Starity

Cho Kyu Hyun

Cho Kyu Hyun Cho Kyu Hyun nemzetisége 1115. 480rajongó 23vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 98%
 • szimpátia: 99%
 • Születési név
 • Cho Kyu Hyun
 • Becenév
 • "Kyuhyun"
 • Születési idő
 • 1988. február 03.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 180 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jessica Jung Lee Soon Kyu Hwang Mi Young Choi Soo Young Choi Si Won Lee HyukJae Kim Ryeo Wook Kim Young Woon Lee Donghae Lee Sungmin Kim Tae Yeon Kim Jong Woon Kwon Yu Ri Im Yoon Ah Kim Hyo Yeon Seo Joo Hyun Shin DongHee Henry Lau Zhou Mi

Cho Kyu Hyun életrajza

Cho Kyu Hyun "Kyuhyun"

Élete

Cho Kyu Hyun 1988. február 3-án született Dél-Korea fővárosában, Szöulban. Igen jó módú családban nőtt fel nővérével, Ara-val egyetemben. Édesapja egy iskolát működtet, de az oktatás mellett az üzleti világban is tevékenykedik. Édesanyja egy művészeti akadémia valamint egy kávézónak (Kona Beans) is a társtulajdonosa. A kávézót Kyu Hyun édesanyja fia két csapat társának LeeTeuk és Sungmin anyukájával együtt nyitotta meg még 2011-ben.

Ilyen komoly ambiciózus háttérrel Kyu Hyun-t szülei próbálták a jog felé terelni, hogy egy szem fiukból ügyvéd legyen. Kyu Hyu-n egy ideig fejet is hajtott a szülei tervei felett, ám végül a középiskolában csatlakozott egy zenekarhoz, aminek eredményeképp jobban elkezdte érdekelni a zene és maga az éneklés. Édesapja teljes mértékben ellenezte Kyu Hyun álmait, de végül ultimátumot ajánlott fiának, hogy egy sikeres érettségi és egyetemi felvétel esetén támogatja elképzeléseit. Kyu Hyun végül ennek eleget is tett, hisz érettségi után felvételt nyert a KyungHee Egyetem poszt-modern zenei szakára, amit 2013 augusztusában sikeresen el is végzett, ám le diplomázását követően még jelenleg is oda jár, mert úgy döntött részt vesz a mesterképzésen is.

Debütálás a SuJu-val és különböző csapat tagságai

Kyu Hyun 2005-ben részt vett a Chin Chin Ifjúsági Fesztivál énekversenyén ahol egészen a 3. helyig jutott, így figyelt fel rá az SM és vette fel gyakornoknak. Ugyan ebben az évben indította útjára a cég újdonsült fiú csapatát Super Junior'05 névvel, majd 2006 májusában a banda 13 fősre bővült Kyu Hyun-al. A cég eredeti elképzelései szerint minden évben újabb, fiatalabb tagokat vettek volna fel, azonban Kyu Hyun felvétele után meghúzták a létszámhatárt.
A csapat létszáma mellett a név is változott, így a 2006 májusában kiadott U című dalukat már 13 taggal és Super Junior névvel adták elő és működtek tovább. Nem sokkal debütálását követően már, mint a csapat első alegységének tagja került ki. A banda első alcsoportja Super Junior - K.R.Y. névvel jelent meg 2006 novemberében. Az alcsoport neve a tagok kezdőbetűiből jött össze (Kyuhyun, Ryewook, Yesung), a csapat zenei stílusa pedig főleg a ballada volt.
2008 áprilisában Kyu Hyun újabb alcsoportban kapott helyett a Super Junior - M-ben, mellyel a cég a kínai zene piacot próbálta bevenni. A csapat jelenleg hat koreai valamint két külföldi taggal rendelkezik, utóbbi kettő csak ebben a formációban létezik, ugyanis ők a Super Juniornak nem tagjai. 2010. novemberében újabb csapat tagja lett, ezúttal az SM által összeválogatott projekt csapatnak az S.M. The Ballad-nak. A csapatban rajta kívül tagja még Jong Hyun -SHINee-, Jay -Trax-, és Jino. Debütáló daluk novemberben jelent meg Miss You címmel. Kyu Hyun már nem tagja a bandának.


Egyéni zenei tevékenységei

2009 júliusában Kyu Hyun végre önállóan is megcsillogtathatta tehetségét, ugyanis helyet kapott Yoo Young Suk 20. évfordulós albumán, ahol a 7 Yeasr of Love című dalt énekelte fel, melyet utána élőben is előadhatott. Az album másik különlegessége, hogy az albumból származó teljes bevételét oda adományozták az UNICEF-nek. 2009. augusztus 19-én csapattársával Donghae-val és Han Ji Min színésznővel együtt felénekelték a Happy Bath arclemosó termék kereskedelmi betét dalát melynek a Happy Bubble címet adták, és amihez egy videó klip is készült.
Kyu Hyun 2010. január 6-án megkapta első sorozat dalát a Listen To You-t, mely a Pasta-ban hallható, valamint augusztus 5-én felénekelte a baker King, Kim Tak Gu-ban hallható Hope, a Dream That Never Sleeps dalt. 2011-ben újabb sorozat dalhoz járult hozzá ugyanis megkapta a Poseidon dráma The Way to Break Up dalát, mellyel show műsorokban is fellépett. Ugyan ebben az évben feltűnt az Immortal Song 2-ben is ahol pár adás erejéig volt látható, ahol csapattársát Yesung-ot helyettesítette. 2012. február 25-én részt vett a kínai We Got Married Valentin napi külön kiadásában, valamint erre az alkalomra feleséget is kapott maga mellé, a gyönyörű kínai színésznő, Lou Yi Xiao személyében. 2013-ban megkapta első tv-s műsorvezetői felkérését, ugyanis a Mamma Mia show műsorban május 11-én ő váltotta az eddigi rendszeres műsorvezetőt MinHo-t - SHINee.

Musical munkái

Első musical szerepét 2010-ben kapta a The Three Musketeers-ben, ahol D'Artagnan-t elevenítette meg. A musicalt 2010. december 15-től - 2011. január közepéig láthatta a közönség. 2012 elején újabb szerepet kapott a Catch Me If You Can-ben ahol Frank Abagnale Jr.-t formálta meg. Az előadást először 2012. január 28-án nézhették meg, majd március 28. és június 10. között állandóan műsoron volt. Később Kyu Hyun újra bele bújhatott karaktereibe, ugyanis a Catch Me If You Can-t 2012. december és 2013. február között, a The Three Musketeers-t pedig 2013. március és április között újra műsorra tűzték. 

2014-ben főszerepet kapott a Moon Embracing the Sun átdolgozásában Girls' Generation Seohyun mellett, majd a Singin' In The Rain-ben játszhatott a szintén Girls' Generation egyik tagja, Sunny oldalán.

Saját albumai 2014 - 2017

2014-ben jelent meg első önálló albuma,  At Gwanghwamun címen. Habár a csapat inkább pörgősebb zenéket képviseli, ő teljesen más a saját albumain. Minden dala inkább ballada jellegű. Saját dalait zongora játékával színesíti meg.  At Gwanghwamun című dalhoz klip is készült, ami tökéletesen szemlélteti a dalban megjelenő érzéseket. 

2015-ben ismét visszatért egy csaját albummal, ami az előzőhöz hasonlóan inkább lassúbb dalokból állt. Az album a  Fall, Once Again címet kapta. Az albumnak a vezető dala a  A Million Pieces lett, amihez szintén készült klip is. A klipben zongorával kíséri a dalt. 

2016-ban megjelent harmadik kislemeze a  Waiting, Still. Az albumnak két vezető dala is lett. A  Blah Blah és a Still.

2017 év elején jelent meg következő saját albuma One Voice címen. A korongokt a japán rajongóknak szánta így a lemezen nagyrészt a dalok japán nyelven hallhatóak. A vezető dalhoz (amiről a teljes album is kapta a nevét) videóklip is készült. A másik kiemelkedő dal, ami szintén videóklipet kapott a "Goodbye For Now" lett.

Autóbaleset - 2007

2007. április 19-én Kyu Hyun súlyos autóbalesetet szenvedett Leeteuk, Shindong, Eunhyuk és két menedzser társaságában. A csapattagok a Kiss The Radio műsorból tartottak haza az első kerék meghibásodott és az autó egy védőkorlátnak ütközött. Kyu Hyun a vezetőülés mögött ült és neki lettek a legsúlyosabb sérülései. A csípője, valamint több bordája is eltörött a balesett következtében. Mivel egyik bordája megsértette a tüdejét kétséges volt, hogy újra énekelhet. Az orvos a szüleinek azt tanácsolta, hogy a nyakán hozzanak létre egy vágást, mellyel biztosítják a légzését, de a Kyu Hyun apja visszautasította, mondván a fia inkább meghalna, minthogy feladja az éneklést. Végül egy igen kockázatos beavatkozás mellett döntöttek, de sikeresen felépült és pár hónap után újra a régi volt és sikeresen visszaszedte elvesztett húsz kilóját..

2015 - 2016 "Bong Soon, a Woman Who Dies When Loving"

2015-ben a Super Junior K.R.Y alcsapat tér vissza méghozzá egy japán kisalbummal aminek a címe a Join Hands. A képek már magában hordozták az album stílusát. A együtt a csapat is visszatér, méghozzá egy teljes albummal. Az album a Devil címet kaptam, amihez természetesen érkeztek képek is. Sötét "gonoszabb" képek illetve, vidám nyárias képek. Újabb nagysikernek örvedhetett, hiszen egy újabb szólói tevékenysége jelent meg. Az album címe Again, When Fall Comes  lett, amiről természetesen az egyik dalhoz videóklip is készült. A 7 perces videót a Million Pieces dal kapta, ami Kyuhyun stílusához hasonlóan, nagyon érzelmes dal. Szintén 2016-ban következett be az, hogy megkapta elős főszerepeét a  Bong Soon, a Woman Who Dies When Loving című drámában. Ez nagy előrelépést jelent számára, hiszen még csak kezdő színész.

2017 katonai szolgálat

2017. május 25-én kezdte meg katonai szolgálatát teljesíteni, ezért ebben az évben teljesen kiamaradt a csapat életéből és az egyéb munkálataiból.

Díjai

2011 -  2010 Golden Ticket Awards Musical Rising Star

2012 -  MBC Entertainment Awards Special Award (MC category)

2013 -  7th Musical Awards Popular Star Award

2014 -  MBC Entertainment Awards Excellence Award - Music Talk Show Department

2016 -  30th Golden Disk Awards  Digital Bonsang

2016 -  Huading Awards Global Best Singer

Super Junior

2000 – 2005 Megjelenés

2000-ben a SM megtartotta az első meghallgatás, amikor Leeteuk, Yesung és Eunhyuk-nak sikerült felvételt nyerni az SM-hez. Késővv Sungmin és Donghae lett gyakornok. Tovább folytatódott a SM toborzása és 2002-ben pedig Heechul, Kangin és Siwon, egy évvel később Shindong, 2004-ben Ryeowook, 2005-ben Kyuhyun került az SM-hez. 2005-ben már be is jelentették az új csapat érkezését, ami a Super Junior megjelenését jelentette. Először még csak a csapat rövidítése látott napvilágot és sokan csak találgatni tudtak mi lehet az igazi név. 2005 végén véglegesítette a nevet Super Juniorra. 2006-ban meg is tartották a srácok első tvs showját is. A csapat hivatalosan a Twins (Knock Out) kisalbummal debütáltak. Ebből az albumról a vezető dal a You Are the One lett.

2006 – 2007 „Don’t Don” és a K.R.Y.

2006-ban megjelent a második kislemezük Miracle címen. Pillanatok alatt listavezető lett. Ekkor az SM azt tervezte, hogy elindítja a Super Junior második generációját már a listát is elkészítette, mikor csatlakozott Kyuhyun és végül lemondott a tervéről. Kyuhyun csatlakozása után felpörögtek az események és megjelent az U című kislemez, amihez készült videóklip is. A videó pár óra alatt több százezer megtekintést . Ebben az évben megnyerték az első díjukat is. Ebben az évben Kyuhyun, Ryeowook és Yesung –gal megalakult a K.R.Y., ami a Super Junior alcsapataként jött létre. Debütáló dalként kiadták a The One I Love számot, ami egy főcímdala lett egy koreai sorozatnak. Második teljes albumukként megjelent a Don’t Don című album. A fiúk szupersebességel repültek a hírnév felé. A Don’t Don bár a kritikusoltól nem épp pozitív kritkát kapott, a csapat nem keseredett el. Önbizalmukat tovább növelte az, hogy két díjjal is növekedett a listájuk.

2008 – 2009 „Sorry Sorry”

A csapaton belül egy újabb alcsapat alakult. Ez lett a Super Junior M Hankyung, Siwon, Donghae, Kyuhyun, Ryeowook és még két tagot is felvettek: Henry Lau és Zhou Mi is. Bár a rajongók nem fogadták valami jól az új formációt később még is a legsikeresebb alcsapattál váltak. A csapat számos díjat nyert. Super girl-lel újabb rekordokat döntöttek a fiúk. Sorra jöttek létre az újabb és újabb alcsapatok. Super Junior H és Super Junior T, de a legsikeresebb még is a Super Junior M maradt. 2008-ban elindultak a srácok az első ázsiai turnéjukra is. 2009-ben a csapat kiadta a harmadik kislemezét a Sorry, Sorry-t, ami később megjelent egy lassabb verzióban is. A dal a haza és a nemzetközi listákon is az élre tört.

2010 - 2011 „Bonamana”

2009-ben bejelentették, hogy Kibum távol maradt a zenei csapattól, azért hogy folytassa színészi karrierjét. Ekkor kisebb zavar tört ki a csapatban, ugyan is a rajongók is vádolták a tagokat Kibum döntése miatt, miközben ők is nehezen viselték ezt a helyzetet. Végül csak 10 tag maradt a csapatban. Miután rendeződtek a viták kiadták a Bonamana című kislemezt, ami hasonlóan nagy siker lett. Elkezdődött a harmadik turnéjuk is. A fiúk Japánban is megakartak jelenni, növelni a népszerűségüket. Ekkor a Bonamanára esett a választás, de még is elhalasztották a japán megjelenést.

2011 – 2013 „Mr. Simple / Sexy Free and Single”

Miután megjelent a Mr. Simple a dal már az első napon megnyerte a M! Countdown díját. Ebben az évben decemberében egy karácsonyi dallal is akartak kedveskedni a rajongóknak. Ekkor vették fel a Santa U Are The One. A csapat azzal próbált újítani, hogy az új kisalbumuknak a Sexy Free and Single albumnak a A és a B verziója is. A csapat már ekkor híres volt Kínában, Tajvanvan és más különböző országokban is.

2014 - 2016 „Mamatica / Devil / Magic”

Folytatva a megjelenéseket a csapat próbált stílust váltani és kissé countryba fordulva megjelent a Mamatica kisalbumuk. 2015-ben ismét csatlakozott Yesung, aki éppen a katonai éveiből tért vissza. A fiúk ekkor adták ki a speciális albumukat a Devilt, ami igazán illett Yesung visszatéréséhez.

2017 Katonai szolgálat és PLAY album

2017-es év elég csendes volt a csapat tevékenység szempontjából. Az évben elég hiányos volt a csapat. Eunhyuk, Donghae és Siwon valamikor az év közepén tértek vissza katonai szolgálatukból. Alig, hogy ez megtörtént újabb két tag távozott a csapatból, természetesen csak a katonai szolgálat erejéig. Ryeowook és Kyuhyun 2017-ben kezdte meg katonai szolgálatát. Eközben a csapat a megmaradt tagokkal kiadták a PLAY albumot. 9. telejs albumként a 10 dalt tartalmazó lemez nagy siker lett. A vezető dal a "Black Suit" lett, amihez a videóklip is készült. A csapattagok közül egyébként Kangin és Sungmin és aktív tagnak számít, mivel ők egyéb okok miatt nem tértek még vissza a csapat tevékenységeihez.

Tagok

- Park Jung Soo - "Leeteuk"

- Kim Hee Chul - "Heechul"

- Kim Jong Woon - "Yesung"

- Kim Young Woon - "Kangin"

- Shin Dong Hae - "Shindong" 

- Lee Sung Min - "Sungmin" 

- Lee Hyuk Jae - "Eunhyuk" 

- Lee Dong Hae - "Donghae" 

 - Choi Si Won - "Siwon" 

- Kim Ryeo Wook - "Ryeowook"

- Cho Kyu Hyun - "Kyuhyun"

Volt tagok

- Hankyung

- Kim Kibum 

Super Junior - K.R.Y.

