Starity

XxMentaxX profilja

XxMentaxX  
  • Csatlakozott
  • 2016. november 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1997. január 15.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • >Barátokkal eljárni>Enni>Aludni>Randizni>Kirándulni>Pihenni>Telózni>
  • Zenei stílusom
  • >Pop>Cold Water>Love In The Name>Cool Kids>Dollhouse>Side To Side>Into You>We don't talk anymore>Kill em with kindness>
  • Imádom
  • >Pizza>Barátnőim>Barátom>Családom>Cipők>Vans>H&M>New Yorker>Fagyi>Iphone>Instagram>Musical.ly>Tumblr>
  • Utálom
  • >Káposztás tészta>Kislányok akik nagylánynak hiszik magukat>Kicsik akik osztják az észt>Akik elitélik a melegeket>Akik azt mondják hogy ők az okosak közben nagyon buták>

▿Music▿15yrs▿Musical.ly▿Adidas▿Tumblr▿Fodor Évi▿Byfriend K.D Bstfriend L.N▿♥ ♥ ♥

XxMentaxX
Utoljára aktív: 2017.05.14. 10:10Státusz módosítva: 2016.11.04. 15:03

Bemutatkozás

                                         Szia

      

                                                                                 Magamról

Fanny vagyok egy 15 éves lány aki Budapesten tengeti a napjait egy gimnáziumban igen nem hangzik valami izgalmasnak ez az egész dolog hisz nem egy könyvet írok kitalált szereplőkröl mesebeli történésekkel csak egy egyszerű bemutatkozót egy egyszerű fekete fehér sablonnal. Zöld szemem van és világos barna hajam, kedvencem Fodor Évi (Évi's Channel), énis kaktusz vagyok! Évinek a magabiztossága és a humora fogott meg,de persze a nagyszerű videó nélkűl sem lenne teljes a kép. Amikor van szabadidőm a napom nagy részét a YouTube-on tevékenykedve töltöm el,ja meg ne felejtsük ki a Musical.ly, a Snapchat,Wattpad és  a Tumblr-t se, ezeket is imádom. Imádok az Iphoneomon lógni,legszívsebben egésznap a mobilomat bújnám ha megtehetném, ja meg ennék mert enni is borzalmasan szeretek. A YouTube-ról a kedvenc videósaim Évi's Channel (biztos nemtudtátok hisz az előbb említettem meg mi?! látjátok ez az én logikám....) AvianRalh, Viszkok Fruzsi,FollowAnna,Csecse Attila, ja meg muffin anyu Maris. Igen mint látjátok IMÁDOM a YouTube-ot. (már vagy ezerszer leírtam az IMÁDOM szót,fogalmazás 5-ös (ezért állok kettesre nyelvtanból hehe....). Viszont van egy rossz tulajdonságom is, cigizek,igen cigizek és a szüleim tudják sőt ők adják rá a pénzt mert tudják hogy úgysem tehetnek ellene semmit! Most szerintem a 8 évesek kíméljenek azzal hogy ''úristen te cigizel akkor elmegyek a profilodról utállak távozz innen,, stb. Emberek!! A ti családotokból is BIZTOS hogy van legalább 1-2 ember aki cigizik!! A normálisak akik még mindig ezt olvassák minden tiszteletem az övéjük! Maradjatok ilyenek. Nincs sok ötletem mit is írhatnék még magamról,talán annyi hogy 178 cm vagyok de különösebb információkat már nem tudok veletek megosztani. Írjatok nyugottan mert szeretek barátkozni. Szavazhattok mert visszamegy mindenkinek! Még a nem  szimpatikusaknak is! Ha barátnak jelölsz indokold meg miért, ha normális az indokod és tetszik a profilod+ a személyiséged akkor természetesen visszamegy, de ha egy semmiből álló falad van akkor ne számíts arra hogy felkerülj a barátaim közé! 

                                           Kedvenceim

                                       Selena Marie Gomez

               

Selly a példaképem,leírhatatlanul imádom és csodálom őt még a mai napig is 2009 óta. Idén lesz 8 éve hogy a példaképemnek tartom őt. Texas-ban született Júliusban és Mexikói származású. Selenát elösször 2002-ben láthattuk a TV-ben a Barney és barátai című mesében Gianna szerepét játszva. Ezt követően sokszor láthattuk őt különböző filmekben. De a legismertebb szerepét a Disney-nél szerezte mégpedig Alex Russo karakterét alakítva a Varázslók a Waverly hejről című sorozatban. Apukája Ricardo Joel Gomez nevet kapta anyukája pedig Amanda Dawn Cornett néven jött a világra. Édesanyja 16 évesen szülte őt. Gyermekkorában szoros barátságot kötött Demi Lovato-val de a későbbiekben Demi össze omlott így a barátságuk is befejeződött. Tudom inkább egy ismertető jellegü szövegre hasonlított ez a bejegyzés mint gondolat menetire. (bocsi)

                                            Ariana Grande

                   

Arianat elösször a YouTube-on láttam, nem volt nagyon érdekes személy számomra, persze szép de akkoriban nem nagyon nyűgözött le engem. Tipikusnak és unalmasnak találtam.Pár évvel ezelött át jött hozzánk a 8 éves unokatesóm aki mindig Nickelodeont akart nézni így rá vettem magam és azt néztük egyszer csak beadott egy ilyet ''Sam és Cat,, mondom mi ez az újabb baromság?! Csak néztük-néztük és a végén esküszöm hogy nekemis megtetszett ez a műsor,főleg Arianat bírtam a legjobban mert rajta sokat szakattam, a buta kis vöröske haha...jó vicc hogy ő nagy sztár?! az kizárt! De akkor még nem tuttam hogy mekkorára fogom tartani őt! Rá kerestem a neten és meghallgattam egy két zenéjét, addig addig hallgattam amíg megkedveltem. És azóta imádom!

                                              Justin Bieber

                 

Igen Igen, tudom sok botrány, undokság, hiszti rohamok, mint személy undorodok tőle. Viszont a hangja és a zenéi nagyon jók! Cold Water, Let Me Love You kedvenceim! Imádom őket! Nem tartom buzinak és nem akarok róla semmi csúnyát mondani, és nemis gúnyolom a Beliebereket de nem szeretem őt! Zeneileg fejlett és csodálom a hangját. De az a sok botrány nekem már nem fér bele a pakliba. Valaki szereti valaki nem, ez szimplán részlet kérdése! 

                                           Melanie Martinez

                         

Melaniet már lassan egy éve imádom. Kedvencem tőle a Dollhouse. A szövege nagyon igaz és inspiráló. Ő az aki szomorúbb napjaimon felvidít, szerintem gyönyörű nő és tehetséges,de igazán, baromira, nem tudom kifejezni mennyire tehetséges. 1995-ben születtett Április 28-án. 2012 ben tűnt fel a The Voice-ban. Ahonnan az ötödik héten kiesett. 2014. Április 22-én jelent meg az első dala a Dollhouse ami nagyon nagy sikert aratott!

                                               Életmódom 

                

Mindeggyik életmóddal tudok azonosulni de a kedvencem a tél, hisz az egy olyan jó évszak! Hóesés, újév, karácsony, mézeskalács, fenyőfa egyszerűen a téllnek a hangulata fogott meg! És az a kép amit kiraktam az utolsó kép, a kedvencem, Tumblr-ről szedtem (kulisszatitkok lol). De amúgy mindent én szineztem át úgyhogy áhh kit áltatok baromi könnyü az át szinezése :D . Szóval ja, de mineggyik évszakot bírom a nyarat a tavaszt és még az ősszel is elvagyok! A Halloweent imádom, eggyik kedvenc ünnepem, a paranormális dolgok megszállotja vagyok. Hiszek a szellemekben hiszen már énis láttam párat de nincs para mert Alfréddel haverok vagyunk :DD Pár halloweeni képet azért csatolok hogy ne legyen olyan unalmas a profilom! 

                                                 Halloween

                   

Ez az ünnep közel áll hozzám, mivel néha szuper köcsög vagyok és ennek attoltartok köze van a paranormális dolgokhoz való ragaszkodásomhoz. Bár talán sok embert megrémít ez a tulajdonságom de pár barátom kifejezetten szereti ezt bennem! Idén Halloweenkor tök fejű lányok voltunk a barátnőmmel és nagyon jól éreztük magunkat. Ha te is szereted a paranormális dolgokat akkor írj rám nyugottan mert az eggyik kedvenc elfoglaltságom ilyesmikről beszélgetni!