Starity

Carmen Villalobos

Carmen Villalobos Carmen Villalobos nemzetisége 763. 643rajongó 57vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 95%
  • stílus: 93%
  • szimpátia: 91%

Carmen Villalobos életrajza

Yorley del Carmen Villalobos Barrios néven látta meg a napvilágot 1983. július 13-án, Barranquilla-ban. Kolumbiai színésznő. Carmen gyermekkora óta szeretett volna színésznő lenni. Az első szerepét 1999-ben kapta a Club 10-ben, amelyben Abi szerepében csillogtathatta meg színészi tehetségét. 2003-ban megkapta Ernestina 'Nina' Pulido szerepét, mégpedig az Amor a la plancha-ban. Egy évvel később szerepet kapott a Dora, la celadora című telenovellában, amelyben Catalina Urdaneta karakterét formálta meg. Egy évvel később szerepet kapott a La tormenta (Az égiháború) című telenovellában, amelyben Trinidad 'Trini' Ayala szerepében tűnt fel a TV képernyőkön. 

2006-ban a nagysikerű Amores de mercado (Szerelempiac) című telenovellában játszhatta el Beatriz 'Betty' Gutiérrez szerepét. Ebben olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Paola Rey, Michel Brown, valamint Vanessa Villela. Ezt követően megkapta Karen szerepét a Nadie es eterno en el mundo (Senki nem örökkévaló a világban) című telenovellában. 2008-ban szerepet kapott a nagysikerű Sin senos no hay paraíso (Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!) című telenovellában, amelyben a főhősnő Catalina Santana karakterét formálta meg. Ebben olyan színészekkel játszhatott együtt, mint María Fernanda Yépez, María Alejandra Pinzón, Catherine Siachoque, valamint Gregorio Pernía. 

2009-ben a szintén nagysikerű Niños ricos, pobres padres (Szívek iskolája) című telenovellában kapta meg a főhősnő Alejandra Paz szerepét. Ebben együtt játszott kedvesével Juan Sebastián Caicedo-val. 2010-ben megkapta Nadia Monsalve szerepét az Ojo por ojo (Szemet szemért) című telenovellában. Ezután következett a nagysikerű Mi corazón insiste (Szalamandra) című telenovella, amelyben a főhősnő Lola Volcán karakterét formálta meg. Ebben a telenovellában Jencarlos Canela volt a partnere.

2013-ben szerepet kapott a Made in Cartagena című telenovellában, amelyben Flora María Díaz karakterét formálta meg. 2013-ban szerepet kapott, mégpedig az El Señor de los Cielos című telenovellában, amelyben Leonor Ballesteros / Claudia Rojas szerepében tűnik fel. 2014-ben pedig a telenovella folytatásában szerepel. 2016-ban a Las Princesas című minisorozatban tűnik majd fel, mint Vanessa. Még ebben az évben szerepet kapott a Csajok, szilikon ez lesz a paradicsom! című telenovella folytatásában, vagyis a Sin senos sí hay paríaso-ban, amelyben ismét Catalina Santana szerepében láthajuk. 2018-ban főszerepet kapott az El Fantasma de mi Novia című vígjátékban, mint Lupe del Mar. 2019-től a Sin Senos sí hay Paríaso új, El Final del Paraíso címen fut.

MAGÁNÉLET
A magánéletéről annyit lehet tudni, hogy a kedvese Juan Sebastian Caicedo, akivel a Szívek iskolája című telenovellában játszott együtt. A pár 2019 októberében mondta ki a boldogító igent.

ÉRDEKESSÉGEK

► Művészneve Yorley Villalobos.
► Amikor megkapta Catalina Santana szerepét a Csajok, szilikon ez lesz a paradicsom című telenovellában kikötötte, hogy egyetlen jelenteben sem fog meztelenre vetkőzni.
► 2009-ben Carmen szerepelt a People en Espanol listáján az 50 legszebb nő között.
► A Szalamandra című telenovella forgatásán a szalamandra "tetoválását" szinte minden 12 órában újra kellett rajzolni és festeni, hiszen csak henna volt.

1999: Club 10 - Abi
2003: Amor a la plancha - Ernestina 'Nina' Pulido
2004: Dora, la celadora - Catalina Urdaneta
2005: Az égiháború / La tormenta - Trinidad 'Trini' Ayala
2006: Szerelempiac / Amores de mercado - Beatriz 'Betty' Gutiérrez
2007: Senki nem örökkévaló a világban / Nadie es eterno en el mundo - Karen
2008: Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom! / Sin senos no hay paraíso - Catalina Santana
2009: Szívek iskolája / Niños ricos, pobres padres - Alejandra Paz
2010: Szemet szemért / Ojo por ojo - Nadia Monsalve
2011: Szalamandra / Mi corazón insiste - Lola Volcán
2013: Made in Cartagena - Flora María Díaz
2013-2015: El Señor de los Cielos - Leonor Ballesteros / Claudia Rojas
2016: Las Princesas - Vanessa
2016-2019: Csajok, szilikon - Nem ettől lesz paradicsom / Sin senos sí hay paraíso - Catalina Santana de Barrera
2018: El Fantasma de mi Novia - Lupe del Mar
2019: El Final del Paraíso - Catalina Santana

Utolsó frissítés: 2021.03.23. 19:07 allisonhale. által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace