Starity

bogeszka44 profilja

bogeszka44 yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2016. november 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2001. január 02.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • edzés, biciklizés, film nézés, olvasás, süti sütés, fényképezés
  • Zenei stílusom
  • trance, rock
  • Imádom
  • Twenty One Pilots, Linkin Park, Bagossy Brothers Company
  • Twitterem
  • - nem publikus -

1% Chance 99% Faith

bogeszka44
Utoljára aktív: Ma, 07:27Státusz módosítva: 2019.07.22. 17:05

Mi újság nála?

2019.10.27. 23:11bogeszka44 új kedvence Mikey Way

2019.10.27. 23:11bogeszka44 új kedvence Gerard Way

2019.10.10. 15:03bogeszka44 új kedvence Felcser Máté

2019.09.27. 21:09bogeszka44 új kedvence XXXTentacion

2019.08.25. 12:12bogeszka44 új kedvence Fahriye Evcen

Bemutatkozás


Bogi vagyok, cukrász, kedvenc színészeim közt vannak: Simon Baker, Robert Downey Jr, Paul Rudd, Jude Law, Colin Firth, Louis Garrel, stb. Kedvenc film műfajaim a romantikus, vígjáték, akció, és a thriller. Szeretem a Marvel filmeket is. Kedvenc sorozataim a Mentalista, a Walking Dead, a Csernobil, a Szulejmán és a Szultána.
Zenében szeretem a trancet és a rockot, de ezen kívűl meghallgatok sokfélét.
Kedvenc külföldi zenekar: Linkin Park, Twenty One Pilots, Nickelback, Bastille, Hurts, Depeche Mode, Queen
Kedvenc külföldi énekes: Chester Bennington, Tyler Joseph, Sting, Dave Gahan, Bon Jovi, Inna
Kedvenc magyar zenekar: Bagossy Brothers Company, Punnany Massif, Beatrice, Tankcsapda, Esti Kornél
Kedvenc magyar énekes: Bagossy Norbi, Ákos
Szeretem a focit, a Barca és a Bayern a kedvenc csapataim, már 5 éve vagyok barcás, 4 éve bayernes. Magyar fociban a Fradi a kedvenc, kedvenc focistám pedig Dzsudzsák, Neymar, és Griezmann.
Szeretem a Showder Klubot, kedvencem Kiss Ádám, Hajdú Balázs, és Bödőcs Tibor.
Szeretem a Forma 1-et is, a Mercedesnek szurkolok, kedvencem Lewis Hamilton.
 

Kedvenc sztárok

1 Armin Van Buuren
2 Chester Bennington
3 Theo Hutchcraft
4 Robbie Williams
5 Pierre Charles Bouvier
további kedvencek

Randomképek

Pamacs
Pokol kapuja
Oltár kő
Szent Anna-tó
Naplemente után
Neuschwanstein kastély
Barackvirág
Naplemente

Üzenőfal

Loryenna Szia! Szavaztam, mert vannak közös kedvenceink.:3

2018.09.16. 11:11

Agüero10 Szia! Köszönöm, visszament a szavazat :)

2018.09.14. 21:09

Szia! Szavaztam! :)

2017.06.11. 08:08