magamról :

Nem szeretnék ódákat zengeni magamról, de ha jobban belegondolok, nem is igazán tudnék. Egy egyszerű lány vagyok, aki olvasással, tanulással, sorozatokkal és zenehallgatással tengeti a napjait. Nem tudtam máshogy megoldani, ezért itt van néhány tény rólam.

tumblr_static_yaybooks.jpg






Imádok olvasni és írni. Rengeteg könyvet elolvastam már, és eddig nem volt rá példa, hogy egyet is félbehagytam volna. Nekem igazából mindegy mi, csak olvassak. Olyan vagyok, mint.....mint egy könyvvámpír, aki vér helyett könyvekre szomjazik. Ez elég béna hasonlat volt, de azért érted, uyge? Nagyon sok írótól/írónőtől olvastam már, azonban egy mindannyiukon felülkerekedik : John Green. A regényei megváltoztatták ez életem. Képes vagyok más szemszögből látni a világot, mint azelőtt. Minden könyve mást tanított meg velem. Megtanította, hogy nem kell félnem kimutatni az érzéseim, hogy erősnek kell maradnom és küzdenem, de nem utolsó sorban megtanította, hogy az életemet most kell élnem. Hálás vagyok neki, hogy ilyen csodákat ad ki a kezei közül, így ösztönözve, hogy egy jobb emberré váljak.

Írni szintén nagyon szeretek. Három történeten is dolgozok jelen pillanatban.

tumblr_ljlilehJQd1qgvmmyo1_500.gif

 



Imádom a zenét! Most már beteljesült az egyik álmom, ugyanis elkezdtem gitározni és cejelmes lettem belé. A követező célom javítani kicsit a hangomon, aztán ki tudja...szeretek az énekesi karrieremről fantáziálni. xd Kedvenceim a pop, punk, rock, de bármit meghallgatok. Úgy vagyok, mint a könyvekkel. Lehet, hogy könyv-zenevámpír lennék? 

 Szeretnék kiemelni néhány együttest a megszámlálhatatlanul sok kedvencemből. Őkk pedig : 5 Seconds Of Summer, Imagine Dragons, Green Day, Paramore, AC/DC és Nickelback. Nagyon szeretem őket, a zenéjük a szívemből szól, mintha csak magam írtam volna mindet ( leginkább a Nickelback számok ).

A 5SOS-t fél éve ismertem meg. A Disney csatornán ment az egyik klipjük, azt hiszem a Don`t stop. Azonnal megszerettem őket, és immáron több mint fél éve lelkes rajongójuk vagyok. Mind a zenéjüket, mind őket magukat, csak imádni tudom. <3 (Nem vagyok a smiley-k híve, de ők kiérdemlik a szívet! )

tumblr_nbjt68Vu4N1tp0kobo1_500.giftumblr_static_dnwz7jqyjc0kwgwow0ko0cgs8.5sosfistbump_zps8478bd1d.gif

 


 

 




Mint már említettem, szeretek filmeket és sorozatokat nézni. Filmek közül bármi jellegűt megnézek. Lehet az romantikus, dráma, vígjáték, kivéve egyet, a horrort. Na, attól nagyon, de nagyon rettegek. Kedvenceim a : Csillagainkban a hiba, Gyakornokok és az örök klasszikus, Forrest Gump. Még így is, hogy már kamasz korban vagyok, jobban szeretem a meséket, mint a filmeket. Szerintem nem ciki, hisz valljuk csak be : néhány Disney mese sokkal értelmesebb tud lenni, mint egy film. Amiket szeretek : Jégvarázs, Hős 6-os, Szörny Rt., Hercules, és a legnagyobb kdvencem, ami végigkísérte a gyerekkorom : Aladdin.

 

Sorozatokat nem nézek olyan sokszor, de van három hatalmas kedvencem.

 

 

bones.png

 

Dr. Csont

 

 

PrettyLittleLiarsCast.jpg

 

Hazug csajok társasága

 

 


tumblr_msma32pLO31shnel6o1_500.pngÉs


 

Így jártam anyátokkal

 

 


Ez utóbbi mostanában nagyon a szívemhez nőtt. Nem kell sokáig agyalni, hogy vajon ki lehet a kedvenc szereplőm. Nemcsak azért szeretem őt, mert vicces, király a dumája, hanem a személyisége miatt. Barney nekem valamilyen szinten a példaképem lett. Na nem a szerelmi életére gondolok, hanem arra, ahogyan a mindennapjait éli. Nem aggódik a jövőn, nem agyal annyit, nem hezitál sokat, ha nehéz döntés elé áll. A pillanatban él, mintha nem lenne holnap. Szerintem ez egy klassz dolog és én is így szertenék élni.

Nos, azt hiszem a végére értünk.  Ha volt valami, ami megérintett, ha valamiben egyezünk, közösek a kedvenceink, nyugodtan szavazz, jelölj, írj üzenetet. Minden visszamegy. Ha valamit szeretnél még tudni, nyugodtan kérdezhetsz. El sem tudod hinni, mennyire boldoggá tenne.

Nyitott vagyok bármi jellegű kapcsolatra, szeretnék virtuális barátokat. Ha te is így vagy, írj nekem. Sajnos a weboldalaim nem publikusak, így egyenlőre csak itt tudjuk tartani a kapcsolatot. Köszönöm, hogy végigolvastad és velem voltál. Ha tényleg így történt, hagyj magad után jelet! 

Olá!

tumblr_inline_nn82fcchvB1t2yjyi_500.gif

Kedvenc sztárok

1 Luke Hemmings
2 Calum Hood
3 Ashton Irwin
4 Michael Clifford
5 Dan Reynolds
további kedvencek

Randomképek

1
Imádom őket!
.
11922016_877401902342912_2058071856_n.jpg

Barátok

Pinky Lili
Pinky Lili

mythical beast

Kata39
Kata39

új tag

rogihanna
rogihanna

új tag

Sari2277
Sari2277

visszatérő vendég

Üzenőfal

randombea Szia , szavaztam jó a profilod.Nem baj , ha jelölek?

2015.10.18. 11:11

Beki C. svdsd Nagy örülök, hogy így gondolod, de te sem panaszkodhatsz. Nagyon nagyon tetszik a profilod és szimpi vagy. Luke <3 Ja és persze visszament a szavazat. Sari2277 köszönök mindent. Örülök, hogy visszaigazoltál :)

2015.08.26. 19:07

Sari2277 "Szia szavaztam és jelöltelek is, ha nem gond. Elképesztő, mennyire egyezik a legtöbb kedvenced az enyémmel!"-írtad nekem. Szia! Én is szavaztam. És nem, nem baj hogy jelöltél még örülök is. A kedvencekről meg: ami jó az jó :D

2015.08.26. 16:04

szia, nagyon tettszett a profilod, nagyon összeszedett és szimpatikus szerintem, menta szavazat :D

2015.08.26. 00:12

Beki C. Szia köszönöm, visszament!

2015.08.25. 12:12