Starity

Syden profilja

Syden white white white  
 • Csatlakozott
 • 2016. december 11.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Imádom
 • Magamat
 • Utálom
 • Heteró férfiak egymással való shippelgetése, fanfictionök, elvakult, buta emberek, nyalizás, ha valaki után kell ennem/innom, kamuzások

I don't belong to anyone, but everybody knows my name

Syden
Utoljára aktív: Tegnap, 22:22Státusz módosítva: 2017.11.21. 10:10

Bemutatkozás

"Use your smile to change the world"
___________________________________________________________________________________________________________

 

Let me introduce myself

Üdvözöllek, eltévedt kis pillangó! A nevem nem lényeges, de azt elárulhatom, hogy 15 éves vagyok. Magyarország észak-nyugati részén, Győr-Moson-Sopron megyében, azonbelül pedig egy unalmas kisvárosban élek. Nem szeretek itt lakni, mert az égvilágon semmit nem lehet itt csinálni, de nyugtat a tudat, hogy már csak négy évig maradok itt. Utána Budapestre szeretnék menni egyetemre és fogorvosnak szeretnék tanulni. Jelenleg egy győri gimnáziumban tanulok és imádom. Nyelvi előkészítős osztályba járok, ami azt jelenti, hogy ebben az első évben csak nyelveket tanulok, majd ezután kezdődik a rendes gimnáziumi tanítás. Emiatt öt évig maradok ebben az iskolában, de hihetetlen, mennyire összetartó és nagyszerű osztályom van és milyen jó fej tanáraim, így egyáltalán nem bánom. Rettenetesen szeretem a nyelveket, ezért is jelentkeztem ide. Egy héten 12 angolom és 6 németem van. Hát, néha nehéz, de minden percét imádom és úgy hiszem, jobb helyre nem is mehettem volna. 

Magamat egyébként egy kedves, vidám és nyitott lánynak tartom. Nagyon szeretek barátkozni és kb minden ismerősömmel jóban vagyok. Fontos számomra, hogy a környezetemben lévő emberek is boldogok legyenek, így 0-24-ben tolom a szarabbnál szarabb poénokat és mindig mondok valami hülyeséget, aminek a vége az, hogy a barátaimmal sírva és csapkodva fekszünk az iskola folyosóján és röhögünk. Egyébként nagyon pozitív személyiség vagyok,  mindennek a jó oldalát nézem. Makacs is vagyok és hihetetlenül önző. A kajámból nem kapsz, ahogy semmi másomból se és ha jót akarsz magadnak, akkor nem is érsz hozzám. Lol. Nem tudom, ezek mennyire voltak rossz tulajdonságok, de akkor most jön a legrosszabb, ugyanis, ha valakivel összeveszek, akkor nagyon kevés az esélye, hogy utána kibéküljek vele. Eddig egy embernek sikerült csak megolvasztania azt a szőrös szívemet egy veszekedés után. Ez úgy körülbelül 28:1, nem túl jó arány. 

Vegetáriánus vagyok. Igazából ez nem egy tinédzserkori fellángolás, mint oly sok embernél, hanem már egészen kicsi korom óta nem szeretem megenni a húst. Mindig rossz érzéssel fogott el, mikor anyával megálltunk egy húsbolt előtt és ő lazán nézegette a felhozatalt és mondta nekem, hogy nézzem meg, az milyen szép oldalas. Én sosem tudtam a húsra így tekinteni. Engem mindig bántott, hogy azok a szép oldalasok és csirkecombok egyszer élő állatok voltak és a légynek sem ártottak. Mikor nagyobb lettem, mondtam a szüleimnek, hogy én nem szeretnék húst enni. Azt mondták, hogy ilyet nem csinálhatok, mert a szervezetemnek szüksége van a húsban lévő tápanyagokra. Ekkor lehettem olyan 10-11 éves. Először hittem nekik, úgyhogy inkább ettem tovább húst, akármennyire is rosszul esett és nem szerettem megenni. Azt is mondták, hogy képzeljem el, hogy nem ehetek többet a McDonald's-ban. Elképzeltem. Most sem eszek ott. És nem is hiányzik. Az is igaz, hogy nem vagyok még olyan sok ideje vegetáriánus, de azóta sokkal boldogabb vagyok és olyan, mintha egy nagy kő esett volna le a szívemről. Szeretem ezt az életmódot és nem váltanék vissza a húsra. És én nem erőltetem rá senkire, hogy legyen vega. Azt csinálnak, amit akarnak. De cserébe én is elvárom, hogy én se kapjak megjegyzéseket és felszólításokat azért, mert én meg az vagyok. De ez egy elég kényes téma, úgyhogy inkább hagyjuk is. 


___________________________________________________________________________________________________________

 

 

Favourites

 

Elsősorban muszáj megemlítenem ezt az aranyhangú fiatalembert, Ed Sheerant. Már hosszú évek óta ismerem és egyszerűen szerelmes vagyok a hangjába. Ez az ember egy csoda. Tényleg. A dalai nem is csupán dalok, hanem remekművek. A szövegei pedig. Huhú. Először nem is tudom, melyik számát hallottam, de azt tudom, hogy egyből megtetszett és ezért kezdtem kicsit komolyabban foglalkozni vele. Aztán folyamatosan jöttek ki az újabb dalai. Thinking Out Loud, I See Fire, vagy éppen 2017 egyik legnagyobb slágere, a Shape Of You. Akárhányszor hallgatom a dalait, albumait, esküszöm boldog leszek. :D Nem mellesleg Ed emberileg is nagyon ott van. Csak egy interjú is elég ahhoz, hogy az ember azonnal a szívébe zárja. Hihetetlen, hogy lehet ennyire tökéletes valaki. Kedves, közvetlen, tehetséges, vicces, illetve még a rajongóival is normális. Ja és azt se felejtsük ki, hogy ránézek és már letámadnám, lololol. Mondjuk ez lehet azért is van, mert megmagyarázhatatlan vágyat érzek a vörösek iránt, de az mellékes. Na de nem regélek tovább, röviden ez minden, amit Ed-ről gondolok. Hiszem, hogy még ennél is többre fogja vinni. Egy pedig biztos. Ed Sheeran-nek kiemelt helye van a 2000-es évek legnagyobb popzenészeinek listáján. Csak így tovább! 


A következő ember, aki kiemelt helyet kapott a szívemben, szintén egy vörös és szintén egy csodálatos férfi, Kristofer Hivju. Mi másban is ismerthettem volna meg aranyomat, mint a Trónok Harcában, Óriásvész Tormund-ként. Már a legelső epizódban, amiben benne volt, tudtam, hogy imádni fogom a karakterét. Ráadásul nem csak a karakterét, hanem őt magát is. Kristofer akkora arc, hogy azt szavakba se lehet önteni. A "hogyan növeszd meg a szakálladat" és az éneklős videóitól egyszerűen fetrengek a röhögéstől. Az pedig, hogy én szerkeszthetem a sztáradatlapját itt, a Starityn, hát, hogy is mondjam, tényleg hatalmas megtiszteltetés. Imádom. És norvég, én hihetetlenül odáig vagyok a norvég kultúráért és nyelvért is egyaránt. Taníthana, lol. Ráadásul én nem, hogy nem tolerálom, de egyenesen utálom ezt a shippelgetés dolgot, viszont ő és a felesége, Gry egyszerűen annyira csodálatosak és gyönyörűek együtt, hogy könnyek szöknek tőle a szemeimbe. Ők együtt tényleg ilyen relationship goals. Na de róla sem mesélek többet, ennyiből is már leesett gondolom, hogy imádom. Most pedig nézzük a további kedvenceimet:


Game of Thrones ~ 13 Reasons Why ~ Vikings ~ Riverdale ~ Skins ~ My Mad Fat Diary ~ American Horror Story ~ Apple ~ Gigi Hadid ~ Bella Hadid ~ Kylie Jenner ~ Kendall Jenner ~ Kim Kardashian ~ Lucky Blue Smith ~ Pyper America Smith ~ Romee Strijd ~ Palvin Barbara ~ Alissa Violet ~ Chantel Jeffries ~ Cindy Kimberly ~ Neels Visser ~ Zara Larsson ~ Dua Lipa ~ The Vamps ~ Jamie Campbell Bower ~ Kit Harington ~ Emilia Clarke 


___________________________________________________________________________________________________________

 

 

Rules

Ha szavazol, azt megköszönöm, csupán egyetlen kérésem lenne. Ha már lenyomod a kis rózsaszín gombot a jobb felső sarokban, kérlek, valamilyen formában jelezd nekem, hogy utána viszonozni tudjam. Köszönöm!

Nyugodtan írhatsz privát üzenetet, eddig még senkinek nem haraptam le a fejét érte. Az üzenetekre azonnal próbálok válaszolni, de mivel már nem vagyok olyan sűrűn aktív, így lehet beletelik pár napba, míg észreveszem. Elnézésedet kérem érte!

Barátnak is jelölhetsz, de kizárólag azután, miután már beszéltünk egy keveset!

Ha az adatlapjaimra pályáznál, Daisy Clementine Smith és Tommy Dorfman lapjaival kapcsolatban hajlandó vagyok alkudozni, a többi azonban tabu! Viszont ha szépen kérsz, a fentebb említett két lapot akár még ingyen is odaadhatom neked. 


Köszönöm, hogy benéztél, gyere máskor is!

 ___________________________________________________________________________________________________________