Starity

Austin North

Austin North Austin North nemzetisége 3015. 161rajongó 8vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 96%
  • stílus: 94%
  • szimpátia: 96%

Austin North életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Karrier

 

2010

Austin North pályafutását sokakhoz hasonlóan reklámokban kezdte, a Sega videójáték és a Dell egy-egy szpotjában kapott szerepet.

2011

Néhány hónap kemény próbálkozás után sikerült bekerülnie a tévébe, igaz, The Tonight Show with Jay Leno-beli szereplése egy kredit nélküli megjelenés volt. Az apró siker hozzásegítette egy sikeres meghallgatáshoz a Disney csatornánál, így bekerült egy epizódba a Harcra fel! című sorozatba, amelyben az ellenszenves tiniszenzációt, Ricky Weavert alakította. Ebben a sorozatban együtt játszott Leo Howardd-al, Olivia Holtt-al, Mateo Arias-al és Jason Earles-el.

 

2012

2012-ben az ABC csatorna egyik napi sorozatában, a General Hospitalban kapott egy kredit nélküli szerepet, szerencsére azonban a Disney szereposztó rendezői addigra megjegyezték a nevét és az arcát, így bekerülhetett a Zsenipalánták című sorozat egyik halloweeni epizódjába. Austin ezúttal jóval szimpatikusabb és érzelmesebb karaktert formálhatott meg, hiszen az általa alakított Holland szerelemre gyúl a mutáns China iránt. 2012-ben egy videoklip férfi főszerepét is megkapta, Kailey Swanson Hooked című klipjében alakította az énekesnő érdeklődésének tárgyát. A Disney XD számára leforgatott egy pilotepizódot a Kirby Buckets című sorozathoz, amelyben Jake Short játszotta a főszerepet. Az epizód TV filmként levetítésre kerül majd, de bemutató dátumot a csatorna még nem tett közzé.

2013

Ebben az évben Austin a Nickelodeonhoz is elkirándult, ahol a See Dad Run című sorozatban vendégszerepelt Scott Baio és a Disney-től átigazolt Ryan Newman oldalán. A sorozat epizódjában Dean szerepét kapta.  Egy korábban leforgatott másik pilotepizód, amely az I Didn't Do It-hoz készült, viszont megnyerte a csatorna tetszését, és berendelte a sorozatot.

2014

Austin nemcsak állandó szereplője, de egyenesen főszereplője lett a sorozatnak, amelyben Olivia Holt ikerbátyját alakítja. A sorozat premierje 2014. január 17-én volt, 3,9 milliós nézettséget hozott a csatornának. Érdekesség, hogy a 2014-es szezonban a Disney-nek két ikerpárról szóló sorozata is képernyőn van, hiszen a 2013 nyarán indult Liv & Maddie című sorozat első évada is szerepel a műsorstruktúrában, a I Didn't Do It premierjének napján mutatták Dove Cameron sorozatának 11. részét. Olyan színészekkel játszott együtt az I Didn't Do It-ban, mint Peyton Clark, Piper Curda, Sarah Gilman és Olivia Holt.

 

 

Magánélet

 

Austin szabadidejében imád dobolni, 3 évig a Washington állambeli Elev8 nevű keresztény ifjúsági banda dobosa is volt, 2006 óta játszik akusztikus és elektronikus dobokon, illetve cajonon. Szeret még kosarazni, autót vezetni, a kutyájával játszani és a barátaival beülni valahova beszélgetni. Jelenleg Los Angelesben él a szüleivel.

 

Érdekességek

- Nagy fagyasztott joghurt rajongó, a Pinkberry az egyik törzshelye.

- Imádja a csokis fánkot.

- 2013. májusában kapta meg élete első kocsiját, amire annyira vigyáz, hogy inkább maga mossa le minden vasárnap ahelyett, hogy autómosóba vinné.

- Szeret szörfözni és deszkázni, előbbit Hawaiion, utóbbit pedig egy Los Angelesi gördeszkapályán műveli a legszívesebben.

2014 I Didn't Do It (TV sorozat)
Logan Watson

2013 See Dad Run (TV sorozat)
Dean
– See Dad Play Hard to Get (2013) … Dean

2012 A.N.T. Farm (TV sorozat)
Holland
– MutANT Farm II (2012) … Holland

2012 General Hospital (TV sorozat)
Bodhi
– Episode #1.12497 (2012) … Bodhi (uncredited)

2011 Harcra fel! (TV sorozat)
Ricky Weaver
– Ricky Weaver (2011) … Ricky Weaver

Utolsó frissítés: 2018.11.03. 12:12 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace