Starity

Hope01508 profilja

Hope01508  
  • Csatlakozott
  • 2016. március 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2001. február 26.
  • Lakhely
  • Hajdú-Bihar megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zene, olvasás, sorozatok, filmek, rajzolás, állatok
  • Imádom
  • Black Veil Brides, Three Days Grace, My Chemical Romance, The 100, Vámpírnaplók, Dr.Csont, SzJG
  • Utálom
  • kétszínűség, előítéletek, állatkínzás, homofóbia, nagyképűség, okoskodás
  • Kedvenc sztárjaim
  • Andy Biersack Jinxx Jake Pitts Ashley Purdy Christian Coma Adam Gontier Avril Lavigne Leiner Laura

Állj ki amellett, amiben hiszel, még akkor is, ha egyedül maradsz.

Hope01508
Utoljára aktív: 2016.07.10. 12:12Státusz módosítva: 2016.04.11. 20:08

Bemutatkozás


Üdvözöllek a profilomon!

Egy 15 éves lány vagyok, aki éppen keresi a saját személyiségét és helyét a világban. Szerintem nincs bennem semmi különleges én is csak egy tini, vagyok a sok közül, a szerencsétlenebbik fajtából. Nem vagyok túl beszédes, inkább vagyok egyedül a saját kis gondolataimmal a szobámban. De nem vagyok antiszociális, igénylem az emberek társaságát, csak nem nyílok meg valami könnyen mások előtt, talán írásban sokkal egyszerűbben megy.

Céljaim: Elképzelésem nincs még nagyon a jövőmet illetően, csak annyit tudok, hogy szeretnék majd utazni a világ több pontjára is. Amerikába biztos szeretnék majd eljutni, azon belül is Los Angeles, Washington, New York, Chicago... és még sorolhatnám. London a másik hely ahová nagyon szeretnék majd elmenni, valami nagyon megtetszett abban a városban. Miután ezeket bejártam utána jöhet a többi ország, de tovább nem is írom, mert valószínűleg csak untatna a dolog. Még annyit tudok, hogy szeretnék majd a rászorulóknak segíteni, bármilyen formában. És itt nem csak a hajléktalanokra, betegekre gondolok. Az is biztos, hogy leginkább gyerekekkel szeretnék foglalkozni, de tanár nem szeretnék lenni. Tehát még nincs pontos elképzelésem, csak nagyjából tudom, hogy mit szeretnék.

Zene

Nekem a zene mondhatni az életem, elképzelni sem tudnám nélküle az életem. Ha nem hallgatnék semmit, akkor nem lennének céljaim, vágyaim.
Inkább a rockosabb zenét szeretem, de mindenre nyitott vagyok. Ha valami jó és tetszik, akkor nekem mindegy, hogy milyen műfajú, viszont tény, hogy már egy jó ideje csak rock zenéket hallgatok. Csak az első 3 kedvenc együttesemről írok pár sort, hogy azért ne legyen olyan hosszú ez a bemutatkozás (bár már így is elég hosszú).
Black Veil Brides. Az első együttes, amit igazán megszerettem. Rengeteget köszönhetek a zenéjüknek, ha nem találtam volna rájuk én valószínűleg egy senki lennék. Mikor őket hallgatom, azt érzem, hogy otthonra találtam. Valami csodálatos az, amit ők csinálnak, rengeteg embernek segítenek a zenéjükkel és én, ezért csodálom és tisztelem is őket. Kedvenc számom tőlük az In The End.
Three Days Grace. Az ő zenéjükben is főleg a szövegek fogtak meg. Teljesen más, mint a Black Veil Brides, össze se lehetne szerintem hasonlítani a kettőt. Minden dalukban van valami jellegzetes dolog, nem tudnám megmondani, hogy mi, de érzem, hogy ott van. Kedvenc számom tőlük a Never Too Late.
My Chemical Romance. Az ő zenéjüket csak szimplán szeretem. Nem tudnám megmondani, hogy miért, nincs különösebb ok. Van mindenféle témájú daluk, és ez tetszik. Kedvencem tőlük nincsen, de a Teenagers jópofa.

Könyvek

Körülbelül egy éve szerettem meg az olvasást Leiner Laurának köszönhetően. Akkoriban nagyon-nagyon szerettem az ő könyveit, még azért most is szeretem, de már nem annyira, mint akkor. Mostanában Agatha Christie könyveket szoktam olvasni, fantasztikusak az ő könyvei, én mindig meglepődök a végén. Ezen kívül szeretem még a fantasy könyveket is, kedvenc természetfeletti lényem természetesen a vámpírok. De az angyalok sem álnak távol tőlem, csak az bánt, hogy nem találtam még egy jó angyalos könyvet se.

Sorozatok

Ez a sorozatmániám nem olyan régen jött és nem is nézek olyan sokat, de amikor eldöntöttem, hogy elkezdek valamilyen sorozatot, alig tudtam eldönteni, hogy mit nézzek. Egyelőre csak 3-at nézek, és amíg be nem fejeződik a suli addig nem is, szeretnék újabb sorozatba belekezdeni, mert már lassan így is a tanulás rovására megy ez nekem. Akkor lássuk azokat, amiket nézek:
Dr. Csont. Mivel szeretem a krimiket ez alap volt, hogy nézem. Más, mint a többi bűnügyi sorozat és ez az, ami megtetszett benne.
The 100. Ennek még nincs magyar szinkronja, de pont ezért kezdtem el nézni. A történet fantasztikus, szinte minden rész végén tátva marad a szád. Sok fordulat, akció van benne, és ezért szeretem. Ráadásul még az angol tudásomat is fejleszti valamennyire, hogy így angolul nézem (természetesen felirattal). Ezt a sorozatot tényleg, mindenkinek tudom ajánlani.
Vámpírnaplók. Eredeti nyelven szerettem volna nézni, sajnos sehol nem találtam meg így, csak magyarul volt. Ezt kicsit sajnáltam, de így se olyan rossz. Jelenleg az 5. évadnál tartok és eddig nagyon tetszik, viszont félek a folytatástól, mert sokan mondják, hogy későbbi évadok már nem olyan jók. De majd meglátjuk. :)

Viszlát! :)

Randomképek

Golden Gate.jpg

Üzenőfal

Hope01508 Szia! Természetesen nem baj :) És ment vissza a szavazat.

2016.05.25. 13:01

Dead Outcast Jah és légyszíves ne haragudj meg, de az első mondataidat muszáj kiírjam a profilomra, mert én is ilyen vagyok, és ennél tökéletesebben nem tudom megfogalmazni. Természetesen odaírom zárójelben, hogy téged idéztelek.

2016.05.21. 21:09

Dead Outcast Szia! Szavaztam és jelöltelek barátnak, mert nagyon sokban hasonlítunk..de tényleg.. :)

2016.05.21. 21:09