Starity

Aika Mitsui

Aika Mitsui Aika Mitsui nemzetisége 6072. 41rajongó 4vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 97%
 • Születési név
 • Aika Mitsui
 • Becenév
 • Aika
 • Születési idő
 • 1993. január 12.
 • Születési hely
 • Shiga prefektura
 • Foglalkozás
 • Énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Partner
 • --
 • Magasság
 • 154 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Takahashi Ai Kusumi Koharu Risa Niigaki Eri Kamei Michishige Sayumi Tanaka Reina

Aika Mitsui életrajza

Aika Mitsui

Mitsuiofficialautograph

Mitsui Aika  egy volt japán bálvány. A Morning Musume 8. generációs tagja volt Hello alatt Projekt.
Miután 2011-ben szenvedett egy lábtörést, nem tudott lépést tartani az új tánc-orientált Morning Musume-val, és 2012 májusában a Niigaki Risa mellett végzett. Azonban ő maradt a Hello! Projekt nél, és 2007-től az első Morning Musume diplomát végzett. Ő szólistaként szerepel, de soha nem bocsátott ki semmilyen albumot, mivel 2013-tól azóta, hogy angolul tanult Új-Zélandon. Míg 2018 novemberében második szünetében, Mitsui úgy döntött, hogy a Hello! Projekt.töl és visszavonul a szórakoztatóiparból.

Név: Mitsui Aika 
Nevek : Mittsii, Mittens, Aika, Micchi, Charles, Wan-chan
Születési idő: 1993. január 12. 
Születési hely: Otsu, Shiga prefektúra, Japán 
Vér típusa: O
Magasság: 157 cm
Súly: 48 kg
Szia! Projekt állapota:
 2006-12-10: Csatlakozott a Morning Musume-hoz
 2012-05-18: A Morning Musume-ban végzett
 2018-11-03: A Hello! program
 UP-FRONT GROUP állapota:
 2006-12-10: UP-FRONT AGENCY tag
 2012-10-01: Átutalás JP ROOM-ba
 2018-11-03: Balra
Év a Morning Musume-ban: 5 év
Hivatalos Kaomoji:川 = ´┴ `)
Morning Musume szín: világos lila
Szia! Projektszín:
 Világos lila  (2012-2018) áru
Fehér (2012-2018) koncert promóciók
Audition Songs: Blue Bird,  Furusato,  Osaka Koi no Uta
Szia! Projektcsoportok:
 Morning Musume (2006–2012)
 Athena és Robikerottsu (2007–2008)
 Őrök 4 (2009-2010)
 Tanpopo # (2009-2012)
 Muten Musume (2010)
 Szia! Mobekimasu projekt (2011-2012)
 GREEN FIELDS (2012-2016)
Koncertegységek:
 Csodálatos szívek (2008–2010)

Q & A

Kedvenc étel: Szilva, eper, sült marhahús, kombu, tintahal, sült csirke, zöldség, gyümölcs.
Nem tetszett étel: csokoládé, szivacs
Kedvenc szín: fekete, arany és lila
Kedvenc kifejezés: "A menny és a föld, veretlen ☆"
Speciális készség: Masszázs és a szobám rendben tartása

Személyes élet

család:
Van egy nővére. Mitsui-t a nagymamája nevezte.
A Mitsuinak is van egy Leo nevű kutyája.
egészség:

Mitsui egy inhalátor van vele koncerteken, ha a légzése rosszá válik.
2011. május 8-án megszakította a bal bokáját, és nyolc hétig kezelte. A fellendülés egy év elteltével fejeződött be, de nem tudott koncerteken táncolni addig, 2012 májusában végzett diplomát.

oktatás:
Amikor Mitsui csatlakozott a Morning Musume-hoz, elsőéves középiskolás diák volt.
2013. december 31-én a Hello! A Mitsui bejelentette, hogy az új évben megkezdi az angol külföldi tanulmányait január elején. Mitsui később említette a hivatalos Hello! Projekt honlap bejelentése, hogy nem hagyja el a Hello-t! Projekt ideje alatt. 2015 áprilisában visszatért Japánba.
2016 júniusában Mitsui visszatért az új-zélandi iskolába, majd 2017. novemberében kezdte meg a szakiskolát a főzés megismerésére. 2018 novemberében diplomázik.

becenevek:  

 Mittsii: Hivatalos becenév, amelyet a Morning Musume-hoz való csatlakozás óta adtak neki. A tagok és a rajongók használják.

érdekességek

 Jó barátai lettek Yoshizawa Hitomi-val, aki egy "idősebb húga" figurát fogadott el.
 A legközelebbi barátai a Morning Musume-ban Michishige Sayumi és Tanaka Reina voltak
 A Niigaki Risa egy idősebb nővér kapcsolattal rendelkezik Mitsui-val, részben azért, mert Niigaki fiatalabb húga hasonlít Mitsui-ra.
 Kedvenc száma 397, mert a felvételi szám volt a meghallgatáson. Anyja kijelentette, hogy megnyerte, mert virágot jelent, mint egy virág (sa ku na = 397).
 Ő az első tag, aki a nadrágtartóval csatlakozott a csoporthoz. Röviddel a csatlakozás után eltávolították őket.
 A családja "Aika-don" -nak és "Aika-san-nak" hívja.
 Japánokat tanítana, mert azt mondta, hogy szórakoztató.
 A "Wan-chan" becenevet (azaz japán kutyát) Takahashi Ai és Kamei Eri adta neki, amikor Mitsui-t írta le a Morning Musume DVD Vol. 23.
 Nagy állat szerető.
 A Mano Erina 2013 februárjában végzett diploma megszerzése után ő volt az egyetlen hivatalos szolista a Hello! Projekt
 Leo nevű játékkal rendelkezik. Van egy szibériai husky is, amelyet ő az egyik álomállatának hirdetett.
 A nővére és az ő nővére barátjával él Tokióban.
 Azt mondta, szeretne dolgozni Arihara Kannával, az -egykori tagjával,  mert sokan azt mondták, hogy egyformán néznek ki, és jól jönnek.
 Megjegyzi, hogy lapos ruhát visel az egyéni jelmezek számára. Az egyik oka annak, hogy a magas sarkú cipőt nem viselte, az a mű, amit korábban végeztek, ami valószínűleg befolyásolja a magas sarkú cipővel való táncképességét.
 Kusumi Koharu riválisának nyilvánította magát, a kettő hihetetlenül közel volt.
 Elismerte, hogy féltékeny volt Junjunra és Linlinre,, amikor először csatlakoztak, mert senki nem beszélt vele, amikor csatlakozott, és magányosnak érezte magát.
 Ő az első Morning Musume tag, aki a legfiatalabb a csoportban 4 éve, és nem csatlakozott új tagokhoz.
 Alatt Niigaki Risa „s Yorosen!  a lányok tíz évvel később írták maguknak a leveleket. Amikor Mitsui levele hangosan olvasott, a többi tag lenyűgözte, hogy milyen érett volt.
 Yorosen!, Morning Musume-t tanította háziállatokról.
 Van egy heg a gyomrában, mikor a függelékét eltávolította.
 Ő ésHagiwara Mai nagyon jó barátok.
 Ő volt az egyetlen Morning Musume tag, aki nem jelenik meg Suugaku ♥ Joshi Gakuenben.
 Azt mondták, hogy hiányzott a Morning Musume koncertversenye 2011 Aki Ai hisz ~ Takahashi Ai érettségi emléke ~ , de az utolsó napon Takahashi Ai érettségi ünnepségére került sor kerekesszékben.
 Azt mondta, hogy ha egy tolvaj eljön vele, Okai Chisato megvédené őt.
 Azt tapasztalták, hogy a Morning Musume-ban a legtöbbet károsítja.
 Ő az első Morning Musume tag, akinek két blogja van.
 Csak a 9. generációra mentorált.
 Azt mondják, hogy szigorúan a 9. és 10. generációs tagok felé tart, de baráti kapcsolatot tartottak fenn.
 2011 áprilisa óta még mindig a boka kezelésében volt, ezért nem vett részt a Kono Chikyuu Dance Shot-ban, a Heiwa wo Honki de Negatterun da yo!, Pyocopyoco Ultra és Ren'ai Hunter . Ugyanezen okból nem vett részt Tanaka Reina, a 9. generációs és a 10. generációs színpadi játékban.
 Ő az utolsó generációs tagja, aki diplomázott.
 Ő a tizenegyedik Morning Musume tag, aki csak a Morning Musume-ból áll, és nem Hello! Projekt. A többiek Nakazawa YukoGoto MakiYasuda KeiAbe NatsumiTsuji Nozomi és Kago Ai , Iida KaoriIshikawa RikaKonno AsamiOgawa MakotoYoshizawa Hitomi és Mistui, Sayashi Riho 
 Kifejezte, hogy egy nap a búvárkodást akarja a SATOUMI mozgalom számára. Mindkét Josizava Hitomi és Ishikawa Rika már kipróbálta.
 Azt mondta, hogy ha lehetne egy másik Hello! Project tagja, ő lenne Helló Pro Egg „s Kudo Haruka mert ő aranyos. [16] Kudo később megköszönte Mitsui érettségi ünnepségén.
 A Hello! Project DVD Magazine Vol. 28 megkérdezték, melyik Hello! A projekt tagja, akit egy alegységben szeretne választani. Azt válaszolta, hogy Kudo Haruka- t választja, mert mindig tetszett neki, még akkor is, amikor még egy tojás volt, és mivel mindkettőnek alacsonyabb hangja van.

2006
December 10-én egyedül az öt (eredetileg hat) döntőből a Morning Musume Happy 8ki Audition- ben választották, hogy csatlakozzanak a Morning Musume-hoz. A meghallgatást dokumentálták a Hello 2006-os epizódjaiban ! Reggel. Mitsui Hamasaki Ayumi "Kék Madárát " a második és a harmadik fordulóban meghallgatta a Morning Musume és a Morning Musume " Furusato " és az " Osaka Koi no Uta" között.
Egy december 11-én megjelent cikk feltárta, hogy a Mitsui nem lesz jelen az 57. Kohaku Uta Gassen 57. kiadásában, hanem a 32-es számú „ Egao YES Nude ” -es albumban jelenik meg, amelyet 2007. február 14-én adtak ki.
2007
Mitsui első nyilvános megjelenését a Hello! Projekt 2007 Téli koncert túra, amely január 27. és január 28. között került megrendezésre a Yokohama Arénában.
Első megjelenése nem Hello! A projekthez kapcsolódó esemény február 8-án került megrendezésre az Utabanon , a Morning Musume részeként .
Részt vett a 2007-es Haru ~ SEXY 8 Beat ~ Morning Musume Koncertversenyen is. Egy héttel a Morning Musume Happy 8ki Audition eredményeinek közzétételét követően a Mitsui a Hello! Reggel, amely felvételeket tartalmazott a 11. napon megtartott sajtótájékoztatón. A konferencia során Mitsui kinyilvánította, hogy vidám személyisége és mosolya, a Kusumi Koharu társtársával ,, akivel megcsodálta és megpróbálta megegyezni vagy meghaladni, megnyugtatta a közönséget .
Utána koncert debütál, a Mitsui is szerepelt egy kis szegmense a Oha Suta reggel című műsor „Arigatou wo Tsutaetai” ( Szeretném kifejezni hálámat ), amely ábrázolja a kitalált fiókot követő események az első koncert látszat foglalkozó Mitsui szomorúsága azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy ő volt a korábbi osztálytársaival együtt, mert ő lett bálvány.
Októberben, a Mitsui került a készülék Athena & Robikerottsu együtt fickó Morning Musume tag Niigaki Risa , valamint Nakajima Saki és Okai Chisatoaz  -ute . Haromoni @ november 25-i epizódjában Mitsui megkapta a Gurossan hangszerepét az anime Kirarin olution Forradalomban , amely Kusumi Koharust a főszereplő, Kirari Tsukishima hangjává vált.
2008
Április 6-án, Hello! A projekt bejelentette, hogy a Mitsui nem tudja teljesíteni a 2008-as tavaszi túrát nagyon rossz egészségi állapota miatt. Később a hét folyamán kiderült, hogy akut apendicitisben szenvedett, és további két hétig nem járna el. Felépült és folytatta a tervezett tevékenységeit.
Augusztus 8-án a Morning Musume együtt dolgozott a Takarazuka női színházi csoporttal, hogy Rodger és Hammerstein zenei előadását végezze . Mitsui vette át a tündér, egy városi lány és egy hercegnő szerepét.
2009
A Mitsui nyitotta meg a blogot, amely csak a hivatalos MM Fanclub tagok számára elérhető, a "Pasztell színek napja" címmel.
2011
Január 7-én a Mitsui játszotta a főszereplőt a közvetlen DVD-s horrorfilmben, a Real Kakurenbo-ban ( Hide and Seek ).
Január 26-án kiadta az Aika  című első szóló fotóalbumát és első Mittic nevű solo-kép DVD- jét .
Mitsui-t május 9-én bal boka csonttöréssel diagnosztizálták. Miután a Morning Musume koncertet megelőzően Mitsui panaszkodott a bal lábában lévő fájdalomra, utána elment a kórházba, ahol diagnosztizálták a sérülést.
Mitsui szinte egész nyáron volt az eseményeken. A sérülés miatt nem tudott részt venni a Morning Musumes MV " Kono Chikyuu no Heiwa wo Honki de Negatterun da yo! ", " Pyocopyoco Ultra " vagy " Ren'ai Hunter " tánc felvételein .

2012
Januárban a Mitsui blogjában írta, hogy meg gyógyult és készen áll a táncra és a színpadon ismét fellépni.
Január 12-én születésnapján Mitsui megnyitott egy Ameblo blogot. Akkor volt az egyetlen Morning Musume tag, aki két bloggja volt.
Április 1-jén bejelentette, hogy rendszeres lesz a Young Town Doyoubi rádióműsorban , Michishige Sayumival együtt.
Április végén vagy május elején Mitsui-nak volt egy orvosi konzultációja, ahol bár a boka törésből visszanyert egészségét
, nem tudta folytatni a Morning Musume tagjaként a bokája az intenzív mozgása miatt táncolás és koncertfellépésen nem bírta a terhelést.

Mitsui május 4-én jelentette be a Morning Musume diplomáját, de nem a Hello! Project. A Nigaki Risa mellett a Morning Musume 2012-es tavaszi koncert túrájának, a Morning Musume Concert Tour 2012 Haru ~ Ultra Smart ~ Niigaki Risa Mitsui Aika Sotsugyou Specialnak a végén végzett.


A Mitsui Aika nyilatkozata  

Köszönöm, hogy mindig támogatott.
De ebben az időben én, Mitsui Aika, úgy döntöttem, hogy befejeztem a Morning Musume-t.
Múlt májusban sok kényelmetlenséget éreztem a lábamban. Számos kísérlet történt, hogy segítsen nekem javítani a problémámat, de diagnosztizáltam egy „kóros” csontrendellenességet. Emiatt teljes tevékenységeket zárok Morning Musume tagként, hogy pihenhessek. Nemrégiben hálás vagyok azért, hogy részt vehettem a Morning Musume-ban, és vártam, hogy részt vegyek számos tevékenységben. Azonban elmentem diagnosztizálni április 23-án. Bár azt mondták: „A csontod nem mutat semmilyen rendellenességet. Tehát nem lesz probléma a mindennapi élet tevékenységeiben ”, azt is mondták, hogy„ ha továbbra is megerőltető edzéssel folytatódik, ez újra megtörténhet. ”
Azt hittem, talán 100% -ban egy nap leszek Momusu tagként, de a diagnózis azt mondta, hogy fennáll az ismétlődés veszélye. Anyámmal beszéltem a konzultációról és a jövőmről. Először meg kell tennie az egészségét, és nem kell aggódnia a tagok, a személyzet vagy a rajongók miatt. Szóval, szeretném diplomázni. Mivel a testem miatt hamarosan véget kell érnöm.
Tsunku és a munkatársak egyetértettek abban, hogy a legjobb idő a diploma megszerzéséhez a tavaszi túra során, mivel a legutóbbi 18. májusi előadás a Budokanon van. Tudom, hogy hirtelen. Elnézést kérek a tagoktól és a rajongóktól, és remélem, hogy megértik.
Sajnálom a rajongókat, akik remélték, hogy teljes mértékben táncolni fogok. Így a Budokan teljesítményének végéig mindent megteszek. Szóval, amíg az utolsó show, köszönöm a támogatást.
Morning Musume után konzultálok a személyzettel és a Tsunku-val arról, hogy milyen tevékenységeket tudok tenni a Hello! Project.
                                                                                                                                                                Mitsui Aika

Mitsui Aika és Niigaki Risa a Morning Musume-ban végzett tevékenységeket a " Ren'ai Hunter " népszerűsítésével zárta. Május 18-án mindketten befejezték a csoportot.
Augusztusban Mitsui részt vett a Hello! Tanjou projekt 15 Shuunen Kinen Live 2012 Natsukoncert túra MC-ként.
Októberben bejelentették, hogy a Mitsui tagja lesz az új SATOYAMA mozgalmi egységnek, a GREEN FIELDS-nek, Shimizu Saki és Miyazaki Yuka mellett.
November 7-én a GREEN FIELDS kiadta első kislemezét, " Boys ambiciózus! ". Ez volt az első kislemez, akit a Morning Musume után végzett.
2013
Március 2-án és 3-án Mitsui részt vett a YOKOHAMA- ban az erdőben a pihenésben ~ SATOYAMA e Ikou ~ SATOYAMA .
Márciusban bejelentették, hogy Mitsui " Young Doyoubi város " rádióműsorából "diplomázott" , és áprilisban váltotta fel Iikubo Haruna.
Április 6-tól kezdődően a Mitsui az ALMA KAMINIITO-t hangtérképen rendezettrádióműsorban vált Ohno Munehiko helyett, miután elhagyta az ALMA KAMINIITO-t.
Mitsui májusban az Okujou Wonderland színpadon játszott.
Október 12-20. Között Mitsui egy Nettai Danshi 2-ben játszott Zenrosai Hallban / Space Zero-ban.
Az év végén Mitsui bejelentette, hogy felfüggeszti a szórakoztató tevékenységeket, és külföldön tanul angolul.
2015
Április 24-én Mitsui számolt be blogjáról, hogy visszatért Japánba. Visszatért ideje alatt angol nyelvű híreket és eseményjelentéseket írt az UP-FRONT LINK, az UP-FRONT GROUP nemzetközi vállalati hírszolgáltatásairól, és angol szövegeket adott hozzá a zenei videókhoz.
2016
Július 5-én Mitsui bejelentette, hogy visszatért Új-Zélandra, hogy folytassa angol nyelvtanulását. 
December 30-án írt egy frissítést a blogjáról, hogy az angolja jelentősen javult, és felfedezte az „új énjét”. Úgy döntött, hogy részt vesz egy új-zélandi szakiskolában, amelyet novemberben IELTS tesztet végzett. Mitsui 6 ponttal többet ért el, mint az iskola belépési követelménye, és 2017-ben kezdett iskolát kezdeni.
2018
November 3-án bejelentették, hogy Mitsui, aki az elmúlt két évben Új-Zélandon tartózkodott, úgy döntött, hogy a Hello! Projekt, el hagyja a szórakoztató ipart, hogy kövesse az új szenvedély a főzés. A konyhában dolgozik, és ideiglenes munkaközi vízumot kíván kérni a szakiskolai diplomát követően. 

Mitsui Aika nyilatkozata  

Mindenki, egy ideje. Hogy vagy?
Hirtelen, de én, Mitsui Aika úgy döntöttem, hogy a Hello! Projekt- és szórakoztatóipar működik.
Szia! A projekt 20. évfordulójának megemlékezése egy különleges év, és azért, mert nem tudok esélyt találni az ilyen rajongókkal való találkozásra, nagyon sajnálom. Mindenki által nyújtott támogatás és élvezet valami nagyon hálás vagyok.
Nagyon szépen köszönöm.
Úgy érzem, hogy kellőképpen átadnom kell mindenkinek ezt az esélyt, hogy eljöttem, hogy eldöntsem, hogy végzős vagyok, ez egy kicsit hosszú lesz, de ki akarom írni.
Még a gondolkodásomban is, hogy nem vagyok tapasztalva a táncban és az éneklésben, és ez az átlagos számomra valószínűleg nem lesz elfogadva, egy meghallgatás volt, amit álmodtam. Hogy én, 2006-ban, 13 éves koromban csatlakozott a Morning Musume-hez. Én, aki nem tudta a jobb oldalt a balról, aki kezdetben sok mindent tudott, de a tagok mindig közel voltak, a kedvesség idején szigorú útmutatást adtak nekem. A tagok természetesen sok támogató ember volt, támogattak, és sokat kell tanulnom tőlük.
Aktív szolgálatom idejére musicalek és külföldi koncertek voltak, kouhai-t is kaptam és mindenféle élményt, minden nap nagyon elégedett volt.
2011 májusában, miközben így éreztem magam, diagnosztizáltam a bal boka stressztörést. Hosszabb láb sérülés volt, mint gondoltuk, és akkoriban sok aggódást és bajt okoztam.
Sokat éreztem a sérüléseim idején, emlékszem, mit gondoltam még most is. több, mint gondolkodtam magamtól, az volt az a támogatás, amit neked a sokból kaptam, rájöttem, hogy létezik. És ugyanakkor, hogy visszatérjen-e az előtte lévő színpadra, vagy ha így folytatnám a Morning Musume。-t, még akkor is, ha véget ér, a színpadon állva az utolsó alkalom, élvezhetném, hogy együtt legyek mindenki ...? A napi válaszok ismerete nem volt nyugtalan. Még akkor is, azt hittem, hogy teljes egészében újra teljesíthetek önöket egy nap múlva, a legjobbat tartottam pozitívan! Amikor támogathatatlanul újra el tudtam járni, csak nagyon boldog voltam.
Megtudtam azonban, hogy sajnos a csontjaim születésüktől fogva gyengék voltak, és 2012 áprilisában ismét diagnosztizáltam, és ha továbbra is intenzíven táncolok, mint mi voltunk, akkor ismét ugyanabban a helyzetben lennék. A gondolat átgondolásának eredménye, azzal az érzéssel, hogy rossz lenne, ha bajba kerülnék újra körülöttem, bár ez nem az én szándékom volt, 2012. május 18-án, a Morning Musume-n végzett.
A diplomamunkám után a jövőmre gondolva arra gondoltam, hogy mit akarok leginkább először csinálni, és ez „Szeretnék egy kis Kyoto étteremben dolgozni.” Azt hiszem, sokan valószínűleg nem tudták erről?
Nagyon régóta szeretem a főzést, amikor diák voltam, ez volt a hobbim, gyakran dolgoztam. Amikor megszületett, amikor visszatértem a saját városomba, unokatestvérem együtt ment egy boltba, nagyon fantasztikus volt, abban a pillanatban azt hittem: „Szeretnék dolgozni ebben a boltban” - megvitattam az irodával, és nem volt szó kívülről szerzett tapasztalat, hogy nekem, aki épp egy szaküzletben álltam, zavaró lenne, mert most azt tanácsoltam, hogy több tapasztalatot szerezzem a külvilágban, folytathatnám a szórakoztatóiparban egy kis munkát, és Iroda, amit 1 évig tanulok. És abban az időben az angol nyelv iránti érdeklődésem erősebb lett, és úgy döntöttem, hogy külföldön tanulok. Egy és fél évig külföldön tanultam Új-Zélandon. Hazaérkezés előtt TOEIC 760 pontszámot kaptam. Én, aki alig tudott angolul beszélni, elérhetem azt a pontot, amit magabiztos vagyok
Visszatérve az országba, úgy éreztem, hogy az angolul szeretnék dolgozni, az UP-FRONT LINK-n keresztül, hogy minden külföldi rajongónak híreket adjak, meg kellett tennem az angol MV szövegeket. És 2016 februárjában, amikor Morning Musume。'16-al mentem Houstonba, Amerikába, rájöttem, hogy nem volt olyan szint, hogy még mindig angolul dolgozhassak, és úgy döntöttem, hogy külföldön tanulok.
Miután 2016 júniusában visszatért Új-Zélandra, körülbelül két és fél év volt. Az otthoni tartózkodás csak én és nagymamája volt, így minden nap ételt csináltam. Ott megint rájöttem, milyen szórakoztató főzés van, úgy döntöttem, hogy Új-Zélandon belépek egy főzőiskolába. Ez a technikai iskola egy IELTS 6-ot igényelt. Ez a szint nem olyan magas, de az új-zélandi technikai iskolák számára úgy tűnik, hogy az egyetemeken témakörben tanulhat.
Képes voltam belépni az iskolába, remélem, hogy problémamentesen megyek, és minden nap 2 évig főztem. Valójában egy konyhában is dolgozok, minden nap sokat tanultam, napok és hónapok villantak. A főzés mellett megtanultam a táplálkozásról, az ügyfelek kiszolgálásáról, a barista, költségszámításról és a menükről és a dolgokról is. És novemberben végeztem. A főzés valóban szórakoztató, otthon és az iskolában, munkát is végez, és még mindig nem fáradt el belőle. Mindenféle kurzuson keresztül tudtam találni valamit, ami tetszik nekem. Én is úgy érzem, hogy ez az életem munkája ^ ^
Úgy érzem, hogy Új-Zélandnak nincs képe ínyencrégióként, de nekem Új-Zéland egy szerelem. az emberek melegsége, a természet fensége, vannak dolgok, amiket csak Új-Zélandon lehet enni, ott nem tudsz szolgálni, erősen úgy éreztem, hogy meg akarom csinálni, amit innen tudok tenni, hogy sétáljam a főzés útját. Új Zéland.
Az iskola befejezése után egy időre munkaközi vízumot kapok, úgy érzem, hogy meg akarom csinálni, amit tudok. Néhány napon jó lenne, ha a saját yah ~ üzletem is lenne, mint az ilyenek.? Amikor ez megtörténik, mindenkinek értesítem, így kérjük, jöjjön és lógjon ki a kay !!
A szerelem, amit eddig mindenkinek szereztem, a kedvességet, a különösen durva véleményeket, az egy dolog sok emberrel való megteremtésének fontosságát, a móka ... nagyon éreztem magam, megtapasztaltam. Ez valami, amit nem fogok elfelejteni. Morning Musume。 és Hello! Büszke vagyok a projektre, hiszen
itt is nem állok meg a saját magam útján élvezve a dolgokat, és tovább folytatom az életem útját innen, úgy érzem.
Mindenki vigyázzon magára, és kérjük, tegye a legjobbat "kay ^ ^."
Nagyon köszönöm szépen.
                                                                                                                                                             Mitsui Aika
                      6d06dec2.jpg 

Morning Musume ( Reggel Girls ), a jelenleg ismert Morning Musume '18 ( a vezető csoport Hello! Projekt. A csoport 1997-ben alakult az ASAYAN nevű tehetségkutatón. Gyorsan vált, és jelenleg Japán egyik leg ismertebb lánycsoportja, számos hitlemezzel és albummal.
A csoport az állandóan változó felállásról ismert, a "graduations" és a meghallgatások szinte minden évben. A Tsunku korábban a dalok és szövegek többségének összetételéért, a CD-hüvelyek borítóinak elkészítéséért, a jelmeztervezésért és sminkelésért és az élő műsorok elkészítéséért 2014 végéig, amikor lemondott a Hello pozíciójáról! A projekt általános gyártója. A Morning Musume-val folytatja a munkáját, de csak, mint a hangos producer.
Jelenleg az egyik legsikeresebb japán pop-idol lánycsoport, amely 2012 januárjában a második legmagasabb összértékesítést (egy női csoportban) tartja az Oricon- listán, valamint a legerősebb tíz A 65 éves korosztályban 2018 júniusa óta egyedülálló. Morning Musume a japán női csoport kategóriában a legnagyobb DVD eladó. Kombinált CD- és DVD-eladása meghaladja a 22 millió példányt Japánban.
Az elmúlt években a csoport összehangolt kísérletet tett arra, hogy új ázsiai, európai és amerikai piacokra szakosodjon, világszerte fellépve.

Korábbi nevek Morning Musume (1997-2013)
Morning Musume '14 (2014)
Morning Musume '15 (2015)
Morning Musume '16 (2016)
Reggel Musume '17 (2017)
Eredet Tokió, Japán 
Műfaj Japán pop
Évforduló Szeptember 14 (képzés)
Csoport Szín Piros (2010 januárja)
Aktív évek 1997-től napjainkig

Tagok 

A jelenlegi tagok
9. generáció (2011)

 Fukumura Mizuki ( Deep Pink ) Leader
 Ikuta Erina ( Sárga-Zöld ) Alelnök
10. generáció (2011)
 Iikubo Haruna ( Honey ) Sub-vezetője
 Ishida Ayumi ( Kék )
 Sato Masaki ( Emerald Green )
11. generáció (2012)
 Oda Sakura ( Levendula )
12. generáció (2014)
 Nonaka Miki ( Purple )
 Makino Maria ( Rózsaszín )
 Haga Akane ( világos narancssárga )
13. generáció (2016)
 Kaga Kaede ( olasz vörös )
 Yokoyama Reina ( arany sárga )
14. generáció (2017)
 Morito Chisaki ( White ) Egyidejű Ország lányok tagja

Történelem  

2006 
Január 16-án bejelentette, hogy a Morning Musume nyerte a Kanagawa Image Up Award-t elismeréssel Hello-t! A projekt támogatja a szennyezés elleni kampányt.
Április 28-án a Tsunku bejelentette hivatalos weboldaláról, hogy az ötödik generációs tagok Konno Asami és Ogawa Makoto végződnek. Az utolsó kislemezük " Ambiciózus! Yashinteki de Ii Jan " volt.
Tsunku is meghirdette a nyolcadik generációnak szóló meghallgatást, a Morning Musume Happy 8ki Audition-nak . December 10-én Hello! Reggel , bejelentette, hogy a legújabb tag Mitsui Aika volt
Az év utolsó kiadása az " Aruiteru " volt, ami óriási sikert aratott. Ez volt az első kislemez, aki 3 és fél éven belül elérte az első helyet. Az első mini-albumuk, a 7.5 Fuyu Fuyu Morning Musume Mini! , decemberben jelent meg.
2007 
Februárban megjelent a Mitsui Aika nyolcadik tagjának első kislemeze , " Egao YES Nude".
Március 15-én Tsunku bejelentette, hogy két másik nyolcadik nemzedék tag csatlakozik a csoporthoz: Li Chun és Qian Lin , mindkét kínai állampolgár, "cserediákként" csatlakoztak. Tsunku kijelentette, hogy a két új tag kulcsfontosságú szerepet töltene be csoportjuk tervezett kiterjesztése Ázsiába, és megadta nekik a "Junjun" és a "Linlin" színpadneveket.
Yoshizawa Hitomi és Fujimoto Miki utolsó " Kanashimi Twilight " című lemezével a Morning Musume lett a "legjobb egyetlen eladási csoport Japánban", 11,085 ezer példányban, az ötödik Oricon rekordot. A teljesítmény meghaladja az előző rekordot, amelyet a Pink Lady 11.037.000 példányban értékesített.
2008-2010 
2008 volt az első év, amikor a Morning Musume sorozata nem változott.
A Morning Musume május 13-án megjelentette a 39. egyedülálló " Shouganai Yume Oibito " címet, amely első helyezést ért el az Oricon heti listáján, az első Aruiteru 2006 óta.
Szeptember végén 2009-ben „ Nanchatte Ren'ai ” lett Morning Musume legmagasabb eladási egyetlen óta „ Iroppoi Jirettai ”, amely megjelent 2005-ben A jó értékesítés „Nanchatte Ren'ai” Morning Musume kiadta a 41. kislemez, a " Kimagure Princess ", október 28-án. Kusumi Koharu utolsó kislemeze volt. Diplomáját a Morning Musume leghosszabb tartós vonalának vége jelezte.
2010 augusztusában meghallgatásra került a kilencedik generációs tagok meghallgatása. Ez volt a csoport első meghallgatása négy év alatt, a 2006-os 8. generációs meghallgatás óta.
2010-ben 2010. november 17-én adták ki a 44. egyedülálló " Onna to Otoko no Lullaby Game " -et. Ez volt az utolsó sing , ami a Kamei Eri , a Junjun és a Linlin volt.
2010. december 15-én megtartották a Kamei Eri, a Junjun és a Linlin végzettségét. Ez volt a legnagyobb diploma a Morning Musume történetében. Ezzel a csoportot 5 tagra csökkentették, 1998 óta a legkisebb felállás.
2011 
Január 2-án négy 9-ik nemzedékbeli tagot fedeztek fel Fukumura Mizuki , Ikuta Erina, Sayashi Riho és Suzuki Kanon a Hello! Project 2011 Winter ~ Kangei Shinsen Matsuri ~ A gana élő koncert. A kilencedik generáció debütáló " Maji Desu ka Ska! " Volt . Az egyetlen dal március 23-án fog megjelenni, de a Tohoku földrengés és szökőár miatt április 6-án jelent meg.
Január 9-én bejelentették, hogy Takahashi Ai vezetője a Morning Musume-ból és a Hello-ből származik! Projekt a csoport 2011. őszi koncert turnéjának végén.
Júniusban a Morning Musume kiadta a 46. számot " Csak te ".
Augusztus 26-án az ötödik nemzedék tagjai, Takahashi Ai és Niigaki Risa 10 évet ünnepeltek a csoportban, és az első két tag lettek, hogy elérjék ezt a mérföldkövet.
A Morning Musume kiadta a 47. szingart, a " Kono Chikyuu no Heiwa wo Honki de Negatterun da yo! ", És Takahashi utolsó, szeptember 14-én.
Szeptember 29-én, a 10. generáció tagjai és nyertesek a Morning Musume 10ki tag "Genki Jirushi" Audition jelentették be Iikubo Haruna, Ishida Ayumi, Sato Masaki és Kudo Haruka .
Miután Takahashi Ai végzett, átadta a Morning Musume és a Hello vezető szerepét! Niigaki Risa projekt, az egyetlen fennmaradó ötödik generációs tag.
2012 
Az év elején a vezető és az ötödik generációs Niigaki Risa bejelentette, hogy a Morning Musume-ról és a Hello- ről ér véget . Projekt májusban.
Január 5-én a Morning Musume elvesztette a rekordot, hogy az Oricon chart-on az AKB48-nál van a legmagasabb összlétszám (egy női csoport). Ezután a legmagasabb számú kislemezhez kötődtek.
Január 25-én megjelent a 10. generációs debütáló " Pyocopyoco Ultra ". Ez lett a legalacsonyabb eladása, és csak 34.050 példányt értékesített.
Április 11- én megjelent a " Ren'ai Hunter ".
Május 4-én bejelentette, hogy a Mitsui Aika 8. generációs tagja a Niigaki Risa mellett, a tavaszi koncertkörút utolsó napján , a Nippon Budokanon május 18-án végzett a Morning Musume-ból . Mitsui okát az érettségizés miatt abból adódott, hogy a bal bokáján a stressz törése az előző évből visszatérőnek bizonyult, ha folytatta tevékenységét a Morning Musume-ban.
Niigaki és Mitsui záró koncertjén Michishige Sayumi jelentették be Morning Musume nyolcadik vezetőjeként, miután Niigaki Risa lett. Ugyanezen a napon kezdte meg a Morning Musume 11ki tag "Suppin Utahime" audíciót .
Május 26-án a Morning Musume volt az egyik különleges művész a Girls Award 2012 Tavaszi / Nyári kollekcióban. Mindössze annyira szüksége van a LOVE ~ eseményre a Yoyogi Stadionban, mint az ICONIQ, a Kato Miliyah és a koreai Pop Group Wonder Girls.
2003. augusztus 8-án a Morning Musume 50. egyedülállója, a " One ", " Two / Three / The Matenrou Show " 2003- ban a Morning Musume egyik legkeresettebb singje lett a 2003-as " Go Girl ~ Koi no Victory ~ " óta. Ez volt az első az " Ai Araba" IT'S ALL RIGHT "több mint 100.000 példányban.
Szeptember 14-én, a Morning Musume Tanjou 15 Shuunen Kinen koncert turnéján 2012 Aki ~ Colorful Character ~ próbákon kiderült, hogy a Hello Pro Kenshuusei tagja, Oda Sakura volt a 11. generációs meghallgatás egyetlen nyertese.

Csoport neve Származás

A "Morning Musume" név különbözõ fogalmakból áll, mint például a bõség, a sokaság, mint például a reggeli készlet, amelyet sok elemzel fogadhatunk.
A csoport nevének létrehozásakor a többi Tsunku nevet is figyelembe vették:
 87 - az eredeti tagok életkorának összege.
 Todoufu - az eredeti tagok otthoni prefektúráinak (Tokió, Hokkaido és Kyoto  utolsó kanjijától.
 Takoyaki Sisters
 Tabehoudai - jelentése "minden-te-lehet-eat büfé"
 Viking - egy másik szó a "svédasztalos"
 Reggel 
 Reggeli szolgáltatás (ázsiai őrség)
A "." ( Amit, mint ) neveztek, az ASAYAN szokása szerint a képernyőn megjelenő szövegek vége felé. Kilencvenkilenc Okamura Takashi, aki a műsorban volt, megkérdezte a személyzetet, hogy szükség van-e a név után. A komikus partnere, Yabe Hiroyuki azonban úgy vélte, hogy a névnek szüksége van rá. Így a "." A Morning Musume nevének hivatalos részeként maradt további érvek nélkül. Amikor megkérdezték, hogy a J-pop jelenet kicsit más lenne-e, anélkül, hogy "" a névben, Tsunku válaszolt: "Teljesen megváltozott volna." Ez nyilvánvalóvá vált, hogy a felhasználás forrón téma és az 1990-es évekbeli csillogás után a Morning Musume alakult.
2007-ben a kínai piacra való kiterjesztése óta a csoport hivatalosan elfogadta a Jou An Sao Nu Jou nevet (Good Morning Girl Group ). Ami a médiát és a tabloidokat illeti, néha Momusu-nak  Ismertek.

Élet a csoportban 

A meghallgatást Takahashi Ai írta három napos és két éjszakai edzőtáborban, ahol a résztvevők egy új dalt, egy táncrendszert és egy forgatókönyvet tanultak. 25 000 pályázó közül kilencet választottak ki a táborba, amelyben Takahashi átment.
A lányok három szabadnapot kapnak öt napra, télen, nyáron és újévre.
A csoport mindig vezető szerepet és alelnököt tartalmaz, bár semmilyen valódi felelősséggel nem jár. Takahashi Aielmondta, hogy ez a szerep csupán arra bátorít másokat, hogy mindent megtegyenek, miközben Niigaki Risa azt mondta, hogy alelnökként "nincs mit tenni, de támogatni akarom a vezetőt".
A lányok együtt tölti az együtt töltött időt, valamint a munkaidőt, és azt mondják, hogy bátorítják őket arra, hogy megvitassák a problémákat, ha valamilyen küzdelem történik.
A csoport ritka eset, amikor a producer, a Tsunku, irányítja a csoport minden aspektusát, nem pedig a menedzsert. A vezetés szerint a Tsunku felelős a dalok, koncepciók, jelmezek, smink, élő műsorok, CD-hüvelyek tervezése és egyebek előállításáért.
Vonalelosztás az élő előadásokhoz (például, ha egy aktuális tag örökli a beosztott tagból származó sorokat), és az új felvételekről a vezetés úgy dönt, hogy meghallgatja a csoport tagjai hangját, és kiválasztja az egyiket, amely megfelel a vonalnak.

Filmek 

Keitai-deka-a-film-3

[2011] Real Kakurenbo döntő (リ ア ル 隠 れ ん ぼ フ ァ イ ナ ル)
[2011] Keitai Deka A film 3: Reggel Musume Kyuushutsu Daisakusen! ~ Pandora no Hako nem Himitsu ~ (ケ ー タ イ A MOVIE3 モ ー ニ ン グ 娘。 救出 大作 戦 パ ン ド ラ の 箱 の 秘密 秘密)
TV-programok

[2007] Hello! Reggel (ハ ロ ー! モ ー ニ ン グ)
[2007–2008] Haromoni @ (ハ ロ モ ニ @)
[2008] Berikyuu!  (ベリキュー!)
[2008–2009] Yorosen!  (よろセン!)
[2010–2011] Bijo Gaku
[2011–2012] Hello Pro! TIME (ハ ロ プ ロ )
[2012–2013] Hello! SATOYAMA Life (ハ ロ ー ラ イ フ)

TV Dramas
[2010] Hanbun Esper (半 分 エ ス パ ー)
Anime
[2007] き ら り ん ☆ レ ボ リ ュ ー シ シ ョ ン(vendégszerep)
Színház
HamupipÅke a musical430px-Morning Musume - divatos  Yrn2VDtpfIcbrvYl-GE pXZZhbk

[2008] Cinderella the Musical (シ ン デ レ ラ ミ ミ ュ ー ジ カ ル) mint tündér stb.
[2010] Divatos (フ ァ ッ シ ョ ナ ブ ル)
[2013] TOKUGAWA15
[2013] Okujou Wonderland (屋 上 ワ ン ダ ー ラ ン ド) (mint Nakahara Yui)
[2013] Hito okami Az élő játék shiata x kyuketsuki ~ Katsuai no utage ~ (人 狼 ザ ・ ラ イ ブ プ レ イ ン グ シ ア ー ー 吸血鬼 〜 渇 愛 の 宴 〜)
[2013] Pochitto na. -Kapcsolás nyáron (ポ チ ッ と な。-Nyáron bekapcsolás)
[2013] Nettai Danshi 2 (熱 帯 男子 2)
[2013] Shiritsu Hasuhasu Jogakuin !! (私立 ハ ス ハ ス 女 学院 !!)
Internetes
[2011] Michishige Sayumi nem "Mobekimasutte Nani ??" (道 重 さ ゆ み の 『モ ベ キ マ ス っ て な に ??』)
[2013 2015] Hello! Projekt állomás
Rádió
[2007–2008] Morning Musume Mitsui Aika nem, Ai helló (ー ー ニ ン グ 娘。 光 井 愛 佳 の 、 hello hello hello) (e-rádió)
[2012–2013] Young Town Doyoubi (ヤ ン グ タ ウ ン 土 曜 日)
[2012–2014] SATOYAMA a KANAGAWA-ban
[2013] ALMA KAMINIITO hangtérkép

6d06dec2.jpg

Színház
[2001] LOVE Század ~ Yume wa Minakerya Hajimaranai ~
[2002] Reggeli város
[2003] Morning Musume Shuen Musical Edokko Chuushingura
[2004] SEGÍTSÉG! Acchii Chikyuu wo Samasunda.
[2006] Szalag nem Kishi The Musical
[2008] Cinderella the Musical
[2010] Divatos
[2011] Reborn ~ Inochi nincs audíció ~ ( Michishige Sayumi nélkül )
[2012] Szücsök Shoujo Saisatsu Kageki ( Michishige Sayumi nélkül )
[2014] LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki- ( Ikuta Erina és Iikubo Haruna nélkül )
[2015] TRIANGLE
[2016] Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa
[2017] A fáraó nem Haka
[2018] A fáraó nem Haka ~ Hebi Ou Sneferu ~
film 
[1998.09.30] Reggel Cop ~ Daite HOLD ON ME! ~ (モ ー ニ ン グ 刑事. ~ 抱 い て HOLD ON ME! ~)
[2001.02.21] Csipke futó (ピ ン チ ラ ン ナ ー)
[2002.03.15] Nama Tamago (ナ マ タ マ ゴ)
[2002.07.17] Tokkaekko (と っ か え っ 娘)
[2002/12/31] Hamtaro a Movie 2 (劇場版 と っ と こ ハ ム 太郎 ハ ム ハ ム ハ ム ー ジ ャ! 幻 の プ リ ン セ ス, Gekijo-ban Tottoko Hamutaro Ham-Ham Hamuja Maboroshi nincs Princess)
[2003.06.21] Koinu Dan nincs Monogatari (仔犬 ダ ン の 物語)
[2011.02.05] Keitai Deka A film 3: Morning Musume Kyuushutsu Daisakusen! ~ Pandora nincs Hako nem Himitsu ~ (ケ ー タ イ 刑事 AZ MOVIE3 モ ー ニ ン グ 娘. 救出 大作 戦! ~ パ ン ド ラ の 箱 の 秘密)
[2011.11.12] Részvénytársaság (シ ェ ア ハ ウ ス)
Dráma 
[2002.12.28] Óri ga Aitsu de Aitsu ga Ore de (お れ が あ い つ で あ い つ が お れ で) - Yoshizawa Hitomi , Konno Asami , Takahashi Ai , Niigaki Risa , Ogawa Makoto , Ishikawa Rika
[2002. ??. ??] Angel Hearts - Abe Natsumi , Tsuji Nozomi , Kago Ai , Konno Asami , Takahashi Ai , Niigaki Risa , Ogawa Makoto
[2010.01.15] Hanbun Esper (半 分 エ ス パ ー)
[2016.04.08] Sono "Okodawari", Watashi ni mo Kure yo! - Morning Musume '16 
  

Solo DVD-k
 [2011.01.26] Mittsi   (kép DVD)
 [2011.07.xx] Aika no ANNEX Esemény ~ Pasztell színek napjai  (Fanclub DVD)
 [2012.xx.xx] Aika no LISA Esemény ~ Pasztell színek 2. nap (Fanclub DVD)
 [2012.06.24] Morning Musume. Mitsui Aika Sotsugyou emlékmű (DVD magazin)

Kiadványok
Solo fotókönyvek

1. [2011.01.26] Aika  (愛 佳)
Digitális fotókönyvek
 [2011.12.02] Alo-Hello! Morning Musume 2011 (ア ロ ハ ロ! モ ー ニ ン グ 娘 112011)

Magazinok
Fedő lány

20070124000750  

[2007.01] BLT

6d06dec2.jpg

Albumok

1. [1998.07.08] Első alkalommal
2. [1999.07.28] Második reggel
3. [2000.03.23] 3. -LOVE Paradise-
4. [2002.03.27] 4. "Ikimasshoi!"
5. [2003.03.26] No.5
6. [2004.12.08] Ai no Dai 6kan
7. [2006.02.15] Szivárvány 7
8. [2007.03.21] SEXY 8 BEAT
9. [2009.03.18] Platinum 9 DISC
10. [2010.03.17] ⑩ MY ME
11. [2010.12.01] Fantázia! Juuichi
12. [2011.10.12] 12, intelligens
13. [2012.09.12] ⑬ Színes karakter
14. [2014.10.29] 14shou ~ Az üzenet ~
15. [2017.12.06] ⑮ Köszönöm

Cover Albumok
 [2008.11.26] NÉLKÜL

Mini Albumok
 [2006.12.13] 7.5 Fuyu Fuyu Morning Musume Mini!
 [2018.02.07] Hatachi nincs reggel muzsma ( Morning Musume 20. )

Legjobb albumok
 [2001.01.31] Legjobb! Reggel Musume 1
 [2004.03.31] Legjobb! Morning Musume 2
 [2004.12.15] Morning Musume korai egydoboz
 [2007.10.24] Reggelizmusa MINDEN EGY JELENLEG ~ 10
 [2009.10.07] Reggel Musume Zen egycsatlakozó kollekció
 [2010.06.02] Morning Musume legjobbja Japán Expo Limited Edition
 [2013.09.25] A legjobb! ~ Frissített Morning Musume ~
 [2014.03.12] Morning Musume '14 párosító kollekció 2
 [2014.10.05] Egy • Két • Három-nulla

Soundtrack albumok
 [1998.09.30] Reggel Cop ~ Daite HOLD ON ME! ~ OST
 [2000.07.05] Pinch Runner eredeti hangzása
 [2001.08.01] Morning Musume nem zenei "LOVE Century-Yume wa Minakerya Hajimaranai-"
 [2002.07.17] Morning Musume nincs zenei "Morning Town"
 [2003.02.14] Koinu Dan nincs Monogatari eredeti hangzása
 [2003.07.02] Morning Musume Shuen Zenei Edokko Chuushingura
 [2006.07.26] Szalag nem Kishi A zenei dal kiválasztása
 [2014.08.06] Engeki Joshibu "LILIUM -Lilum Shoujo Junketsu Kageki-" Eredeti hangzás ( S / kilométerrel )
 [2015.07.15] Engeki Joshibu "TRIANGLE" Eredeti hangzása
 [2016.07.13] Engeki Joshibu "Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa" Eredeti hangzása
 [2017.07.12] Engeki Joshibu "Fáraó nincs Haka" Eredeti Soundtrack
 [2018.07.11] Engeki Joshibu "Fáraó nem Haka ~ Hebi Ou Sneferu ~" Eredeti hangzás

Egyéb albumok
 [2002.07.10] Hawaii de Kiku Morning Musume egykollekció

Singles

1. [1997.11.03] Ai no Tane (demo)
2. [1998.01.28] Reggeli kávé
3. [1998.05.27] Nyári éjszakai város
4. [1998.09.09] Daite HOLD ON ME!
5. [1999.02.10] Memória Seishun nincs Hikari
6. [1999.05.12] Manatsu no Kousen
7. [1999.07.14] Furusato
8. [1999.09.09] LOVE gép
9. [2000.01.26] Koi nincs táncterem
10. [2000.05.17] Boldog nyári esküvő
11. [2000.09.06] Azt akarom
12. [2000.12.13] Ren'ai forradalom 21
13. [2001.07.25] A ☆ béke!
14. [2001.10.31] Mr.Moonlight ~ Ai nem Big Band ~
15. [2002.02.20] Souda! ÉLŐ
16. [2002.07.24] Csináld! Most
17. [2002.10.30] Koko ni Iruzee!
18. [2003.02.19] Morning Musume nem Hyokkori Hyoutanju
19. [2003.04.23] AZ EGY NAP EGYEN
20. [2003.07.30] Shabondama
21. [2003.11.06] Menj lány ~ Koi no Victory ~
22. [2004.01.21] Ai Araba MINDEN JOBB
23. [2004.05.12] Roman ~ MY DEAR BOY ~
24. [2004.07.22] Joshi Kashimashi Monogatari
25. [2004.11.03] Namida ga Tomaranai Houkago
26. [2005.01.19] A Manpower!
27. [2005.04.27] Osaka Koi nincs Uta
28. [2005.07.27] Iroppoi Jirettai
29. [2005.11.09] Chokkan 2 ~ Nogashita Sakana wa Ookiizo! ~
30. [2006.03.15] SEXY BOY ~ Soyokaze ni Yorisotte ~
31. [2006.06.21] Ambiciózus! Yashinteki de Ii jan
32. [2006.11.08] Aruiteru
33. [2007.02.14] Egao IGEN Nude
34. [2007.04.25] Kanashimi Twilight
35. [2007.07.25] Onna ni Sachi Are
36. [2007.11.21] Mikan
37. [2008.04.16] Rezonáns kék
38. [2008.09.24] Pepper Keibu
39. [2009.02.18] Naichau Kamo
40. [2009.05.13] Shouganai Yume Oibito
41. [2009.08.12] Nanchatte Ren'ai
42. [2009.10.28] Kimagure hercegnő
43. [2010.02.10] Onna ga Medatte Naze Ikenai
44. [2010.06.09] Seishun Gyűjtemény
45. [2010.11.17] Onna Otoko no Lullaby játékra
46. [2011.04.06] Maji Desu ka Ska!
47. [2011.06.15] Csak te
48. [2011.09.14] Kono Chikyuu nem Heiwa wo Honki de Negatterun da yo!
49. [2012.01.25] Pyocopyoco Ultra
50. [2012.04.11] Ren'ai Hunter
51. [2012.07.04] Egy • Két • Három / A Matenrou Show
52. [ 2012.10.10 ] Wakuteka Vegyél egy esélyt
53. [2013.01.23] Segíts nekem!
54. [2013.04.17] Brainstorming / Kimi Sae Irek Nani mo Iranai
55. [2013.08.28] Wagamama Ki nincs mama Ai no Joke / Ai nem Gundan
56. [2014.01.29] Egao nem Kimi wa Taiyou sa / Kimi nincs Kawari wa Iyashinai / Mi a LOVE?
57. [2014.04.16] A Toki wo Koe Sora wo Koe / jelszó 0
58. [2014.10.15] TIKI BUN / Shabadaba Doo ~ / Mikaeri Bijin
59. [2015.04.15] Seishun Kozou ga Naiteiru / Yuugure wa Ameagari / Ima Koko Kara
60. [2015.08.19] Ó, az én kívánságaim! / Sukatto A szívem / Imasugu Tobikomu Yuuki
61. [2015.12.29] Tsumetai Kaze a Kataomoi-hoz / ENDLESS SKY / Egyetlen
62. [2016.05.11] Utakata szombat éjszaka! / A Vision / Tokió Iu Katasumihoz
63. [2016.11.23] Szexi macska nincs Enzetsu / Mukidashi de Mukiatte / Szia és nai
64. [2017.03.08] BRAND NEW MORNING / Féltékenység Féltékenység
65. [2017.10.04] Jama Shinai de itt megyünk! / Dokyuu nincs Go Sign / Wakain da shi!
66. [2018.06.13] Boldog vagy? / Egy gonna
67. [2018.10.24] Furni Ginza / Jiyuu na Kuni Dakara
Digitális Singles
 [2017.11.30] Gosenfu nem Tasuki
 [2018.01.28] Hana ga Saku Taiyou Abite
Együttműködés Singles
 [2003.01.29] Ganbacchae! / HÉ! Mirai ( Morning Musume to Hello! Project Kids + Goto Maki ) (Single V)
 [2004.12.01] MINDEN EGY ÉS EGYRE ÖSSZESEN ! ( HP All Stars )
 [2011.06.22] Ai wa Katsu ( Ganbarou Nippon Ai wa Katsu énekesek )
 [2011.11.16] Busu ni Naranai Tetsugaku ( Hello! Project Mobekimasu )
 [2018.09.26] YEAH YEAH YEAH / Akogare nem Stresszmentes / Hana, Takenawa no Toki ( Hello Pro All Stars )
Egyéb Singles
 [2003.09.15] Hare Ame Nochi Suki ♡ ( Reggel Musume Sakura Gumi )
 [2003.09.15] Ai no Sono ~ Érintse meg a szívem! ~ ( Morning Musume Otome Gumi )
 [2004.02.25] Sakura Mankai (Morning Musume Sakura Gumi)
 [2004.02.25] Yuujou ~ Kokoro nem Busu ni wa Naranee! ~ (Morning Musume Otome Gumi)
 [2007.01.24] Bokura ga Ikiru AZ ÁZSIA ( Morning Musume Tanjou 10nen Kinentai )
 [2007.08.08] Itoshiki Tomo e (Morning Musume Tanjou 10én Kinentai)
 [2010.10.27] Megjelenik! Kaiten Zushi ( Muten Musume )
 [2010.12.01] Ramen Revolution 2010 Long Type (digitális egyszemélyes)
 [2017.11.03] Ai no Tane (20 éves évforduló) ( Morning Musume 20. ) (digitális single)
 [2018.01.28] Reggeli kávé (20 éves évforduló) (Morning Musume 20.) (digitális single)

Válogatások

 [2000.04.26] Helló! Projekt - Petit Best ~ Ki Ao Aka ~ (# 8 LOVE Gép (analóg remix) , # 9 Koi no Dance Site (PANDART SASANOOOHA Remix) )
 [2001.12.19] Helló! Projekt - Petit Best 2 ~ 3 • 7 • 10 ~ (# 8 Ren'ai Revolution 21 (Chou Chou Chou cool remix )
 [2002.10.30] Helló! Projekt - CLUB Hello! TRANCE REMIX (# 1 A ☆ Béke! (TRANCE REMIX) , # 5 DANCE suru no da! (TRANCE REMIX) , # 7 Furusato (TRANCE REMIX) , # 8 Ikimasshoi! (TRANCE REMIX) , # 10 Love Machine (TRANCE REMIX ) , # 11Ren'ai Revolution 21 (TRANCE REMIX) , # 13 Daite HOLD ON ME (TRANCE REMIX) , # 14 Megcsinálta most (TRANCE REMIX )
 [2002.12.18] Helló! Projekt - Petit Best 3 (# 4 Csináld! Now (CRAZY SODA REMIX) )
 [2003.12.17] Helló! Projekt - Petit Best 4 (# 17 Shabondama (asia mix) )
 [2004.12.22] Helló! Projekt - Petit Best 5 (# 2 Roman ~ Kedves Boy ~ (Let's Have a Dance Remix) )
 [2005.12.21] Szia! Projekt - Petit Best 6 (# 2 Iroppoi Jirettai , # 15 Chokkan ~ Toki eladni Koi wa ~ (LIVE Ver.) , # 16 HELP! ~ Ecomoni nem Acchii Chikyuu wo Samasunda. ~ 2005 - Ecomoni & Morning Musume )
 [2006.12.20] Helló! Project - Petit Legjobb 7 (# 1 Morning Musume Mega Mix 30 (Radio E dit) , # 17 Ready Go! - Morning Musume , DEF.DIVA, Berryz Koubou )
 [2007.12.12] Helló! Projekt - Petit Best 8 (# 2 Kanashimi Twilight )
 [2008.12.10] Helló! Projekt - Petit Best 9 (# 1 rezonáns kék )
 [2009.12.02] Helló! Projekt - Petit Best 10 (# 1 Shouganai Yume Oibito )
 [2009.12.23] Különböző - TOHOKU RAKUTEN GOLDEN EAGLES 5. ÉVES "RAKUTEN EAGLES" KÉPEK (# 2 A Manpower !!! )
 [2010.12.15] Helló! Projekt - Petit Best 11 (# 1 Onna Ga Medatte Naze Ikenai , # 11 Ramen Revolution 2010 Hosszú típus )
 [2011.12.21] Szia! Projekt - Petit Best 12 (# 1 Busu ni Naranai Tetsugaku - Hello! Project Mobekimasu , # 3 Maji Desu ka Ska ! , # 4Csak te , # 5 Jishin Motte Yume wo Motte Tobitatsu Kara - Takahashi Ai )
 [2012.12.05.] Hello! Projekt - Petit Best 13 (# 1 Ren'ai Hunter , # 2 Egy • Két • Három , # 14 Egao ni Namida ~ Köszönöm! Kedves Barátaim ~ - Niigaki Risa , # 16 A Matenrou Show (TYPE 0 )
 [2013.12.11] Helló! Projekt - Petit Best 14 (# 1 Segítsen !! , # 2 Wagamama Ki nincs mama Ai no Joke , # 10 Rock no Teigi )
 [2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 1 (# 1 Egao YES Nude (Album Mix) , # 6 Popcorn Love ! , # 8 Aki Urara , # 11 Nebou desu Dátum na no ni ... , # 17 A Matenrou Show (TYPE 0) ) (korlátozott kiadás)
 [2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 2 (# 4 Rikaishite> Onna no Ko , # 14 Lalala no Pipipi , # 19 Kimagure Zetsubou Arigatou ) (korlátozott kiadás)
 [2014.12.10] Helló! Projekt - Petit Best 15 (# 1 Kimi nincs Kawari wa Iyashinai , # 2 Jelszó 0 , # 11 Shabadaba Doo ~ - Michishige Sayumi , # 16 Eli, Eli, Lema szabaktáni? (Kanzenban) - Reggel Musume '14 x S / futásteljesítmény )
 [2015.12.16] Helló! Projekt - Petit Best 16 (# 5 Yuugure wa Ameagari , # 6 Sukatto a szívem , # 16 Triangle Alpha )
 [2016.12.14] Helló! Projekt - Petit Best 17 (# 2 Utakata szombat éjszaka ! , # 11 Utakata szombat éjszaka (Kawanabe Hiroshi REMIX) , # 14 Higashi no Chihei, Nishi no Towa )
 [2017.12.13] Helló! Projekt - Petit Best 18 (# 3 BRAND NEW MORNING , # 13 Fáraó nincs Haka )

DVD

[1999.04.18] Morning Musume memória ~ Seishun no Hikari ~ 1999.4.18
[2000.06.14] Eizou The Morning Musume Legjobb 10
[2000.08.30] A Morning Musume első él a Budokanban ~ Dancing Love Site 2000 Haru ~
[2001.06.27] Morning Musume élő forradalom 21 Haru ~ Osaka Jou Hall Saishuu Bi ~
[2001.08.29] ZÖLD ÉLET
[2001.10.17] A reggel muzsika nem zenei "LOVE Century-Yume wa Minakerya Hajimaranai-"
[2002.07.31] Morning Musume koncertút 2002 Haru "A SZERETET ÉLŐ!" a Saitama Super Arénában
[2002/09/19] Morning Musume nem zenei "Morning Town"
[2002/11/20] reggeli muzsika A SZERETET ÉLŐ! 2002 Natsu a Yokohama Arena-ban
[2002/12/04] Eizou The Morning Musume 2 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2003/06/25] Morning Musume CONCERT TOUR 2003 Haru "NEM STOP!"
[2003/08/27] Morning Musume Shuen Zenei Edokko Chuushingura
[2003/12/26] Morning Musume CONCERT TOUR 2003 15nm NEM STOP!
[2004/02/18] Morning Musume Legjobb lövés Vol.1
[2004.05.28] Morning Musume legjobb lövés Vol.2
[2004/07/14] Morning Musume CONCERT TOUR 2004 Haru A japán BEST
[2004/08/25] SEGÍTSÉG! Acchii Chikyuu wo Samasunda.
[2004/09/14] Morning Musume legjobb lövés vol.3
[2004.11.17] Alo-Hello! Morning Musume DVD
[2004.12.04] Morning Musume legjobb lövés vol.4
[2004.12.08] Morning Musume koncertverseny "A japán Natsu ~ Aki '04 legjobbja"
[2005.03.24] Eizou The Morning Musume 3 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2005/07/05] Morning Musume koncertverseny 2005 Haru ~ Dai 6 Kan Hit Mankai! ~
[2005/12/14] Morning Musume koncertverseny 2005 Natsu Aki "Baribari Kyoushitsu ~ Koharu-chan Irasshai! ~"
[2006/07/19] Morning Musume koncertverseny 2006 Haru ~ Rainbow Seven ~
[2006/11/29] Szalag nem Kishi The Musical
[2006/12/27] Morning Musume koncertverseny 2006 Aki ~ Odore! Reggeli Curry ~
[2007.07.04] Morning Musume koncert túra 2007 Haru ~ SEXY 8 Beat ~
[2007.05.02] Eizou The Morning Musume 4 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2007.07.11] Alo-Hello! 2 Morning Musume DVD
[2007.12.19] DVD Eizou A reggeli muzulma ÖSSZES SINGOLK TELJES Zen 35 Kyoku ~ 10. évforduló ~
[2008.02.13] Morning Musume koncertverseny 2007 Aki ~ Bon Kyu! Bon Kyu! BOMB ~
[2008.07.30] Morning Musume koncert túra 2008 Haru ~ Single Daizenshuu !! ~
[2008.12.03] Cinderella the Musical
[2008.12.24] Alo-Hello! 3 Morning Musume DVD
[2009.01.28] Morning Musume koncertverseny 2008 Aki ~ Resonant LIVE ~
[2009.07.15] Morning Musume koncert túra 2009 Haru ~ Platinum 9 DISCO ~
[2009.08.19] Eizou The Morning Musume 5 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2010.01.20] Morning Musume Yomiuri föld EAST LIVE 2009
[2010.02.24] Morning Musume koncertverseny 2009 Aki ~ Nine Smile ~
[2010.06.16] Alo-Hello! 4 Morning Musume DVD
[2010.07.14] Morning Musume koncertverseny 2010 Haru ~ Pikappika! ~
[2010.09.15] Divatos
[2011.02.23] Morning Musume koncertverseny 2010 Aki ~ Rivális Survival ~
[2011.04.13] Eizou A Reggel Musume 6 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2011.07.29] Morning Musume koncertverseny 2011 Haru Shin Souseiki Fantasy DX ~ 9ki Mem wo Mukaete ~
[2011.09.28] Alo-Hello! 5 Morning Musume DVD
[2011.12.21] Morning Musume Zen Single MUSIC VIDEO Blu-ray fájl 2011
[2011.12.28] Morning Musume koncertverseny 2011 Aki Ai BELIEVE ~ Takahashi Ai Sotsugyou Kinen Különleges ~
[2012.08.29] Morning Musume koncertverseny 2012 Haru ~ Ultra intelligens ~ Niigaki Risa Mitsui Aika Sotsugyou Különleges
[2012.09.12] Szücsök Shoujo Saisatsu Kageki
[2012.11.14] Eizou The Morning Musume 7 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2012.12.26] Alo-Hello! 6 Morning Musume DVD
[2013.03.13] Morning Musume Tanjou 15 Shuunen Kinen koncertverseny 2012 Aki ~ Színes karakter ~
[2013.09.04] Morning Musume koncertverseny 2013 Haru Michishige ☆ Tizenegy SOUL ~ Tanaka Reina Sotsugyou Kinen Special ~
[2013.11.27] Gogakuyuu
[2014.03.26] Morning Musume koncertverseny 2013 Aki ~ CHANCE! ~
[2014.09.10] Morning Musume '14 Koncertverseny Haru ~ Evolution ~
[2014.09.24] LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki-
[2014.12.10] Eizou The Morning Musume 8 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2015.01.07] Alo-Hello! 7 Morning Musume DVD
[2015.02.11] Morning Musume '14 koncert túra Aki ad nekem nagyobb szeretetet ~ Michishige Sayumi Sotsugyou Kinen Special ~
[2015.09.02] Morning Musume '15 koncertverseny Haru ~ GRADATION ~
[2016.03.23] Morning Musume '15 koncertverseny Aki ~ PRISM ~
[2016.08.10] Morning Musume '16 élő koncert Houstonban
[2016.09.07] Morning Musume '16 Koncertverseny Haru ~ EMOTION IN MOTION ~ Suzuki Kanon Sotsugyou Különleges
[2016.10.05] Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa
[2017.03.29] Morning Musume '16 koncertverseny Aki ~ MY VISION ~
[2017.05.17] Morning Musume '16 élő koncert Taipeiben
[2017.09.20] Morning Musume '17 Concert Tour Haru ~ AZ INSPIRÁCIÓ! ~
[2017.10.04] Fáraó nem Haka
[2017.11.15] Morning Musume '17 élő koncert Hongkongban
 

Tagok színei
Minden egyes Morning Musume tag saját színével rendelkezik a ruhák és áruk számára, hogy megkülönböztesse az egyes tagokat. Idővel, mivel minden tag elhagyja a csoportot, a jelenlegi vagy az új tagoknak lehetőségük van arra, hogy az aktuális színüket egy másikra változtassák. Egyik tag sem ugyanazzal a színnel rendelkezik, de némelyiknek lehetnek olyan színek, amelyek meglehetősen hasonlítanak egy másik taghoz.
Az örökség tagjai színek 
A hivatalos tagszíneket 2005 tavaszán vezették be.

Szín Tag Korábbi tulajdonos
Piros / olasz vörös Kaga Kaede
(2016-tól)
Fujimoto Miki (2005-2007), Kusumi Koharu (2007-2009),  Sayashi Riho (2011-2015)
narancs Nem használt Kamei Eri (2005-2010), Kudo Haruka (2011-2017)
Világos narancs Haga Akane
(2015-től)
Egyik sem
Arany sárga /
arany
Yokoyama Reina
(2016-tól)
Takahashi Ai (2005-2006)
Sárga /
Méz
Nem használt Michishige Sayumi (2005-2006), Takahashi Ai (2006-2011), Iikubo Haruna(2012-2018)
Sárga zöld Ikuta Erina
(2012-től)
Niigaki Risa (2005-2012)
Smaragd zöld Sato Masaki
(2011-től)
Linlin (2007-2010)
Zöld Nem használt Suzuki Kanon (2011-2016)
Kék /
Királyi Kék
Ishida Ayumi
(2011-től)
Ogawa Makoto (2005-2006), Junjun (2007-2010)
Világos kék /
tenger kék
Nem használt Tanaka Reina (2005-2013), Ogata Haruna (2015-2018)
Világos lila /
levendula
Oda Sakura
(2012-es)
Yaguchi Mari (2005), Mitsui Aika (2006-2012)
Lila Nonaka Miki
(2015-től)
Yoshizawa Hitomi (2005-2007), Ikuta Erina (2011-2012)
Hot Pink /
Deep Pink
Fukumura Mizuki
(2011-től)
Ishikawa Rika (2005)
Rózsaszín Nem használt Konno Asami (2005-2006), Michishige Sayumi (2006-2014)
Világos rózsaszín Makino Maria
(2015-től)
Egyik sem
Szürke Nem használt Kusumi Koharu (2005-2007)
ffehérehér Morito Chisaki
(2017-től)
Egyik sem
Csokoládé Nem használt Iikubo Haruna (2011-2012)


 

Utolsó frissítés: 2023.03.23. 19:07 hmzoli által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace