Starity

Ben Stiller

Ben Stiller Ben Stiller nemzetisége 438. 1521rajongó 64vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 93%
 • szimpátia: 94%
 • Születési név
 • Benjamin Edward Stiller
 • Születési idő
 • 1965. november 30.
 • Születési hely
 • New York City, USA
 • Foglalkozás
 • színész, rendező
 • Családi állapot
 • nős, 2 gyermek
 • Partner
 • Christine Taylor
 • Magasság
 • 170 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Luke Wilson Owen Wilson Vince Vaughn Jack Black Steve Carell Will Ferrell Jerry Stiller

Ben Stiller életrajza

KEZDETEK
Benjamin Edward Stiller 1965. november 30-án látta meg a napvilágot New York City-ben. Édesapja, Jerry Stiller zsidó családból származik, ami Lengyelországból és Galíciából vándorol az Egyesült Államokba. Édesanyja, Anne Meara eredetileg ír katolikus származású, ám a házasságkötés után áttért a reform zsidó hitre. A család így ünnepelte a Hanukkát és a Karácsonyt is, valamint Bennek tartottak bármicvót is. Egyszer azt nyilatkozta, hogy "félig zsidó, félig ír katolikus." Szülei gyakran elvitték őt forgatásokra, köztük a The Mike Douglas Show-ba is, mikor hat éves volt. Egy interjú során elárulta, szerinte különleges gyerekkora volt: "Valamilyen módon egyfajta show-business gyereknevelés volt—rengeteg utazás, kései fennmaradás—nem olyasmi, amit hagyományosnak neveznél." Nővére, Amy Stiller számos produkciójában kapott szerepet, köztük a Nyakunkon az élet, Kidobós: Sok flúg disznót győz és a Zoolander, a trendkívüli címűekben.

Ben hamar érdeklődni kezdett a filmkészítés iránt, így már fiatalon Super 8 filmeket készített nővérével és barátaival. Színészi debütálására tízéves korában került sor, amikor vendégszerepelt édesanyja televíziós sorozatában, a Kate McShane-ben. A '70-es évek vége felé a New York City színészcsapatával, a NYC'S First All Children's Theaterrel lépett fel, számos szerepben játszott, köztük a főszerepet a Jack és az égig érő paszulyban. A középiskolában a Second City Theater című televíziós műsor megihlette, így rájött, hogy vígjátékok készítésében szeretne részt venni.

Ben a The Cathedral School of St. John the Divine diákja volt, majd a new yorki Calhoun School-ban végzett 1983-ban. Ezután egy kabaréturné fellépője lett, méghozzá Jadin Wong kabarészirén bevezetőjeként. Ezután filmművészetet tanult a University of Californán, Los Angelesben. Kilenc hónap múlva azonban otthagyta az egyetemet és hazautazott New York Citybe. Karrierjét úgy egyengette tovább, hogy színészkörökbe járt és megpróbált ügynököt találni magának.

KARRIER
Korai évek

Nagyjából tizenöt éves volt, amikor kapott egy egysoros szerepet a Guiding Light című szappanoperában, bár később szereplését szegényesnek nevezte. 1986-ban szerepet kapott a Broadwayen a John Guare darab újjáélesztésében, a The House of Blue Leaves-ben, amiben John Mahoney is játszott; a produkció négy Tony-díjat is bezsebelt. Eközben Ben készített egy gúnyos dokumentumfilmet Mahoneyról. Komikus munkáját a stáb jónak tartotta, így folytatásként elkészült a The Hustler of Money is, ami Martin Scorsese A pénz színe című filmjének paródiája. A kisfilmben Ben Tom Cruise, míg Mahoney Paul Newman szerepét parodizálta ki. A paródiára felfigyelt a Saturday Night Live és le is vetítette 1987-ben, majd két évvel később írói állást ajánlottak neki. Időközben kapott egy apróbb szerepet Steven Spielberg A Nap birodalmában is.

1989-ben író és szereplő is volt a Saturday Night Live csapatában. Akárhogy is történt, a műsor kis idő után nem akart többé vele dolgozni, így négy epizód után elváltak útjaik. Ezután elkészítette az Elvis Storiest, egy filmet, ami hamis bulvárhíreket mutat be, a középpontban Elvis Presleyvel. A filmben barátai és egykori kollégái, így John Cusack, Jeremy Piven, Mike Myers, Andy Dick és Jeff Kahn is feltűntek. A film sikeres lett, emiatt az MTV felkérte, hogy készítsen nekik egy másik filmet, ami a Back to Brooklyn lett.

A Ben Stiller Show
Az MTV döntő készítőinek nagyon tetszett a Back to Brooklyn, így felajánlottak Bennek egy 13-részes műsort a még kísérleti fázisban levő "vid-com" formátumban. A műsor a The Ben Stiller Show címet kapta és vígjátéki elemeket kevert zenei videókkal, valamint kiparodizált pár televíziós műsort, énekest és filmet. A műsorban Ben mellett szerepelt még Jeff Kahm és Harry O'Reilly is, de feltűntek benne szülei, Jerry Stiller és Anne Meara, valamint nővére, Amy Stiller is.

Bár a műsort egy évad után elkaszálták, másik műsorhoz vezetett, mely úgyszintén a The Ben Stiller Show nevet viselte, ám ezúttal a Fox Network adásán volt látható, 1992-től. A Foxon 12 részt adtak le belőle, ám készült egy 13. epizód is, ezt később a Comedy Central adta le. A műsor főbb írói Ben és Judd Apatow voltak, a szereplők pedig négy embert tettek ki: Bent, Janeane Garfalot, Andy Dicket és Bob Odenkirköt. Egy-egy különleges epizódban feltűnt még Denise Richards is. Rövid vetítési ideje miatt gyakran kapott alacsony értékelést, pedig kritikai elismerésben részesült, sőt, utólag még egy Emmy-díjat is nyert a "Kiemelkedő írás varietében vagy zenei programban" kategóriában.

Rendezői debütálás
Néhány kisebb szerepet kapott az 1990-es évek elején olyan filmekben, mint a Stella, az Országút a pokolva vagy a Hülyénél is hülyébb. Ezután idejét írással, jótékonykodással, stábtagok toborzásával, valamint a Nyakunkon az élet rendezésével töltötte. A film producere Danny DeVito volt, aki később Ben 2003-as Jószomszédi iszony című filmjét rendezte, 2004-ben pedig a Derült égből Polly producere lett. A Nyakunkon az élet nyitóhétvégéjén a legnagyobb bevételű film lett és vegyes fogadtatásban részesült.

Ben csatlakozott szüleihez az 1995-ös Nehézfiúk című filmben, amiben két szerepet is eljátszott, majd kisebb ügyvezetői szerephez jutott Adam Sandler Happy, a flúgos golfosában. Ezután főszerepet jászott az Ugrásra készenben és a Gyagyás családban, mielőtt elkezdte volna következő rendezői munkáját A kábelbaráttal, melynek főszereplője Jim Carrey lett. Ben ismét szerepelt saját rendezésében, méghozzá egy ikerpár megformálójaként. Ez a film is vegyes fogadtatásban részesült, viszont emlékezetessé vált, ugyanis eddig emiatt a film miatt fizettek a legtöbbet egy színésznek: Jim Carrey 20 milló dollárt kapott színészi munkájáért. A forgatás alatt viszont Ben összebarátkozott Jack Blackkel és Owen Wilsonnal, akik később a Frat Pack tagjai lettek.

1996-ban az MTV felkérte Bent, hogy legyen a VH1 Fashion Awards házigazdája. Ezen alkalomból Ben készített egy rövidfilmet Drake Sather SNL íróval. A kisfilm egy férfi modellről szólt, akit Derek Zoolandernek hívnak. Ez a kisfilm annyira sikeres lett, hogy Ben 1997-ben újabb kisfilmet készített a karakterről, később pedig egy egészestés remake-változat is készült.

Vígjátékok
1998-ban Ben félretette rendezői ambícióit, hogy szerepeljen a meglepően sikeressé vált, régi kultuszban, a Farelly testvérek Keresd a nőt! című romantikus vígjátékában. A filmben Cameron Diaz oldalán látható és egy jelenet, melyben éppen randija előtt maszturbál, nagyon híressé vált. A film felgyorsította Ben karrierjét. Abban az évben még feltűnt néhány drámában is, köztük A magány-nyomozóban, az Egy erkölcstelen mesében és A nap árnyékos oldalában. Felkérték, hogy vezesse a Music Video Awardsot, amin a Backstreet Boysról készített paródiát apjával adta elő.

1999-ben három filmben is szerepelt, köztük a Mystery Men - Különleges hősökben, melyben Mr. Furious önjelölt szuperhőst alakította. Visszatért a rendezéshez egy átverős televíziós műsor kedvéért, ami a Fox csatornán futó Heat Vision and Jack lett. Szerepelt benne Jack Black is, ám egy epizód után a Fox valamiért elkaszálta a sorozatot.

2000 már jobb év volt Ben Stilletnek, hiszen három további filmben is feltűnt. Ezek egyike a talán máig legismertebb szerepe volt, méghozzá Greg Focker (magyarul Greg Bekúr) ápoló az Apádra ütökben, Robert De Niro oldalán. A film kitűnő kritikát kapott és világszerte 330 millió dolláros bevételt produkált, majd később két folytatása is készült. Szintén 2000-ben az MTV újabb kisfilm készítésére kérte meg Bent, ami a Mission: Improbable lett, Tom Cruise Mission Impossiblejének paródiája.

2001-ben megrendezte harmadik filmjét, a Zoolander, a trendkívülit, melynek főszereplője a korábbi kisfilmekből ismert Derek Zoolander (akit nem mellesleg Ben alakított). A filmben több celeb is feltűnt, köztük Donald Trump, Paris Hilton, Lenny Kravitz, Heidi Klum és David Bowie is. A filmet Malajziában betiltották (mivel a cselekmény egy malajziai miniszterelnök gyilkossági kísérlete köré szerveződik), míg a World Trade Centerről készült felvételeket digitálisan eltávolították a film megjelenéséig a szeptember 11.-ei merénylet után.

Miután a Zoolanderben együtt szerepeltek Owen Wilsonnal, a Tenenbaum, a háziátokban ismét feltűntek. Az elkövetkező két évben Ben szerepelt a box office-on haloványan teljesítő Jószomszédi iszonyban, valamint feltűnt a Narancsvidékben és a Senki nem tud semmitben. Mindemelett vendégszerepelt különböző televíziós műsorokban, mint a Férjek gyöngye, amiben egy flashback jelenetben Arthur apjaként tűnik fel. Feltűnt még a WWE műsorában, a WWE Rawban is.

2004-ben hat különböző filmben is láthattuk, melyek mind vígjátékok voltak és néhányuk igazán sikeressé vált. Ezek voltak a Starsky és Hutch, az Irigy kutya, a Kidobós: Sok flúg disznót győz, egy kis szerep A híres Ron Burgundy legendájában, a Derült égből Polly és a Vejedre ütök. Míg a kritikailag is gyenge Irigy kutya csupán 14,5 millió dollárt hozott a konyhára, addig a Vejedre ütök az év legsikeresebb filmje lett a maga 516,6 millió dolláros bevételével. Mindezek mellett vendégszerepelt még a Félig üresben és Az ítélet: családban is. 2005-ben Ben részt vett első számítógépes animációval készült projektjében is, ami a DreamWorks Madagaszkárja volt. A mese olyan jól teljesített a box office-on, hogy 2008-ban második, 2012-ben pedig harmadik rész is készült hozzá.

2006-ban kisebb szerepekben feltűnt a Balek-suliban és a Tenacious D, avagy a kerek rockerekben, utóbbinak executive prodcere is volt. Decemberben bemutatásra került az Éjszaka a múzeumban is, ebben ismét főszereplőként tűnt fel. A film nem vált a kritikusok kedvencévé, de tíz nap alatt 115 millió dolláros bevételt ért el. 2007-ben Malin Akerman színésznő párját alakította az Agyő, nagy ő! című romantikus vígjátékban. A film 100 millió dolláros bevételt hozott, ám a kritikusok negatívan fogadták. A Trópusi vihar, melynek rendezője, társírója, társproducere és szereplője is volt, valamint Robert Downey Jr. és Jack Black is feltűnnek benne, 2008. augusztus 13-án került bemutatásra. 2009 májusában Amy Adams oldalán tűnt fel az Éjszaka a múzeumban 2.-ben. 2010-ben feltűnt Joaquin Phoenix I'm Still Here című paródiájában, valamint főszerepben játszott a Greenberg című vígjáték-drámában. Ezután ismét eljátszotta 'Greg' Fockert a kritikailag alulmaradt, mégis sikeres Utódomra ütökben, ami az Apádra ütök második folytatása. Eredetileg ő lett volna a főszereplő hangja a Megaagyban, de végül csak producer lett és egy kisebb karaktert szinkronizált.

2011-ben Eddie Murphyvel és Alan Aldával szerepelt a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című filmben, amely arról szól, hogy egy karbantartókból álló csapat rablást szervez egy felhőkarcolóban. A forgatást 2010 novemberében kezdték. 2012-ben szerepelt a Városi kommandóban. 2013 végén megérkezett a Walter Mitty titkos élete, melynek rendezője és szereplője is. Néhány sorozatbeli vendégszerep mellett következő nagyszabású filmje az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka, amit 2014 Karácsonyakor mutattak be. Ezt követően a Zoolander 2. részén dolgozott, amit hazánkban 2016. március 17-én mutattak be. A szerep kedvéért kollégájával, Owen Wilsonnal még a 2015 márciusában megrendezett párizsi divathét kifutóján is tündököltek, természetesen a filmbeli karakterükként.

2017-ben címszerepet alakított a Brad's Status című filmben, Mike White rendezésében. 2018-ban öt év kihagyás után ismét feltűnt Az ítéled: család című sorozatban, ezúttal két rész erejéig.

"FRAT PACK"
Ben a Frat Pack (Haverok Köre) elismert vezetője. A Frat Pack egy színészekből álló csoport, akik már több filmben is együtt játszottak. A csapat tagjai közt szerepel Jack Black, Will Ferell, Vince Vaughn, Owen Wilson, Luke Wilson és Steve Carell. Azért Ben a vezetőjük, mert ő már többekkel is játszott egy filmben, valamint előszeretettel alkalmazza a tagokat azon filmeknél, melyeket rendez vagy anyagilag támogat. A legtöbbször Owen Wilsonnal láthattuk együtt, méghozzá tizenegy filmben. A 35 Frat Pack film közül 20-ban Ben is részt vett valamilyen formában. Ő a csapat egyetlen tagja, aki szerepelt egy Brat Pack (egy másik színész kör) filmben is, méghozzá a Vad szenvedélyekben.

MAGÁNÉLET
Korai televíziós és filmes karrierjének idején számos színésznővel ranizott, köztük Jeanne Tripplehornnal, Calista Flockharttal és Amanda Peettel is. 2000 májusában feleségül vette Christine Taylort, akivel a Heat Vision and Jack forgatásán ismerkedett meg.

A páros együtt szerepelt a Zoolanderben, a Kidobósban, a Trópusi viharban és Az ítélet: családban is. Mindketten New York Cityben élnek. Két gyermekük született: egy lányuk, Ella Olivia (2002. április 9.) és egy fiuk, Quinlin Dempsey (2005. július 10.). A kis Quinn Dempsey a Madagaszkár második részében apja karakterének, Aleynek kölykét szinkronizálta.

Ben a demokrata párt támogatója és John Kerry 2004-es választási kampányához még pénzzel is hozzájárult. 2007 februárjában adományt gyűjtött Barack Obamának és 2008-ban az elnöki választáson pénzzel támogatta Obamát, John Edwardsot és Hillary Clinton. Különböző jótékonysági szervezetek támogatója, köztük a Declare Yourselfé, az Elizabeth Glaser Pediatric AIDS alapítványé és a Starlight Starbright gyermekalapítványé. 2010-ben csatlakozott Jennifer Anistonhoz, Courteney Coxhoz és Robin Williamshez a "The Cove PSA: My Friend is..." nevű kampányban, ami a delfinek levágása ellen tiltakozik és meg akarja védeni a japán népességet a delfinhúsban található higany mérgező hatásától.

Sokszor kiparodizálja kedvenc előadót, akik Bono, Tom Cruise, Bruce Springsteen és David Blaine. A Parade magazinnak adott interjúban elmondta, hogy humorista karrierjét Robert Klein, George Carlin és Jimmie Walker inspirálták. Elhivatott Trekkie (Star Trek rajongó) és szerepelt a Star Trek: 30 Years and Beyondban, ezzel kifejezve imádatát. Gyakran megemlíti a műsort munkái közt és saját stúdióját, a Red Hour Productionst is egy eredeti Star Trek epizód, a "The Return of the Archons" után nevezte el.

2016 októberében fény derült arra, hogy Bent még 2014 júniusában prosztata rákkal diagnosztizálták. Egy műtétet követően, 2014 szeptemberében rákmentes státuszt állapítottak meg nála.

DÍJAK ÉS KITÜNTETÉSEK
- A The Ben Stiller Showért Emmy-díjban részesült.
- 12 alkalommal jelölték a Teen Choice díjra, amiből egyet sikerült díjra váltania.
- 13 alkalommal jelölték MTV Movie díjra, ebből hármat nyert el.
- 2005 áprilisában a Princeton Egyetem tiszteletbeli tagjává avatta őt.
- 2007. február 23-án megkapta az Év embere díjat a Harvard színjátszókörétől.
- 2007. március 31-én Kids' Choice díjat kapott.
- 2009. március 31-én megkapta az MTV Generation díjat.
- 2011-ben BAFTA díjat kapott kiemelkedő vígjátéki munkájáért.
- A 40. Saturn-díjátadón jelölték Legjobb színész kategóriában a Walter Mitty titkos életéért.
- 2016. február 6-án felállította a leghosszabb selfie bot (8,56 méter) Guinness-rekordját a Zoolander 2. világpremierjén.

FILMEK
2017 Brad's Status ... Brad Sloan
2017 The Meyerowitz Stories (New and Selected) ... Matthew
2016 Zoolander: Super Model ... Derek Zoolander
2016 Don't Think Twice ... önmaga
2016 Zoolander 2. ... Derek Zoolander
2014 Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka / Night at the Museum: Secret of the Tomb ... Larry Daley
2014 While We're Young ... Josh
2013 Walter Mitty titkos élete / The Secret Life of Walter Mitty ... Walter Mitty
2013 He's Way More Famous Than You ... önmaga
2012 Kertvárosi kommandó / The Watch ... Evan
2011 Hogyan lopjunk felhőkarcolót / Tower Heist ... Josh Kovaks
2010 Utódomra ütök/ Little Fockers ... Greg Focker
2010 The Trip ... önmaga
2010 Submarine ... Soap Opera Star
2010 Greenberg ... Roger Greenberg
2009 A musicalsztár / The Marc Pease Experience ... Jon Gribble
2009 Éjszaka a múzeumban 2. / Night at the Museum: Battle of the Smithsonian ... Larry Daley
2008 Trópusi vihar / Tropic Thunder ... Tugg Speedman - Hot LZ
2007 Agyő, nagy ő! / The Heartbreak Kid ... Eddie
2006 Éjszaka a múzeumban / Night at the Museum ... Larry Daley
2006 Tenacious D, avagy a kerek rockerek / Tenacious D in The Pick of Destiny ... Guitar Center Guy
2006 Night of Too Many Stars: An Overbooked Event for Autism Education ... David Blaine
2006 Balek-suli / School for Scoundrels ... Lonnie
2006 Danny Roane: First Time Director ... önmaga
2005 Sledge: The Untold Story ... Commander
2004 Vejedre ütök / Meet the Fockers ... Greg Focker
2004 A híres Ron Burgundy legendája / Anchorman: The Legend of Ron Burgundy ... Arturo Mendes
2004 Kidobós: sok flúg disznót győz / Dodgeball: A True Underdog Story ... White Goodman
2004 Irigy kutya / Envy ... Tim Dingman
2004 What's the Name of That Song
2004 Starsky és Hutch / Starsky & Hutch ... David Starsky
2004 Derült égből Polly / Along Came Polly ... Reuben Feffer
2003 Senki nem tud semmit / Nobody Knows Anything! ... Peach Expert
2003 Jószomszédi iszony / Duplex ... Alex Rose
2003 Pauly Shore halott / Pauly Shore Is Dead ... önmaga
2002 Narancsvidék / Orange County ... The Firefighter
2001 Tenenbaum, a háziátok / The Royal Tenenbaums ... Chas Tenenbaum
2001 Zoolander, a trendkívüli / Zoolander ... Derek Zoolander
2000 Apádra ütök / Meet the Parents ... Gaylord 'Greg' Focker
2000 Ég velünk! / Keeping the Faith ... Rabbi Jake Schram
2000 The Independent ... Cop
1999 Black and White / Fekete-fehér ... Mark Clear
1999 Mystery Men - Különleges hősök / Mystery Man ... Mr. Furious
1999 A bamba banda / The Suburbans ... Jay Rose
1998 A nap árnyékos oldalán / Permanent Midnight ... Jerry Stahl
1998 Egy erkölcstelen mese / Your Friends & Neighbors ... Jerry
1998 Keresd a nőt! / There's Something About Mary ... Ted
1998 A magán-nyomozó / Zero Effect ... Steve Arlo
1996 A kábelbarát / The Cable Guy ... Sam Sweet & Stan Sweet
1996 Gyagyás család / Flirting with Disaster ... Mel Coplin
1996 Ugrásra készen / If Lucy Fell ... Bwick Elias
1996 Happy, a flúgos golfos / Happy Gilmore ... Hal L.
1995 Nehézfiúk / Heavy Weights ... Tony Perkis Sr.
1994 Nyakunkon az élet / Reality Bites ... Michael Grates
1992 Hülyébbnél is hülyébb / The Nutt House ... Pie thrower
1991 Országút a pokolba / Highway to Hell ... Pluto's Cook / Attila the Hun
1990 Working Tra$h ... Freddy Novak
1990 Stella ... Jim Uptegrove
1989 A vér szava / Next of Kin ... Lawrence Isabella
1989 That's Adequate ... Chip Lane
1988 Vad szenvedélyek / Fresh Horses ... Tipton
1987 A Nap birodalma / Empire of the Sun ... Dainty
1987 Mr. Elszánt, a balfék/ Hot Pursuit ... Chris Honeywell

SOROZATOK
2016 Haters Back Off! ... önmaga (1 epizód)
2016 Maya & Marty ... Dr. Stone (1 epizód)
2015 Another Period ... Charles Ponzi (1 epizód)
2015 Big Time in Hollywood, FL ... Jimmy (1 epizód)
2015 A munka hősei / Workaholics ... Del Jacobson (1 epizód)
2014 International Ghost Investigators ... önmaga (1 epizód)
2013 Le débarquement (1 epizód)
2013 The Birthday Boys ... Roger Turner (1 epizód)
2012-2013 Égető szerelem / Burning Love ... Joe Rutherford (4 epizód)
2012 Eagleheart ... Silly Sammy (1 epizód)
2011 Halálosan komolytalan / Funny or Die Presents ... Ben
2005-2018 Az ítélet: család / Arrested Development ... Tony Wonder (7 epizód)
2005 Futottak még... / Extras ... önmaga (1 epizód)
2004-2007 Félig üres / Curb Your Enthusiasm ... önmaga (4 epizód)
2003 Liberty's Kids: Est. 1776 ... Thomas Jefferson (1 epizód)
2002 Férjek gyöngye / The King of Queens ... Jerry (1 epizód)
2002 Undeclared ... Rex (1 epizód)
2002 Reel Comedy (1 epizód)
2000 Különcök és stréberek / Freaks and Geeks ... Meara ügynök (1 epizód)
1999 Heat Vision and Jack ... Strip Club DJ / önmaga (pilot)
1998 Dr. Katz, Professional Therapist ... önmaga (1 epizód)
1997 Jóbarátok / Friends ... Tommy (1 epizód)
1997 Viva Variety ... önmaga (1 epizód)
1997 The Larry Sanders Show ... önmaga (1 epizód)
1996 NewsRadio ... Vic (1 epizód)
1996 Mr. Show with Bob and David ... Jimmy (1 epizód)
1987-2018 Saturday Night Live ... többféle karakter (10 epizód)
1987 Miami Vice ... Fast Eddie Felcher (1 epizód)
1987 American Playhouse ... Ronnie Shaughnessy (1 epizód)
1986 Kate & Allie ... Peter (1 epizód)

SZINKRONHANG
2013 Madly Madagascar ... Alex
2012 Madagaszkár 3. / Madagascar 3: Europe's Most Wanted ... Alex
2010 Megaagy / Megamind ... Bernard
2010 Phineas és Ferb / Phineas and Ferb ... Khaka Peü Peü
2009 MadagaszKarácsony / Merry Madagascar ... Alex
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (videójáték) ... Larry Daley
2008 Madagaszkár 2. / Madagascar: Escape 2 Africa ... Alex
2007 Elmo's Christmas Countdown ... Stiller the Elf
2007 Family Guy ... önmaga
2005 Madagszkár / Madagascar ... Alex
2004 Texas királyai / King of the Hill ... Rich
2002 Robbie, a rénszarvas 2. - Az elveszett törzs legendája / Legend of the Lost Tribe ... Robbie (US verzió)
2002 Prehistoric Planet ... narrátor
2002 A Simpson család / The Simpsons ... Garth Motherloving
1999 Robbie, a rénszarvas / Hooves of Fire ... Robbie (US verzió)
1995 Duckman: Private Dick/Family Man ... Harry Medfly
1993 A dumagép / Frasier ... Barry
1993 Két lökött kutya / 2 Stupid Dogs ... további hang

RÖVIDFILM
2017 Play Dodgeball with Ben Stiller ... White Goodman
2015 Zoolander Returns to the Runway ... Derek Zoolander
2013 Jerry Stahl Rides Dirty with Ben Stiller, Jason Schwartzman, Michael C. Hall & Flea
2010 The Rooneys
2008 Tropic Thunder: Rain of Madness ... Tugg Speedman
2002 Legs to Stand On ... Larry
2000 Mission: Improbable ... Tom Crooze
1998 Behind the Zipper with Magda ... Ted Stroehmann
1998 Backstreet Boyz
1997 Derek Zoolander University ... Derek Zoolander
1996 Derek Zoolander: Male Model ... Derek Zoolander
1989 Elvis Stories ... Bruce
1987 The Hustler of Money ... Vince
1987 Shoeshine

RENDEZŐ
201? Super Sad True Love Story (bejelentve)
2018 Escape at Dannemora (minisorozat, 8 epizód)
2016 Zoolander 2.
2013 Walter Mitty titkos élete / The Secret Life of Walter Mitty
2010-2011 Stiller & Meara (5 epizód)
2009 The Station
2008 Trópusi vihar / Tropic Thunder
2007 Untitled Christine Taylor Project
2001 Zoolander, a trendkívüli / Zoolander
1999 Heat Vision and Jack (rövid)
1996 A kábelbarát / The Cable Guy
1994 Nyakunkon az élet / Reality Bites
1990-1993 The Ben Stiller Show (10 epizód)
1989 Elvis Stories (rövid)
1987 The Hustler of Money (rövid)
1987 Saturday Night Live (1 epizód)

Utolsó frissítés: 2018.06.27. 20:08 Lindsay019 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace