Starity

Lanella profilja

Lanella white yellow  
 • Csatlakozott
 • 2016. március 28.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • július 02.
 • Lakhely
 • Görögország
 • Imádom
 • óceán.

son chaeyoung is my gf ;)

Lanella
Utoljára aktív: Tegnap, 23:45Státusz módosítva: 2022.10.01. 16:04

Bemutatkozás


niki ; 20 ; infj-t ; cancer sun, aries moon, gemini rising, greek mythology and history > ; God above anything else

honorable mentions: idle (shuhua, minnie) ; bts (jungkook!, taehyung) ; iu ; twice (mina, chae) ; aespa (karina)

non-kpop: ariana (my all btw) ; aurora ; cast of friends

 

"A gyermekkort a hangok, illatok és képek árja méri,
mielőtt eljön az értelem sötét órája."

John Betjeman <3

things i adore: ancient history ; space ; greecechina, egypt ; thoughts on reincarnation, astral projection n all that spiritual stuff :) ; titanic ; friends ; the song of achilles (!!!!!!!) ; classical music, jazz ; rain ; winter ; the ocean ; books ; flowers ; singing ; deep convos ..

Üzenőfal

Rêveur igen, sajnos tényleg elég költséges sport, de nekem már gyerekkorom óta ez a nagy álmom, s mivel anno nem volt rá lehetőségem, ezért most szeretném ezt teljesíteni:D erről írok privátban egy picit bővebben:)

2022.04.28. 13:01

Rêveur én valahogy a mind a kettőt kedvelem, de azért az állatokat sosem cserélném semmire :D épp a hetekben gondolkodtam el azon, hogy a nyáron olyan szívesen elkezdenék majd lovagolni ^^ jól ment, hamar értesítettek is, hogy felvettek. még sajnos nem dolgozom ott, rajtuk múlik, mikor tudok majd kezdeni, de már nagyon várom.

2022.04.24. 15:03

Rêveur igen, így visszatekintve engem is örömmel tölt el, hogy falun nőttem fel, s habár még mindig ugyanott élek, azóta rengeteget változott ez a helység, még gyerekkoromban meg is kapta a város címet... de attól függetlenül máig vannak ismerőseim, akik állatokkal foglalkoznak. oh, mondanám, hogy sajnálom, de ha tényleg nem érezted úgy, hogy azt szeretnéd csinálni, akkor végülis jó döntést hoztál. ne aggódj, majd kialakul minden!! én tavaly nyár óta munkanélküli vagyok (igaz közben elvégeztem egy okj-t), azóta most először lesz majd állásinterjúm, amire pénteken kerül majd sor. izgulok miatta nagyon, de tisztában vagyok a saját képességeimmel, úgyhogy próbálok pozitív lenni/maradni.

2022.04.06. 22:10

Rêveur nekem eddig még csak kutyáim voltak, sőt egyébként a születésem előtt mindig is kutyás volt ez a ház :D leszámítva akkor régen néhány haszonálatot, illetve egy papagájt. egy háziállat elvesztése mindig szomorú dolog, ezért hiába szeretem őket nagyon, nem igazán lelkesedtem az ötlettől, hogy megint legyen egy kutyánk. jóformán még a németjuhászom elvesztését sem sikerült elfogadnom, pedig már nyolc éve, hogy nincs velünk. hogy telnek egyébként a napjaid mostanság?:)

2022.04.01. 15:03

Rêveur igen, ez így van. mindig ezzel vigasztalom magam, még akkor is, ha nem mindig értek egyet mindazokkal a dolgokkal, amik történnek/történtek velem. jaj, azok is aranyosak:) nekünk kertes házunk van, ráadásul elég nagy a kertünk, úgyhogy bőven ki tudja magát mozogni. én is rendesen el szoktam fáradni, amikor körbefutom vele a kertet :D az én álomkutyám egyébként egy németjuhász... ami annyira nem is álom, mert már volt olyan kutyám, csak szegény meghalt (nem, nem tudom rá azt mondani, hogy elpusztult). előtte pedig azt hiszem, volt egy labradorunk – akkor még elég kicsi voltam, úgyhogy nem biztos, hogy jól emlékszem rá, de valami kis emlékfoszlányaim vannak róla :D

2022.03.18. 14:02