Starity

RoseYara profilja

RoseYara yellow  
 • Statisztika
 • 679 hozzászólást írt
 • 0 témát indított
 • 0 véleményt írt
 • 0 cikket írt
 • 7 barátja van
 • 17 szavazatot kapott
 • Csatlakozott
 • 2019. október 25.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • február 13.
 • Lakhely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • tanulok

ᴡᴇ ᴀʀᴇ ꜰᴏʀᴇᴠᴇʀ ʙᴜʟʟᴇᴛᴘʀᴏᴏꜰ

RoseYara
Utoljára aktív: 2020.06.02. 19:07Státusz módosítva: 2020.05.29. 15:03

Bemutatkozás

 

so far away l deja vu l spring day l likey l see u later l crash&burn l levanter

 

Szia! Örülök hogy a profilomra tévedtél:) Már elég ritkán használom az oldalt, de azért néha még feljárok, hiszen sok érdekes dolgot fedeztem fel itt. Nem is szaporitom tovább a szót, hiszen aki idejött az gondolom meg szeretne ismerni szóval let's get it! A nevem Zsófi, tizenvalahány éves vagyok, és hát...egy elég érdekes személyiség vagyok az ismerőseim szerint. Először is nagyon szétszórt vagyok szóval ne csodálkozz ha a profilom is az lesz:) Maradjunk annyiban hogy azt se tudom néha hol áll a fejem. Ennek ellenére egész jó tanuló vagyok, bár az iskolát mint a legtöbb gyerek én se szeretem, csak a rajz, biológia és a kémia az ami tényleg érdekel. Nincs túl sok barátom de ezt nem bánom hiszen az a néhány ember akikkel barátkozok legalább megbizható és igazi barát. Általában nem érdekel mások véleménye, és az sem hogy ki mit gondol rólam de azért rosszul esik ha megbántanak, mert nagyon érzékeny vagyok. Csillagjegyem a vizöntő, bár nem hiszem hogy ez annyira fontos információ, de a legtöbb dolog amit az aquariusokról irnak igaz rám is, bár sose tulajdonitottam nagy fontosságot ennek a dolognak. Nem vagyok egy társasági ember de azért igyekszem szocializálódni viszont a baráti társaságomban elég hamar feloldódok, és olyankor elég hiperaktiv és gyerekes tudok lenni. Viszont bármilyen furán is hangzik de bevallom hogy időnként félek az emberektől és nem mindig vagyok olyan vidám, elég visszahúzódó is tudok lenni.

kpopper *often happy*but sometimes very antisocial*forever child*middle length brown hair*brown eyes*fanfictions*Japan* *South Korea<3*cute angel*dogs*cats*i hate snakeu*and spiders*but i love so much animals*tea*books*candles*pinterest* winter*music*The Lord of the Rings*Halloween*flowers*pastel colors*white*"Jimin, u got no jams" xd*summer*nature* taking photos*clouds*korean and english language*funny*sometimes sarcastic*"i feel loved, i feel so special*

 

7days l utopia l really really l quiet down l wings l miroh l thanks l maybe l shadow

 

Nagyon szeretek zenét hallgatni, lassan három éve hogy elkezdtem zenét hallgatni, bár nem a kpoppal keztem. Merthogy a kpop a kedvencem, bár minden zenét szivesen meghallgatok. Olyan számomra mint az oxigén, lassan nem is tudok élni nélküle. Az első kpop dal amit hallottam a Twice TT c. dala volt, első kedvenc csapatom a Blackpink volt, de a legeslegnagyobb kedvencem a bts. A biasom Jimin, nagyon nagyon szeretem őt, a kedvenc énekesem is egyben, mert az ő hangja olyan, mint senki másé<3Mindig mikor meghallom énekelni elgondolkozok azon, hogy hogy lehet valakinek ilyen gyönyörű hangja. A tánctudása is figyelemre méltó, és ő tipikusan az az ember akit nem lehet nem szeretni.Bias wrecker pedig Suga, de az egész rap line-t nagyon szeretem. Azt megjegyezném hogy a legtöbb csapatból a rappereket szeretem. Ub lánybandám a Twice, hiszen mind a kilenc lánynak olyan szép hangja van, hogy az már túlzás. A biasom Dahyun, bias wreckerem pedig Mina. A Blackpinket, mint már mondtam az első kpop csapatként ismertem meg, azóta is nagyon közel állnak hozzám<3kedvencem Jisoo és Rosé, nem tudok dönteni közöttük, de az egész csapatot nagyon szeretem. Kpopper nem olyan rég lettem, és még nem ismerek annyi csapatot, de bizom benne hogy ez változni fog. Tudom, nagyon sokan elitélik a kpopot, mert nem látnak mást csak ide-oda "ugrándozó" lányokat és fiúkat, de ennél sokkal többről van szó. Az idolok nagyon sokat dolgoztak, hogy eljussanak oda ahol most vannak, és még ha te, kedves olvasó, nem is szereted a kpopot, ne itéld el őket, mert nagyon nehéz az idolok élete, nap mint nap rengeteg utálkozó üzenettel találják szembe magukat, de azért maradjanak pozitivak és vidámak is, ugye? Ráadásul még lelkierejük is legyen ahhoz hogy a próbán énekelni/rappelni és táncolni is tudjanak.

 

FAVORITE KPOP GROUPS AND SOLISTS

BTS(Jimin,Suga), Twice(Dahyun, Chaeyoung), Blackpink(Jisoo, Lisa), Itzy(Ryujin, Chaeryeong), Got7(BamBam, Mark), Everglow(Aisha,Mia), MonstaX(JooHeon), Mamamoo(Wheein), Loona(Choerry,Gowon), Stray Kids(BangChan, Felix, Jisung),Oh My Girl(Mimi, Binnie), TXT(Beomgyu), Chungha, Red Velvet(Seulgi), Ateez(Yunho), Apink(Bomi), Gidle(Soyeon), IU, Superm(Mark, Taemin), Oneus(Hwanwoong), Sunmi, Dreamcatcher(Handong),CLC(Yeeun), iz*one(Yena), Gfriend(Yerin), Cherry Bullet(Bora), NCT (Haechan, Mark, Taeyong), Rocket Punch(Sohee), MCND(Huijun)