Starity

ViolettaLovee profilja

ViolettaLovee  
  • Statisztika
  • 0 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 3 barátja van
  • 6 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2016. március 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Szeretet, ez minden amire szükséged van ''Martina Stoessel,,

ViolettaLovee
Utoljára aktív: 2017.04.14. 15:03Státusz módosítva: 2016.07.12. 11:11

Bemutatkozás

                                                    Üdvözöllek a Profilomon! :)

Az én nevem Fanny, és Január.15-én töltöttem be a 13-at! Nagyon szeretek táncolni,zenét hallgatni,pihenni,olvasni és mindent amihez nem kell labdát használni! Ugyanis GYŰLÖLÖM a labdás játékokat!!!!! Kosár: FÚJ Foci: FÚJ Kidobós: FÚJ szószerint MINDEN amihez labda kell UTÁLOM UTÁLOM és UTÁLOM!!!!!!!!!!!!! De mivel egy pozitív szemilyéségnek tekinthetem önmagamat nem írok több negatívat a labdával szemben erre az oldalra! Szóval miután kirészleteztem hogy mennyire ... a labdát (nem írom le azt a szót mert az elöbb meg fogadtam hogy erre az oldalra nem írok több rosszat a labdákról!) már inkább a pozitív dolgaimat is elmondom leírom nektek! Ja de azt az elöbb már leírtam.... Hát akkor jöjjenek a kedvenceim! :) 

                                     ___________________________________________

                                      MARTINA STOESSEL

                              

      Ő az az énekesnő akit egyszerüenn IMÁDOK <3 A szemilyisége,

   a stílusa, a hangja és a, szeretet teljes szíve miatt! Elösször a      Violettában láttam őt de mit ne mondjak még csak az volt a        második szereplése a TV-ben ugyanis az első szereplésén a Patito Feo-ban szerepelt! Másnéven a Rút Kiskacsa ahol mellék szerepeket játszott! Majd az apukája Alejandro által behivatták egy Disney castingba ahol megkapta Violetta, a főszereplő szerepét! Azóta már a 3. évadot adták le és a világkörüli koncertjüket is a Violetta Live-ot ahol ott voltam! :) Remélem még nagyon sok szerepben tudom látni a mindjárt 19 éves lánykát! :) 

                                                        __________________________________

                                        LODOVICA COMELLO

     

     Neki GYÖNYÖRŰ hangja van! Nem csak az hogy SZÉP is hanem még

       az az erő amit magából sugároz ki egyszerüen észveszejtő! Nagyon sok pozitívat add a rajongóinak, nem a főszerepet kapta a Violettában de mégis akkora sikere van mint Martinának (Violettának)! Saját könyve van egyéni világkörüli túrnákra jár és az emberek szószerint IMÁDJÁK! Természetesen eddig még csak a Violettában láttam mert ez az egy szerepe volt a múltban eddig de IMÁDOM Lodo-t! :) <3333

                                             _______________________

                                    RUGGERO PASQUARELLY

       

                      Jujj Rugge de imádlak te Olasz isten <3

Ő az én kedvenc fiú szereplőm a sorozatból. egyszerüen ahhww<33333333333 El nem tudom mondani mennyire szeretem őt,azt a gyorsan járó kis szájacskáját<33 Candéval pedig ahwww *.* Annyira összeillenek a tökéletes pár :D <3 ^.^ A sorozatban eljátsza azt a szerény kisfiú szerepet pedig igazából egy nagyon komisz és humoros emberke :) Imádja a családját, a barátait,a szerelmét és a még a rajongóira is szakít időt! :) Elképesztően szeretem Rugget/Fedét! :)

                             ________________________

                                     Mercedes Lambre

A profil szerkesztés alatt van :)))))