Starity

yurah profilja

yurah yellow  
 • Statisztika
 • 384 hozzászólást írt
 • 0 témát indított
 • 0 véleményt írt
 • 0 cikket írt
 • 5 barátja van
 • 18 szavazatot kapott
 • Csatlakozott
 • 2017. április 15.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég

yurah még nem állította be a státuszát

yurah
Utoljára aktív: Tegnap, 00:05Státusz módosítva: 2017.08.27. 01:01

Bemutatkozás"When you hear the small birds sing in the early morning
As always I woke up from a sad sleep
The dazzling sunshine shone through the window
Don’t you want to breathe in the cool chilly air?...

Szia! Igazából sosem tudom mit kéne ide írnom, ahogy azt sem, miért vagyok még mindig ezen az oldalon, hiszen régóta tagja vagyok, több fiókom is volt már, amiket töröltem, de ismét visszatértem.  Ez idő alatt sok embert ismerhettem meg, de annál kevesebbel maradt meg a barátság, így azokat a tagokat, akikkel mai napig tartom a kapcsolatot nagyon szeretem.^^ Számomra még az interneten sem könnyű az ismerkedés. Nem sok embert engedek közel magamhoz, senkinek nem tudok igazán megnyílni, szóval nehezen kötök barátságokat. Nem is szeretek idegenekkel beszélni, a figyelem középpontjában lenni pedig pláne nem. ..vagy amúgy bármi olyat tenni, ami a konfortzónámon kívül esik. Egy társaságban mindig én vagyok a megfigyelő, aki hallgat, és ha kérdezik csak szűkszavúan válaszol.  Talán ezért is lettem mások lelki szemetesládája,  na mindegy.  De egyébként rengeteget tudok beszélni egy olyan ember társaságában, aki előtt nem kell szoronganom. Szóval mások csendesnek tartanak, pedig csak nem ismerik a dumálós, vidámabb oldalam. Amúgy szeretem a béna favicceket, pedig csak én nevetek rajtuk, iszonyú béna vagyok, amire csak ránézek 0,01 másodpercen belül tönkremegy és képes vagyok a saját lábamban elesni. Imádom a macskákat és a pandákat, a füstölőket, könyveket, ebookomat meg a fülesemet, a plüssöket és a buborékfújókat. Lélekben néha egy óvodás gyereknek, máskor pedig egy 70 éves macskásnéninek érzem magam.


Nem igazán van hobbim, nem is lenne időm rá tanulás mellett. Otthonülős típus vagyok amúgy is, nagyon max. moziba szeretek eljárni. Ha mégis van egy kis szabadidőm, akkor szeretek a világtól elvonulva olvasni vagy k-drámákat nézni. Első ilyen volt az  It's Okay, That's Love, aminek eleinte nem nagy kedvel vágtam neki,  csak D.O-ra voltam az egészből kíváncsi. Ennek ellenére már az első rész közben beleszerettem az egész dorámába. Mai napig ez a kedvencem, és bármikor képes vagyok egy-egy részt megnézni belőle, annak ellenére, hogy sokszor láttam. Imádom a témát amivel foglalkozik, a karaktereket, mindent. Azóta sok  más k-drámát is láttam, a Descendants of the Sun, a Mask, Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, vagy a Cinderella and Four Knights például szintén nagy kedvenceim. Persze nem csak koreai sorozatokat nézek. Régóta vagyok The Walking Dead fan, annak ellenére is, hogy az előző évadokat meg sem közelíti a legutóbbi. Illetve a Reign is nagyon jó sorozat, Adelaide Kane-t pedig imádom. Ő, Gong Hyo Jin és Lee Sung Kyung a kedvenc színésznőim. Kedvenc színészeim  Steven Yeun és Nam Joo Hyuk. Szabadidőmben szeretek még csak netezni, felnézni ide, we heart it-re és tumblr-re. Mint mindenki én is szeretem a zenét. Mint láthatod a kpop áll hozzám a legközelebb, de nem csak koreai zenét hallgatok, illetve még azon belül sem csak popot.


Szóval a kpop. 2014 óta az életem része, viszont 2015 nyarán merültem el benne jobban. A legelső egy 4Minute dal volt, ami viszont nem tetszett, ezért nem foglalkoztam tovább a koreai zenével. Majd jóval később véletlen akadtam rá az Apink egyik zenéjére, ami a Luv volt. Annyira megtetszett, hogy újra és újra azt hallgattam, majd sorban az összes többi dalukat végighallgattam. Általuk ismeretem meg Beast (vagyis most már Highlight) nevű csapatot (Yoseob volt az első dél-koreai szerelmem) és IU-t. Egy ideig csak őket hallgattam, amíg nem jött az EXO, EXID és a többiek, egyre több csapatot és előadót ismertem meg. Viszont az Apink  a mai napig kedvenc lánycsapatom, a fiúcsapatok közül pedig abszolút favorit az EXO, de a Day6-et is imádom. Kedvenc szólistám Dean, de rajta kívül is még nagyon sok mindenkit hallgatok. Ultimate biasom Do Kyung Soo.♥ Egyébként a japán, vagy épp kínai dalokra is vevő vagyok, közülük is akad egy-két előadó, akiket szívesen hallgatok. A nem ázsiai kedvenceim pedig a Hollywood Undead, Troye Sivan, Arctic Monkeys, Lindsey Stirling, Alvin és a mókusok (mármint a zenekar xd), és Our Last Night.

...Looking at the blue sky I breathed deeply
Like feeling high in the sky, I feel comfortable
When did the empty sky come? One red chili dragonfly
I feel like I can’t keep my eyes open" -

Ezek alapján kétlem, hogy bárki szimpátiáját is elnyertem. (Már ha elolvasta egyáltalán valaki..de remélem nem). Helyesírási hibákért bocsi, igyekszem javítani őket. További szép napot!^^

Advertisement