Starity

iwaanax profilja

iwaanax white  
  • Csatlakozott
  • 2017. szeptember 30.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • január 27.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulás mellett dolgozom
  • Zenei stílusom
  • Pop
  • Imádom
  • Pretty Little Liars
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Marilyn Monroe Demi Lovato Shay Mitchell Troian Bellisario Ashley Benson Lucy Hale Janel Parrish Sasha Pieterse Sheaffer Keegan Allen Ian Harding Tammin Sursok Cody Christian

Noisy b*tches die. -A

iwaanax
Utoljára aktív: 2021.04.06. 15:03Státusz módosítva: 2017.10.07. 18:06

Bemutatkozás

Üdvözöllek a profilomon!

Nem tudom, hogy tévedtél ide, de örülök, hogy így lett. A továbbiakban magaról és a kedvenceimről szeretnék beszélni egy keveset.

Egy 19 éves, elég átlagos lány vagyok, aki a 13.évfolyamban koptatja az iskolapadot (már amikor). Hajam hosszú, barna, de korábban évekig vörös árnyalatban pompázott. Szemeim zöldes barna színű, de nem is részletezném tovább a külsőmet, hiszen nem lényeges.

Szeretem megmutatni azoknak az emereknek mire vagyok képes, akik nem hisznek bennem. Nagyon sok bizonyítási vágy van bennem leginkább a családom és a barátaim iránt. Imádom olvasgatni a csillagjegyemre vonatkozó állításokat Pinteresten és bár nagyon megdöbbentő, de a 99%-a igaz rám.

Ez a második profilom ezen az oldalon. A korábbi profilom által nagyon jó, még mindig tartó barátságokra tettem szert, szóval nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak. Ha kíváncsi vagy az előző profiromra katt, bár túl sok mindent nem fogsz találni.

Elsősorban példaképemről szeretnék szólni pár szót. Demetria Devonne Lovato. Ez a lány, még ha nem is tud róla, de megmentette az életemet. Amikor a legmélyebb ponton voltam eddigi életem során, minden alkalommal amikor bekapcsoltam az Ő zenéjét, olyan volt, mintha a hangjával megölelne és azt mondaná: "Ne aggódj minden rendben lesz, csak még egy kicsit tarts ki!" és ez nagyon sokat segített átvészelni, azt a borzasztóan sötét időszakomat.

Amikor kijött a Staying Strong című első dokumentumfilmje nagyon sokszor megnéztem és minden egyes mondatán alaposan elgondolkodtam. Fájjó szívvel hallottam Simply Comlicated dokumentum filmjében, hogy az akkori interjú alatt szer hatása alatt volt, de így is nagyon büszke vagyok arra, amit elért ebben az életben.

Nekem Demi, olyan mint egy angyal. Angyali a hangja és a külseje is, legyen rajta bármi szemkápráztatóan gyönyörű. Imádom, hogy arra bíztatja a lányokat, hogy szeresség önmagukat, úgy ahogy vannak. Egyszerűen csak mindent imádok benne.


The cast of Pretty Little Liars. Ez a sorozat nagyon sokat segített, miután az első kapcsolatomnak vége lett. Elterelte a figyelmemet a saját bajaimról és teljes mértékben megragadta a figyelmemet.

A stáb a 7.évad végére olyan volt, mint egy család. Nagyon rossz volt, hogy vége lett a sorozatak, de értem én.. hova bonyolítani ezt még.

Legnagyobb shipem az egész sorozatból talán Spoby. Hihetetlenül aranyosak és tényleg minden rossz, a másiknak bántó cselekedetük azért volt, hogy a másikat megvédjék. Kedvenc lány karakterem talán nincs is, mert nagyon nehéz lenne számomra választani a négy liar közül. A legkevésbé kedvelt karakternek talán Alisont mondanám. Soha nem éreztem úgy, mintha a lányok közé tartozna. Imádtam a stáb férfi szereplőit is. Közülük pedig egyértelűen Toby a kedvenc. 

Tokio Hotel. Emlékszem, amikor 12-13 éves koromban először meghallottam a Moonson című számukat szerelem volt első hallásra. Születésnapomra megkaptam az akkori összes angol és német lemezüket (bár németül sajnos nem beszélek). Sokkal közelebb álltak hozzáim a régebbi számaik, de hűséges Alienként az újakat is imádom. Számomra Bill volt az első szerelem a hatalmas fekete hajával, fekete füstös szemeivel és feketére festett körmeivel.

Little Mix. Nagyon szeretem a harmóniát közöttük, a hagjuk csodálatosan szól együtt. A legtöbb számuk a kedvenceim közé tartozik, de a hangjukon kívül imádom a humorukat és a személyiségüket. Ez a négy lány teljesen eggyé tud válni. Azt hiszem Ők azok, akiket úgy szoktunk hívni, hogy Friendship Goals

Egyik nagy szenvedélyem a sminkelés. Imádom a smink varázsát. Szeretek órákat tölteni azzal, hogy új külsőt varázsoljak magamnak. Lehet az természetes hatású, színesebb, vadabb vagy visszafogottabb, egyszerűen csak imádom a folyamatot. Ezért is gondoltam, hogy a profilom nem is lenne teljes a kedvenc Makeup Iconjaim nélkül.

Kövezzetek meg, de elsőszámú kedvencem Kylie Jenner. Nagyon szeretem a Kylie Cosmetics termékeit. Sajnos elég borsósak az árak, de igyekszem bezsebelni annyi terméket amennyit megengedhetek magamnak és nem átesni a ló túloldalára. Persze van negatív és pozitív véleményem is a matte liquid lipstickel kapcsolatban, de persze mindenkinek más jön be. Imádom a palettáit és minden termék színösszeállítását. Sokszor posztolt Snapen, hogyan használta az egyes palettáit és gyönyörű sminket tudott vele készíteni.

Másik nagy kedvencem Jeffree Star. Őt Youtuberként ismertem meg, habár a világ zenészként ismerhette meg. Tőle is van termékem és nagyon meg vagyok vele elégedve, de csak úgy mint Kylie termékeivel, az ő termékeivel kapcsolatban is vannak pozitív és negatív tapasztalataim. Nagyon szeretem nézni a videóit, hiszen szerintem ő az egyik legszavahihetőbb ember azokkal a termékekkel kapcsolatban, amiket kipróbál.

Soy flemático, es mi problema si no les gusta, la puerta de mi ángel.

Ennyi lenne a profilom.

Köszönöm, ha időtszenteltél arra, hogy végigolvasd.