Starity

Casey Batchelor

Casey Batchelor Casey Batchelor nemzetisége 14575. 8rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Casey Batchelor
 • Becenév
 • CBB
 • Születési idő
 • 1985. június 05.
 • Születési hely
 • Essex, Nagy-Britannia
 • Foglalkozás
 • Modell, Énekesnő, Tv sztár
 • Családi állapot
 • hajadon, 2 gyermek
 • Partner
 • Dane Goodson
 • Magasság
 • 160 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Ikrek
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jennifer Ellison Victoria Beckham Jodie Marsh Katie Price Lucy Pinder Michelle Marsh Gemma Atkinson Helen Flanagan Gemma Merna Peta Todd Chanelle Hayes Lindsey Strutt Kayleigh Pearson Jana Defi Imogen Thomas Sophie Reade Jordan Carver Rhian Sugden Danica Thrall Billie Faiers Rachel Aldana Jessica Davies Holly Peers Kelly Hall

Casey Batchelor életrajza

Casey Batchelor 1985 július 20-án született Nagy-Britanniában. Édesapja Gray Batchelor állványzatokkal üzletelt az anyukája Kim Batchelor pedig onnan lehet ismert, hogy ő Victoria Beckham keresztanyja.

 

Casey anyukájával Kimmel. Casey elmondása szerint a géneknek köszönheti nem mindennapi mellméretét ugyanis családjának sok női tagja és anyukája Kim is dús keblekkel lettek megáldva.

Casey mellei 12 évesen kezdetek növekedi ráadásul óriási iramban. Ebben a korban DD méretei voltak ami már akkor nagyobb volt mint a felnőtt nők legtöbbjének a mellmérete! 15 évesen E kosárméretével erre még plusz rátett. Emlékei szerint mikor ezt megtudta sírt, hogy még mindig növekednek! 18 évesen pedig már FF kosaras melltartókat hordott. Ekkor döntötte el, hogy modell lesz bár ekkor még ő sem számított rá, hogy később mekkora hírnevet és sikert fognak hozni neki hatalmas idomai! 2006-ban a Maxim magazin áprilisi hónap lánya lett ami egyből felkeltette a többi férfimagazin érdeklődését is és ez után nem volt megállás felkérések tömkelege érkezett különböző férfimagazinoktól (mint pl: a Nuts, Zoo) amelyeknek Casey szerencsére eleget is tett! Nem telt bele sok idő és egész Nagy-Britanniában megismerték a nevét a tehetséges fiatal lánynak! 2008-ban ő lett a legelső brit glamour modell akinek a mellei már a felfoghatatlanul hatalmas 34GG méretet érték el ezzel több mérettel múlta felül az akkori legnagyobb mellű modellt Sammy Braddyt aki "csupán" 30GG méreteket birtokolt. Ilyen óriási mérete addig egyetlen más modellnek sem volt így bár érthetetlen módon hivatalosan nem kapta meg a címet, de gyakorlatilag Casey lett a legnagyobb mellű brit glamour modell!

 

A britek leghíresebb glamour modellje Lucy Pinder  2003-tól 2006-ig birtokolta a legnagyobb mellű brit glamour modell címet óriási 32GG-s idomaival! De alig két évvel később még ez a hihetetlen méret is eltörpült Casey gigantikus 34GG mérete mellett! Még Lucy is csak álmodhatott arról, hogy akkora keblei legyenek mint amekkorák Casynek voltak!

Casey 2008-tól 2010-ig volt a legteltebb keblű glamour modell. Ez idő alatt még csak megközelíteni sem volt képes senki ezen a téren! Őt csupán 2010-ben Saskia Howard-Clarke tudta megelőzni rekordméretű 32J méretével. Ettől függetlenül az Casey mellei egyike a legnagyobbaknak amit valaha brit férfimagazinban látni lehetett! Bár pályája kezdetén melltartóját nem volt rest ledobni sőt a teljesen meztelen fotókat is bevállalta azonban kebleit nem tárta fel teljesen. 2008 júliusában azonban a rajongói könyörgéseknek hála beadta a derekát és teljes valójukban is megmutatta a már akkor legendás kebleit a Zoo magazinban! Casey egyébként ezt nem plusz pénzért tette mert már az előtt is az egyik legjobban fizetett glamour modell volt ezért nem szorult rá a plussz fizetésre.Casey csak és kizárólag azért tette ezt, hogy a rajongóknak ezzel örömet szerezzen! A Zoo magazin csak úgy jellemezte, hogy a mellei gigantikusak és Titanic méretűek! Mikor megkérdezték tőle, hogy mi a legjobb a 34GG-s mellekben Casey azt felelte: "elképesztő nőiességet ad és minden ruhát szexissé tesz!"

 

Semmiféle túlzás nem volt abban mikor melleit Titanic méretűnek mondták! Akkori 34GG-s méretével Casey egyike a valaha élt legnagyobb mellű brit glamour modelleknek!

Saját bevallása szerint is a mellei túl nagy mérete sok férfit megriasztott már! Ha az ő méreteinek a felével rendelkező hölgyeknek is gondot okozott a melltartóválasztás akkor Casynek egyszerűen lehetetlen volt magára való melltartót találnia! Ezért egyik törekvése az volt, hogy hozzanak létre olyan melltartókat gyártó céget amely kifejezetten csak nagy mellméretű hölgyeknek gyárt melltartót! Bár ez nem valósult meg, de az viszont részben neki is köszönhető, hogy a fehérnemű gyártó cégek elkezdtek nagyobb mennyisében gyártani nagy méretű melltartókat!

Casey kiváló táncos. Az Italia Conti Acadey of Performing Arts iskolában táncot és éneket is tanult. Ezek mellet rendszeresen jógázott és néha fitneszezett is. Saját bevalása szerint a fitnesz és a tánc sokat segített neki abban, hogy bekerült a Zoo-hoz mert remekül meg tudta formálni vele a fenekét.

  

Bár sokan gondolják (teljesen jogosan), hogy Casey a testrészei közül a melleire a legbüszkébb, de valójában tökéletes fenekét szerette a legjobban! Azért is szerette jobban mert míg a melleit örökölte addig kerek fenekéért megdolgozott!

"A legbüszkébb a fenekemre vagyok. Nem sok lány van aki nagy mell és jó fenék kombinációt tud egyszerre nyújtani. Meg tudom csinálni a spárgát úgy, hogy a két lábamat a fejemhez teszem. Időnként jól jöhet."-mondta nevetve!

Casey szinte az összes híres brit férfimagazinban feltűnt! Látható volt már a Nuts, Zoo, FHM, Maxim és a Loaded férfimagazinokban. Még a németek is ízelítőt kaphattak a felsőkategóriás glamour modell munkájából mikor a Bild című lapban szerepelt! Nagy rutinjának és tapasztalatának köszönhetően sok fiatal lánynak segített, hogy elsajátítsa a glamour szakma fogásait! Ilyen volt például a Nuts saját gyártású minisorozata a "Make Me A Glamour Model" című műsor amiben fiatal lányokat Casey mellett olyan profi glamour modellek mentorálták mint Malene Espensen, Tanya Robinson, Natalie Pike vagy éppen Kayleigh Pearson. Sőt a zsűri tagjai között nem más kapott helyet mint a brit glamour modellek királynője Lucy Pinder. Casey mentoráltja gyönyörű és kifejezetten tehetséges Tamzin Bond volt.

 

Casey mentoráltja Tamzin igen tehetésges lánynak bizonyult. Tanárával igen gyorsan megtalálták a közös hangot!

A kettejükkel készült rész úgy kezdődött , hogy Tamzin röviden bemutatkozott ezután Caseyre vált a kép aki arról mesélt, hogy már nagyon várja az új lányt és, hogy taníthassa! Tamzint elvitték egy stúdióba ahol éppen Caseyt fotózták! Tamzin megtisztelve érezte magát Casey pedig közvetlenül és barátságosan fogadta! Rövid ismerkedés és beszélgetés után Tamzin elment az öltözőbe és szexi fehérneműbe bújt! Mitán visszajött a stúdióba már ő került a kamerák keresztüzébe. Tamzint ez előtt soha nem fotózták így, de a kezdeti meglepődés után gyorsan feloldódott olyannyira, hogy amikor a topless fotózás jött kicsit sem habozott és rögtön le is dobta a melltartóját és profin pózolt a fényképezőgépnek! Közben Casey oldalról egy playboy nyuszis mintájú bikiniben szemlélte a 20 éves lányt és csak dícsérni tudta nem csak a szépségét hanem a határozott kiállását is! Nem sokkal később Casey, hogy tesztelje a lány rátermettségét feltette a kérdést, hogy csatlakozhat e ő is mellé, de úgy, hogy közben Tamzin mellét meg is fogná mert ez a fotózási forma bevett szokás a glamour modelleknél. Tamzin elsőre meglepődött, de csak egy pillanatra és természetesen örömmel igent mondott! Casey azonnal odament hozzá és rögtön rá is markolt Tamzin nagy 34E méretű melleire utána pedig már együtt fotózták az ifjú tehetséget és a profi glamour modellt szexibbnél-szexibb egymáshoz simuló pózokban és Tamzinon a legkisebb zavar nyoma sem látszott függetlenül attól, hogy az ország egyik leghíresebb és kétség kívül az egyik valaha volt legnagyobb mellű glamour modejjével fotózták együtt!  A fotózás után Tamzin azt mondta nagyon jól érezte magát és a gátlásai legyőzésében nagyon nagy segítségére volt Casey aki kedves és közvetlen volt vele valamint remek tanácsokkal látta el! A fotókat és a fotózásról készült videót a szakmai zsűri (köztük Lucy Pinder) is megnézte és ők is csak szuperlatívuszokban tudtak beszélni a fiatal lányról! Tamzinból ugyan nem lett híres glamour modell, de a műsornak hála később mégis képes volt belépni a modellek világába és számtalan fotóstúdió készített  képsorozatokat a dúskeblű szőke szépségről természetesen legtöbbször hiányzó öltözékben!

Casey nagyon jó barátnője Malene Espensen már nem volt ilyen szerencsés tanítványt illetően. A dán származású modell egy Lana Pavlova (becenevén:Svetlana) nevű 25 éves orosz lányt kapott maga mellé. A lányt elvitték ugyan abba a stúdióba ahol Caseyt és Tamzint fényképezték és ott már éppen Malene volt falatnyi fehérneműben a kamerák keresztüzében. Mikor Svetlana megérkezett varázslatosnak nevezte az egész dolgot Malene pedig örömmel fogadta. Rövid ismerkedés és beszélgetés után Svetlanat elvitték az öltözőbe ahol ő is szexi fehérneműbe bújt. Mikor visszament a stúdióba a Malene aki már fel volt öltözve fantasztikusnak találta a fiatal lányt. A profi modell rövid instrukciókkal látta el a zöldfülű lányt és sok sikert kívánt neki. Svetlana kezdetben igen jól is pózolt közben pedig Malene nem győzte dícsérni a szerinte hihetetlen testét és szépségét. A fordulópont viszont akkor jött mikor a glamour modellek elengedhetetlen póza a topless következett. Malene feltette a kérdést Svetlananak, hogy készen áll e toplessre? A lány habozott annak ellenére, hogy percekkel korábban az öltözőben készült rövid interjúban elárulta, hogy toplessre sőt meztelenre is levetkőzne ha kell. Mivel látta a fiatal lányon a zavarodottságot Malene elmondta, hogy ez a galmour modelleknél bevett és kötelező forma, hogy a melltartótól megszabadulnak ami elsőre nehéznek tűnik, de nem kell tartani tőle mert közel em olyan vészes sőt saját szavaival élve inkább vicces. Miután Svetlana még mindig habozott Malene, hogy bátorítsa a lányt felajánlotta, hogy megmutatja, hogy hogyan is csinálják ezt a profik. Svetlana ledöbbent a felajánlástól, de beleegyezett. Malene gyorsan ki is ment a öltözőbe és kis idő múlva mindössze egy szál tangában és magassarkúban állított be a stúdióba miközben gigantikus kebleit csupán apró kezei tartották féken! Malene glamour modellek között is nagynak számító mellein különböző praktikákat mutatott be, hogy hogyan lehet kézzel kitakarni a mellbimbókat és, hogyan mutathat meg mindent úgy, hogy közben nem mutat semmit, de Malene természetesen "nem bírt magával" és extraként olyan pózokat is mutatott ahol elengedte kebleit és takarás nélkül mutatta meg őket ezzel demonstrálva azt, hogy a legjobb glamour modellek ezt hogyan is csinálják! Természetesen Malene nem várta el Svetlanatól, hogy rögtön mellbimbót villantson csupán arra akarta ösztönözni ezzel, hogy a melltartót vegye le. Svetlana el volt ámulva (egyesek szerint nem kevés irigység is volt az arcán) a dán modell hatalmas melleitől és attól ahogy ösztönösen mégis profin pózol a fényképezőgépnek! Ami Malenenek rutin feladat az neki már viszont nem volt az. Nem tudta a dán szépség meggyőzni arról, hogy levegye a melltartót. Egyes feltételezések szerint lehet Svetlana azért sem vetkőzött le mert kissebségi komplexusa lett a dán modell óriási mellei láttán ami a fiatal lány arcát látva nem is megalapozatlan. Malene hatalmas 32G-s keblei ugyanis az ő méretének a többszöröse volt!

   

 

Malene megértő és türelmes volt valamint mindent bevetett, hogy rábírja Svetlanat a topless fotózásra. Nem az ő hibája, hogy ez végül nem sikerült!

Malene csalódottan vette tudomásul, de a fotózást ennek ellenére folytatták. Malene átadta a helyet Svetlananak és félreállt, de egy kis ideig még direkt melltartó nélkül nézte a fotózást, hogy hasson a lányra és remélve, hogy a meggondolja magát. Percekkel később látva, hogy Svetlana nem hajlandó levenni a melltartót Malene csalódottan visszament az öltözőbe és felöltözött. Ott elmondta, hogy csodálja a lány szépségét különösen az elképesztő testét és a szép arcát emelte ki, de nem tudott elsikalni a felett, hogy nem vetkőzött toplessre és ez Malene szerint nagy negatívuma volt Svetlananak. Ez a zsűri az értékelésnél is negatív pont volt. Lucy Pinder is fantasztikusnak találta a lányt, de ő is hiányolta a topless képeket ami szerinte is elengedhetetlen ahhoz, hogy valakiből hivatásos glamour modell legyen!

Sok modelltársához hasonlóan ő is járt Irakban ahol meglátogatta az ott szolgáló brit katonákat. A katonák természetesen örömmel fogadták hazájuk egyik legjobb modelljét!

Casey Nagy-Britannia egyik legtehetségesebb glamour modellje volt és sok utána jövő lánynak a példaképe is! Ennek ellenére persze voltak modellek akik nagy hatás gyakoroltak az ő munkásságára is. Ezek közé tartozik Lucy Pinder vagy a cseh Jana Defi. Nagyon jó barátnője a fentebb már említett dán származású gyönyörű glamour modell Malene Espensen akivel számtalanszor szerepelt közös fotózáson akárcsak úgy ahogy Lucy Pinder és Michelle Marsh tette ezt! Egy közös fotósorozatuk még a Pinupfiles oldalon is megjelent 2013 október 9-én.

  

Casey és Malene mondhatni valódi kebelbarátnők! Sok közös képsorozatuk készült amiken együtt szerepeltek! Melleik mind a kettőjüknek még a glamour modellek között is a nagyobb méretűek közé tartoztak, de közös képeiken jól kivehető, hogy Casey gigantikus 34GG-s keblei jóval teltebbek mint Malene egyébként szintén óriási 32G-s idomai!

Casey-nek a sok munka mellet kevés ideje volt fitnesszre. Mikor lett végre ideje elkezdett rendszeresen fitnesz edzéseket végezni. Ennek köszönhetően 58kg-ról 51kg-ra fogyott, de ez a mellein is meglátszott. 2014 július 16-án mért mérés szerint melle több mint két mérettel lett kisebb. 34GG-ről előbb 32GG-re majd később 32FF-re csökkent. Casey elmondta, hogy részben ezért is kezdett bele, hogy extrém méreteit mérsékelje mert ugyan nagyon büszke volt rájuk de sosem volt igazán boldog velük. 2014 szeptemberében mellkisebbítő műtétnek vetette alá magát amitől mérete 32EE lett majd valamivel még tovább csökkent 32E-re. Korábban anyukája is mellméret csökkentű műtéten esett át! 2015 áprilisában azt nyilatkozta, hogy egészen DD méretig akarja lecsökkenteni kebeit. Ám legendás melleinek mértcsökenéséhez még a mellkissebbítő műtét is kevésnek bizonyult. Sok rajongó azt vette észre 2016 decemberében, hogy a 2017-es naptárának képein a modellnek a mellei mintha megint nagyobbak lennének. Casey ügynöke ekkor tagadta, hogy méretnövekedés történt volna és azt állította a modell egyszerűen csak olyan fehérneműt viselt ami jobban kiemelte a kebleit! Nem sokkal később azonban maga Casey vallotta be 2017 februárjában, hogy igazuk van az éles szemű rajongóknak mert keblei valóban elkezdtek növekedni! Elmondása szerint furcsa a redukció és már egy egész kosármérettel megnőttek egész pontosan 32F-re! Természetesen sok támadás is jött, hogy mellei csak a szilikon miatt nőttek, de az már régóta egyértelmű tény, hogy Casey nem az a modell aki valaha is rászorult arra, hogy méretnövelés miatt megműttesse a melleit és Mark Norfolk plasztikai sebész szerint is 100%-os a valószínűsége, hogy természetes méretnövekedés történt mert ha a páciens hízik akkor valószínűleg a mellei is nőni fognak! 

  

Ezt a sorozatát a 2017 júliusi Wibledoni teniszbajnokság tiszteletére készítették és bizonyítja, hogy Casey több mint tíz évvel modellkarrierje kezdete után is csúcsformában volt! Ezen felül jól szemlélteti, hogy mellei a kissebbítés ellenére újra nagy iramú növekedésbe kezdtek és ekkor már F kosárméretnél jártak! A modell szerencsés genetikája miatt az összes súlyfelesleg szinte csak a mellére megy így azt leszámítva, hogy keblei egyre csak erőteljesen növekednek hibátlan karcsú testén semmiféle súlygyarapodás nem látszik! 

A gyönyörű modell elmesélte, hogy kiskorában sokat bántották főleg a lányok irígységből amiért mellei az átlagnál sokkal nagyobbak voltak. Ezért inkább a fiúkkal barátkozott akik sosem bántották. Elbeszélése szerint ott inkább az volt a jellemző, hogy melleinek a mérete jó pár fiút megrémisztett, de összeségében viszont népszerű volt a srácoknál és nem csupán mellmérete miatt. Testnevelés órákon is a fiúk valósággal sorban álltak, hogy láthassák a nagy mellű fiatal lányt testmozgás közben! Mióta sikerült hatalmas méreteit mérsékelnie azóta kényelmesebb és szebb ruhákat is felvehet. Viszont annyira nem akart lefogyni, hogy a mellei kicsik legyenek mert saját bevallása szerint ha nem nagy mellei lennének akkor már nem lenne önmaga. Úgy tűnik ettől nem is kell félnie mert kebleit nem hatotta meg a kissebbítés és később ahogy említettük újra növekedésnek indultak! Ha ez még nem lett volna elég Casey később terhes lett! Fontos, hogy mellei még a terhessége előtt növekedni kezdtek a terhesség csak felgyorsította a növekedési folyamatot! Egy interjúban elmondta, hogy már nem volt kontrolja a felett hogy mellei egyre csak nagyobbak! Ezzel igazat is mondott ugyanis 2018 februárjában azt nyilatkozta mellei már nagyobbak mint a méretcsökkentés előtt voltak és, hogy konkrétan egy keble már nagyobb mint a feje! A Closer magazinnak nyilatkozta azt áprilisban, hogy saját mérése szerint H kosaras a melle és bár ez nem zavarta, de itt is hozzátette, hogy a valaha volt legnagyobb egyéni méretét érték el a mellei!

  

Az egykor legendás glamour modell szerencsére nem is volt rest, hogy szemléltesse igazát! 2018 május 17-én pár nappal a szülés előtt tette közzé a The Sun ezeket a képeket a modellről! Casey terhesen is gyönyörű és valóban jól látható, hogy mellei egészen biztosan nagyobbak voltak ekkor mint annó amikor még aktív glamour modell volt!

  

Ha ez nem lenne elég 2018 május 23-án megjelenő fotóin a Closer magazinnak is ledobta a ruháit! Itt is tökéletesen szemlélteti, hogy a Casey kismamaként is álomszép és ugyan a képek elsősorban a terhességére akarnak fókuszálni, de gigantikus mellei egyszerűen lelopják a showt! Bár kebleinek pontos méretei még nem ismertek az biztos, hogy minimum H kosarasak ám nem kizárt, hogy ennél sokkal nagyobbak is lehettek! Bár Caseyt nem zavarták a valaha volt legnagyobb mellei, de elárulta, hogy gondolkodott már egy második méretcsökkentésen, hogy valahogy gátat próbáljon szabni gigamellei folyamatos és kontrolálhatatlan növekedésének!

 

2009-ben a Zoo magazin készített egy videót amiben azt akarta "tesztelni", hogy a nagy mellekre, hogyan hat a hullámvasút! A tesztalany Casey volt aki deréktól felfelé csak egy bikinifelsőt viselt a helszín pedig a Thorpe parkban akkor megnyíló Saw Ride nevű új hullámvasút volt! Igaz, hogy a kísérlet majdnem meghiúsult mert a glamour modell mellei először nem fértek be a biztonsági övbe, de végül sikerült "begyömöszölni" őket a szűk helyre és kezdődhetett a próba! A teszt sikeres és igen látványos lett és az azóta törlésre került videót több mint 16 millióan látták a videómegosztó portálon. Az újra feltöltött változat itt látható! Egyébként ugyan ebben a parkban található Colossus nevű hullámvasútra egy hatalmas 36L mellméretű hölgy Tanya Willis nem szálhatott fel mert mellei túl nagyok voltak a hullámvasút biztonsági övéhez!

Pár év múlva szintén volt egy hullámvasutas videója ahol a Fantasy Island vidámparkban a a Millennium Roller nevű hullámvasútat próbálta ki. Bár nem olyan célból ment végig rajta mint korábban és itt több ruha volt rajta, de ettől függetlenül is órási melleire a gravitáció igen nagy hatással volt!

A 2014-es Celeb Big Brother showban szerepelt ezzel még szélesebb körben lett ismert. Már az első napon egy feladat miatt összebilincselve kellet lennie Lee Ryan-el. Volt egy vitája a színésznő Jasmine Waltz-al aki Casey méretcsökkentés előtti akkor még brutális méretű 34GG-s kebleit látva epésen megjegyezte, hogy az ő mellei is valamivel nagyobbak voltak mint a DD méret, de kivetette az impantátumokat mert már túl nagynak találta őket. Casey annyival nyugtázta ezt, hogy megérti a problémát csak a színésznővel ellentétben neki 12 évesen voltak ilyen méretű mellei és mivel neki valódiak voltak így nem tudta akkor még lecsökkenteni a méretét! A Big Brother ház történelmében is Saskia Howard-Clarke és Sophie Reade mellett a legnagyobb keblű házlakók között szerepel a neve. Sokan a műsor címének CBB rövidítését humorosan csak úgy értelmezték, hogy "Casey's Big Boobs"! A showban végül a 6-ik helyen végzett!

2009 márciusában a Nuts a 100 legszexibb toplessben pózoló hölgyet szedte össze és ebben a rangsorban Casey a 34-ik lett! Ezen év szeptemberében pedig szintén a Nuts jóvoltából a 100 legszebb barna hajú glamour modellt eresztették egymásnak és Casey ezen a szavazáson a 77-ik helyet érte el és Lucy pinder húzta be a győzelmet. 2014 márciusában a Nuts 101 barna hajú hölgy között írt ki szavazást, hogy vajon ki a legszebb közülük. Casey 87-ik lett. 2014 májusában pedig a Zoo magazin híres "Hot 101" versenyén a 101 indulóból a 61-ik lett. 2015-ben ugyan ezen a versenyen már sokat javított mert a 33-ik helyet érte el. 2015 november végén a Zoo magazin összeválogatta a 34 legszebb fenekű brit nőt és köztük Casey is helyet kapott.

Állandó szereplője a Kickasskandy.com internetes oldal kisvideóinak ahol ütéseket és rúgásokat imitálva verekszik. Több videóklibpen is szerepelt már. Szerepelt Natalie Oxley és Charlotte McKenna oldalán  The Fratellis - Flathead című klipjében,  Mason vs Princess Superstar - Perfect című számában és Hentaigene'hear fear' című műben is Laurena Lacey és Sofi Laing Keenan közreműködésével megmutta az elképesztő testi adottságai mellet a kiváló tánctudását is. A Forza fogyókúrás étrendkiegészítő reklámarcaként is feltűnt 2014-ben.

 

A Forza a fotósorozat mellé külön videót is csinált Casyvel a termékük reklámozásához. Természetesen nem lehetett kihagyni a sokat sejtető meztelen jelentet sem, de Casynek ez soha nem okozott problémát! A reklámban a modell ébredés után a fürdőbe megy ahol egy szál semmire vetkőzik és belép a zuhanyzó alá! Bár a vízpára eltakarta a lényeget a modell ténylegesen Évakosztümben állt a zuhany alatt!

Casey a modellkedés mellett énekléssel is foglalkozott. Sophia Channal, Holly Johnsonnal és a szintén glamur modellel a 32G mérettel rendelkező Madison Welchel megalkotta a Miss Millionaire nevű lánybandát 2010-ben. 2011-ben jelent meg a banda első kislemeze. Egyik leghíresebb számuk a "She's A Freak" nevű dal aminek sikerében kétségtelenül a nem kicsit erotikus videóklip is közrejátszott és aminek egyértelmű csúcspontja a Casey és Madison közötti csók! Holly Johnson nyilatkozta azt, hogy a banda olyan híres lesz majd mint régebben a Spice Girls volt. Ugyan ez elhamarkodott kijelentés volt és nem vált valóra, de ha világszinten nem is, de hazájukban népszerűek lettek. Az is kétségtelen tény, hogy szépségben a Spice Girls labdába sem rúghatott a Miss Millionaire mellett!

Bár énekhangjuk nem volt rossz, de a Miss Millionaire tagjait elsősorban szépségük és profi előadásmódjuk miatt imádták valamint, hogy a lányok nem fukarkodnak az erotikával! Mind a négy tag elképesztően szexi, de Casey és a tőle jobbra álló Madison különösképpen kiemelkedett a csapatból ők ugyanis hivatásos glamour modellek voltak! Mellméretük is jóval nagyobb volt mint a Hollyé vagy Sophiaé! Madison 32G-s keblei majdnem kétszer akkora Casey 34GG-s mellei pedig több mint háromszor akkorák voltak!

Fiatalabb korában Casey a színészi pályával is próbálkozott, de elutasították mondván: "mellei egyszerűen túl nagyok"!

A Sony Max csatorna reklámarcaként is feltűnt. 2014 májusában a Wild Leggings London jóvoltából saját ruhakollekciója is megjelent. 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban saját naptárakat adott ki!

   

   

A fantasztikus modell naptárai minden évben nagy sikert arattak. Az éles szemű rajongói felfigyeltek rá, hogy a modell mellei minden egyes naptárában egyre nagyobbak! Főleg a 2017-es naptáránál vált ezt kétségtelenné és Casey be is ismerte, hogy igazuk van. 2018-as naptárában erre még rátett egy lapáttal!

A modell 2017 őszén jelentette be, hogy terhes párjától Dane Goodsontól. Érdekesség, hogy Casey először puffadásnak hitte a terhességét és miután hasa egyre nagyobb lett gyorsan orvoshoz fordult aki megnyugtatta, hogy semmi baj nincsen csupán áldott állapotban van! A kislány végül 2018 május végén született meg és a Firenze nevet kapta! Casey a szülés után egyébként az intenzív edzéseknek hála villámgyorsan visszanyerte tökéletes és karcsú alakját és a gigantikusra nőtt mellmérete is mérséklődött D kosarasra.

Második terhességére sem kellett sokat várni. 2019 júliusában jelentette be, hogy a második gyermekét hordja a szíve alatt. Ezzel párhuzamosan azonban a korábbi probléma ismét előjött, hogy mellei újra növekedeni kezdtek. A modell keblei hihetetlenül rövid alig pár hónap alatt D kosarasról óriási GG kosarasra nőttek! Saját szavaival: "A melleim ismét hatalmasra nőttek és bosszút álltak rajtam! Azt hiszem könyvet tudnék írni a melleimről annyira megváltoztatták az életemet!" Szerinte viszton most annyiban szerencséje volt, hogy nem nőttek meg olyan gigantikusra mint az első terhessége alatt amikor is a mellei konkrétan nagyobbak voltak mint a megszületett kislánya!

Casey 2019-ben második terhessége alatt GG kosaras mellekkel! Első terhessége alatt H kosaras mellei voltak és a méretnövekedése akkor kontrolálhatatlan volt! Második terhességénél szerencsére ez nem történt meg.

Újabban jógaoktatóként tevékenykedik. Saját honlapja is van a Yoga Blitz ahol a jógateknikák mellett személyre szabott étrendekkel is segíti a fogyni vágyókat!

Méretei:

Mell: Természetes

Mellbőség: 94 cm

Kosárméret: GG

Derék: 71 cm

Csípő: 81 cm

Filmek:

- Bonded by Blood 2 (2015) - Clair

 

A film készítői szerencsére sokszor éltek az alkalommal, hogy a glamour modell gyönyörű és hatalmas testi adottságát kiemeljék holott Caseyt fiatalabb korában pont a túlságosan is nagy mellmérete miatt utasították el a színászi pályától!

 

Érdekesség, hogy a film egyik promócióképén a háttal álló táncosnő valószínűleg nem Casey holott a filmben a modell ugyan itt szerepel szinte ugyan ilyen ruhában. Akár csak Caseynek a táncosnőnek is szemmel láthatóan hatalmas melle van, de szőke a haja elárulja, hogy nem a híres glamour modell van a képen mert Casynek barna a haja! Ugyan máig nem tudni biztosan, hogy ki a hölgy ám az egyik legbiztosabb feltevés az, hogy az akkor pályát kezdő Beth Lily látható a képen aki később szintén az egyik legnagyobb mellmérettel rendelkező glamour modell lett köszönhetően a természetes és gigászi 32GG-s idomainak!

Utolsó frissítés: 2020.07.28. 20:08 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace