Starity

Wiictory profilja

Wiictory white white white  
 • Csatlakozott
 • 2016. november 08.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 2003. február 24.
 • Lakhely
 • Jász-Nagykun-Szolnok megye
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • youtube videok nézése ~ álmodozás ~ olvasás ~ zenehallgatás ~ alkotás ~ netezés ~ fanolás ~ filmezés ~ városban barangolás
 • Zenei stílusom
 • k-pop ~ rock ~ alternatív rock ~ alternatív pop ~ pop ~
 • Imádom
 • zene ~ puzzle ~ éjszaka ~ instagram ~ musically ~ nyelvek ~ choker ~ macskák ~ képzeletbeli világ ~ barátaim ~ lmbtq ~ hosszú séták ~ telefon ~ stb c:
 • Utálom
 • homofóbia ~ kollégium ~ alkoholizmus ~ "mai fiatalok" ~ előítélet ~ túlzott jókedv ~ rasszizmus ~ stb c:
 • Kedvenc sztárjaim
 • Ariana Grande Min Yoon Gi Park Ji Min Kim Tae Hyung Jeon Jeong Guk Jung Ho Seok Kim Seok Jin Kim Nam Joon Choi Seung Hyun TaeYang Kang Dae Sung G-Dragon Seung Ri Choi Min Ho Byun Baek Hyun Oh Se Hun Kim Min Seok Park Chan Yeol Kim Jong In Do Kyung Soo Kim Joon Myeon Zhang Yi Xing Kim Jong Dae Shin Ho Seok

Wiictory még nem állította be a státuszát

Wiictory
Utoljára aktív: 2018.09.02. 10:10Státusz módosítva: 2018.03.11. 16:04

Mi újság nála?

2018.08.04. 11:11Wiictory új kedvence Shailene Woodley

2018.07.23. 18:06Wiictory új kedvence Amanda Seyfried

2018.07.23. 18:06Wiictory új kedvence Pierce Brosnan

2018.07.23. 18:06Wiictory új kedvence Colin Firth

2018.07.23. 18:06Wiictory új kedvence Lily James

Bemutatkozás


^^ HI ^^

Egy 15 éves változó érdeklődési körű lány vagyok, egy kisvárosból, amit minél hamarabb szeretnék lecserélni valami Magyarországtól TÁVOLI helyre. Szeretnék külföldön élni, és emellett sok helyre eljutni. De még csak gimnazista vagyok, és szerencsére kötelező kollégista is, amit annyira szeretek ^^ 

Egyesek szerint barna, míg mások szerint zöld szemem van. Keseszőke hajam alul ki van szőkítve még jobban, de hamarosan a tejfölszőke tincseket óriási színváltozásoknak szeretném kitenni, hiszen sok színt szeretnék kipróbálni. Volt már halványrózsaszín, bronzos színű, illetve magenta, DE mindig csak a vége, tehát ombre stílusban.

Erősen önbizalomhiányos vagyok (de próbálkozom elfogadni magamat többé kevésbé) és ehhez társul, hogy elég érzékeny vagyok, néha kisebb dolgokkal is könnyen meg lehet bántani és apróságokon is sírvafakadok. Barátkozós típus vagyok, legtöbbször jól kijövök az emberekkel, esetleg a végén ők hanyagolnak vagy megutálnak. Mások iránti utálatom azon alapul, hogy ha ők utálnak engem én is őket.

Ezek mellett állatbarát vagyok, jelenleg egy cica (Kitti) és egy kutya (Pihe) él velem és szüleimmel. Mikor végre elköltözök, huskyt és egy macskát is szeretnék... a házba. Mellesleg Kitti pont egy macska, Pihe pedig egy husky, szóval csak meg kell érniük azt a kort mire elköltözök. A fekete, szürke, illetve újdonságként a pink szín a kedvencem, de mindegyiket szeretem. Néha kész szivárvány hangulatom van. 

Szivárványról jut eszembe... Ha homofób vagy, futás innen aranyom, ugyanis ~pánszexuális~ vagyok. [A pánszexuális ember bármilyen nemű emberbe beleszerethet a szexualitás vagy érzelemtől függetlenül, tehát figyelmen kívül hagyja az ember nemét. (A biszexualitás egyik ágazata is valamilyen szinte)] Volt már kapcsolatom lánnyal, de az épp az antiszociális és flegma korszakomban volt, így vége is lett, de szívből szerettem. Igen, egy lány, szerelmes volt egy lányba. Látod? Lehetséges és a cseppet sem undorító. És ebben nem hiszem, hogy lenne szégyellnivaló, egyeseknek ez a természetes.

Hobbiként írok, általában pár részes történeteket, novellákat vagy verseket. Emellett olvasok, hol Wattpadon, hol rendes könyveket. A Wattpadot azért részesítem előnyben, mert olyan tehetségek is allkotnak ott, akik simán kiadhatnának egy könyvet, mégse fedezi fel őket senki. Ennek az oldalnak is meg van az átka a +18 tartalmakkal, de azok is tudnak igényesek lenni. Illetve... a mai "inteligens" társadalmunkban a pornográf megnyilvánulások, szinte beleolvadtak a közösségi médiába. 

Fanatikusan szeretek zenét hallgatni, szinte mindig az iskolában is ezt teszem, akár órákon is, amiért pedig a barátaim szidni is szoktak, hogy végre fglalkozzak velük is. Bő 2000 zeném van letöltve, így bőven van választék, ám általában őket hallgatom: BTS, Fall Out Boy, Black veil Brides, Szabyest, Three Days Grace, Brennan Savage, Skillet, Fit For Rivals, Imagine Dragons és egyebek a rock, kpop és pop szakmában.

Mostanság folyamatosan új könyveket vásárolok magamnak. A megunhatatlan és számomra mindörökké kedvenc maradó író, az Nalini Singh és az ő összes alkotása. Leginkább Könyvmolyképző kiadós könyveket olvasok, mert kevés olyan van ami azokon kívül meg fog (Nalini könyvei pont ilyen kivételek amúgy), de tényleg elolvasok bármit.

Szeretek sorozatokat nézni és őrült módon fangörcsölni kedvenceim láttán (ez az énekesekre is vonatkozik, nem csak a színészekre). A Teen Wolf, Grimm, Riverdale, The 100, Dr.Csont és a  Hwarang a legkedveltebb sorozataim.

Ezek alapján szerintem látszik, hogy nagyon sokszínű az ízlésem és bármiről lehet velem beszélgetni. És azt hiszem érezhető, hogy van egy "kis" mértékű társadalomkritikám és véleményem szinte mindennel kapcsolatban.

A sztárok nem sorrendben vannak!

Köszönöm, hogy végig olvastad. Ha szeretnél, jelölj be nyugodtan, visszaigazollak

^^ További szép napot ^^

Barátok

matip
matip

új tag

Betti90
Betti90

~Simply Perfect~

SilverWolf
SilverWolf

ST✯RLIGHT, A.R.M.Y.

Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon

peαcнy

Viki55
Viki55

új tag

Üzenőfal

Nelli00 Ashley Costello, a New Years Day frontasszonya, második anyukám, egy földreszállt angyal, jó nem folytatom mert idegesítő xd

2018.03.11. 16:04

Nelli00 Nem értem miért húztam eddig, nem tartott sokáig... XD

2018.03.10. 16:04

Nelli00 Örülök, hogy tetszett a bemutatkozásom, bár nagyon át kéne már írnom. Az az igazság, hogy pár dolog azóta változott, de eddig még nem jutottam el odáig, hogy újra olvassam és kijavítsam. XD

2018.03.09. 22:10

Nelli00 Sziaa, szavaztam, aranyosnak tűnsz és sok a közös bennünk. ^^

2018.03.09. 11:11

Toffify B T S ... D N A ... M E G H A L T A M ... imádom, neked mi a véleményed röviden? egyébként semmi izgi, beindultak a tanárok, már most sok a tanulnivaló...aztán ugye a legjobb barátnőmmel szereztünk magunknak egy fiú havert, és elmondta nekünk, hogy biszex (mi tudjuk elsőként), akárcsak a legjobb barátnőm (neki még barátnője is van) és azon gondolkoztam, hogy végén én is felcsapok biszexnek... xdd

2017.09.20. 14:02