2006 - 2013 Megjelenés / "Promise U" 

A Super Juniornak ez az alcsapata 2006-ban állt össze. Eleinte csak betétdalokat, főcímdalokat énekeltek. Az első ilyen filmbetétdal volt a Hyena. Az első koncertjüket 2010-2011-ben tartotta a csapat. Néhány csapattag, például Donghae, Sungmin és Heechul is csatlakozott a koncerthez. 

2012-ben adta ki a csapat az első kislemezét japán nyelven. Ez volt a Promise U. A dal pillanatok alatt a japán és a koreia listák élére kúsztak. 

2015 - 2016 "Join Hands"

Miután Yesung visszatért a katonai szolgálatból, a csapat ismét összeállt és el is kezdett tevékenykedni és kiadtak egy újabb kislemezt. A szintén japán megjelenő album címe a Join Hands lett, aminek teaser képeit már nappokkal előbb láthatták a rajongók.

Tagok

- Kyuhyun

- Ryeowook

- Yesung

Super Junior – M

2007 Összeáll a csapat

Októberben az SM úgy döntött, hogy egy újabb csapatot hoz létre a Super Junioron belül, ekkor jött létre a Super Junior – M, amit a kínai rajongóknak szánták. Ekkor vették be a csapatba, a nem koreai származású Henry Lau-t, aki már a Don’t Don-ban megmutathatta tehetségét a hangszerek terén, hiszen ő zongorázott. Ekkor alakult meg a Super Junior fanklubja is a E.L.F. is. Az SM bejelentette, hogy egy új tagot fognak felvenni a csapatba, de nem a jelenlegi, eredeti Super Junior csapatból.

2008 – 2009 Igazi megjelenés

2008-ban jelent meg a csapat a kínai közönség előtt. Áprilisban jelent meg az első daluk és videóklipjük a U. Ez volt az első szám a megjelenő albumukról a Me-ről. 2008-ban a sikerek meghozták gyümölcsét és megnyerték az első díjukat is. A csapat a végén olyan népszerűségnek örvendett már, hogy egy kisebb filmben is szerepet kaptak, sőt a 2008 Beijing Olimpián is megjelentek. 2009-ben megjelent Super Girl videóklipje is.

2010 – 2011 „Perfection”

2009-től a csapat tevékenysége kicsit háttérbe szorult, ugyan is a teljes Super Junior készült a visszatérésre és szükség volt a tagokra, ezért visszautaztak Dél-Koreába és elkezdtek a dolgozni a negyedik nagy albumon. 2011-ben kezdett újra aktívabbá válni a csapat amikor megjelent a Perfection daluk.

2013 – 2016 „Break Down” / „Swing”

2013-ban jelent meg a csapat második teljes albuma, a Break Down. A címadó dalhoz klip is készült. Három hónappal később Swing kifejezetten a kínai rajongóknak. A dal különleges keveréke az R&B és a popnak. A Swing kisalbum 6 kínai dalból áll. A nagy népszerűségnek hatására a Swing-et elkészítették koreai verzióban is, a hazai közönség számára.

Tagok

- Zhou Mi

- Ryeowook

- Kyuhyun

- Henry

- Sungmin 

- Eunhyuk 

- Donghae 

- Siwon 

Sorozatok

2009 - Stage of Youth

2016 - Bong Soon, a Woman Who Dies When Loving

Filmek

2010 - Super Show 3 3D 

2012 - I AM. - SM Town Live World Tour in Madison Square Garden 

2013 - Super Show 4 3D 

2015 -  SM Town The Stage

Musical

2011-2014 - The Three Musketeers

2012-2013 - Catch Me If You Can 

2014 - Moon Embracing the Sun 

2014-2015 - The Days 

2015 - Robin Hood 

2015 -  Werther

2016 -  Mozart

Super Junior albumok

2005 - Twins

2006 - Miracle

2006 - U

2006 - Dancing Out

2007 - Happiness

2007 - Marry U

2007 - Don't Don

2009 - Sorry Sorry

2009 - It's U

2010 - Bonamana

2010 - No Other

2011 - Mr. Simple

2011 - Acha

2012 - Sexy, Free and Single

2012 - SPY

2014 - Mamatica

2014 - This is Love

2015 - Devil

2015 - Magic

Japán albumok

2008 - U

2008 - Marry U

2011 - Bonamana

2011 - Mr. Simple

2012 - Opera

2012: Sexy, Free and Single

2013 - Blue World

2013 - Hero

2014 - Mamatica (Ayaya)

2016 - Devil / Magic

Super Junior - M

2008 - Me

2009 - Super Girl

2011 - Perfection

2012 - Skip Beat!

2013 - Break Down

2014 - Swing

Super Junior - K.R.Y.

2013 - Promise You

2015 - Join Hands

Saját albumok

2014 - At Gwanghwamun 

2015 - Again, When Fall Comes  

2016 - Waiting, Still

2017 - One Voice - Japanese

Közreműködések

2013: Trap With Henry and Taemin 

2015: She is Comeing With Lee Moon Se

Solo dalok / Közös dalok

2006 - Hyena OST - "Smile"

2007 - H.I.T OST - "H.I.T." with Kangin, Sungmin, Donghae

2007 - Hanbeon Deo, OK? - "Just For One Day" 

2009 - Yoo Youngsuk's 20th anniversary album - "7 Years of love" 

2009 - Partner OST - "Dreaming Hero" 

2010 - Pasta OST - "Listen... To You" 

2010 - Baker King, Kim Tak Goo OST - "Hope Is A Dream That Doesn't Sleep" 

2010 - S.M. The Ballad Vol. 1  - "Miss You" with Jonghyun, Jino, Kim Jay

2010 - S.M. The Ballad Vol. 1 - "Hot Times" 

2010 - S.M. The Ballad Vol. 1 - "Love Again" 

2010 - HARU OST - "Angel"

2010 - The President OST - "Biting My Lips" with Ryeowook, Sungmin

2011 - Poseidon OST - "The Way to Break Up" 

2011 - Superstar K theme song  - "FLY"

2011 - The Monthly Melody - "Late Autumn" 

2012 - God of War OST - "Edge of Rain" 

2012 - Yoon Il Sang 21st Anniversary 'I'm 21' - "Reminiscence" 

2012 - To the Beautiful You OST - "Beautiful You" with SNSD Tiffany

2012 - To the Beautiful You OST - "SKY"

2012 - Ms Panda and Mr Hedgehog OST - "Loving You" 

2012 - The Great Seer OST - "Just Once" 

2013 - The Croods OST - "Shine Your Way" with Luna

2013 - Hwang Sung Jae Project Super Hero 2nd Line Up - "Love Dust" 

2013 - SKT CF OST - "T'ple Couple Want it" with SNSD Seohyun

2015 - Hogu's Love OST - "Until I Reach Your Star" 

2016 - One More Happy Ending OST - "Where Is My Heart"

2016 - Sugarman Part 21 - "I've Loved Just One Person"

2016 - Samdado Water CF OST - "New Samdado"

2017 - Hit the Top OST -  "If You"

Videóklippek

2005

- "Twins"

2006

- " You are the one"

- "Miracle"

- "U"

- "Dancing Out"

-  "The one I love"

2007

- "Don't Don"

- "Marry U"

-  "Just You"

2008

- "One Love"

2009

- "Sorry Sorry"

- "It's U"

- "Blue Tomorrow"

 -"Sorry Sorry - Answer"

- "Super Girl" (Korean Version)

- "Super Girl" (Chinese Version)

2010

- "Bonamana"

- "No Other"

2011

- "Mr. Simple"

- "Superman"

- "A-cha"

- " Santa U Are The One"

- "Fly"

- "Perfection" (Korean Version)

- "Perfection" (Chinese Version)

2012

- "Sexy, Free & Single"

- "SPY"

"Reminiscence"

2013

- "Hero"

- "Promise You"

- "Hana Mizuki"

- "Break Down"

2014

- "Mamatica"

- "This is Love"

- "Evanesce"

- "Swing" (Chinese Version)

- "Swing" (Korean Version)

- " At Gwanghwamun"

2015

- "Devil"

- "Magic"

- "Join Hands"

- " A Million Pieces"

2016

- "Celebration"

Japán

2011

- "Bonamana"

- "Mr. Siple"

2012

- "Opera"

- "Sexy, Free & Single"

2013

- "Blue World"

2014

- "Mamatica"

2017

- "One Voice"

- "Goodbye For Now"

Utolsó frissítés: 2019.04.07. 20:08 Betti90 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace