Starity

swiftiegirl profilja

swiftiegirl  
  • Csatlakozott
  • 2017. május 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Lakhely
  • Heves megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenehallgatás
  • Zenei stílusom
  • pop, rock
  • Imádom
  • Taylor Swift, ABBA, Queen, GnR és még pár retro előadó.
  • Utálom
  • Akik semmit sem tudnak értékelni.

keep yourself alive,take you all the time and the money&honey you'll survive

swiftiegirl
Utoljára aktív: 2022.02.03. 12:12Státusz módosítva: 2019.06.28. 11:11

Mi újság nála?

2019.12.03. 19:07swiftiegirl új kedvence Révész Sándor

2019.11.01. 22:10swiftiegirl új kedvence Joe Strummer

2019.08.23. 21:09swiftiegirl új kedvence James Dean

2019.07.24. 14:02swiftiegirl új kedvence Pataky Attila

2019.06.28. 11:11swiftiegirl új kedvence Axl Rose

Bemutatkozás


Sziasztok! Bogi vagyok, Magyarországon élek és vágjunk bele a lecsóba mert van itt minden.

Taylor Swift

Valószínűleg észrevetted, hogy szeretem Taylor Swiftet. Hát nézd, már majd' 3 éve követem őt szinte minden platformon, a munkásságát, megjelenéseit. Borzasztóan sokat segített nekem az elmúlt időben, és a Reputation era volt az első teljes era, amit átélhettem! Felfoghatatlan érzéseket kölcsönzött nekem Taylor, és ha továbbra is ezen a színvonalon marad, én örök rajongója maradok. Bárki bármit mond, Ő egy tehetséges, gyönyörű, tisztelettudó és okos nő. Az albumait hallgatva gyönyörű transformationt észlelhetünk. Személyes kedvencem a snubbed Red és a snubbed Rep. Mindkettő Grammy-t érdemelt volna. Megnéztem a Reputation Stadium Tour-t, és nem meglepő módon sírtam rajta. Minden álmom eljutni egy Taylor Swift koncertre. Bár a magyar média egyértelműen rossz fényben akarja beállítani, a rajongótábor - mondhatni - megtörhetetlen. Jól érzem magam a swiftiek társaságában, jó egy ilyen megértő, vicces társaságba beleilleni. Borzasztóan elfogadó csapat, külföldiek egyaránt. 

ABBA

Kb. azóta hallgatom, mióta lett Retro Rádió. Illetve már Tayloron kívül CSAK retro zenét hallgatok, valamint a stílusom is a 60s 70s 80s 90s évekre hangolódik. Az ABBA az egyik kedvenc bandám, és borzasztóan imádom a számaikat, és a bandatagok megjelenését, kisugárzását. Kedvencem négyük közül Agnetha, a szőke hajú leányzó. Az ő hangja nekem jobban tetszik, és nagyon kedves megjelenése van. Sajnálni nem sajnálom, hogy abbahagyták a zenélést, mivel lehet, hogy már teljesen más számokat (más stílusban, jelentésben) írtak volna (pl. Madonna). A búcsúalbumuk a legjobb albumuk, az maga lett a tökéletesség, a The Visitors. A Mamma Mia - Here We Go Again film is csodás lett, engem a 2008-as és a 2018-as Mamma Mia is megsiratott. Biztos, hogy sosem fog elfelejtődni a munkásságuk.

Queen

Nagyrészt az unokatestvérem hatására kezdtem el hallgatni, és sosem fogom megbánni. Freddie egy csodás ember volt, és biztos vagyok benne, hogy még ma is az lenne, ha nem létezne ez a szörnyű AIDS vírus. A Queen nem csak egy banda volt, hanem 4 különböző ember összekovácsolt éne. Rockbanda volt, de minden sílushoz értett, lásd Bohemian Rhapsody, ami egy világklasszis lett, egyben az én egyik kedvenc számom is tőlük. Csodálatos emberek dolgoztak benne, nem győzöm őket dícsérni és éltetni. Számomra olyanok, mint a Megváltó. Zenéjük mindig reményt ad, és okot a táncra. Személyes kedvencem még tőlük a Flash, a Fat Bottomed Girls, Another One Bites The Dust és a We Are The Champions. A színpadi  megjelenésük csodára méltó volt, és ezt senki nem kérdőjelezheti meg. Nem sok befolyás kellett ahhoz, hogy megnézzem a Bohém Rapszódiát. Bámulatos film lett, a Live AID koncertes részt végigbőgtem. Belegondolni abba, hogy a Bohemian Rhapsody-t úgy énekelte, hogy tudta, hogy AIDS-es és már nem sokáig élhet, több, mint vérfakasztó szívfájdalom.

 

Guns N' Roses

Szóval GnR. Nem olyan régen kezdtem el hallgatni. Az Appetite For Destruction debütáló albumuk a valaha volt legjobb rock debütáló album. Legendák. Olyan számaik vannak, amik garantáltan segítenek, a ritmusuk, a mondanivalójuk, az indulatok a zenéikben. A megjelenésük, kisugárzásuk is izgalmas, a fiatal Axl Rose egy igazi adonisz. Számaik változóak, vannak lassú, ballada jellegű számaik, és vannak gyors, pörgős, lelkes számaik is. Egyszerűen borzalmasan nagy legendák. Minden tiszteletem az övék.

Madonna

A személyisége őszintén szólva nem a kedvencem, a színpadi előadásai a szememben romlottak, de a régi Madonna egy igazi királylány volt. Olyan nagy slágereit, mint a La Isla Bonita, a Like A Prayer és mint a Papa Don't Preach ki ne ismerné? Amiről az ABBA-nál is beszéltem: ők nem folytatták, Madonna sajnos igen, és ezért nem is szimpatikus, hisz rengeteget változott. Bár már megjárta bőven a hadak útját, nagyon jól tartja magát, de nem sokat hallok felőle. Szó mi szó, közel nem követem úgy Őt, mint TS-t, vagy az előbb említetteket. De azokat a zenéket, amiket ismerek tőle és régiek, szinte bálványozom. Ennyit róla, kedvenc számaim tőle a Vogue és a La Isla Bonita.

Michael Jackson

...na Ő biztos, hogy örökké fog élni. Smooth Criminal az a száma, amire bármikor tudok táncolni. Kétféle ember van: aki szerint Michael ártatlan, és aki szerint bűnös. Én magabiztosan mondom a kamu botrányok ellenére is, hogy ártatlan. Egy legyet sem lett volna szíve bántani, mindenei voltak a rajongói. Meg persze csak gyártotta és gyártotta a szebbnél szebb és minél nagyobb hits-eket. Halála pedig szinte mindenkit megérintett, és ha dokumentumfilmet/videót nézek róla, még azon is bekönnyezek. Talán az egyetlen egy dolog amit nem értettem, és nem is teszett benne, az az, hogy bőrszínét átfestette. Pedig Ő volt azok között a ritka előadók között, akiket a közönség úgy fogadott el, ahogy volt, olyan bőrszínnel, amilyet Isten teremtett neki. Ezen kívül mondhatni arany szíve és hangja volt.


Mint láthattátok, mindenem a zene, ez mindennapjaim része. Durva belegondolni, hogy régebben (3-4 éve) még egyáltalán nem hallgattam zenét, és nem is vonzott. Valószínűleg a rossz generáció miatt volt, és senki sem tudott befolyásolni zenei téren. De már nem is fog tudni.


Mint ahogy felül is említettem, próbálok úgy öltözködni, hogy árulkodjon a zenei stílusomról és a többi embertől eltérő gondolkodásomról.


Erről a generációról az a véleményem, hogy rossz, nagyrészünk céltalan, és már ismerkedni is alig tudunk. A buliban tánc helyett a drogozás megy, a zenék nem a boldogságról szólnak, hanem a depresszióról és a drogról. A külföldi zenék ugyan olyanok. Alig éünk. A divat a tömeg stílus, és senkiben sem tudjuk a szépet látni, ezt sajnálom a legjobban. Bárcsak az 50s években szüettem volna, hogy ott nőljek fel, ahol szeretném éerezni magam minden szempontból (60s 70s 80s). "Múltbavágyó barom, ki se bírnád telefon nélkül" gondolhatod most, de ez nem igaz. Elterveztem mindent, a nyaramat. Sok tervvel vagyok tele, hogy tudjak mit mesélni. Hogy úgy szórakozzak mint a szüleim/nagyszüleim szórakoztak anno. 


Ennyi lettem volna, ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj!

Kedvenc sztárok

1 Taylor Swift
2 Agnetha Fältskog
3 Michael Jackson
4 Madonna
5 Freddie Mercury
további kedvencek

Barátok

CeCeLove
CeCeLove

visszatérő vendég

Viró
Viró

visszatérő vendég

Xabi03
Xabi03

új tag

Taystub
Taystub

új tag

HermioneGiga
HermioneGiga

visszatérő vendég

Üzenőfal

mókusmoly Szia! Szavaztam szép a profilod.

2020.05.19. 13:01

HermioneGiga Boldog karácsonyt!!!

2019.12.24. 14:02

HermioneGiga Kellemes húsvéti ünnepeket!!!

2019.04.21. 11:11

Szia,szavaztam!:))))

2018.03.16. 09:09