Starity

Alexa Chung

Alexa Chung Alexa Chung nemzetisége 3734. 106rajongó 5vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 95%
  • stílus: 100%
  • szimpátia: 90%

Alexa Chung életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

KEZDETEK

Alexa Chung 1983. november 5-én született Hampshire-ben, Angliában. Privett-ben, Hampshire egyik külvárosában nőtt fel. Gill és Phill Chung gyermekeként. Édesanyja angol háztartásbeli, míg édesapja kínai származású grafikus. Alexa a legfiatalabb a négy gyerekből: van egy nővére és két báttyja. A Perins Community College-t, vagy ahogy ma hívják a Peter Symonds College-t végezte el. További iskolái: King’s College London, Chelsea College of Art and Design.

 

KARRIER

Az elsõ modellügynöksége az Elite Model Management volt, mindössze 14 évesen. Két évvel késõbb, 16 éves korában szerepelt a Reading Festival vígjáték sátrában, ahol felfigyelt rá a londoni székhelyû Storm Model Management, majd szerzõdést is kötöttek.Karrierjét az Elle és a CosmoGIRL! Magazinokban kezdte, majd szerepelt a Fanta, a Sony Ericsson, a Sunsilk és a Tampax reklámjaiban is, és modellkedett az Urban Outfitters-nek is. A videoklip-szereplések sem maradhattak el, láthattuk többek között a The Streets, a Westlife, Delta Goodrem, Reuben és Holly Valance egy-egy kisfilmjében is. 2005-ben a Fashion TV "Shoot Me” című sorozatában is feltűnt, mint Jake. 2012-ben a Gossip Girl-ben is megcsillogtathatta színészi tehetségét. Alexa első könyve az It pedig 2013 szeptember 3-án jelent meg. 2011, 2012 és 2013-ban is ő nyerte el a British Style Award díjat..

 

MAGÁNÉLETE

Alexa pár évvel ezelőtt David Titlowval egy divatfotóssal volt igen jó viszonyban, a férfi húsz évvel volt idősebb tőle, viszont 2006-ban kapcsolatuk zátonyra futott. 2007-ben összejött az Arctic Monkeys frontemberével Alex Turnerrel, akivel négy évig járt, 2011 júliusában ennek a kapcsolatnak is vége lett. Az elmúlt időben nagyon sok sztárrol hozták már szóba, mint s Josh Hartnettel,Alex Greenwalddal és Jamie Dornannel is, de mind csak pletykának bizonyosodott. Jelenleg Alexander Skarsgård a párja. Ezen kívül nagyon jó barátságban van Harry Stylesszel, Nick Grimsawval, Poppy és Cara Delevingneel is.

Utolsó frissítés: 2017.03.12. 16:04 missdaisy által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace