Starity

Blake Lively

Blake Lively Blake Lively nemzetisége 64. 3531rajongó 275vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 95%
 • stílus: 95%
 • szimpátia: 94%
 • Születési név
 • Blake Christina Lively
 • Születési idő
 • 1987. augusztus 25.
 • Születési hely
 • Tarzana, California, USA
 • Foglalkozás
 • színésznő
 • Családi állapot
 • férjezett, 3 gyermek
 • Partner
 • Ryan Reynolds
 • Magasság
 • 178 cm
 • Eredeti hajszín
 • szőke
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Szűz
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Leighton Meester Ryan Reynolds Ed Westwick Chace Crawford Eric Lively Robyn Lively

Blake Lively életrajza

Blake Lively 1987. augusztus 25-én Tarzanában, Los Angelesben, az Amerikai Egyesült államokban született. Szülei, Eleaine Lively (leánykori neve: McAlphin) és Ernie Lively (Ernest W. Brown). Öt gyermekük született, akik közül Blake a legfiatalabb. Van egy idősebb testvére, Eric és van három féltestvére, Jason, Lori és Robyn. Blake családja, a szülőktől kezdve egészen a testvérekig, mindenki a szórakoztatóiparban helyezkedett el: testvére, Eric, szülei, Ernie és Eleaine szintén színészek. Livelyt gyermekkorában, szülei nem hagyták babysitterre, hanem magukkal vitték arra a tanfolyamra, ahol színjátszást oktattak. Blake elmondása alapján, szülei oktatását figyelve, a későbbiekben sokkal nagyobb tapasztalatot és magabiztosságot adott neki a színjátszás terén. A Burbank Középiskolában kezdte meg a tanulmányait, ahol a diákönkormányzat elnöke lett. Mindezek mellett, Blake imádta az iskolát, illetve a fakultatív iskolai tevékenységeket is: kórista lett, sőt még vezérszurkolónak is beállt. Livelyt sem gyerekkorában, sem tinédzserkorában nem érdekelte a színészkedés. A gimnáziumi évek alatt, testvére, Eric, megkérte menedzserét, hogy küldjön Blake-nek néhány meghallgatási lehetőséget a nyáron. Ezen meghallgatások közül kapta meg Blake Bridget szerepér a négyen egy gatyában című filmben. A Négyen egy gatyában című film forgatása gimnáziumi évei alatt történt.

Karrierje

Lively tizenegy éves korában kezdett színészkedni, 1998-ban, amikor is egy pillanat erejéig feltűnt a Sandman című filmben, ahol Trixie-t, a fogtündért alakította, amelyet édesapja, Ernie rendezett. Mivel Blake-t egyáltalán nem vonzotta a színészet, így egy jó darabig távol maradt mind a filmektől, mind a sorozatoktól.

2005-ben szerepet kapott a Négyen egy gatyában című filmben, ahol a négy barátnő közül, Bridget karakterét formálhatta meg. A filmben olyan híres színészekkel játszott egyött, mint Alexis Bledel, Amber Tamblyn és America Ferrera. A filmben, Bridget és barátnői szinte minden nyarat együtt töltöttek, azonban ez a nyár kivételes volt: a négy barátnő négy felé ment, azonban a kapcsolatot még így is tartották.

2006-ban feltűnt Justin Long oldalán a Felvéve című amerikai vígjátékban filmben, ahol Monica Morelandet alakította, aki Hoyt volt barátnője volt. Monica és Bartleby kapcsolata egyre szorosabbá válik, amikor kamuegyetemet hoz létre annak reményében, hogy szülei nem jönnek rá arra. Hogy őt mind a nyolc egyetemről elutasították, ahová beadta a jelentkezését. Még ugyanebben az évben szerepet kapott a Simon mondja című amerikai horrorfilmben, ahol Jennyt személyesítette meg. A filmben még szerepet kapott féltestvére, Lori is, aki Lonnie-t alakította.

2007-ben szerepet kapott a Elvis és Annabelle című filmben, ahol Annabelle Leigh-et alakította, aki bulimiás volt. Annabelle a texasi kisváros szépségkirálynője címét nyeri el, amelyre szinte kisgyermekkora óta vágyott, azonban nem sokáig tartott számára az, hogy boldog legyen. Az élet kegyetlen tréfája, hogy alig pár napra rá: meghalt. Annabelle Elvis apjának halottasházáéba kerül, ahol Elvis asztalán életre kel. A két fiatal egymásba szeret, azonban a boldogságuk így sem teljes. Valami mindig az útjukba áll. Blake ugyan tökéletesen alakította Annabelle szerepét, azonban ehhez le kellett néhány kilót adnia, ami elmondása alapján, nem volt egyszerű, hiszen imád enni. Ebben az évben fordulópont következett be az életébe: megkapta a Gossip Girl – Pletykafészek című híres amerikai drámasorozatban, Serena van der Woodsen szerepét. A sorozat az „it” girl, Serena van der Woodsen visszatérésével kezdődik az Upper East Side-ra, miután rejtélyesen eltűnt egy connecticut-i bentlakásos iskolában. Blair Waldorf – akit a készítők úgy tudnak leírni, mint egy sakk játékban a királynő – gyerekkori barátnője és alkalmankénti riválisa Serenának. Serena szerelmi élete egyre csak bonyolódik, mikor összejön Dan Humphrey-val, s mindezt nyomon követi egy internetes weboldal, a Gossip Girl. Serena körül nagy a dráma: elveszíti legjobb barátnőjét és az édesanyjával is hadban áll. Blake számára Serena van der Woodsen szerepe adta meg a kezdőlökést élete során. Szinte mindent ennek a szerepnek köszönhet. A sorozat számolatlan jelölést kapott, és összes tizennyolc Teen Choice Awardsot zsebelt be.

A sorozat készítője Josh Schwartz a Vulture-nak adott interjúja során kiderült, hogy nem Blake-t szánták elsődlegesen Serena van der Woodsen szerepére, hanem Jennifer Lawrence-t. Blake rettentő sokat köszönhetett a Gossip Girl sorozatnak, hiszen ez a szerep hozta meg Neki a sikert.

’Akkoriban ez még eszünkben sem volt, de Jennifer szerette volna Serenát alakítani, emiatt részt vett a meghallgatáson is. Nemrégiben merült ez fel újra, eljött a meghallgatásra, de végül nem sikerült neki. Nem emlékszem, hogy láttam-e a felvételt, vagy nem. Tíz évvel ezelőtt történt ez. Hány éves volt Jennifer? 15?’

2008-ban szerepet kapott a Négyen egy gatyában 2. című filmben, ahol Bridgetet alakította. Három év telt el azóta a nyár óta, amióta külön voltak. Életük összefonódott, azonban most mégis elválnak útjaik. A négy barátnő más-más egyetemen és főiskolán tanul tovább, messze egymástól. A kapcsolat erősebb lesz köztünk, hiszen a szerencsét hozó farmernadrág újból életre kell, minek következtében megosztják egymással egyetemista tapasztalataikat. Még ugyanebben az évben feltűnt a Saturday Night Live-ben, ahol három részben szerepelt, különféle szerepeket alakítva: volt barátnő, önmaga és transzexuális.

2009-ben szerepet kapott a New York, I love you című francia-amerikai romantikus filmben, ahol az ex-barátnő szerepét ruházták rá. Még ugyanebben az évben feltűnt a Pipa Lee négy élete című filmben, ahol a fiatal Pipát alakította. Ebben a filmben Blake szerepe nem túlzottan szerepelt sokat a filmben, azonban még így is kitért arra, hogy bulizós és kemény fiatal évei voltak.

2010-ben szerepet kapott a Tolvajok városa című filmben, ahol Ben Affleck és Jeremy Renner oldalán tűnt fel. A film, Chuck Hogan: Tolvajok városa című krimi könyv alapján készült, amely nagy siker lett. Blake Krista Coughlin szerepébe bújik, akinek van egy kicsi gyermeke. Krista testvére, James szinte legjobb baráti kapcsolatot ápol Doug-gal, akivel együtt kirabolnak több bankot is. Krista, hogy bosszút álljon Dougon – ugyanis a férfi, több alkalommal is visszautasította őt -, testvérét és Dougot kiadja az FBI-nak, annak reményében, hogy őt – hiszen drogfüggő volt – és gyermekét nem fogja keresni többé az FBI.

2011-ben szerepet kapott a Zöld lámpás című filmben, Ryan Reynolds mellett, ahol Carol Ferrist alakította. Carol a Ferris Aircraft elnöke, aki pilótaként dolgozik. Ferris hosszú idők óta szerelmi érzékeseket táplál gyerekkori barátja, Hal iránt. Hal különleges képességeket kap, aminek segítségével – és természetesen Carol segítségével is – sikerül legyőzni az univerzumot fenyegető ellenségeket. Carol szerepére olyan híres színészek is jelentkeztek, mint Eva Green, Keri Russel, Diane Kruger és Jennifer Garner, azonban mégis ő kapta meg a szerepet. Még ugyanebben az évben feltűnt a Hick című filmben, ahol Glendát alakította. Egy 13 éves lány, Luli elszükik otthonról, hogy ne kelljen tovább elviselnie alkoholista édesanyját. A Kislány útja során több emberbe is belebotlik, végül Glendánál köt ki, aki elkezdi életre tanítani a kislányt.

2012-ben megkapta a Vadállatok című filmben, Ophelia „O” Sage szerepét. A film, Oliver Stone rendezésében készült, akit Blake régóta ismert. A filmben, Ophelia egy drogfüggő nőt alakít, akit kegyetlen módon megkínoznak, hogy a barátait rávegyék olyan munkára, amelyet sosem vállalnának el - adják oda nekik azokat a drogültetvényeket, amelyekből ők profitálnak. Természetesen a két srác mindent megtesz annak érdekében, hogy szerelmüket O-t kiszabadítsák. A film nagy sikert aratott már az első premier alkalmával is.

2013-ban pletykaként terjedt végig, hogy szerepet kapott Freddie Mercury életet feldolgozó életrajzi filmben, ahol Freddie szerelmét alakítja. Erről azonban többet nem is tudtunk meg, hogy mikor kezdődik a forgatás és hogy tényleg ő fogja-e alakítani Freddie szerelmét. Még ebben az évben a Adaline varázslatos élete című filmben szerepet kapott, amely egy 29 éves nő életet dolgozza fel, aki éppen egy majdnem halálosnak bizonyult balesetet élt túl. A filmet 2014 márciusában kezdték el forgatni. Érdekesség, hogy először Katherine Heigl kapta meg ezt a szerepet, majd őt kiváltotta Blake. A filmben szerepet kapott még Harrison Ford is, aki Adaline fiatalkori szerelmét alakította idősebbként.

2015-re szerepet kapott a All I see is you című amerikai pszichológiai drámafilmben, ahol Gina, a vak nő szerepét kapta meg. A filmben olyan színészek kaptak még szerepet, mint Yvonne Strahovski, Jason Clarke és Ahna O'Reilly. A filmben Gina és férje boldog házasságban éltek, azonban Gina egy nap úgy döntött, hogy vissza szeretné kapni látását. Ezután az egész életük felborul, az életük és a házasságuk egyaránt. Gina körül kinyílott a világ, és már nem támaszkodott olyan mértékben férjére, mint akkor, mikor vak volt. A filmnek több részletét Thaiföldön forgatták le. Érdekesség, hogy a film 2016-ban a Torontói Film Fesztiválon debütált, azonban Blake a terhessége miatt nem tudott részt venni a premieren. 2017-ben amikor is világszerte megjelent a mozikban a film, akkor vett részt Ryannel együtt a film New York-i premierjén, és a promotálási turnéján.

2016-re leszerződtették Kristen Stewart, Jessie Eisenberg oldalán a Café Society amerikai vígjátékra, ahol Kat szerepét kapta meg. A filmet a 2016-os Cannes-i Film Fesztiválon mutatták be 2016. május 11-én, a fesztivál nyitónapján. Blake több interjú alkalmával azt is elárulta, hogy nagyszerű élmény volt Woody Allennel forgatni, hiszen a rendező sokszor arra bíztatta a színészeit, hogy ne a szöveget mondják, hanem improvizáljanak. Még ebben az évben szerepet kapott a The Shallows/A zátony című amerikai filmben. A filmben Nancyt alakítja, akit 200 méter választ el a parttól. A sziklán ragadt nő küzdelmét mutatja be egy cápával szemben. A filmet nagyobbrészt Ausztráliában forgatták, a megmaradt jeleneteket pedig Malibuban, Kaliforniában forgatták. Az USA-i premier 2016. június 24-én volt. Blake több interjú alkalmával beszélt arról, hogy mennyire fontos a cápák védelme, és a közhiedelemmel ellentétben, a cápa nem támad csak úgy emberre. Több olyan esetet is tanulmányozott, ahol igaznak bizonyult, hogy a cápák a szörf-ruhába bújtatott testet fókának nézik, s emiatt támadnak rájuk. A film a 2016-os Cannes-i Film Fesztiválon debütált, és hatalmas lelkesedéssel fogadták.

2018-ban hírbe hozták, miszerint szerepet kapott a Bruised című amerikai drámafilmben, ahol Jackie egy egyedülálló álló anya, aki kisfiát neveli. Régebben MMA (Mixed Martial Arts=Kevert Harcművészetek) harcos volt. Otthagyta a ringet, hogy nevelje kisfiát, azonban mikor a hatóságok megfenyegetik, hogy elveszik tőle, kénytelen visszatérni a ketrecbe harcolni a megváltásáért és azért, hogy olyan életet biztosítson a fia számára, amit mindig is szeretett volna. Később kiderült, hogy mégsem kapta meg a filmben Jackie szerepét.

Még ebben az évben szerepet vállalt Anna Kendrick mellett A Simple Favor/Egy kis szívesség című amerikai thriller filmben. A történet középpontjában Stephanie áll, akinek a legjobb barátnője Emily hirtelen eltűnik egy kicsi városból. Stephanie és Emily férje összeállnak, hogy megkeressék Emilyt. A filmet 2017 augusztus 14-én kezdték el forgatni Torontóban, Kanadában. A magyarországi premier 2018. szeptember 28-án volt. Természetesen Blake az Instagramján keresztül kezdte meg a film promotálást, levette az összes képét, és bekövette Emily Field-et, majd azt írta ki a biojába, hogy Mi történt Emilyvel? A film Darcey Bell sikerkönyvén alapult. A filmet az USA-ban 2018. szeptember 14.én mutatták be, vegyes értékelést kapott, 85 millió dollár bevételt hozott.

Még ebben az évben szerepet vállalt a The Rhythm Section cmű filmben, ahol Stephanie Patrick szerepét kapta meg. A történet középpontjában Stephanie Patrick áll, aki egy repülőgép szerencsétlenség következtében elveszíti a családját. A tragédia után önpusztításba kezd a nő, hiszen saját magát okolja, neki is rajta kellett volna lennie a gépen. A nő nyugodni nem szeretne, meg szeretné fejteni, miért uhant le a gép, ekkor jön rá, hogy nem baleset történt. A filmet még 2017 végén elkezdik forgatni, Reed Morano rendezi, aki A szolgálólány meséje című 23 részes sorozatot készítette, ezenkívül közrefog még működni Burnell is a könyv írója.

"Nagyon izgatottak vagyunk a munka miatt, azonnal le is szerződtettük Reed Moranot és Blake Livelyt, aki egy erős személyiség, és képes végig vinni a karaktert. Stephanie egy igazán különös hősnő, hiszen olyan klisés tulajdonségokkal rendelkezik, mint például az, hogy szétrúgja bárki fenekét. Reed és Blake is rettentő izgatott a forgatás mondta"– mondta Wilson

A filmet 2018-ban kezdték el forgatni Írországban Dublinban, ahol Blake több időt is eltöltött a családja nélkül. Néhány jelenetet azonban New Yorkban forgattak le. A film forgatása tavasszal szünetelt, ugyanis a színésznő egy jelenet felvételekor balesetet szenvedett, műteni kellett a kezét, és a gyógyulási folyamat több hetet is igénybe vett. A színésznő nem csüggedt, teljes figyelmét a kezére, és a családjára összpontosította, nyáron ismét munkába állt. A film 2020. január 31-én debütált. Sajnos a magyar mozik nem hozták be a a filmet, és a kritikusok sem illeték szép szavakkal a filmet. 

2019-re bejelentették, hogy Blake szerepet vállalt a Husband's Secret című sorozatban, ahol Cecilia Fitzpatrick szerepét kapta meg. A Big Little Lies/Hatalmas kis hazugságok spin-off lesz. A sorozatban Blake Cecilia Fitzpatricket fogja alakítani, aki megrögzötten a tökéletességre törekszik, mindaddig, míg talál egy üzenetet a férjétől. Az üzenetben utasítja Ceciliát, hogy nyissa ki, és tudja meg az igazságot arról, hogyan is halt meg. Azonban a férje még mindig él, ekkor döbben rá, hogy a férje évek óta titkolózik előtte, és hogy az egész életük hazugságra és gyilkosságra épült. A sorozat forgatása még nem kezdődött meg.

2021-ben felröppent a hír, miszerint szerepet kapott a The Making of című romantikus filmben.

2023. januárjában derült ki, hogy főszerepet kapott Colleen Hoover - It ends with us - Velünk véget ér című könyv filmes adaptációjában. A hír hallatán a könyv rajongói felemásan reagáltak (voltak olyan rajongók, akik szerint Blake nem felel meg Lily szerepére. Ugyanis a könyvben Lily 23 éves, míg Blake már jócskáb túl van a 23. élet évén. 

Blake Lively díjjelölései
2005-ben Blake jelölést kapott a Teen Choice Awardson, „Filmben lévő női áttörés” kategóriában, a Négyen egy gatyában című filmbeli szerepléséért. 2008-ben a Teen Choice Awardon jelölték „Dögös nő” kategóriában.
2009-ben jelölést kapott a Gossip Girlben elért teljesítményért, ahol több kategóriában is indult: „Legjobb szereplés dráma epizódban” a Prism Awardson, illetve a Teen Choice Awardson pedig a „Dráma sorozat színésznője”.
2010-ben jelölést kapott a Gossip Girlben eljátszott szerepéért a People’s Choice Awardson, ahol a „Kedvenc dráma sorozat színésznője” kategóriában jelölték.

2010-ben a Teen Choice Awardson a „Legjobb színésznő dráma sorozatban” kategóriában jelölést kapott a Gossip Girl sorozatért.2010-ben jelölést kapott a Broadcast Film Critics Association Awardson, a Tolvajok városa című filmben elért teljesítményért, “A legjobb együttes” kategóriában. Még ugyanebben az évben jelölést kapott a San Diego Film Critics Society díjon, ahol a “legjobb támogató szerep” kategóriában jelölték a Tolvajok városa című filmért.

2011-ben jelölést kapott a People’s Choice Awardon, “Legjobb drámaszínésznő sorozatban” kategóriában a Gossip Girlért. Még ugyanebben az évben jelölték a Teen Choice Awardson “Sci/fi színésznő” kategóriában a Zöld lámpás című filmben mutatott teljesítményéért. 2012-ben jelölést kapott a People Choice Awardson kedvenc dráma-sorozat szereplőjeként. 2013-ban jelölték a Teen Choice Awardson, dráma kategóriában a Gossip Girl - Pletkyafészek című sorozatban nyújtott alakításásért.

2015-ben jelölték a People's Choice Awardson az Adaline varázslatos élete című filmmel. 2016-ban jelölték a Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA díjon az Adaline varázslatos élete című filmmel.2016-ban jelölték Saturn Awardra a The Age of Adaline című filmmel. Díjjelölés kapott Golden Schmoes Awardson A zátony című filmben nyújtott teljesítményéért. Még ebben az évben jelölték People’s Choice Awardon Kedvenc dráma színésznő kategóriában.

2017-ben jelölték az iHorror Awardon Legjobb színésznői kategóriában Horror filmek terén, természetesen A zátonyért, illetve jelölték még Jupiter Awardra Legjobb nemzetközi színésznő kategóriában A zátonyban nyújtott teljesítményéért.

Blake Lively díjai
2008-ban, a Teen Choice Awardson „Dráma sorozatban legjobb színésznő”és „Sorozatban legnagyobb áttörést elérő színésznő” kategóriában jelölést kapott, majd meg is nyerte a két díjat. Még ugyanebben az évben elnyerte a Newport Beach Film Festival díjat, ahol „Legnagyobb áttörésű színésznő” kategóriában, az Elvis és Anabella filmben nyújtott teljesítményéért.

2010-ben National Board of Review díjat nyerte meg “Legjobb együttműködő cast” kategóriában. Még ugyanebben az évben megkapta a Washington D.C. Area Film Critics Association díjat, ahol a “Legjobb együttes” kategóriában jelölték a Tolvajok városa című filmért.

2011-ben jelölték a Teen Choice Awardson, “ Dráma színésznő” kategóriában, amit meg is nyert. 2017-ben jelölték a People's Choice Awardon Favorite Dramatic Movie Actress/Kedvenc drámai színésznő kategóriában, amit meg is nyert. A színésznő rettentő inspiráló beszédet mondott a színpadon, ahol arról beszélt, hogy egyetlen egy nő se hagyja azt, hogy valaki lekorlátozza Őt, és igenis hallhassa a hangját, és mindenki mesélje el a saját történetét.

Divat
Michael Kors
Blake és Michael Kors kapcsolata nem most kezdődött. 2007-ben indult meg a Gossip Girl – Pletykafészek sorozat, amely ugródeszka volt Blake Lively számára. A színésznő nevét kezdték megismerni nemcsak a színészek, de a modell és divatvilágban is. Alig egy hónapja ment az USA-ban a sorozat, mikor is megismerkedett a divattervezővel. A színésznő és Michael azóta nagyon jó barátságot ápol, minden alkalommal megjelenik februárban megtartott divatbemutatóján – Blake részt vett a showján 2014-ben 2016-ban és 2017-ben, sőt 2015-ben a Hollywood Reporter kettőjükről fotósorozatot is készítettek.

Blake 2017. február 15-én jelent meg testvérével Robynnal a New York-i divathét keretein beül megrendezett Michael Kors divatbemutatóra. A színésznő ezúttal is Michael Kors ruhát viselt, hiszen mi mást vehetett volna fel? Az est folyamán több interjút is adott a színésznőnk, ahol Michael és az Ő kapcsolatáról beszélt.

„Michaelt nem csak személyként kedvelem, de hatalmas nagy rajongója is vagyok a ruháinak. Azt hiszem azért kedvelem Őt, amiért a ruháit is. [Michael] Fénylik és ragyog is, de egyben nagyon egyszerű és hétköznapi is, kényelmes, ilyen Ő és ezt látod a kollekcióján is.”

„Ez volt az én belépésem a divatvilágba. Blake Lively testvérével Robyn Livelyvel jelent meg a Vogue eseményen.. Anna Wintour is ott volt, és ez volt az első alkalom, hogy divatbemutatón voltam, Michael segített nekem egész este, körbevezetett ás magyarázta, hogy ki kicsoda, ez persze kis csalás volt.”

Chanel
2011-ben Blake álma valóra vált: ő lett az új Chanel Mademoiselle táskának az arca. Blake Livelyt Karl Lagerfeld választotta ki, hogy képviselje a Chanelt Blake frissességével, fiatalságával és a divat iránti szenvedélyével. Blake nyilatkozása alapján, számára igazán megtisztelő volt, hogy őt kérték fel erre a munkára. A Chanel legújabb kollekciója hihetetlenül divatos, és szinte majdnem lekörözi a meglévő táskákat, amelyeket eddig piacra dobták. A táska a legnemesebb anyagokból tevődik össze, ugyanis borjúbőrből és báránybőrből készült, jersey ruhát és szatént tartalmaz. Igazán bájos és szinte majdhogynem ugyanolyan gyöngyházhatású fényt eredményez, mint az aligátorbőr. A táska nem csak a hagyományos színekben pompázhat, mint a sötétkék, vagy a fekete, hanem elegáns rózsaszín, piros, sőt még narancssárga színekben is ugyanazt a hatást kelti. Az aranyozott, fémes, irizáló vagy lakkozott báránybőr kinézete elbűvöli az ember tekintetét, ahogyan rápillant. A különböző változatokkal fel lehet fedezni az elegancia a híres varrásvonalát, ugyanis a gyártok speciális technikákat alkalmaznak, ami számukra még mindig félve őrzött titok. A kis bőráru termékek, szinte nélkülözhetetlenek és nem hagynak olyan vágyakat, amik nem teljesülnek be.

Christian Louboutin
Blake Lively barátai közé tartozik természetesen Christian Louboutin. A színésznő szinte minden alkalommal barátja tervezéséből készült cipőket viseli. Christiannal hihetetlenül szoros és intenzív kapcsolatban áll, a férfi még cipőt is nevezett el róla és tanácsokat is szokott adni Blake-nek, mikor az felhívja, hogy melyik Christian Loboutin cipőt ajánlaná a ruhájához. Christian által készített, Blake shoe, a szivárványhoz hasonlóan hét színt tartalmaz, amelyet egy gombbal rögzítettek az oldalához. A magas sarkú és pántjai fekete bőrből készültek, a cipő alja pedig, mint mindig, piros. A gyönyörű magas sarkú, Blake cipőt, Nagy-Britanniában és Amerikában is kapható. A cipő elnevezés története mindössze annyi, hogy mikor Blake Párizsban forgatott, ellátogatott egy Christian Louboutin boltba, azonban nem tudta, melyiket vegye meg a ruhájához, ugyanis mindegyik annyira szép volt. Christian Louboutin pont ekkor volt ott az üzletében. A gyönyö9rű színésznő kezében tartotta a cipőt, amelyre azt mondta, szívesen aludna a párnája alatt evvel a cipővel. Ekkor nevezte el végül Christian Louboutin Blake-re a cipőt. 2018-ban Blake a MET Gálán Christiannal jelent meg, ahol egy olyan Versace ruhát viselt, amit több mint 900 órán keresztül készítettek, és Louboutin kö9zremükődésével készült el. 

Gucci
Nemrégiben még arról harsogott a média, hogy Blake Lively a Gucci parfüm nagykövete lett, azonban most kis reklámfilm is készült hozzá, sőt már a kampányfotók is megjelentek. Az illat a füsttől teli bárokban lévő nagy ikonokat, Marilyn Monroe-t é Gerba Garbot szeretné ötvözni legújabb parfümjében. Blake Lively szerepe a reklámfilmben jelentős, hiszen önmagát alakítja, amint hivatalos eseményre készülve, magára hinti a Gucci Premiére illatot. A színésznő rendkívül hálás, hiszen imádja az olasz tervezeteit, nem csak ruha, de más kiegészítők révén is.Megjelent a kampányhoz készült kis reklámfilm is.

L'Oreal
Blake Lively soha sem tudta, hol kell megállni. Már mindannyian tudjuk, hogy imád a divatszakmában tartózkodni, és pont emiatt lett Blake hivatalosan a L’Oreal Paris arca 2014-ben. A márka nagykövetekén látogatást tett a Cannes-i Film Fesztiválon is, ahol interjú keretében modellt állt a L’Orealnak. Blake 2014 óta aktívan részt vesz a márka népszerűsítésében. Sampontól kezdve, hajfestéket, sminket is reklámozott már a cégnek. Több reklámban is szerepelt, évente újabb és újabb reklámfilmben kap szerepet.

Preserve.us oldal
2015. Július 23-án indul Blake Lively saját divatról szóló weboldala. Egy ismeretlen forrás alapján az E! New magazin megtudta, hogy a project neve: Preserve.
Pontosan mire is számíthatunk? Az E! News magazin elmondása alapján ezekre:

’A Preserve a termékekre helyezi a hangsúlyt és a gyártási folyamatokra, és mind kézzel készített termékek lesznek, amiket maga Blake Lively fog kiválasztani. A termékek elérhetőek és megvásárolhatóak lesznek Lively oldalán. Preserve egy történet elméséről fog szólni, amit Blake videók közzétételével fog megvalósítani.’

2015-ben Blake bezárta az oldalt.

Magánélete
Blake és Kellan Blatz már gyerekkoruk óta ismerték egymást, és igazán jó barátságot ápoltak. 2004-ben azonban a barátság szerelemmé szövődött ám, amely 2007-ig tartott.

Blake és Penn Badgley tizenegy éves koruk óta ismerik egymást, és hihetetlen meglepetés volt számukra, mikor mindketten főszerepet kaptak a Gossip Girlben. A sorozat alkalmával, szerelmes párt alkottak, amely nem csak a sorozatbeli életüket fedte le. Blake 2007-ben ismerte el, hogy ő és a Dant alakító Penn szerelmesek. Ugyan a sorozatban több alkalommal is szakítottak, a való életben nagyszerű párt alakítottak: Pennben mindent megtalált, amellyel le tudná írni a tökéletes férfit. Egyszerre volt a szerelme és a legjobb barátja, tudott viccelődni vele, azonban ez nem volt elég. Közös megegyezés alapján, 2010-ben szétmentek békés úton, s megmaradtak barátok.

Blake nem sokáig búslakodott azon, hogy Penn-nel nem működött a kapcsolatuk. 2010 telén Blake-t Ryan Gosllinggal hozták hírbe, amely nem tartott túl sokáig. Információ nincs arról, hogy valójában mi történt kettőjük közt
Blake Lively mindig is Leonardoról áradozott, kislányként szinte plátói szerelmet táplált a sármos színész iránt.

2011. májusában Blake Ryan kapcsolata után, Leonardo oldalán kötött ki. A két színész szinte bejárta Európát, azonban októberben kettéváltak. Láthatóan közös megegyezés alapján - bár némely lapok szerint, Leonardo dobta Blake-t, azonban ezt nem erősítette meg egyik színész sem -, ugyanis Blake Ryannel mutatkozott az oldalán, míg Leonardo több VS modellel együtt töltött intimebb pillanatokat.

Blake és Ryan a Zöld lámpás forgatásán találkoztak, azonban ekkor kapcsolatuk tisztán szakmai érdekeltség volt. A Zöld lámpás premierje után, 2011. októberében kezdtek el találkozgatni, nem sokkal később már arról számoltak be, hogy Blake és Ryan egy párt alkotnak. Lively és Reynolds két millió dollár értékben vásároltak maguknak házat Bedfordban, New Yorkban. Annak ellenére, hogy Blake és Ryan hihetetlenül szeretik egymást, Ryan édesanyja nem fogadta el Blake-t, mint fia barátnőjét. Az édesanya szerint, Blake-nek a munka az első, és nem pedig a család, pedig ő,m olyan nőt szeretne látni Ryan oldalán, aki csak a családnak él. Nemrég felröppent a hír, miszerint Blake és Ryan összeházasodtak, azonban ez téves információ volt. Egy rendőr állítása szerint, Ryan több alkalommal is feleségének szólította a mellette ülő hölgyet, akiről nem igen tudjuk, hogy Blake volt az, vagy más valaki. Pár nappal később, a pár egy közeli barátja nyilatkozta, hogy ugyan jól halad a kapcsolatuk.

A pár 2012. szeptember 9-én tartott Dél-Karolina államban egy esküvői lagzit, amin a szűk családi kör, illetve Blake és Ryan barátai vettek részt. Blake és Ryan választása azért esett a Mr. Pleasant nevű városra, mert Ryan gyermekkorában sok időt töltött el itt, és szinte a kedvenc városává vált. A Hall Platation nevezetű helyen tartották meg a szép esküvőt, amely rá egy nappal már nyilvánosságra került. Blake és Ryan ugyan mesés menyegzőt adott, azonban ez még csak a lagzi volt. Bár Blake végigvonult gyönyörű Marchesa-ruhájában, míg Ryan egy meseszép Burberryben mutatkozott, azonban a szerelmes pár csak 2012. szeptember 13-án igényelte meg a házasságkötést a Charleston megyei hivatalnál, s rá egy napra, szeptember 14-én váltak hivatalosan is férj és feleséggé.

Blake esküvőjének egyre több és több pillanata, illetve részlete kerül napvilágra. A Reynoldsék által rendezett ceremónia szinte mesébe illően végződött. A szőke hajú színésznő egy gyermekkórus által énekelt dal, a Can’t Take My Eyes Off of You alatt sétált az oltárig. Talán a szám címe is belengi azt, hogy a nőről tényleg nem lehetett levenni a tekintetet, annyira gyönyörűen mutatkozott a ruhában.

„Az elmúlt évek során rengeteg karaktert játszottam el, azonban soha nem alakítottam ki a sajátomat – mondta el Blake. – Ez egy olyan dolog, amit már nagyon várok. Már nem bírom kivárni, hogy vége legyen a Gossip Girl utolsó évadjának. Egy csomó olyan film van láthatáron, amiben szerepelni szeretnék.”

A vendéglistáról nem sokat tudni, azonban az biztos, hogy Christian Louboutin és Florence Welch részt vett a mennyegzőn. Blake és Ryan, mivel mind a ketten vidámak, így nem szerettek volna semmiféle kötöttséget és feszültséget az esküvőjükön. A pár ezért felfogadta Tara Guerardot, aki az esküvőiszervezés feladatát látta el. A pár instrukcióként azt is közzé adta a nőnek, hogy vidám napot szeretnének, semmi feszengést.

„Ryan és Blake azt akarták, hogy a lagzi olyan legyen, mintha otthon lennének. Mi megteremtettük a bájt, az eleganciát és a varázslatot erre az időre. Ez egy igazán elegáns esküvő volt” – nyilatkozta a hölgy.

Florence Welch is a meghívottak között szerepelt, aki a párnak „ajándékként” három gyönyörű dalt is elénekelt. A szórakoztatásra Ryanék egy DJ-t is felbéreltek, aki a meghívottakat szórakoztatta különféle zenéivel.

Persze, Blake barátai, illetve kollégái is értesültek az esküvőről. Blake exbarátja, Penn Bagdley, akivel már tizenegy éves koruk óta ismerik egymást, az interneten értesült barátjának esküvőjéről.

„Örülök neki. Véleményem szerint ez minden, aminek be kellett következnie” – nyilatkozott pozitívan Ryan és Blake házasságáról Penn.

Ryan Lochte ugyan örül Blake esküvőjének, de hihetetlen mély fájdalmat is érez az iránt, hogy „plátói szerelme” már férjezett hölgy. Nemrégiben került nyilvánosságra ugyanis, hogy Ryan örülten belezúgott a szexis Blake Livelybe.

„Egy kicsit szomorú vagyok. De tudod mit? Örülök Ryannek. Ebben a mai világban kevés olyan hírességet találni, aki igaz szerelembe esik egy másik hírességgel”– nyilatkozta Ryan.

Mikor Ben Affleck meghallotta a hírt, örült neki, hiszen igazán megkedvelte Blake-et a Tolvajok városa című film forgatása alatt. „Mikor a Tolvajok városa című filmet forgattuk, Boston környékén voltunk Blake-kel. Éppen akkor láttam meg azt a környéket, ahol Matt felnőtt. Blake természetesen visszakérdezett, hogy kicsoda. Ekkor mondtam, hogy Matt Damon, és Blake ekkor így reagált: »Úristen, te ismered Jason Bourne-t?«” – nyilatkozta Ben.

Ben és Matt még sokkal régebben találkoztak, mikor is egy jelentbe rakták őket a Good Will Hunting című filmben. A két színész ezután egyre szorosabb kapcsolatot ápolt egymással, hiszen több film forgatása alkalmával is találkoztak, és sokszor keresztezték egymás útját.

„Ezt ő tényleg nem tudta – folytatta tovább Ben Affleck a történetet. – Ez az első olyan korosztály, akik felnőttek, de kimaradt nekik az egész Matt-Ben-propaganda kampány. És ez… ez tesz engem öreggé” – mondta ki végül a színész.

2014. őszén a Preserve. us oldalán jelentette be, hogy várandós első gyermekével. A képet, Blake testvére, Eric készítette. Blake gömbölyödő pocakját megmutatta a vörös szőnyegen is, az októberi God's Love We Deliver, Golden Heart Awards-on, az októberi 2014 Angel Ballon, a novemberben megtartott Martha Stewart American Made Summit műsorban, majd decemberben a L'Oreal Paris Ninth Annual Women Of Worth Celebrationon. Blake szilveszterkor kezdett vajúdni, majd 2015. januárjára meg is érkezett a csöppség, azonban a vártnál hamarabb. A megszületett gyermek kislány lett, és James nevet kapta. Több interjú során az is kiderült, hogy mivel Blake nagy családból érkezett, így ő is nagy családot szeretne - éppen azért, mert belátása szerint nem csak szülő neveli a gyermekét, hanem a testvérek is segítik egymást a felnevelésben. Blake és Ryan úgy döntött, hogy James kereasztanyjának a Négyen egy gatyában sztárjai (Amber Tamblyn, America Fererra és Alexis Bledel) lesznek a kicsi leány keresztanyjai. 2016. szeptemberében született meg második gyermekük Ines, aki szintén kislány lett. A család közösen 2016. decemberében jelent meg, mikor is Ryan csillagot kapott a Hírességek sétányán.

Blake Lively első gyermekét 2014. december végén született meg, amelyet több bennfentes ismerős erősített meg. A The New York Post’s Page Six szerint a színésznő gyermeke hamarabb jött a világra, mint ahogyan azt várták. Érdekesség, hogy Blake a saját weboldalán közölte első terhességét, ahol egy képet töltött fel magáról, amint a hasát fogja. Régebben azt nyilatkozta a színésznő, hogy nagy családot szeretne, ha tehetné, akár harminc gyereket is szülne. A szülést követően Blake és Ryan családja magára hagyta a párt, hogy kiélvezhessék a pillanatot.A gyermek születése előtt a pár így nyilatkozott:

’Izgatott vagyok és remélem kisfiú lesz.’ – mondta ki Ryan a People magazin interjújában. ’Mi nem tudjuk, hogy lány vagy fiú, de mindegy is, mert kötelék alakul ki, ami sosem fog véget érni’

Ezután Ryan még ezt is hozzátette: ’Nem vagyok gyenge gyomrú. Jó vagyok a pelenkákban, a hasmenésben és minden egyéb ilyen dologban. Elég sok unokahúgom és unokaöcsém van, már csináltam ilyet.’

’Nagy családból jöttem, nagy déli családból’ – mondta Lively az E magazinnak még Októberben. ’Öten vagyunk testvérek és én vagyok a legkisebb, szóval soha nem volt lehetőségem egy alattam lévő, fiatalabb testvér nevelésére, de én pont azaz ember vagyok, aki mindig beszélget más emberek gyermekével, és felültetem a csípőmre őket, szóval mindig is anyukának képzeltem magam.’

A picur nemét nagyon sokáig titkolták a nagyvilág előtt, és a gyermeket is óvták a sajtótól. Blake és Ryan először 2015. október 27-én jelentek meg a gyermekkel együtt Lord Howe szigetén, egy őszi napon. Ryan egy kibeszélő műsorban mondta meg, hogy milyen nevet kapott a gyermekük, előtte találgatások mentek az interneten, hogy milyen nevet kapott a kislány: Violetként terjedt szét, azonban kiderült, hogy a hír csak kacsa volt.

Blake egy interjú során azt nyilatkozta, hogy szinte ugyanúgy néz ki James, mint ahogyan Ő nézett ki fiatalabb korában. Ezenkívül 2016. december 15-én Ryan csillagot kapott a Hollywood Hírességek Sétányán, ahol természetesen Blake családja, Blake az új pici és James is megjelent. James rettentően élvezte, hiszen még mikrofonnal a kezében is beszélt az édesapja díjátadó ceremóniáján.

2017-ben több alkalommal is lencsevégre kapták szülei társaságában Jamest, ahogyan tavasszal és tél végén sétáltak az utcán. Itt a kislány hol az édesapja nyakában ült, hol pedig a szülei mellett sétált. 

2019-ben Blake május 2-án Ryannel együtt részt vettek a Pokemon Detective című film premierjén, ahol Blake gömölyedő pocakkal jelent meg. A színésznő harmadik gyermekével várandós. Október elején megszületett a kicsi.

2022. szeptember 15-én egy vörös szőnyeges eseményen jelent meg, ahol baba pocakot villantott. Hivatalos, hogy a sztárpár már negyedik gyermükkel várandósak. Blake és Ryan nagyon fontosnak tartják, hogy attól függetlenül, hogy sztárok, gyermekeiket nem szeretnék kitenni a paparazzók és az internetezők világának. Blake több terhes, pocakos képet is posztolt magáról, amikor is megunta, hogy folyton lesledőnek utánuk a paparazzók. A hírek szerint lehet, hogy picivel hamarabb érkezik a Reynolds család legújabb tagja. Ugyan nem árulták el a nemét, de Taylow Swift legújabban számában találtható némi utalás. Az egyik számában Daisy nevet használt, lehetséges, hogy a negyedik gyermek is kislány lesz és a neve pedig Daisy. Ryan egy interjú során elárulta, hogy mindhárom kislány lelkesen segít a már nehezen mozgó és küöszködő Blake-nak. 

 Érdekességek
- Bart Johnson sógornője
- 2005-ben, mikor is jelentkezett a Négyen egy gatyában című film meghallgatására, a csinos Blake egy fényképpel a kezében besétált. Nem hozott magával semmi mást, csak azt az egy fényképet magáról, amit átadott a producereknek. A készítők azt hitték, hogy a lány scak viccel, azonban mikor kisétált a meghallgatásról, a készítők rádöbbentek, éppen Blake az, akiben meglátták Bridget karakterét.
- A Gossip Girl sztárjával, Penn Badgleyvel (Dan Humphrey) már tizenegy éves kora óta ismerik egymást
- A középiskolában Blake részt vett az iskola életében: vezérszurkoló, kórista és még a diákönkormányzatban is részt vett, ugyanis ő volt a dök feje.
- A Maxim magazin 2008-ban megjelentette a Hot 100 című listát, ahol Blake a negyvenharmadik helyet szerezte meg
- Négyen egy gatyában volt az első igazi munkája
- 2010-ben a Maxim magazin Hot 100 listáján Blake a negyedik helyen szerepelt
- Régebben bizalmatlan volt, amiért az átlagnél magasabb volt, és ez még a mai napig sem múlt el igazán. Amiatt, hogy ennyire magas, enm igen szeret magas sarkú cipellőt a lábára aggatni
- A középiskolában eléggé elfoglalt volt, ugyanis a mazsorettkedés mellett, dök elnök is volt, amely rengeteg feladattal és kötelezettséggel járt számára, illetve nemzetközi kóristaversenyekre is járt
- Livelyt, Karl Lagerfeld választotta ki, hogy a Chanel legújabb táskakollekciójának, a Mademoiselle reklámarcává váljon, amely 2011. márciusában jelent meg.
- Az Ask Men 2011-es Legkívánatosabb nő című listáján Blake az első helyet szerezte meg
- Az ausztráliai FHM 2011-es A legszexisebb nő a világon listáján Lively a harmincadik helyet kapta
- Blake imád enni, azonban ez az alakján egyáltalán nem látszódik
- Kedvenc édessége: csokoládé
- Kedvenc színésze: rózsaszín
- Kislányként Spice Girls rajongó volt
- Britney Spears a kedvenc énekese
- Naplót vezet
- Nagyon jó barátja Taylor Swift, 2016-ban július 4-ét is együtt ünnepelték, illetve Taylor bemutatta a párjait Blake-nak
- Karácsonykor, mindig együtt lógnak, sütit sütnek, majd együtt filmeznek.
- Imádja a karácsonyt, ez a kedvenc ünnepe és minden alkalommal megnézni Bing Crosby Holiday Inn című filmét.
- Claymation filmeket is szereti.
- Életmentő tanfolyamon vett résztz Ryannel együtt, ahol csecsemő és kisgyermekek újraélesztését tanították meg
- Nagyon szereti Maddie & Tae country zenéjét
- A színésznő azt is elárulta, hogy nem csak ő szeret sütö9getni és sütit enni: édesanyja és édesapja is ugyanolyan szeretettel süt, akárcsak Blake.
- Mikor megkérdezték tőle, ki süt a legjobban a családban. Blake egyből rávágta édesapja nevét, és azzal magyarázta, hogy az édesanyja is süt, bár sosem osztja meg velük azt, amit sütött, de édesapja igen.
-B lake-nek volt egy máltai uszkár keverék kutyája. A színésznő elmondása szerint igencsak hozzá nőtt ez a kis kutya, hiszen még a forgatásra és fotózásra is magával vitte. A színésznő Ryannel való házassága után szert tett Ryan kutyáira is, sőt 2016-ban Billie nevű kutya érkezett hozzájuk
- Nevének a jelentése: Blake régi angol, skót eredetű, jelentése fekete, fehér, színtelen, kiejtve pedig Blayk. Második keresztneve Christina, amely latin eredetű, jelentése : Krisztus követője (kiejtve: Kristeenah), vezetékneve pedig holland eredetű, jelentése tele energiával (kiejtve: Lifely)
- Beyoncé és Jay-Z 2014. június 25-től 2014. szeptember 13-áig szervezték meg az On the run Tourt, aminek a film előzetesében kapott Blake szerepet. Blake mellett még számos színész feltűnt ebben a soha el nem készülő gengszter stílusú filmben. Blake Beyoncé barátnőjét alakítja az előzetesben, ahol próbál tanácsot adni arra tekintően, hogy nem egészséges egy maffia/gengszter mellett élni.
- Blake és Ryan családi fészke New Yorkban található, 4 szobás ház, minden egyes szobához külön fürdő is tartozik. A ház 440, 5 négyzetméteres. A családi ház New York külvárosi szívében fekszik, tökéletes hely családalapításra is. A ház gyönyörű kilátással és kerttel, illetve terasszal rendelkezik.
- Amber egy interjú során elmondta, hogy megkóstolta Blake anyatejét, és hogy Blake az Ő gyerekének a keresztanyja, Blake két lányának pedig Amber 
- Blake és Ryan támogatták a 2020-as 'Black Lives Matter' tüntetések során letartoztatott embereket
- Taylor Swift az egyik dalában árulhatta el Blake és Ryan harmadik lányának a nevét, amely a Betty.
- Blake és Ryan a 2020-as elnökválasztás alkalmából promotálták, hogy minden amerikai, akinek van szavazó joga menjen el szavazni
- Blake több év után piacra dobta a Betty Buzz különböző ízesítésű ital kollekcióját.
- 2022. MET GALA: In America: An Anthology of Fashion gála házigazdája volt férjével. Blake ezen a neves eseményen Versace ruhát viselt, amelyet segítséggel lehajtva másik színvé változott át. Blake elárulta, hogy a ruha megtervezésénél az amerikai Szabadság-szobor volt az ihlet, ugyanis a a Szabadság-szobor újonnan bronz színű volt, azonban az idő múlásával kék színűre változott át (oxidálódott).

SOROZATOK

The Husband's Secrets (2020) - Cecilia Fitzpatrick
A pletykafészek (2007-2012) - Serena van der Woodsen (112 részben szerepelt)
Saturday Night Live (2008-2010) – Barátnő/Önmaga/Transzexuális (két részben szerepelt)

FILMEK

The making of (??)
The Rhythem Section (2019)
- Stephanie Patrick
Egy kis szívesség (2018) - Emily
Café Society (2016) - Veronica
A zátony (2016) - Nancy
Csak téged látlak (2016) - Gina
Adaline varázslatos élete (2015) - Adaline Bowman
Gucci Première (2012) - Önmaga
Vadállatok (2012) - Ophelia
Hick (2011) - Glenda
Zöld Lámpás (2011) - Carol Ferris
Tolvajok városa (2010) - Krista Coughlin
Pippa Lee négy élete (2009) – Fiatal Pippa
New York, I Love You (2009) – Volt barátnő
Négyen egy gatyában 2. (2008) - Bridget Vreeland
Elvis és Anabelle (2007) - Anabelle
Simon mondja (2006) - Jenny
Felvéve (2006) - Monica Moreland
Négyen egy gatyában (2005) - Bridget
Sandman (1998) - Trixie / Fogtündér

Utolsó frissítés: 2023.01.30. 01:01 AmyVie által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace