lynne profilja

lynne white white  
 • Statisztika
 • 82 hozzászólást írt
 • 0 témát indított
 • 0 véleményt írt
 • 0 cikket írt
 • 0 barátja van
 • 2 szavazatot kapott
 • Csatlakozott
 • 2018. július 24.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • új tag
 • Születési idő
 • január 10.
 • Lakhely
 • Nógrád megye
 • Weblapom
 • - nem publikus -
 • Kedvenc sztárjaim
 • Matt Healy AURORA Lana Del Rey G-Eazy

lynne még nem állította be a státuszát

lynne
Utoljára aktív: 2019.06.08. 21:09Státusz módosítva: 2018.07.24. 17:05

Bemutatkozás


h e i !

y ; i1 ; i2 ; t

Lili vagyok, és nem ez az első, lehet nem is az utolsó bemutatkozásom ezen az oldalon. Körülbelül négy éve vagyok tag, bár inkább mondanám háromnak, mert az utóbbi egy évben alig-alig voltam aktív. Éppen ezért is töröltem a legutóbbi fiókomat (ami körülbelül már az egymilliomodik volt), egy kis "felfrissülésre" vágytam. Régen nagyon szerettem ezt az oldalt, jópár kedves embert megismertem, akiknek többségével sajnos már nem tartom a kapcsolatot, de azért jó emlékek fűznek ehhez az oldalhoz, és remélem, ha sikerül aktívnak maradnom, akár ismét megismerhetek jófej embereket. Alapból egy elég visszahúzódó lány vagyok, amit nem szeretek magamban, mert sok gondolatot szeretnék megosztani a világgal, de amikor ott a lehetőség,  m i n d i g  leblokkolok, bezárkózok, pedig szeretnék kinyílni. Az egyetlen esélyem az önkifejezésre az internet, talán ezért is vagyok itt most és írom ezt. Nincs sok barátom, éppenséggel csak egy, egy igazi. Mivel az emberi kapcsolataim nem épp a legjobbak, talán ebből következik, hogy az állatokkal viszont remekül kijövök. Vannak kutyáim, akiket imádok, sokszor egyetlen örömeim. Minden állatot egyenjogúnak tartok, mitöbb, minden élőlényt is, tehát vegán vagyok. Sok oka van annak, miért ezt az életmódot választottam, nem tudnék az állatvédelem, egészség, környezetvédelem közül csak egyet választani. Bár az biztos, hogy az állatvédelem a legerősebb bennem mindközül. Az állatjogok mellett természetesen az emberjogokért is kiállok, minden erőmmel ellenzem a homofóbiát, a rasszizmust, feministának tartom magam, és bár lehet, ez már más kategória, de a pozitív testkép beillesztése a társadalomba is fontos nekem.

Szabadidőmben szinte mindig rajzolok. Régebben portrékat készítettem gyakorlatilag mindig, de mióta tanulok is művészetet sok mindenre nyitott lettem, van is egy instagramom. Itt nem minden rajzomat posztolom az oldalam esztétikája érdekében, de igyekszem majd legalább a storymban megosztani ezeket. Jelenleg gimnáziumba járok, de érettségi után mindenképpen szeretnék továbbtanulni, lehetőleg művészeti irányba. Az biztos, hogy a rajzolás nagyon fontos számomra, és a legnagyobb vágyam, hogy egy olyan munkám legyen, amiben ez nagy szerepet játszik. Egyébként fotózgatni is szoktam, a képeimnek szenteltem egy külön instát.

k l a r   i k k e   p u s t

Bár Magyarországot egy szép és szívemnek kedves országnak tartom, hiszen a hazám, a későbbiekben mégsem itt képzelem el az életem. Másik nagy álmom a művészeti karrier mellett, hogy egyszer egy északi országban, legfőképpen Norvégiában élhessek. Gyönyörű ország, bár még sosem voltam ott, szerintem fantasztikus lehet ott élni. Imádom a telet és a hideget, szóval nálam az ottani hőmérséklet egyáltalán nem hátrány. Már a nyelvet is tanulom egy ideje, és lehet, hogy az internet nem fogja megtanítani nekem tökéletesen, de az alapokat el tudom sajátítani. nem egy norvég előadót hallgatok, közölük két nagy kedvencem AURORA és Sigrid. Egyébként a zenei izlésem - ha egyáltalán van olyanom - elég kusza. Nem is tudom hogyan tudnám jellemezni, mert a hip-hoptól (90-es évek hip-hopja, főleg) kezdve az indie folkig mindent meghallgatok, mindig a hangulatom határozza meg a lejátszási listám. Az biztos, hogy ugye AURORA, a The 1975, a Daughter, G-Eazy, BORNS, Tom Odell, Sleeping At Last, Sondre Justad és Harry Styles elég sokszor hallható, ha a közelemben vagy. De a One Directiont is ide sorolnám, ugyanis mostanában elfogott a nosztalgia és megállás nélkül hallgatom őket is. :D De sok olyan előadó van, akiknek csak egy-egy számát ismerek, ilyen például Sami Simon, akinek a Bombs című dala lopta be magát a szívembe örökre.

Filmeket nem nagyon nézek, max akkor, ha egy kedvencem mutat be valamit, de sokkal inkább a sorozatok híve vagyok. Elég sokat nézek, emiatt nem mindig tudom figyelemmel követni, hogy melyikben épp hol tartok, de igyekszem mindig pótolni a lemaradásokat. Kedvencem nincsen, ahhoz tényleg rengeteget nézek, sok műfajban. Ha néhányat meg kell említenem, akkor fontos kiemelnem a Stranger Things-t, a SKAM-ot, a Riverdale-t, az American Horror Story-t, a The Handmaid's Tale-t, a Skins-t, a Freaks and Geeks-t, a Pretty Little Liars-t, és mostanság eléggé rákaptam a Family Guy-ra. Szoktam editeket készíteni sorozatokból, akit érdekelnek, itt megtalálod őket. Nem profi munka, de szeretem csinálni.

Aki elolvasta ezt a sok-sok gondolatot, annak köszönöm, mert sokat jelent. Szívesen barátkozok, ha szimpatikus vagyok, írj!

b y e !

Randomképek

x
x
x
x

Üzenőfal

exoverdose Szia, egyszerűen gyönyörű a profilod, rendesen kedvet kaptam ahhoz, hogy én is ilyen részletes bemutatkozást írjak magamról. :D nagyon tetszenek a rajzaid, tehetséges vagy! Ismerős vagy, de ha akarnám se tudnám megmondani melyik profilodra emlékszem. Szavaztam, bájos vagy.

2018.07.28. 21:09