Starity

AriAsha profilja

AriAsha  
  • Csatlakozott
  • 2016. június 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • január 15.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • ♥Netezés♥Családdal lógás♥Barátokkal lógás♥Evés♥
  • Zenei stílusom
  • ♥Pop♥Rapp♥Metal♥Mindent meghallgatok ami jó♥
  • Imádom
  • ♥Pizza♥Divat♥Évszakok♥Zene♥Sztárok♥Közösségi oldalak♥
  • Utálom
  • ♥A kislányokat akik nagylánynak tettetik magukat♥Pedofilokat♥Hazugokat♥Tolvajokat♥Bunkó embereket♥BKV ellenőrt♥

Everyone else but so are you if you try to stand out from the crowd you special.

AriAsha
Utoljára aktív: 2020.01.08. 18:06Státusz módosítva: 2016.06.29. 11:11

Bemutatkozás

                            Szia!

Nemtudom hogy hogyan tévedtél ide de ha már itt vagy akkor köszöntelek az adatlapomon,mint azt láthatod AriAsha a staritys nevem de valójában egyszerüen csak Fanny vagyok :) Igazából szeretek magamnak érdekes neveket kitalálni különböző közösségi oldalakon,mindenhol más a nevem,ez az AriAsha nemtudom hogy hogyan jutott az eszembe de megtetszett és gondoltam miért is ne tegyem be ezt a nevet magamnak,szerintem sokan azért tévedtetek ide mert a nevemből azt gondoltátok hogy énis szeretem Ariana Grandet,meg persze az avatár képem is Arianas de csak azért mert ez a kép nagyon megtetszett. Amúgy elárulok egy titkot neked: NEM SZERETEM ARIANA GRANDET!!! És ha csak azért tévedtél ide mert azthidted hogy szeretem őt akkor akár most rögtön is rá klikkelhetsz a fenti vissza gombra! De ha mégis egy érdekes személynek találsz akkor maradj itt mert mindenkit sok szeretettel fogadok szerény kis hajlékomban,még akkoris ha most egy marha nagyot csalódtál bennem mivel én nem vagyok Arianátór! A koromról nem szeretnék beszélni mert ezt nem szeretem szétkürtölni úgyhogy lehetséges hogy most ebböl a szempontból is csalódtál bennem mert nem árulom el a koromat...hát én ritkán okozok csalódást de amikor néha-néha igen akkor egyszerre nagyon sokat,most ezt ebben a helyzetben is megtapasztalhattad :) De ha te pont az a nagyon eltökélt személyiség vagy és még mindig az adatlapomat bogarászod amiből kb annyit tudtál meg hogy Fanny a nevem akkor minden tiszteletem a tiéd mert ehez a bemutatkozóhoz sok türelem kell! De hogy ne csak egy lényegtelen fecsegést olvass elárulok végre MAGAMRÓL is egy két dolgot de nyugodj meg nem fogom túlzásba vinni a dolgokat. A hajam színe barna, ja meg a szememé is :)) A bőröm színe kicsit sötétebb karamell színű, tán egy kis nutellával keverve :D Igazából én magam sem tudom eldönteni hiszen nemis tudom mihez hasonlítani, király most már én magam is rájöttem hogy nagyon idióta vagyok,hiszen még aztsem tudom hogy mihez hasonlítsam a börszinemet,áhh inkább maradjunk a karamellánál, egy kis.... na jó befejeztem a kombinálást most akkor télleg a karamellához hasonló börszínt kébzeljetek el. 153-154 cm lehetek úgy kb,szóval úgy olyan magas lehetek mint egy fönti ablak amikor ki van nyitva,de nem olyan nagyon fönti hanem értitek na :'D Na jó biztos nem értitek hiszen még énsem értem úgyhogy ezt hagyjuk. Na remek már megint idiótáskodom. Na jó szerintem ezt a hosszas bemutatkozót hagyjuk mert már érthetetlenek ezek az össze függések amiket itt próbálok helyre állítani,szóval ja,de nehogy azt hidjétek hogy ezzel vége a bemutatkozómnak ugyanis túlságosan unatkozom ahoz hogy ezt most abbahaggyam. Mivel ez egy sztárlexikonos oldal célszerű lenne kirakni a kedvenc cuccocskáimat így most ezeket is megtekinthetitek!

                                           Selena Gomez

                                  (Jobbulást  a királynőnek <3 )

Selenát nem régóta szerettem meg,igazából ezelött egy nyávogós primitív embernek tartottam őt,de rájöttem hogy nem szabad ítélkeznem anélkül hogy ismerném őt,a pletykáknak hidtem és nem a valóságnak,azonban ez megváltozott nemrégiben ládtam egy videót Instagramon ahol egy kb 2-3 éves kislány mellett van aki hatalmas nagy rajongója Selenának de sajnos nagyon beteg,Selena viszont felvidította őt és énekeltek is eggyet eggyüt! Nagyon megható volt,aztán kerestem még pár információt Selenáról és rájöttem hogy milyen nagy is a szive,nagyon sok embernek segített már illetve jótékonykodott, így elkeztem őt tisztelni,meghalgattam pár zenéjét és rájöttem hogy tök jók,az új kedvencem pl tőle a Kill Em With Kindness egyszerüen imádom Selenát!

                                              Babymetal

Hihihi ők favouritok,már kb 1 éve imádom őket <3 Amióta csak rájuk találtam, egyszerüen az a sok energia amit 1-1 fellépéskor befektetnek a koncertjeikbe egyszerüen elképesztően rémisztően király :3 Nagyon durva hogy mennyit tudnak ugrálni és lóbálni a fejüket és ahh. Nagyon ügyesek, én biztos nem bírnám úgy mint ők. Egyszer a nővéremnek köszönhetően elmentem egy koncertjükre és nagyon király volt,annyira ügyesek hogy ilyen fiatalon este 11-kor végig mindent beleadnak 1 órán át! Felejthetetlen élmény egyszerüen amit produkálnak! Arigatō Babymetal <3

                                              Lucy Hale

Lucy-t azóta imádom amióta rátaláltam az eggyik kedvenc sorozatomra a Pretty Little Liars-ra ami elképesztően király sorozat ^_^ Lucy pedig egy gyönyörű és hiteles színésznő,egyszerüen úgy játsza el a szerepét hogy beleborzongok,persze nem mondom hogy a többi Pretty Little Liarsos színésznő nem jó de szerintem Lucy a legjobb és a legszebb is :)

                                        Kaleido Star

A kis Sora története nagyon megható,az a sok dolog amit egyszerüen csodálni lehet ebben a sorozatban leírhatatlan, ahogy rátalál az álmaira,amiket átél,nagyon jó,eddig ez az eggyik kedvenc Animém <3 Imádom <3 Kicsiknek és nagyoknak is nagyon ajánlott a sorozat szerintem érdemes lenne belenéznetek, még akkoris ha nem szeretitek az animéket <3 Itt egy alábbi link amin megtekinthetitek az 1. részt! :)

https://youtu.be/__H0b4NeRO8

 

 

           Most akkor jöjjenek a kedvenc könyveim :)

 

                                     

                                             Hűvösvölgyi Suli

              

Nóri és Dóri története eléggé hasonló a Szent Johanna Gimihez,lényegében egy ikerpár gimnáziumba mennek és felfedezik a szerelmet,a szenvedélyeket,a felnötté válás rögös útján járva,igazából nagyon érdekes kamasz lányoknak szóló könyv,a Hűvösvölgyi Suli helyett lehetne akár egy Ikerpár izgalmas története vagy valami ilyesmi :)

                                        Egy Ropi Naplója

        

Greg Heffley egy hétköznapi srác naplója,vagy ahogy az író Jeff Kiney mondaná ''emlékkönyve,, -be kukkanthatunk bele,hétköznapjaiba,csintevéseibe,szerelmi szálaiba,gondolat menetébe,igazából mindenféle dologba ami egy tizenéves srácot érint,szóval pojénos könyv ha unatkozol akkor ajánlott!

                                      Kettős Játszma

                     

Rubie és Grace újabb kalamajkákba keveredve küzdenek meg az új élettel,hiszen hétköznapi és unalmas apukájuk egyszer csak egy kicicomázott nővel találkozik aki könnyen a szívébe furja magát,ezzel eggyütt el kell költözniük el kell hagyniuk a nagymamájukat,az iskolájukat és a régi békés életüket is. Mindenkinek ajánlom a könyvet hiszen nagyon jó és tanulságos! :) <3

                                        Élet módom

Mindenképpen a nyárnak élek. a nyári illetve a téli életmódot szeretem,de mindeggyik életmóddal tudok azonusolni!

                    NYÁR

Az úszás a kedvencem benne,bár nemtudok úszni,IMÁDOK a vízben lenni,meg hideg italokat inni,nyáron általában az időm nagy részét a barátaimmal töltöm és lemegyek vidékre a mamámékhoz,néha a Velencei tóra meg strandra stb. A nyár egy eléggé pozitív évszak számomra. A lényeg benne a pihenés és a kikapcsolódás!

                      TÉL

     

Ez az évszak csodálatos,ekkor van a szülinapom.ekkor van a szeretet ünnepe, ekkor van szilveszter,minden ekkor van,ez az ünnep eléggé kedves számomra! Én szeretem a telet,szeretem a havazást,bár mostanában nem nagyon van fehér karácsony de mindegy,attól még a tél az tél marad! :)

                      ŐSZ

 

Muhahahaha (ördögi kacaj) ilyenkor fordul elő a Halloween,igaz nem Magyar ünnep de én akkoris szeretem a Halloween-t,az ősz viszont nem a legpozitívabb ünnep a számomra mivel akkor kezdődik az iskola és azt meg ki a franc szeretné?! De ha minden igaz az ősz hamar el fog szállni ;)

                    TAVASZ

  

Tavaszkor mindig ideges vagyok,mert olyankor várom már a nyarat nagyon, viszont a Húsvétot egyenesen imádom,a sonka a tojás a torma nyámiiiii. És anyu mindig süt valami finom sütit mellé úgyhogy ahh imádom a húsvétot és a tavaszt is! ^.^

             Pinduri szabályok Fannitól

1.NE LOPJ KÉRLEK

2.HA SZAVAZOL ÍRD KI A FALAMRA HOGY VISSZA MEHESSEN

3. HA BARÁTNAK JELÖLSZ AKKOR KÉRLEK INDOKOLD MEG HOGY MIÉRT

4. NE KÉRDEZZ TŐLEM SZEMÉLYES DOLGOKAT MERT ÚGYSEM VÁLASZOLOK RÁJUK,AMIT ELAKARTAM MAGAMRÓL MONDANI AZT MEGTALÁLOD A PROFILOMON ÉS BE KELL ÉRNED VELE!

5. TARTSD TISZTELETBEN A VÉLEMÉNYEMET ÉS HA EZ MEGVAN AKKOR ÉNIS TISZTELETBEN TARTALAK TÉGED ÉS A VÉLEMÉNYEDET IS!

                                        Köszönöm hogy megnézted a profilomat Bye :)