Starity

Desert of Blood profilja

Desert of Blood white blue  
 • Csatlakozott
 • 2019. január 02.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • ❅ Invisible Sun ❅
 • Születési idő
 • 1813. május 07.
 • Lakhely
 • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Szarkasztikus megjegyzéseket tenni, összezavarni másokat, cél nélkül bambulni kifelé az ablakon, az időgépemmel visszatérni a nyolcvanas évekbe stb.
 • Zenei stílusom
 • Jobb, mint a tied.
 • Imádom
 • Ha nekem van igazam
 • Utálom
 • emberek, az élet, mainstream emberek, emberek úgy általánosságban, kialvatlanság, olyanok, akik percenként változtatják a véleményüket, hogy menőbbek legyenek mások szemében stb.

A thousand times the mysteries unfold themselves like galaxies in my head...

Desert of Blood
Utoljára aktív: Tegnap, 19:28Státusz módosítva: 2019.10.27. 21:09

Bemutatkozás

   

Good day! × INTJ-T × Slytherclaw × régi zenék × old soul × filozófikus gondolatok × elvont × fekete humor × titokban boszorkány × aggodalmaskodó × introvertált × rock zene × alternatív zene × versek&könyvek × zárkózott × nem egy egyszerű eset × legalább égimeszelő × egész okos × és szarkasztikus, néha napján cinikus × gyűlöli a szóismétléseket és a nyelvtani hibákat × viszonylag jó fej × szereti az esőt × írás&olvasás × éjjeli bagoly × irodalom&történelem × képszerkesztés just for fun × a szemforgatás elengedhetetlen része a napjainak × *internal screaming* × kedvencek lent

 
 

Egy vándort sincs szándékomban üdvözölni. Tudniillik, ez a senki földje. Mielőtt a magyar realista prózát megszégyenítő méretekben elkezdenék mesélni magamról, leszögeznék pár dolgot: reklamációt nem fogadok el, nincs rá energiám; eskü kedves vagyok, csak nem látszik; sajnálom ha magbántottalak egy kommentemmel, nem állt szándékomban. Ódákat zenghetnék a regényekbe illő kalandjaimról, de nem fogok, ugyanis egy roppant magányos vámpírként lányként tengetem a napjaimat egy rendkívül unalmas helyen. A hajam türkizkék, a szemem pedig vérvörös, és én vagyok a válladon ülő kisördög, aki belevisz minden rosszba. Na jó, nem, de klassz lenne. Tipikusan az a lány vagyok, aki a saját maga által kreált karakterekbe lesz fülig szerelmes, majd siránkozik, amiért nem léteznek a valóságban. Sajnos reménytelen eset vagyok emberi kommunikáció terén, és lehetetlenül introvertált vagyok, ezért a legtöbbször az írásba és az olvasásba menekülök a valóság elől. Szeretem megalkotni a saját, egyedi világaimat, ahol (a saját életemmel ellentétben) mindent kézben tudok tartani. Kipróbáltam magam mindhárom műnemben, de a próza áll hozzám talán a legközelebb. A lírával is remek a kapcsolatom, de a verseim nem valók mindenkinek, legalábbis úgy vettem észre. Egyszer volt szerencsém iskolai verses színdarabot is írni (amiről mellesleg senki nem tudta, hogy az én nevem rendelhető hozzá) de a dráma teátrális világa nem nekem való. Egyszer talán majd visszatérek hozzá, amikor már több elmondásra váró történet lesz a hátam mögött.


 
 

A zene terén diplomatikusan mindenevőnek szoktam nevezni magam, ami persze nem igaz. Műfajilag legközelebb a rock áll hozzám, azon belül is a soft, a punk és az alternatív. Bármit elhallgatok, amit érdemesnek találok rá, nagy ritkán még a pop zenét is, ha az elég elvont, és nem tucat a hangzásvilága. El kell keserítenem a tagok 80 százalékát, egyáltalán nem hallgatok koreai zenét, a maradék tizenötöt pedig azzal, hogy sem Shawn Mendes, sem pedig Ariana Grande nem található a lejátszási listámon. Hupsz, I'm sorry, I'm a disappointment.
A filmek terén hasonlót jelentenék ki, bár a legtöbbször akciófilmeket teszek fel a listácskámra. A kedvencem például a John Wick, amit például csak az üljön végig, aki jól bírja a vért. De másik nagy kedvencem a Ponyvaregény.
A sorozatok terén meg azt nézem, ami nem menő, és általában csak forgatom a szemem az épp trendinek számító szériákon. (Nem, tényleg nem nézek Trónok Harcát. Nem, nem csak ítelkezem. Igen, végszevedtem az első évadot. Igen, a könyvekből is olvastam [bár szerintem a sorozat rajongóinak a nagy része nem vette kézbe a könyveket, bár biztos csak én ítélkezem túl hamar. Nem, nem vagyok "túl fiatal" ahhoz, hogy megértsem, sőt az itteni tagok egy nagy részénél idősebb is vagyok. Pont.]) Na, most hogy válaszoltam minden esetlegesen felmerülő kérdésre, vissza is térek az alapkoncepcióhoz. Mit is nézek? Hát... Ezt nehezen tudom összefoglalni. Jelenleg talán a What We Do In The Shadows és a Dark c. sorozatocskákat próbálom nézni nagy elánnal, de valahogy mostanában nincs se kedvem, sem pedig türelmem leülni a laptopom elé. Az velem a legnagyobb probléma, hogy mindig valami olyannak esek neki, amit már ezerszer láttam. Hogy azokat hogy kezdtem el? Fogalmam sincs...


 
 

És csak azért, hogy pofázzak még egy kicsit, elmondom a kedvenc dolgaimat, bár ezt majd össze szeretném szedni a szösszenetem legvégén is. Szóval görgess le nyugodtan. Bár lehet, hogy nem lesz ott semmi. Talán csak füllentettem.
Mivel mindenki leírja, hogy épp mi tartozik az aktuális "legek" kategóriába, én is idepötyögöm. A kedvenc zenekarom a The Police (hetvenes és nyolcvanas évek, valószínűleg nem ismered, csak a híresebb dalaikat, konkrétan az Every Breath You Take-et és a Roxannet, but that's okay). Hosszú évek óta velem vannak lelkiekben, de ritkán reklámozom. A lejátszási listám krémje az kényes dolog, ezért nem is hoznám nyilvánosságra. Ha nagyon érdekel, mit hallgatok, dobj egy üzit, nem harapok.
Szeretek ábrándozni, ezért ne vesződj azzal, hogy hozzám beszélsz, úgy sem hallom meg. Szeretem az esőt, és bolondulok a borongós napokért. Ritkán mozdulok ki, és sajnos nem vagyok valami szociális sem.
Minden álmom, hogy elköltözzek innen messzire. Világot akarok látni, és be akarom utazni a teljes bolygót. Csodálatos helyek vannak az otthon falain túl, csak meg kell őket találni. A legnagyobb szerelmuszom Nagy-Britannia. Ott minden apró falut, várost, erdőt és rétet bejárnék, ha lenne rá lehetőségem. A bakancslistámon szerepel még Dánia és Finnország feltérképezése is. Valamiért furcsán vonz a repülés gondolata, ami lehet majd hatalmas csalódás lesz, de úgy képzelem, hogy fent az égben, magasan a felhők felett, nem érhetnek utol a problémáim 


 
 

Szerkesztés alatt.