Starity

Evil Queen profilja

Evil Queen  
  • Statisztika
  • 1 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 3 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2016. szeptember 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

~The wicked rule the world~

Evil Queen
Utoljára aktív: 2017.04.14. 15:03Státusz módosítva: 2016.09.03. 09:09

Bemutatkozás

                       Hello B✞tches

Fanny vagyok és imádom Harley Quinnt legszivesebben Harley Queen-nek szólitanám de sajnos nem ez a neve! A Suicidé Squad egy tökre jó akció dús film amiben a gonoszok is kiteljesedhetnek végre! A kedvencem belőle Harley Quinn amit szerintem már levettetek! Nem Batman vagy Superman az igazi hős! Hanem az aki rosszat tett és helyre is tudja javítani a hibáját, na ő az igazi hős! A Tizenévesek táborába tartozom akiknek  a többségük boldogítja a Starityt (vagy nem.) Barna hajam és szemem van. Imádom a Tumblr Outlineokat, olyan szépek! Kár hogy én nem nagyon jeleskedem bennük! A horoszkópom bak, ez viszonylag kevés embernek van! Úgyhogy büszke vagyok rá!  A legtöbb általában a Kos. A kosokkal nem nagyon jövök ki! Számomra csak tucat emberek. A különlegesek az Oroszlánok és a Nyilasok! Őket viszont szeretem, velük jól kijövök! De ne hidjétek azt hogy én a horoszkópok szerint határozom meg az embereket hiszen vannak kos barátaim is. Csak az emberek 85%-ára ez igaz sajnos! A legtöbb babonában nem hiszek. Ezek azok amikor ha sziréna hangot látsz akkor fogj valami pirosat, ha lekopogsz valamit amit mondasz akkor nem fog teljesülni! Ezek csak baromságok! Réges régen az emberek nagyon naívak voltak (most is csak már kevésbé) és ha valaki kitalált valamit az már eggyesek szerint igaz volt és elterjedt! Emberek........ erre csak annyit tudok mondani: WTF???? Ha akarok akkor szuper köcsög is tudok lenni mert márt ne?! Erre van egy idézet is: ''Az élet egy játék, csak nem mindegy hogy veled játszanak vagy te játszol valakivel,, Ez szerintem nagyon igaz! Na akkor a magamról való beszédecskét ezennel lezárnám és inkább írok az örök kedvenceimről! 

◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

                          

 ◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

                                                 

   

Ördögi,hajlékony és gyönyörű ő Harley Quinn! A Férfiakat megszégyenítő gonosz belevaló kislány, legalábbis ő így hívja magát! Joker barátnője, és a képességei ördögien felúlmulják a képzeletedet! Sok mindent nem lehet elmondani róla, de ha megnézed a Suicidé Squad-ot mindent érteni fogsz! :) Harley a kedvencem az egészből! A valódi neve Dr. Harleen Frances Quinzel és eredetileg az Arkham Elmegyógyintézet pszichológusa volt, amig őrült módon bele nem szeretett eggyik páciensébe, Jokerbe. Nevét ezután megváltozttata, hogy hangzásban jobban hasonlítson a ''harlequinn,,-ra (a HarleQuin szó az udvari bolondra akar utalni). És külsejét is személyiségéhez hasonlóra alakította át. Ő Joker legnagyobb szövetségese, akinek nem egyszer segített megszökni Arkham-ból! Másrészt sokszor látható saját vagy Joker bűnbandájának élén. Később barátságot köt Méregcsókkal aki bead neki egy szert, amitől immunis lesz minden méregre! Gyűlöli Batmant mivel ő sokszor megakadájozza Joker terveit! Jokerhez hasonlóan ő is vidám és őrült is egyszerre! Leggyakrabban egy hatalmas fakalapáccsal szeret harcolni! Jó pszichológus és nagyon jól képzett atléta is!◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄                                     

             

Erát elösször a TV-ből láttam,emlékszem még nyár volt, nagy forróság, én meg a TV elött gubbasztottam a légkondival! Épp a zene csatornán álltam meg amikor beadta Erát! Olyan szép lány gondoltam magamban bele nézek hátha jó a dala! És onanntól nem volt megállás, hisz a kedvenc Era dalom a BonBon lett (talán ez az egyetlen dala is, annyira nem ismert) nemrég futott be szakmájában és nagyon jól csinálja! Tudni kell hogy én nem nagyon bírom az arabokat, (nem vagyok rasszista csak nem az a kedvenc kultúrám hiszen a nőknek ott nincsenek jogaik) szóval ott tartottam hogy nem igazán bírom az Arabokat de Era belefúrta magát a szívemben,nem csak hogy gyönyörű de még a hangja is király! Egy kicsit ilyen Barbies feelingje van neki de amúgy a szövege már nem igazán kislányoknak szól! :D 

 ◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄                                                      

Imádom ezt a nőt, a színészetét,a hangját, a mozgását, a kinézetét MINDENT ami vele kapcsolatos! Olyan szinten király ez a nő hogy elírhatatlan elmondhatatlan! Imádtam a Victoriusban és a Sam és Cat ben is! Őrülnék a több filmben/sorozatban is látható lenne a színészi tudása! És az Into Yout is imádom tőle a Focust a Dangerous Womant és majdnem az egész albumát! Csodálatos! :) Ariana Boca Ratonban nevelkedett és ott is született! Olasz származásu félig szicíliai, félig abruzzoi. Édesapja Edward Butera (Ariana teljes neve pedig Ariana Grande Butera). Édesanyja Joan Grande, viszont a szülei elválltak! Van egy Bátyja, Frank James Michael Grande-Marchione (Frankie Grande), aki Ariana első turnéján háttértáncos volt! Római katolikus vallású,bár elmondása szerint többféle vallás szerint is él! 

 ◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄                                                        

  

Ne hidjétek hogy egy anime mániás hülye vagyok mert ez NEM anime! (Persze szeretem az animéket szóval az előzö talán igaz hehe) Igazából ennek az a lényege hogy a Youtubeon van egy úgy nevezett Nightcore nevezetű csatorna amiben dalokat hangzás szerint felgyorsítanak és a képeken ilyen anime karakterek vannak! Higgy nekem nagyon jók! Írd be a kedvenc zenédet a Youtubeba (persze ami modernebb, ne olyat hogy pl: Radics Gigi nem tom micsoda mert nincsenek magyar zenék hanem pl: Ariana Grande Dangerous Woman stb) Persze az anime lányok is nagyon aranyosak akik a képeken szerepelnek úgyhogy ja miattuk is király ez az egész! :) Sokat nem tudok a Nightcore-ról írni hiszen nincs sok tény róluk hallgasd meg őket és utána azért érteni fogod amit itt magyarázok! :D Szóval igen! :)