Starity

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa Csisztu Zsuzsa nemzetisége 3843. 149rajongó 2vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Csisztu Zsuzsa
 • Becenév
 • Zsuzsi, Zsu
 • Születési idő
 • 1970. február 15.
 • Születési hely
 • Budapest, Magyarország
 • Foglalkozás
 • Műsorvezetõ, Sportolónő, Riporter, Újságíró, Hírolvasó, Tv-Rádiószerkesztő, Szakkommentátor, Jogász
 • Családi állapot
 • férjezett, 2 gyermek
 • Partner
 • dr. Ketskés Norbert
 • Magasság
 • 162 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Hornyák Hajnalka Görög Zita Horváth Éva Oroszlán Szonja Béres Alexandra Marenec Fruzsina Völgyesi Gabriella Liptai Claudia Csonka András Szulák Andrea Halász Judit Szávay Ágnes Dolhai Attila Sarka Kata Kasza Tibor Pokorny Lia Bochkor Gábor Ungár Anikó Sipos Péter Tallós Rita Sütő Enikő Kern András Radics Gigi Kőváry Anett Havas Henrik

Csisztu Zsuzsa életrajza

Dr. Csisztu Zsuzsa Magyarország egyik ha nem a legsokoldalúbb és legtehetségesebb műsorvezetője. Műsorvezetésen kívül számtalan feladatkörben (riporter, rádiós, sportszakember, jogász, író, élsportoló) is kiválóan helytállt. Anyukája: Hegyi Erzsébet Mária, apukája: Csisztu Mihály grafikus.

Magánélet:

1996-ban ment hozzá Básthy István üzletemberhez akivel 8 évig volt együtt. 2004-ben váltak el. 2015-ben Básthy szívinfarktusban meghalt. 2006-ban házasságot kötött Dr. Ketskés Norberttel, következő évben született meg kisfiuk, Krisztián valamint 2013-ban második gyermekük Adrián Mihály. Zsuzsa viccesen csak úgy hivatkozik férjére és két fiára mint "Csisztu Háreme". Kedvenc énekesei: Diana Krall, Sting, Sade. A hivatalos facebook oldalán kívül saját facebook profilját is lehet követni valamint instagramon is. Már saját youtube csatornája a Csisztu Channel is elérhető.

Sport:

Ötéves korában a Központ Sportiskola versenyzőjeként kezdett rendszeresen versenysportolni. 1986-ban a Postás Sportegyesületbe igazolt, majd az élsportot ösztöndíjának köszönhetően az Egyesült Államok-beli minnesotai egyetem csapatában folytatta és fejezte be végül. Közel szásszor volt válogatott tag és ez alatt olimpiai nyolcadik(1988), világbajnoki hetedik(1987) és Európa-bajnoki hatodik(1984) címet szerzett. Nemzetközi versenyeken számos győzelmet aratott és több mint tízszeres Magyar Bajnoki címet is szerzett valamint  háromszor a Mesterfokú Bajnok címet is elnyerte. Amerikai egyetemi évei alatt Zsuzsának volt egy komoly térdsérülése egy tornaverseny során. "Ezt szalagplasztikának hívják - mondja. - Lehet, hogy erre gondoltak, mert az elszakadt szalagok közül az egyiknél a saját szalag mellé műanyag erősítés is került, amit aztán négy platinacsavarral rögzítettek."

2015 november 17-én a főváros napján példaértékű sportpályafutása és kiemelkedő hazai és nemzetközi sikerei elismeréseként átvehette a "Papp László Budapest - Sportdíjat".

2016 januárjában a Nemzeti Színházban az Év Sportolója Gálán Zsuzsi volt az egyik díjátadó! A kiváló sportembertől a világhírű tornaedző Károlyi Béle vehette át a díjat!

2017 május 12-én a dél-koreai Pjongcsangban az  AIPS (Nemzetközi Sportújságíró Szövetség) Végrehajtó Bizottsági tagjává választották. A 24 tagból Zsuzsán kívül egyedül a kenyai  Evelyn Watta képviseli még a hölgyeket.

2017-ben a MOB Elnöksége 15 igen szavazattal ellenvetés nélkül választotta meg a Magyar Olimpiai Akadémia tanácsának tagjává! Szeptember 27-től lett tanácstag.

Zsuzsa lett a Magyar Sportújságírói Szövetség első női alelnöke.

Zsuzsa mind a mai napig csúcsformában van! 2019 márciusában a fiatalabbik fia születésnapi zsúrján egy trambulinon demonstrálta, hogy szertornászként eltöltött évei alatt szerzet tudása még most sem kopott meg. Probléma nélkül dobott egy tökéletes hátraszaltót bár saját bevallása szerint azért versenyen már nem indulna ezzel!

Média:

 Bár aktívan sportolt még 1992-ben a barcelonai olimpián már tudósítóként dolgozott ahova Vitray Tamás kérte fel a pályakezdő Zsuzsát. Ezt részben annak köszönhette, hogy pár évvel korábban a Magyar Televízióban elnyert pályázati felvétel és az érdeklődés nyomán választott egyetemi szaknak. A minesotai egyetem bölcsész karán nemzetközi kommunikációt és televíziózást hallgatott. Elméleten kívül gyakorlatra is szert tett a CARE11 tévécsatorna gyakornokaként. Az első olimpiai közvetítése után Zsuzsa szakmai ajánlatot kapott, így 1992 októberétől a Magyar Televízió munkatársaként kezdte el újságírói pályályát. Hat év múlva a az MTM-SBS Rt. Tv2 csatornájához szerződött ahol tíz éven keresztül szerkeztő-riporter és műsorvezetőként dolgozott. A napi hírműsorok mellett számos más magazin és szórakoztató műsorban, napi aktuálpolitikai és közéleti műsorban vállalt szerepet műsorvezetőjeként, riporterként és szerkesztőként is. Több mint tizenhét esztendős televíziós pályája során – a teljesség igénye nélkül – tudósíthatott 6 olimpiáról és közel negyven világversenyről, dolgozhatott szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként a sport mellett kül- és belpolitikai, kulturális, természetvédelmi, szórakoztató és extrém sportmagazinokban, továbbá számos oknyomozó riport- és kisfilm jegyzi a nevét ezekben a feladatkörökben.  Az írott sajtóban, tartós és alkalmi felkérésének is eleget tett, s ennek az érdeklődési körnek a folytatásaként 2002 őszén jelent meg első könyve, "Csisztu vizet a pohárba!" – címmel. 2004-ben egy, akkor igen új műfajnak számító blogkönyve jelent meg a csisztu.hu-n megjelent és onnan válogatott blogok gyűjteményéből Csisztu.hu – Webnapló és egyéb vallomások címmel. 2006-ban pedig a "Rivális – élsportolók szemtől szemben!" című könyv is megjelent, amely a Klubrádión futott Rivális című másor válogatott riportjaiből készült olyan világhírű személyiségekel, mint David Beckham, Ronaldino, Roberto Carlos és a magyar versenysport klasszisai. A műsor és a könyv elkészítésében Zsuzsa mellett az akkor még nagyon jó barátnője az olimpiát és világbajnokságot is megjárt kiváló gyorskorcsolyázó Kaszala Claudia is részt vett. Vitray Tamás "Megint mesélek..." című műsorában rendszeresen jelentkezett portréfilmjeivel. Vitray is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni Zsuzsáról:  "Én ezt a lányt már akkor nagyon "tévére termett"-nek éreztem, amikor Szöulban, aktív tornász korában, az akkor még a sportággal csak felületes ismeretségben lévő Gyulainak segített. Nyilvános szerepléshez szokott, értelmes és talpraesett ifjú hölgy, aki ráadásul csinos is... Helyesbítek: több mint csinos, kifejezetten szép, méghozzá karakteresen és nem babaszerűen az. Négy évvel később, Barcelona előtt, amikor már korábbi főnököm, Radnai János nyugdíjba vonulását követően magam voltam döntési helyzetben, mi tagadás, örömmel értesülem arról, hogy Zsuzsi hazaérhet Amerikából az egyetemről és esetleg rávehető, hogy velünk jöjjön Barcelonába..."

Zsusza a közel két évtizedes élsportolói pályafutását követően, ugyancsak kerek évfordulóhoz érkezt Zsuzsa a médiamunkámban is, hiszen 2012.október 1-vel húsz esztendeje, hogy elkezdte a televíziós pályafutását a Magyar Televízióban. Mindezek mellett továbra is igyekszik a sportszakmai tapasztalatait is gyarapítani, hiszen miután 2011-ben jogi doktorátust szerezett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, úgy ebben az esztendőben, 2012-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen sportszakjogászi szakdiplomája befejezésén is dolgozott és kitűnő minősítéssel fejezte be. 2013-ban a "Mentorház" nevű Tehetségkutató és Fejlesztő Központ (Tallós Rita és Görög Zita mellet) egyik védnöke/oktatója lett ahol a médiát tanuló hallgatóknak segít a felkészülésben és oktatásukban. Több mint tíz éve nagykövete a "Tegyünk együtt a daganatos gyermekekért" Alapítványnak. Szintén nagyköveti munkát lát el "Transzplantációs Alapítvány a megújított életekért" nevű szervezetnél és ezen felül a "Kanyó Éva Tornász Alapítvány" kuratóriumának tagja. Zsuzsa sokszor közreműködik Szily Nórával együtt a Friendly Press nevű kommunikációs és önismereti tréningeken.

 

Zsuzsa a munkáin túl rengeteg feladatot lát el rengeteg helyen!

A Dormeo nevű matracmárka reklámarcaként is szerepelt. A NaturComfort Kft-nek is ő a reklámarca és a hivatalos nagykövete. Szintén nagyköveti feladatokat lát el a "KEDPLASMA-Plazma Központ"-nál is. 2014 februárjában a TV-2 Nagy Duett című műsorában is feltűnt ahol az Irigy Hónaljmirigy tagjával Sipos Péterrel énekelt együtt. Végül a harmadik adásban búcsúztak a versenytől. 2015-ben az Alma együtes "Happy Tennis" kipljében is szerepel ahol olyan korábbi teniszklasszis versenyzőnőkkel szerepelt együtt mint: Szávay Ági, Kapros Anikó vagy Gubacsi Zsófi valamint számos más híres magyar sportolóval. A videó itt érthető el! 2016-os riói olimpián a Magyarok Háza háziasszonya volt. 2016 április 24-től az ATV beszélgetős műsorának "A nő háromszor" háziasszonya lett. Zsuzsa ezzel Ábel Anitát váltotta!  2016 Szeptember 23-án pedig elindult önálló műsora a Csisztu 24! Zsuzsa műsorvezetőként a meghívott sztárvendégekkel 24 órát tölt el műsoronként más szállodában és közvetlenül és kötetlenül beszélnek a hírességek életéről, munkájáról. 2018 október 3-án jelent meg új könyve a "Kis gyerek kis gond - Ez valami vicc?" amit Zsuzsa úgy írt le:  "Nem tudjuk mi a tutit. Sőt, a totót sem. Egyáltalán, semmilyen megmondóemberkedésre ne számítsatok, ha kézbe veszitek ezt a kis kedves, családi sztorigyűjteményt. De talán készülhettek néhány szívből jövő jelenetre, és a ti életetekben is felismerhető szituációra. Olykor bájos, máskor kicsit ciki szülői bénáskodásokra és tépelődésekre. Ráismerhettek az állandó útitársként mellénk szegődő dilemmáinkra és töprengéseinkre is, hogy vajon jól csináljuk-e mindazt, amit szülőként alkotunk. Fogalmunk sincs. Garanciát senki sem ad semmire. Ez egy ilyen utazás, erre fizettünk be, és nincs az az utazási iroda, amelyiken számon kérhetnénk a szolgáltatást. Mert azt mi magunk nyújtjuk, jól vagy rosszul. Mi is hibázunk, mert szülők vagyunk. De szeretettel tesszük mindezt, veletek együtt. Gyertek velünk ezen az úton, elevenítsük fel együtt az első tíz édes, olykor kesernyés, kacagós és sírós év történeteit! Képernyőtől mentes, kellemes, papírillatú perceket kívánok!"

Iskolái:

- 2012 – Pázmány Péter Katolikus Egyetemen sportszakjogászi képzés
- 2011 - Jogi Doktorátus megszerzése az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán
- 1990-1992 - Minnesota-i Egyetem (USA) Bölcsész kar – Nemzetközi Kommunikáció és Televíziózás Szak
Nemzetközi Tánctörténeti Másoddiploma
- 1989-1995 - Magyar Testnevelési Egyetem – Sportmenedzseri Szak
- 1988 - Érettségi – Vörösmarty Mihály Gimnázium

Munkahelyei: 

2009 nyarától, a csatorna magyarországi rajtjától kezdve alapító tagja a DIGI Sport Magyarország csapatának, ahol szerkesztő-műsorvezetőként dolgozott 2016 október 12-éig. Hetente jelentkezik a “Vendégjátékos” című beszélgetős műsora, amelyben a sport- és a művészvilág krémjével beszélget, a “Reggeli Start” című műsorban is műsorvezetőként dogozik, korábban a “Bundesliga”, majd a “Serie A” olasz labdarúgó magazin műsorvezetője volt heti egyórában. 2010-ben a “Moto Gp” sorozat műsorvezetőjeként kezdte el megismertetni a nézőket a gyorsasági motoros világ legjobbjaival és immáron a harmadik szezon óta a műsor háziasszonya. Szintén a sorozat indulása óta, így már a negyedik szezonban is ő köszöntöm a nézőket a második legnépszerűbb európai labdarúgó kupasorozat, az “Európa-Liga” háziasszonyaként.

Műsorok, melyekben dolgozott és dolgozik:

2016: ATV(műsorvezető):

- Nő Háromszor

2016 április 24-től Zsuzsa vette át Ábel Anita helyét a "A nő háromszor" című műsor háziasszonyaként! 

- Csisztu 24

 

2009 - 2016: Digi Sport Magyarország (szerkesztő-riporter és műsorvezető):

- Európa-Liga
- A Vendégjátékos – önálló beszélgetős műsor a sport és művészvilág kiválóságaival
- Bundesliga magazin
- Serie A olasz labdarúgó magazin
- Reggeli Start – reggeli információs és szolgáltató magazinműsor
- Moto GP világbajnoki sorozat műsorvezetője
- Sport 24 – híradó

2008 – 2009: Story Tv:

A csatorna "Nagy Lehetőség" című műsorát vezette. Ez a fél éven át tartó műsorfolyam volt hazánkban az eddigi egyetlen olyan műsor, amely valóban hajléktalan embereket karolta fel, hogy a nincstelenségből és a kilátástalan élethelyzetekből segíts őket újra talpra állni. A 2008 szeptemberétől 2009 februárjáig tartó műsor alatt kilenc hajléktalan felnőtt kezdhetett úl életet, míg egy újszülött a műsornak köszönhetően egy súlyos betegségből épülhetett fel, nagy esélyt kapva egy teljesértékű élethez. Külön öröm volt Zsuzsa számára, hogy a műsorvezetés mellett a kisfia, Krisztián holmijaival is hozzájárulhatott ennek a pici fiúnak élete teljesebbé és kényelmesebbé tételéhez.

1998 – 2007: MTM-SBS Rt. Tv2 (szerkesztő-riporter és műsorvezető): 

- TOP-SPORT, heti sportmagazin (Lupusz média Kft.- külsős prod.)

- Tv2-RING, Revans Bokszgála, Nagy Csönttörő János vs. Chacon, összesen 11 szombat esti főműsoridős bokszgála élő műsorvezetése. 2003-ban egy rövid szerepe erejéig láthattuk az Irigy Hónaljmirigy Show - Bajnokok Rigája című műsorban is ahol önmagát alakította. Zsuzsa egyébként nagyon jó barátságot ápol az együttesel.

- Szilveszteri Show, Mind Itt Bulizunk!

- Tények – sport

- Tények Plussz

- Napló

- Jóreggelt Magyarország!

- Lazac – reggeli show

- Sport2 (sportközvetítések – Eurogól!, Vízilabda bajnokság, NBA, Hazai Kosárlabda bajnokság)

- Sydney Olimpiai Közvetítés - Sydney-ből

- Mokka

- Hal a Tortán

- Activity

- Irigy Hónaljmirigy Show - Bajnokok rigája 

- Tíz éves a Tv2 – ünnepi műsorfolyam

- Csaó Darwin

- Nagy Duett (2014)

- Love Bistro (2020)

Riportok és exkluzív interjúk olyan világhírű személyiségekkel mint, Jon Bon Jovi, Tanita Tikaram, Richard Clayderman, Lou Bega, Magic Johnson, Juan Antonio Samaranch, Nadia Comaneci, Károlyi Béla, Sergei Bubka, Michael és Ralf Schumacher, Mika Hakkinen, Rubens Barichello, Juan Pablo Montoya, Jan Todt stb., szinte a Forma-1 teljes szereplőgárdája és kiválóságai, Nancy Kerrigan és a műkorcsolyázás valamint torna világának szinte összes híressége, beleértve a nemzetközi sportvilág és showbusiness számos híres szereplőjét, csakúgy mint a hazai politikai és közélet és sport és művészvilág meghatározó személyiségeit. Ezeket az interjúkat az elmúlt tízenhét év alatt, a két csatorna alkalmazásában forgatta, de a mai napig készülnek interjúk kölönböző híres elsősorban magyar szeméyekkel!

1988-1989: Magyar Televízió:

- Sportszombat

-Telesport

1992-1998: Magyar Televízió (Telesport szerkesztősége; szerkesztő-riporter és műsorvezető):

- Napkelte

- Leporelló (Vasárnapi Magazin)

- Natúra magazin

- Koktél

- Hullámkoktél

- Ablak

- Híradó

- Három kívánság

- Leg-leg-leg

- Ridikül (2015)

1994-1997:

- Balaton Tv (regionális tévés feladatok párhuzamosan)
- Nemzeti Sport – írott sajtós feladatok Telesport berkein belül

Cikkek és hosszabb lélegzetű írások olyan fitness és életmódmagazinok számára, mint az ELLE, FHM, CKM stb. 1993-2003 között. Az FHM és a CKM jóvoltából Zsuzsa a nőies oldalát is bemutathatta. 2001 decemberében a CKM címlapján volt Demcsák Zsuszával, Jaksity Katalinnal és Pánczél Andreával. 2002 májusában az FHM címlapján köszönt vissza, de mind a kettő sorozatban viszonylag keveset lehetett belőle látni. 2004 augusztusában viszont végre  az FHM címlapján és egy elképesztő fotósorozattal végre bikinire is levetkőzött amire túzás nélkül már az egész ország várt. Sok pletyka keringett róla, hogy hatalmas mellméreteit csupán a szilikonnak köszönheti viszont erre sosem találtak hiteles bizonyítékot valamint Zuszsa mindig is tagadta, hogy valaha lett volna ilyen beavatkozása. Elmondása alapján anyukájától örökölte irígylésre méltóan telt kebleit és gyönyörű nőies alakját: "Mindig bántott, ha azt kérdezték, miért kellett ekkora melleket csináltatnom. Aki ismer, az pontosan tudja, hogy rajtam minden eredeti, hiszen anyai örökség ez is!" nyilatkozta Zsuzsa!

 

Amire egy ország várt! 2004 augusztusában az FHM addigi talán legnagyobb dobása volt, hogy Zsuzsát végre bikiniben is lencsevégre kapták és mellméretben könnyűszerrel utasította maga mögé az összes addigi nőt aki a lapban szerepelt egyet leszámítva! A magyar FHM történetében ugyanis nagy valószínűséggel Béres Alexandra tudta a legnagyobb melleket felmutatni és se előtte se utánna nem láthattak a magazin olvasói ilyen gigászi magyar kebleket amik ráadásul valódiak! Bár pontos méretük sajnos sem Zsuzsának sem Szandrának nem ismert az viszont biztos, hogy a két gyönyörű sportolónő a kor összes ismert magyar modelljénél sokkal nagyobb mellekkel rendelkezett! Zsuzsa egyébként Szandrával együtt nagy valószínűséggel a valaha volt egyik legnagyobb mellű magyar sportolónő!

Zsuzsa óriási mellmérete egyébként a Vacsoracsata című főzőműsorban is szerepet kapott egy kis időre. Zsuzsa volt a házigazda és a vacsora után a vendégeknek az volt a játékos feladatuk, hogy egy mókás karikatúrát kellett rajzolniuk a másikról. Nagy Sándor kapta a feladatot, hogy Zsuzsát rajzolja le és ezt igen mókásan és találóan oldotta meg. Egy pálcikaembert rajzolt hatalmas mellekkel amin még a mellbimbók is látszottak. Sándor azt mondta nagyjából méretarányosan próbálta rajzolni a vendéglátójukat! Zsuzsa remek humorérzékének hála nagyot nevetett a portrén csupán azt kifogásolta, hogy a mellbimbói nem jó helyre kerültek amit Sándor rögtön korrigált! 

2003: Klubrádió

- Rivális – 2003 – 2007 – a sportmagazin (levédett ötlet alapján)
- 2007 – REKORDEREK – egy jelenleg is vasárnaponként 15.00 – 16.00 között futó portréműsor azokról, akik az emberi teljesítőképessgé határait feszegetik (levédett ötlet alapján)

Rendezvények:

Moderátori – műsorvezetői – háziasszonyi tevékenység magyar és angol nyelven

Rendkívüli sokoldalúságának és elképesztő munkabírásának köszönhetően több mint másfél évtizede évente több tucat eseményen dolgozott műsorvezetői, moderátori, háziasszonyi szepekörben olyan vendégek mellett mint Cindy Crawford, Peter Tufo (korábbi Budapestre akreditált amerikai nagykövet), Juan Antonio Samaranch, José Cura, Bernie Ecclestone, Bruno Grandi, a hazai politika és közélet legismertebb szereplői és még sokan mások. A művész-, zenészvilág rendezvényein, de divatesteken, ékszerbemutatókon és diplomáciai eseményeken is gyakorta dolgozott a fenti feladatkörökben. Egyik a sok közül például, hogy 2017 február 18-án a harmadik InfoBál háziasszonya volt. 

Filmek:

Zsuzsa néhány filmben rövid szerep erejéig is feltűnt. Ilyen volt például 2000-ben a "Fit & Roll" aerobik film, vagy még ebben az évben a "Pizzás" című magyar játékfilm ahol egy tévéshop eladót alakított és olyan színésznők és színészek mellet játszott mint: Gubás Gabi, Incze Ildikó, Szacsvay László, Haumann Péter, Rékasi Károly. 2005-ben a "Fehér tenyér" című filmdrámában alakított riportert.

Youtube:

Zsuzsa 2020 Január 7-én elindította saját youtube csatornáját Csisztu Channel néven. Ezzel együtt egy vadonat új műsorát is bejelentette ami a Csisztu Sport Cast (CSC) nevet kapta és a youtube csatornájára kerülnek fel az adások. Zsuzsa itt sportolókkal, sportújságírókkal és a sporthoz kötődő szakemberekkel vitatja meg a magyar és a világsport legfontosabb kérdéseit és témáit. A teljes beszélgetései podcast formában is elérhetőek olyan csatornákon mint: Spotify, Buzzsprout, Anchor vagy PocketCasts.

 

 

Szakmai elismerések:

 

- 1991- 92 – Big Ten Conference – SCHOLAR-ATHLETE AWARD (NCAA)

- 1992 – ATHELE OF THE YEAR AWARD in gymnastics

- 1991 – Patty Berg Award for oustanding academic and athletic achivements

- 1992 – Patty Berg Award (kiemelkedő tanulmányi és sporteredmények elismeréséért)

- 1996 – Németh Gyula Díj

- 1996 – Szakmai Nívódíj az olimpiai magazin című sportműsor-sorozat műsorvezetőjeként az Atlantai Olimpia előtt

- 2000 – Ezüst Toll Díj

- 2015 - Papp László Budapest - Sportdíj

- 2019 - Zsuzsa hivatalosan is a világ 5. legjobb sportújságírója. A sportújságírók "Oscar díjának" versenyére 119 országból 1273 pályamű érkezett. Ebből a leginkább férfiak uralta mezőnyből emelkedett ki Zsuzsa írása aki Színes portré kategóriában az 5. lett és egyben a legjobb női sportújságíró is ebben a kategóriában. Zsuzsa pályaműve a Presztízs Sport magazinban jelent meg és a cikket Szabó Kati négyszeres tornászvilágbajnokról írta aki annak idején a román válogatott színeiben még Zsuzsi ellenfele volt. 

Példakép:

2019 április 15-én Zsuzsa az RTL Klub Reggeli című műsorának a vendége volt. Az adásba még egy népszerű influenszer a 18 éves Farkas Timi is meg lett hívva. Az influenszer interjúja közben Zsuzsa megjegyezte: "Ne haragudj, azt el is várom tőled, hogy leérettségizz, az a minimum. Ha te ennyi emberre hatsz, akkor neked felelősséged is van. Azt kell közvetíteni, hogy igenis egy fiatal lánynak nem állhat abból az élete, hogy sminkel, jobbra megy, balra megy, hanem tanul és képzi magát, hogy legyen belőle tulajdonképpen egy értelmes anyuka a jövőben". Bár kétségtelen, hogy Zsuzsa erősebb hangnemet használt mint kellett volna, de ő maga is hozzátette, hogy ezt kicsit sem bántó szándékkal mondta hanem építő jellegű kritikának szánta és arra akarta ösztökélni Timit és a hozzá hasonlókat, hogy tanuljanak tovább és fejlődjenek. Természetesen az influenszer rajongói és sok más médium ezt kiforgatva rögtön nekiestek Zsuzsának és támadták cikkekben, kommentekben és fórumokon. Hivatkoztak arra, hogy Zsuzsa túlságosan számonkérő volt valamint csak irigy Timire mivel állítólag népszerűbb mint ő ami nyílvánvalóan nem igaz! Azzal is vádaskodtak, hogy Zsuzsa ott csak egy meghívott vendég volt aki az adott témába nem kellett volna, hogy beleszóljon! Valmaint azt is felhozták, hogy Timi nem Zsuzsa korosztályának szóló tartalmakat készít így Zsuzsa nem is érthet a témához. Holott Zsuzsának két fiatal fiúgyermeke van akire kihatnak az influenszerek így ha nem is közvetlenül, de közvetve bizony Zsuzsa is érintett a témában és Zsuzsa itthon már a kezdetektől használta az internetet (tartalmakat gyártott rá, blogolt..stb) így ő az internet világában is jártas! Timi is egy videóban reagált a témára szinté nem éppen enyhe hangnemben. Természetesen Zsuzsa is megvédte magát valamint mellette is rengetegen álltak ki köztük Kőváry Anett is és mind egyetértenek abban, hogy Zsuzsi élete során rengeteg mindent tett/tesz le az asztalra! Példás családanya, kiváló műsorvezető, újságíró, aki világszinten is jelentős sikereket ért már el. Nem mellesleg a hazai sportélet egyik legendás alakja! Ennek fényében nyugodtan kijelenthető, hogy Csisztu Zsuzsa valódi példakép ellentétben az influenszerrel!

Irodalmi munka:

Zsuzsának eddig négy könyve jelent meg!

- Csisztu vizet a pohárba! – önéletrajzi ihletésű kötet

- Csisztu.hu – webnapló és egyéb vallomások – blogkönyv

- Rivális – élsportolók szemtől szemben – interjú gyűjtemény

- Kis gyerek kis gond - Ez valami vicc? - saját ihletésű szotrigyűjtemény

Filmjei:

- Határtalanul!?! (1997) - rendező, műsorvezető

- Fit & Roll (2000)

- Pizzás (2000) - tévéshop eladó

- Irigy Hónaljmirigy Show - Bajnokok Rigája (2003) - Önmaga

- Fehér Tenyér (2005) -Riporter

Utolsó frissítés: 2020.08.29. 22:10 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace