Starity

rubyjane. profilja

rubyjane. white white white  
 • Csatlakozott
 • 2019. március 15.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • új tag
 • Születési idő
 • október 02.
 • Lakhely
 • Dél-Korea
 • Párkapcsolat
 • házas vagyok

don't feel guilty for doing what's best for you.

rubyjane.
Utoljára aktív: Ma, 20:25Státusz módosítva: 2019.05.07. 19:07

Bemutatkozás

  

hi hello mindenki! welcome to my shitty profile. mindig csak kimásoltam egy szöveget ide, de most újat kell írnom mert nagyon sok minden megváltozott, többek között én is. a nevem csenge, tizennégy éve viselem magamon ezt a nevet. régen nagyon nem szerettem, de végül valahogyan megbarátkoztam vele. egy kis faluban élem mindennapjaimat. való életben fogalmam sincs kiben bízzak meg, így hát bff-em nincs, csak beszélgetőtársaim. csak remélni tudom, hogy középsuliban találok rendes barátokat. viszont neten! ha valaki azt mondja nekem, hogy interneten nem lehet igaz barátokat találni, akkor úgy arcon röhögöm, hogy csak na. már két éve vagyok rendszeres tagja az oldalnak és annyi csodás barátot szereztem! ők, a családom és a kedvenceim jelentik nekem a mindenséget! nagyon kevés személy ismeri a real csengét. én úgy gondolom, való életben kb. mindenki egy unalmas, csendes lánynak tart. de ez nem igaz. őrült vagyok, rohadt sokat nevetek, meg van (i think) a kellő humorom. az igaz, hogy idegenek előtt csendes és visszahúzódó vagyok, de csak mert introvertált vagyok. ami ezen az oldalon, az adatlapomon van az vagyok én. egy olyan lány aki inkább otthon ül. olyan aki imádja a sorozatokat. olyan akinek a kpop az oxigén. olyan aki szereti az aesthetic dolgokat. és még sorolhatnám, de nem untatlak tovább téged magammal.

    

most jönnek a kedvenceim. elsőnek a zene műfaj amiért élek. a kpop. több mint 2 éve, hogy megismerkedtem vele és azóta is nélkülözhetetlen eleme a mindennapjaimnak. ultimate girl groupom a blackpink. i love them so much omg. ez a négy lány adja nekem a legnagyobb erőt, minden egyes nap. miattuk kelek fel reggelente, ők tartják bennem a lelket. nagyon örülök mindennek amit elértek és tudom, hogy ennél csak több lesz. mindig is szeretni fogom őket, nem számit mi történik! az ultimate boy groupom a stray kids. azt hiszem mindenki egyet fog érteni velem, ha azt mondom, hogy szebbé teszik ezt az elcseszett világot. mert ez így van. annyira fiatalok, de annyira tehetségesek és annyira felelősségteljesek. viszont akkora crackheadek is, mindig megtudnak nevettetni. i love them forever! az ultimate biasom egy lány, aki nem más mint kim jennie. nos most róla nem szeretnék nagyon sokat áradozni, annyi hogy feladnák mindent érte. ide kattintva a hosszabb véleményemet is elolvashatod róla. ha a fiúk közül is kellene ub-t választanom, kétségkívül hwang hyunjint választanám. that boy omg. a nevetése a mindenem. ez a srác a mindenem. megszeretnék még egy személyt említeni, a kedvenc szóló énekesnőmet. kim chungha. igazából hogyha rámész a linkre amit belinkeltem jennél és ott lejebb mész, megtalálod róla is a véleményem. egy ideje már a princessem és egyszerűen nem tudom nem szeretni, annyira csodálatos. 

TOVÁBBI KEDVENC BANDÁIM, ONNAN BIASAIM, ILLETVE KEDVENC SZÓLÓ ÉNEKESEIM:

blackpink - jennie ; stray kids - hyunjin ; chungha ; red velvet - seulgi ; ateez - san ; everglow - mia ; itzy - yeji ; bts - jimin ; nct - haechan ; twice - tzuyu ; gidle - soojin ; bap - jongup ; dreamcatcher - jiu ; laboum - solbin ; txt - yeonjun, beomgyu ; clc- yeeun ; sunmi ; exo - baekhyun ; astro - mj ; iz*one - wonyoung ; sonamoo - euijin ; exid - hani ; f(x) - krystal ; snsd - yuri, taeyeon ; b.i.g - gunmin ; monsta x - kihyun ; got7 - jaebum ; loona - olivia ; aoa - seolhyun ; mamamoo - solar ; shinee - key ; seventeen - hoshi ; gfriend - sinb ; lucente - parkha ; apink - naeun ; day6 - young k ; btob - sungjae ; weki meki - doyeon ; ikon - ju-ne ; 4minute ; sf9 ; taemin ; suzy ; song jieun ; tiffany

sorozatok. én egy nagyon összetett személy vagyok. a koreai zene mellett az amerikai sorozatokért élek. jó, mi? i know. a forever kedvenc sorozatom, tavaly július 2 óta; supernatural. jesus, that show...az összes létező érzést kitudja váltani belőlem. ha kell sírok, ha kell nevetek, ha kell mérges vagyok. és ez így a jó. a karakterek, főleg a team free will 2.0 annyira hozzám nőttek. nagyon nehéz lesz elengednem a sorozatot, annak ellenére, hogy milyen későn kezdtem el. örökké a szívemben lesz. de hova szaladok ennyire előre, még van egy teljes szezon amit végig izgulhatok. oh btw, im a sammy girl. a sorozat amire mostanában egyenesen rá vagyok függve; american horror story. egy kis időre még ezelőtt, a 4. évadnál abba hagytam, fogalmam sincs miért de nagyon rossz döntés volt. akkor kezdtem el újra nézni, amikor tumblr-on megláttam michael langdon-ról egy képet és egyszerűen szerelmes lettem belé:'D ezért azonnal megnéztem a 8. évadot (he deserved better, omg:(( ). most pedig az elmaradt évadokat fogom behozni és semmi pénzért nem hagyom abba megint. kedvenc szereplőim michael langdon és madison montgomery, bár szerintem mindkettőre rájötettek. most már csak röviden említem meg a top kedvenceimet. a sorozat amit sose unok meg; pretty little liars. a sorozat ami szerintem csodálatos; riverdale.

TOVÁBBI SZERETETT SOROZATAIM ÉS KEDVENC SZÍNÉSZNŐIM / SZÍNÉSZEIM:

teen wolf ; shadowhunters ; stranger things ; chilling adventures of sabrina ; pretty little liars: the perfectionists ; jared padalecki ; emma roberts ; jensen ackles ; cody fern ; misha collins ; ashley benson ; troian bellisario ; lucy hale ; shay mitchell ; sasha pieterse ; sofia carson ; janel parrish ; genevieve padalecki ; emeraude toubia ; alberto rosende ; dominic sherwood ; matthew daddario ; katherine mcnamara ; madelaine petsch ; vanessa morgan ; cole sprouse ; camila mendes ; lili reinhart ; k.j. apa

ennyi is lett volna a profilom, köszönöm ha elolvastad! have a blessed life! <3                 2019. május 19.