Starity

Ashley Rickards

Ashley Rickards Ashley Rickards nemzetisége 693. 876rajongó 56vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 93%
 • stílus: 88%
 • szimpátia: 93%
 • Születési név
 • Ashley Nicole Rickards
 • Becenév
 • Ash
 • Születési idő
 • 1992. május 04.
 • Születési hely
 • Sarasota, Florida, USA
 • Foglalkozás
 • Színésznő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Partner
 • Tom Cole
 • Magasság
 • 162 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Zöld
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Beau Mirchoff Nolan Funk Nikki DeLoach Greer Grammer Jessica Lu Desi Lydic Molly Tarlov Jillian Rose Reed Brett Davern Mike Faiola

Ashley Rickards életrajza

KEZDETEK
Ashley Nicole Rickards Sarasotában, Floridában született 1992. május 4-én. Egy farmon nőtt fel, ahol speciális igényű gyermekekkel foglalkoztak. A helyi Montessori iskolába járt, ahol 13 évesen belekóstolhatott a színjátszás világába egy opera előadás alkalmával. Ebben az iskolában fejezte be középiskolai tanulmányait, amikor mindössze 15 éves volt. Itt felvette a lengyel nyelvet és kitüntetéssel érettségizett. Tagja a MENSA-nak, mely a világ legnagyobb és legrégebbi magas IQ társadalma. Nonprofit szervezet, mely nyitva áll azok számára, akik szabványosított, felügyelt IQ vagy más jóváhagyott intelligencia teszten 98 százalékot elérik, vagy ettől többet.

KORAI ÉVEK
Középiskolai évei befejeztével részt vett a helyi tehetségkutatón, melyet a néhai Lou Pearlman szervezett. Később Los Angelesbe utazott, ahol végül egy csapatnyi képviselőt gyűjtött össze magának.

Végzősként már számos kisebb szerepben feltűnt, persze annak függvényében, hogy a gyermekmunkát korlátozó törvények miatt mennyit tudott dolgozni. 

KARRIER
Első szerepét a 2006-ban bemutatott Web Journal Now című rövidfilmben kapta meg. Itt egy lány túl sok információt oszt meg az interneten, és végül egy szexuális ragadozóval találkozik. 2006-ban látható volt a The Fray How to Save a Life, 2007-ben pedig The Format She Doesn't Get It videóklipjében. Ezt követően olyan sorozatokban epizódszerepelt, mint a Mindenki utálja Christ! / Everybody Hates Chris, CSI: New York-i helyszínelők / CSI: NY, Zoey 101 és a Ki ez a lány? / Ugly Betty. 2007-ben az American Family című filmben volt látható, mint az egyik főszereplő, ahol egy család próbálja meggyőzni a szomszédokat, hogy ők igenis nyugodtak és összeszedettek. Epizódszerepelt a Törtetők / Entourage sorozatban, mint Candace Levine. 

Ezután megkapta az elmenekült nevelt gyermek, Samantha Walker szerepét a Tuti Gimi / One Tree Hill című The CW sorozat hatodik évadában. 2008-ban és 2009-ben is láthattuk a sorozatban, ám a Brooke által örökbefogadott lány visszatért igazi édesanyjához, ezután pedig már nem tűnt fel a sorozatban.  Még 2008-ban az évben volt egy kisebb szerepe a Gamer - Játék a végsőkig / Gamer című sci-fi filmben. 2009-es évét többnyire meghallgatásokkal töltötte, neki ígérték a Dirty Girl című film egyik főszerepét, de ez sajnálatos módon kudarcba fulladt.

2010-ben az egy epizód erejéig látható volt Jimmy Smits oldalán az Outlaw című jogi sorozatban. Eközben jelentkezett a Kínos / Awkward című MTV sorozat főszerepére. Kezdetben elutasították, később a menedzsere, Adam Griffin egy kazettát továbbított a producereknek, melyet még a Fly Away filmjéhez készített, melyben megmutatják, igen is képes bármire. Végül mindkét szerepet megkapta, a sorozathoz pedig leforgatta a pilot epizódot, mielőtt a Fly Away című független film munkálatai elkezdődtek volna, ahol egy súlyos autizmussal élő lányt alakított. Ahogy nőtt a Kínos / Awkward népszerűsége, lehetősége volt rendezni egy epizódot is.

2011-ben az Amerikai Horror Story / American Horror Story sorozatban Chloe Stapleton bőrében volt látható két epizódon keresztül.  A Westfield High diákja volt, és az 1994-es Tate Langdon (Evan Peters) által elkövetett mészárlás áldozata volt. 2011 halloween alkalmából megjelenik Tate és Violet (Taissa Farmiga) számára is. 2012-ben kisebb szerepe volt a közepesen sikeres Villámcsapás / Struck by Lightning című vígjátékban, mely Chris Colfer, Rebel Wilson és Christina Hendricks főszereplésével készült, valamint látható volt a Sassy Pants vígjáték-dráma filmben is. Utóbbiban ő alakította a főszereplőt, karaktere Bethany Pruitt, a magántanuló kétségbeesve igyekszik menekülni mindentól óvó anyjától az apjához, ahhoz annak sokkal fiatalabb pasijával szoros kapcsolatot alakít ki. 2013-ban látható volt az M83 Claudia Lewis videóklipjében.

2014-ben a horror irányába indult el, főszereplője volt az At the Devil's Door avagy Home filmnek, melyet eleinte több filmfesztiválon mutattak be, végül pedig augusztus 8-án felkerült az internetre is. Ezt követte a Hátborzongat-Lak 2 / A Haunted House 2 vígjáték, ahpé egy tinilány, Becky szerepébe bújt, ezt szintén 2014-ben, méghozzá áprilisban mutatták be. Selena Gomez főszereplésével készült Rossz kisfiú / Behaving Badly című romantikus vígjátékban kisebb szerepben látható volt még Natt Wolf és Mary-Louise Parker oldalán, egy Kristen Stevens nevű pornósztárt alakított. 2015 márciusában fejezték be a Kínos / Awkward ötödik és egyben utolsó évadát. Látható volt a Scream: Killer Party című rövidfilmben is, melyben többnyire a Kínos / Akwkard és a Teen Wolf - Farkasbőrben / Teen Wolf sorozatok szereplői tűnnek híres szerepeikbe visszatérve. Hangját kölcsönözte a Robot Chicken egy epizódjában Jenna Hamiltonnak, Veruca Saltnak, Betty Coopernek és Ashley-nek.

The Outcasts című filmjében Virginia Vanderkamp szerepében látható. A történetben, miután a gimnáziumi méhkirálynő megalázó csínyének áldozatául estek, a két legjobb barát és világszínvonalú stréber, Mindy (Eden Sher) és Jody (Victoria Justice) úgy dönt, hogy bosszút állnak, egyesítik az iskola kitaszítottjait a lány és barátai ellen. Főszerepben látható az Antisocial.app című thrillerben, melyben egy fiatal hacker létrehoz egy "antiszociális" alkalmazást, mely nem a barátokat párosítja, hanem az ellenségeket. Amikor rájön, hogy az ellenségei kezdenek meghalni, muszáj felfednie ki vagy mi áll emögött, mielőtt még túl késő lesz.

2016 augusztusában jelentették be, hogy a Flash - A Villám / The Flash című sorozatban ő kapta meg Rosalind "Rosa" Dillon/The Top szerepét, melyet két epizódon keresztül öltött magára, emellett pedig Sue Hirschet játszotta el A 404-es dimenzió / Dimension 404 című sorozatban. 2018-ban megjelent Pretty Little Stalker filmjében az önsegítő könyvek szerzője és annak családja a problémás lány megszállottságának célpontjává válik.

2019-ban 6 epizódon keresztül látható volt visszatérő szereplőként a ctrl alt delete című sorozatban, mint A'sha. A széria egy női egészségügyi klinikán játszódik, mely a dolgozók és az ide érkező nők történetét meséli el. A forgatókönyvet igaz események inspirálták az ország területéről nőktől és klinikákból egyaránt.

Smiley Face Killers filmje egy jóképű focistáról, Jake Grahamről szó, aki kezdi azt hinni hogy megőrül, és nem tudja elfeledni azt az érzést, hogy valaki vagy valami követi.

JÓTÉKONYSÁG
2011-ben segített elindítani a Project Futures Somaly Mam Foundation nevű alapítványt, mely az emberkereskedelem és a szexuális rabszolgaság megelőzésére és felszámolására jött létre Délkelet-Ázsiában.

ÍRÓI KARRIER
2015 márciusában jelentette meg A Real Guide to Getting It Together Once and For All névre keresztelt könyvét. Ebben elmeséli, hogy nem volt könnyű neki sem középiskolás évei alatt. Zaklatták, bántalmazták, elvették a pénzét, de mégis itt van, hogy elmondja a történetét. Megoszt különféle dolgokat, tanácsokat, vicceket, olyan módon, mint ahogy azt egy nagyszerű nővér tenné. Hogyan táblálkozzunk helyesen, mindent a szépségápolásról, divatról, családi és baráti kapcsolatokról, és a legfontosabb, hogyan szeresd önmagad.

MAGÁNÉLET
Súlyos étkezési zavarban szenvedett, mely mindössze 7 éves korában kezdődött. Ez rosszabbodott, amikor már a szomszéduk is kommentálta a lány súlyát.

Tom Cole zenész jegyese 2014 márciusa óta. Ha lehet hinni a híreszteléseknek, a pár állítólag nem sokkal ezután egybekelt, de magánéletéről nem oszt meg túl sok információt a közösségi média oldalain sem.

írta: kia08

FILM
2020: Smiley Face Killers - Alana
2018: Pretty Little Stalker - Mallory 
2017: Antisocial.app - Jessie
2017: The Outcasts - Virginia Vanderkamp 
2014: Rossz kisfiú / Behaving Badly - Kristen Stevens
2014: Hátborzongat-Lak 2 / A Haunted House 2 - Becky
2014: Home - Hannah
2012: Sassy Pants - Bethany Pruitt
2012: Struck by Lightning - Vicki Jordan 
2011: Fly Away - Mandy 
2009: Gamer - Játék a végsőkig / Gamer - 2Katchapredator 
2007: American Family - Julia Bogner 

SOROZAT
2019: ctrl alt delete - A'sha - 6 epizód
2016-2017: Flash - A Villám /The Flash - Rosalind Dillon / Top - 2 epizód
2017: A 404-es dimenzió / Dimension 404 - Sue Hirsch - 1 epizód
2011-2016: Kínos / Awkward. - Jenna Hamilton - 89 epizód
2011: Amerikai Horror Story - American Horror Story - Chloe Stapleton - 2 epizód
2010: Outlaw - Tracy Vidalin - 1 epizód
2008-2009: Tuti Gimi / One Tree Hill - Samantha 'Sam' Walker - 19 epizód
2008: Törtetők / Entourage - Candace Levine - 1 epizód 
2007: Ki ez a lány? / Ugly Betty - Sharra - 2 epizód
2007: Zoey 101 - Molly Talbertsen - 1 epizód
2007: New York-i helyszínelők / CSI: NY - fiatal Lindsay Monroe - 1 epizód
2006: Mindenki utálja Christ! / Everybody Hates Chris - lány - 1 epizód

RÖVIDFILM
2015: Scream: Killer Party - Jenna Hamilton 
2007: Spoonfed - Bridgette 
2006: Web Journal Now - Janet 

SZINKRON
2015: Robot Chicken - Jenna Hamilton / Veruca Salt / Betty Cooper / Ashley - 1 epizód

RENDEZŐ
2014-2015: Kínos / Awkward. - 2 epizód

Utolsó frissítés: 2020.11.19. 16:04 kia08 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace