Starity

Cameron Boyce

Cameron Boyce Cameron Boyce nemzetisége 251. 2007rajongó 140vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 92%
 • stílus: 92%
 • szimpátia: 92%
 • Születési név
 • Cameron Mica Boyce
 • Becenév
 • Cam, Bboy, Truth, Camy, Camilicious, Cammie, Little Bro,
 • Élt
 • 1999.05.28 – 2019.07.06.
 • Születési hely
 • Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
 • Foglalkozás
 • színész, táncos, szinkronszínész, model,
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 180 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Ikrek
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Salma Hayek Adam Sandler Shia LaBeouf Debby Ryan Booboo Stewart Kenny Ortega Peyton R. List David Spade Kevin James China Anne McClain Karan Brar Skai Jackson Maia Mitchell Dove Cameron Sofia Carson Sophie Reynolds Sarah Jeffery Felix Avitia Brenna D'Amico Dianne Doan Murray Wyatt Rundus

Cameron Boyce életrajza

Korai évek:

Cameron Mica Boyce 1999. május 28-án látta meg a napvilágot Los Angeles-ben, Kalifornia államban. Haláláig is ott élt, de már külön házban lakott. Szülei Libby (Elizabeth) és Victor Boyce testvére, Maya és van egy családi kutyájuk, akit Ciennának hívnak. Négy barátjával megalapították az X-Mob nevű breaktánc csapatot, mert kedvec tánc stílusa a Break. Amikor nem elfoglat szeret kosarazni és videó játékozni. Valamint szeret énekelni és Rapp-elni is. Több táncversenyen és táncbemutatókon is részt vett. X-mob csapatával táncpárbajokban is meg mutathatták már tehetségüket. 


Család:

Cameronnak a legfontosabb a családja. Anyukája Askenázi Zsidó, apukája pedig Afro-Amerikai. Apai nagymamája, Jo Ann (Allen) Boyce, az egyike a "Clinton 12"-nek. Van egy huga Maya Boyce aki 2001 December 28-án született. Maya nagyon Kaladvágyó, és hobbija az éneklés. A Boyce család sokat utazik és túrázik. Álltalában Viktor (azaz Cameron apukája) szokta elkisérni Cameront a hivatalos rendezvényekre, interjúkra, de valamikor a forgatásokra az egész család elmegy. Sokat járnak Disneyland-be. Cameron a Sherman Oaks Center bővített tanrendű iskolában járt, karierrje miatt  magántanuló volt. 7.-ben kellett ballagnia 2011-ben, a Jessie sorozat forgatása miatt. A gimnáziumban magántanuló, a forgatási szünetekben tanult.  A Sherman Oaks Centerben éretségizett 2017-ben.


Karrier:

Karrierjét modelkét kezdte, 2006-ban 7 évesen a Disney Sore reklám magazinjában és játékain volt látható. Ezt követően a Garnet Hill, Wilsons Leather, Jakks Pacific, BK Marvel Super Hero Squad Toys Commercial, Nestlé, K-Mart, és a Decathlon reklámaiban is feltünt. 5 éves kora óta táncól, tud break-elni, hip-hop-ot , modern-t, jazz-t, tap-ot és balettot táncolni. Legelső megjelenése, a Tv-ben 2008-ban volt, mikor a Panic! At The Disco nevű együttes egyik klipjében szerepelhetett mint "Green Gentleman", Ryan Ross. Első filmszerepét szintén ebben az évben kapta a Tükrök című horror filmben. Valamint 2008 nyarán, szerepet kapott a General Hospital Night Shift 2. evadában mint Stone Cates II. Ezt követte a Sasszem című film, ahol Sam Holloman karakterét formálta meg. 2010-ben megkapta Keithie Feder szerepét a Nagyfiúk című filmben, ahol oylan színészekkel dolgozhatott együtt, mint Adam Sandler vagy Rob Schneider. A nagy áttörést számára a Jessie című Disney-sorozat hozta meg, amiben 2011 óta alakította Luke Ross-t. Több Disney-sorozatban is látható volt vendégszereplőként, például a Sok sikert, Charlie-ban vagy az Indul a Riszában. Cameron úgydöntött hogy a szinkron színészkedést is kipróbálja. A Disney segített is neki ebben, és 2012-ben a Jake és Sohaország Kalózaiban, a főszereplőnek Jekenek kölcsönözte a hangját. Ezután 2014-ben volt hallható a Pókember Elképeztő Kaladjaiban ahol megszokott Karakterének Luke Rossnak volt a hangja. 2013-ban a Nagyfiúk második részében volt látható. 2015-ben megjelent az Utódok, Carlos szerepében láthattuk. A Jessie után kapott egy saját Disney sorozatot, amely a Gamer's Guide to Pretty Much Everything c. nevet kapta. A főszereplő, Cam karakterét pedig Conornak hívják. A Jessie rajongók pedig újra örülhetnek mert, Cameron viszontlátható lesz a Jessie spin-off-jában ahol szintén Luke Ross szerepében láthattuk, régi szinésztársai mellett. Az amerikai Disney Channel, 2016 Február 12-én adta le a "Luke is back" című epizódot. 2016-ban a Code Black c. sorozatban szerepelt, Brody szerepében. 2017 nyarán az Utódok második része is a képernyőkre kerül, ahol szintén Carlos szerepében lesz majd újra látható. A film  2015 szeptemberében egy animációs  sorozatot is kapott. A sorozatot Descendants: Wicked World (Utódok: Komisz Világ-nak) hívják, ahol saját karakterének lett a szinkron hangja. A  sorozat 2. évada 2016 októberében debütált az amerikai Disney Csatornán. 2019. augusztus 2-án került képernyőkre az Utódok 3. része amerikában.

 

Jótékonykodás:

Cameron tagja a HomeWalknak. A Homewalk pénzt gyüjt a hajléktalanoknak, Los Angelesnek és a rászorulóknak. Több ezer ember Csapatokra oszlik  évente és minden November 28-án körbe sétálják a várost és önkénteskednek. Homwalk kezdetekor mindig meghallgattják a himnuszt és beszédet tartanak. Az a csapat nyer amelyik a legtöbb pénzt hozza. A csapattagoknak pénzt kell adományozni, így gyülhet össze a pénz. A csapatokhoz természetesen minden évben lehet csatlakozni  és segíteni őket. Az emberek lehetnek csapattagok, önkéntesek és csapatkapitányok. Cameronnak már több éve van egy csapata ami a "Team Cameron" nevet viseli. Cam büszke hogy részese lehet ennek a rendezvénynek. Szerettné segíteni és jóbbá tenni szülővárosát. A HomeWalk-on Cameron egész családja részt szokott venni és támogatni szokták a csapatot. Minden évben egyre többen csatlakoznak külföldről is a HomeWalk rendezvényhez. A Boyce családban ez a rendezvény hagyománnyá vált. Eleinte Cameron anyukája Libby volt tagja a HomeWalknak. Anyukájának csapata inspirálta Cameront. Ha tud akkor adományoz. 2016 decemberében például a Toys For Tots-nak segített néhány Disney-s kollégájával karácsony alkalmából, a White House-ban Michelle Obama meghívására. Nagy híve a világbékének. 


Halála:

2019. július 6-án reggel holtan találták. Halálát egy epilepsziás roham okozta, ami csak akkor jelentkezett nála, amikor aludt. 13 hónap telt el, az utólsó roham óta. Anyukája, Libby nyilatkozta azt a Good Morning Americának, hogy 16 és féléves volt Cameron, amikor az első roham jelentkezett. A második rohamja után nyilvánitották a fiút, epilepsziásnak. Összesen 5 darab rohamja volt, és az ötödik volt az amitől meghalt. Továbbá azt is elmondák a szülei, hogy Cameron soha nem emlékezett egyetlen rohamra sem. Probálták nála előidézni az orvosok különbüző agytechnikákkal, de nem tudták. 

A boncolási jegyzőkönyvet is nyilvánosságra hozták, miszerint igaz hogy a színész epilepsziában halt meg. Orvosi kezelés alatt ált és csak a Keppra nevű gyógyszert találták a testében. Az is kiderült hogy Cameronnak volt már agyvérzése de azt túlélte.

Cameron Boyce-ot elhamvasztották. Nyugodjon Békében!


Filantrópia és örökség:

A 2017-es 40 napos időszakban Boyce segített több mint 27.000 dollárt (majdnem 8 millió forint) adományozni a Thirst Project-nek, amelyből segítenek tiszta vizet szolgáltatni fejletlen országoknak. A United Way kezdeményezését is támogatta, a hajléktalanság megszüntetésére.

2015-ben segített pénzt szerezni a Home Walk számára, és élete végéig csinálta.

2019. májusában részt vett Los Angeles belvárosában 12. Home Walk nyitó ünnepségén, amely az egyik legnagyobb nyilvános esemény az Amerikai Egyesült Államokban a hajléktalanság megszüntetésére.

Cameron szorosan együttműködött az It's On Us, egy társadalmi mozgalommal, amely a férfiak és a nők egyetemi campusaiban, szexuális támadásokkal kapcsolatos tudatosság és küzdelem érdekében hozott létre.

Végső humanitárius projektét Wielding Peace-nek hívták, amely egy szociális média kampány, Delaney Tarr, a March For Our Lives társalapítója. Boyce saját szavaival: „A kampány segítene a fegyveres erőszak elleni küzdelemben a hírességek és a túlélők "hadonászó” új fegyverrel, amely az egységé.


A Cameron Boyce Alapítvány:

A Cameron Boyce Alapítvány egy Los Angelesben alapított nonprofit szervezet, amely művészi és kreatív üzleteket kínál fiataloknak az erőszak és a negativitás alternatívájaként, erőforrásokat, jótékonyságot használ a pozitív változások eléréséhez, szerte a világban. Az alapítványt 2019-ben hozták létre a Network For Good-nál, Cameron Boyce halála utáni örökség megtisztelésére. Többek között Debby Ryan, Karan Brar, és Sophie Reynolds jelentős támogatásával. 2019. július 17-től az alapítvány által a céljai megvalósításához használt módszerek még nem jelentek meg. Emellett az alapítvány által fenntartott finanszírozási és támogatási források összege nem került nyilvánosságra.

„We all go...what you leave should be bigger than you.” Cameron Boyce, 2018 ("Mindannyian elmegyünk...az amit hagysz nagyobbnak kell lennie, mint te." Cameron Boyce, 2018)

 

Érdekességek:

- A legelső Disney film amit látott az Aladdin
- Ha lehetne szuperereje, a repülést választaná.
- Jobban szereti a vérfarkasokat, mint a vámpírokat.
- Példaképe Michael Jackson.
- Ha választhatna egy helyet a világon, a Maldív-szigetekre menne.
- Sztár crush-jai: Beyonce, Esperanza Spalding.
- Legszívesebben New Yorkban élne 2 barátjàval.
- Mindig is ki akarta probálni az ejtőernyőzést.
- Szereetett volna Matt Damonnal együtt dolgozni.
- A rajongóit hűségesnek és szenvedélyesnek tartja.
- Szeretne Egyiptomba menni.
- A Gamer's Guide forgatási szüneteiben, csocsózott és táncolt.
- Az 1. tanára, Vanessa inspirálta a táncra még azóta is hàlás neki.
- Kosárlabdája nélkül nem tud élni.
- Ukulelén tud játszani.
- Így tudja jellemezni 3 szóval az Utódok filmet: vidám, tehetséges, családi.
- Carlosban a platina szőke haja tetstszik neki a legjobban.
- A kutyákat jobban szereti mint a macskákat.
- Cameron szerint azért jó Disney sztárnak lenni mert, mindig bolond és vicces személyiségű karaktereket kap.
- Feltűnik Willow Smith - Wiph my Hair c. videóklipjében.
- Dove Caneronnal szeretne egy közös sorozatot.
- Ha nem jött be volna neki a színészet, akkor a kamerák mögött szeretett volna dolgozni mint operatőr vagy rendező.
- Nagyjából minden nap 1-ig aludt, ha nem kellett időpontra mennie valahová.
- Ha befestené a haját egy nem átlagos színűre a kék lenne az.
- Szereti a hullámvasutakat, vidám és csuszda parkokat is.
- Rossz énekesnek tartja magát, csajozásban nem magabiztos.
- Legjobb barátja Karan Brar.
- A rajongóit Truthanator-nak hívja.
- Van egy saját BMW Z4 fehér autója.
- Feltűnt a Liv és Maddie 2. évadában, a Prom a Roney epizódban, mint Khragg.
- Luke Ross-al csak a táncolásban hasonlítanak.
- Ha el menne egy szigetre ezt a 3 dolgot vinné magával: műzli, tej és tál.
- Europában ezt a 2-ét vársost nézné meg legszívesebben: London és Párizs.
- Célja volt hogy Oscar díjjat kapjon.
- A Hollywood Knights kosárlabda csapatában játszott haláláig.

 

Kedvencei:

Kedvenc étele: Guakamole, Sushi, Common Llife gabonapehely
Kedvenc műfaja: Vígjátékok és sorozatok
Kedvenc cipője: a piros magas szárú Converse cipője
Kedvenc Disney gonosza: Ursula, Jafar, Demóna,Szörnyella de Frász
Kedvenc Disney film: Mulan
Kedvenc táncosai: Michael Jackson & The Nicholas Brothers
Kedvenc ital: Kávé fagyival
Kedvenc régi Disney sorozata: That's so Raven
Kedvenc mostani Disney sorozata: Bunk'd
Kedvenc filmje: Good Will Hunting, Nulladik óra
Kedvenc sorozata: Modern Family
Kedvenc játéka a telefonján: Fruit Ninja
Kedvenc hobbija: Kosárlabda
Starbucks-ban a kedvence: Nagy Mocha Frappuccino
Kedvenc fagyija: Csoki és kávé
Kedvenc ünnepe: Karácsony
Kedvenc Koncert: THE GIRL AND THE DREAMCATCHER
Kedvenc színe: piros, kék, zöld
Kedvenc dala az Utódokból: Rotten to the Core
Kedvenc jelenete az Utódokból: amikor Demóna hàzàban vannak és a limuzinos jelenet (amit 8-szor kellett felvenni.)
Kedvenc Disney zenéje: Aladdin - A Whole New World
Kedvenc nyári tevékenysége: az úszás
Kedvenc előadó: Jason Derulo
Kedvenc márka: Converse, Nike, Jordyn, Adidas
Kedvence csapata: LA Lakers
Kedvenc videójátéka: NBA 2K
Kedvenc zenei album: Innervisions - Stevie Wonder

Kedvenc táncos filmje: Breakin'

Kedvenc város: Los Angeles
Kedvenc nasi: Taco
Kedvenc Szám: 28
Kedvenc karaktere az Utódok 2-ből: Uma
Kedvenc dala az Utódok 2-ből: Chillin' Like a Villain, You and Me


Díjak:

Jelölt: BTVA Voice Acting Award) Best Male Vocal Performance by a Child (Jake és Sohaország kalózai) - 2014

Jelölt: BTVA Television Voice Acting Award) Best Vocal Ensemble in a Television Series - Children's/Educational (Jake és Sohaország kalózai) - 2014

Jelölt: Young Entertainer Award - Best Young Ensemble Cast - Television Movie, Mini Series or Special (Utódok) - 2016

Jelölt: Young Entertainer Award - Best Young Ensemble Cast - Television Series (Egy videójátékos majdnem mindenre jó kézikönyve) - 2017

Elnyert: Young Artist Award Best Performance in a Feature Film - Young Ensemble Cast Judy Moody és a nem nyamvadt nyár - Hunter 2012

Elnyert: Daytime Emmy Award - Outstanding Promotional Announcement - 2017

Elnyert: Pioneering Spirit Award - (Inspirational efforts to support the fight against the world's water crisis) - Thirst Project - 2018

Elnyert: The Cameron Boyce Pioneering Spirit Award (Thirst Project) - 2019

 

 

https://thecameronboycefoundation.org/

 

 

 

Twitter: @TheCameronBoyce

Instagram: @thecameronboyce

@thecameronboycefoundation

@wieldingpeace

 

Életrajzot készítette: Alida

Filmek

2019: Runt Movie - Cal

2019: Utódok 3 - Carlos

2018: Steps - Becker

2017: Utódok 2 - Carlos

2015: Utódok - Carlos

2013: Nagyfiúk 2 - Keithie Feder

2011: Judy Moody és a nem nyamvadt nyár - Hunter

2011: Game On - Player Two

2010: Nagyfiúk - Keithie Feder

2008: Sasszem - Sam Holloman

2008: Tükrök - Michael Carson

 

Sorozatok:

2019: Paradise City - Simon

2019: Mrs. Fletcher - Zack

2017: Pókember - Herman Schultz / Shocker

2016: Vészhelyzet: Los Angeles - Brody

2016: Kikiwaka Tábor - Luke Ross

2015 - 2017: Egy videójátékos majdnem mindenre jó kézikönyve - Conor

2015 - 2017: Utódok: Komisz Világ - Carlos (hang)

2015: Liv és Maddie - Krahgg

2011-2015: Jessie - Luke Ross

2012-2015: Jake és Sohaország kalózai - Jake (hang)

2014: Pókember elképesztő kalandjai - Luke Ross (hang)

2013: Sok sikert Jessie: NYC Karácsony - Luke Ross

2012: Austin és Jessie és Ally - Luke Ross

2011: Indul a risza! - Lil Highlighter Dancer

2011: Sok sikert, Charlie! - Fake Gabe Duncan

2010: The LXD: Rendkívüli táncosok - fiatal Jasper James

2008: General Hospital: Night Shift - Michael Cates Jr.

Videó Játékok:

2010: Just Dance Kids - Coach and background dancer
2010: The Legion of Extraordinary Dancers - Young Jasper

2015: Disney Descendants - soundtrack (Album)

Rotten To The Core

Set it Off


2016: Jolly to The Core - (Disney Holiday Hits Album)


2017: Disney Channel Stars: DuckTales Theme Song


2017: Disney Descendants 2 - soundtrack (Album)

Ways to be Wicked

Chillin’ Like a Villain

It’s Goin’ Down

You and Me

Kiss the Girl


2019: Disney Descendants 3 - soundtrack (Album)

Good To Be Bad

Night Falls

Break This Down

Rotten to The Core Remix 

Utolsó frissítés: 2021.08.13. 18:06 Alida által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace