Starity

Dianna Agron

Dianna Agron Dianna Agron nemzetisége 344. 1417rajongó 114vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 92%
 • stílus: 92%
 • szimpátia: 92%
 • Születési név
 • Dianna Elise Agron
 • Becenév
 • D, Dia, Angel
 • Születési idő
 • 1986. április 30.
 • Születési hely
 • Savannah, Georgia, USA
 • Foglalkozás
 • színésznő, énekesnő, rendező
 • Családi állapot
 • férjezett
 • Partner
 • Winston Marshall
 • Magasság
 • 168 cm
 • Eredeti hajszín
 • szőke
 • Szemszín
 • zöld
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Robert De Niro Alex Pettyfer Lea Michele Dave Franco

Dianna Agron életrajza

KORAI ÉVEK, TANULMÁNYOK (1986-2004):

Dianna Elise Agron néven látta meg a napvilágot 1986. április 30-án az Egyesült Államok-beli Savannah városában, Georgiában. Édesanyja Mary Agron, édesapja pedig Ronald S. Agron, a Hyatt Hotels szállodák vezérigazgatója. A család Dianna, majd öccse, Jason születése után sokáig Texasban, San Antonióban élt, azonban édesapjuk munkája miatt később számos hotelben laktak. Végül San Franciscóban telepedtek le, ahol Dianna el is kezdte tanulmányait.

Mikor Dianna 15 éves volt édesapjánál egy, az idegrendszert érintő gyulladásos autoimmun betegséget fedeztek fel az orvosok, mely az családot megviselte, annyira, hogy szüleik végül a különválás mellett döntöttek. Ezután Dianna édesanyjához került, öccsével együtt.

Először a Burlingame Intermediate Schoolban, majd a Burlingame gimnáziumban tanult. Az iskolában tagja volt a szalagavatós bizottságnak, illetve a színházi életbe is ekkor kóstolt bele először: fellépett többek között iskolai és helyi produkciókban, mint a Grease feldolgozásban, ahol Martyt alakította, a Vanities c. darabban, és az Óz a Nagy varázslóban is, ahol pedig főszerepet játszott, mint Dorothy Gale. A színészkedés mellett a háttérmunkálatokban is kivette a részét; segédkezett a színházi díszletek kivetelezésében, és a fellépőruhák összeállításában is. 3 éves korától kezdve járt táncórákra, kezdetben klasszikus balettet táncolt, majd később a jazzbalettbe, utána pedig a hip-hopba is belekóstolt, kamaszkorában pedig már ő maga kezdett el táncórákat adni.

Dianna gimnáziumi évei alatt mindemellett egy helyi ruhabutikban is dolgozott, ahol nemcsak a divatba szeretett bele, de a fényképezés is hobbijává vált - többek között ő készítette a gimnáziumi évköny fotóit. Miután 2004-ben befejezte közéiskolai tanulmányait, Los Angelesbe költözött, hogy valóra válthassa álmát, miszerint színésznő lesz.


SZÍNÉSZI PÁLYAFUTÁSA

Karriere kezdete, kisebb film- és sorozatszerepek (2006-2008):

Első filmszerepét 2006-ban kapta meg az Ismeretlen hívás című horrorfilmben, ahol egy pompomlány szerepébe bújt. Nemsokkal ezután egy újabb produkcióban tűnt fel, az After Midnight: Life Behind Bars-ban játszhatott, mint Kelly. Ugyanekkor debütált a Magánürügyek egyik legújabb epizódja, amelyben egy epizód erejéig láthattuk, kisebb szerepben. Ugyanebben az évben még feltűnt a New York-i helyszínelők egyik részében, mint Jessica Grant, illetve a Drake és Josh nevű Nickelodeon tévésorozatban Lexit alakította, míg a Shark - Törvényszéki rangadozóban Gia Mellon karakterét keltette életre. 2006-ban szerepet kapott a népszerű Veronica Mars című sorozatban is, ahol Jenny Budosh szerepében láthattuk 3 rész erejéig. A sorozatban Kristen Bell oldalán láthattuk.

A következő évben, 2007-ben megkapta első rövidfilmes szerepét a Rushers c. produkcióban, melyet Joey Boukadakis rendezett, és amely később elnyerte a 2007-es Medofesten a Legjobb rövidfilmért járó díjat. Ugyanekkor láthattuk a TKO című drámafilmben Samantha Alarcon, Daz Crawford és Christian Boeving oldalán, mely egyben első komolyabb szerepe is volt. Itt Dyanna szerepét öltötte magára. Később visszatérő szerepet kapott a nagysikerű Hősök c. tévésorozatban, mint Debbie Marshall, a Costa Verde gimnázium pompomcsapatánya kapitánya. A szerep eljátszása után számos ajánlatot kapott horrorfilmekben, amelyeket később elutasított. Nemsokkal ezután szerepelt a Milo Ventimiglia által készített mindössze 13 epizódos MTV sorozatban, az It's a Mall World-ben, mint Harper. Az év végén jelent meg Skid Marks c. vígjáték filmje, ahol Megan karakterét öltötte magára. 2008-ban vendégszerepelt a Gyilkos számok című krimisorozatban egy epizód erejéig, mint Kelly Rand.


A nagy siker, avagy a Glee – Sztárok leszünk!
 (2009):

A 2009-es év hozta meg számára az igazi áttörést, amikor is szerepet kapott a Fox legújabb dráma-vígjáték sorozatában, a Glee - Sztárok leszünk! című produkcióban. A szériában Dianna Quinn Fabray karakterét játsszotta. Dianna a sorozat első három évadában főszerepben volt látható, a negyedik évad forgatási munkálatai előtt azonban a készítők bejeltették, Quinn karaktere ettől kezdve csak vendégszereplő lesz. A negyedik évad során így három epizódban láthattuk a színésznőt, illetve az utolsó, hatodik évadban még két epizód erejéig visszatért, melyben ő is búcsút intett a sorozatnak.

Érdekesség egyébként, hogy Dianna az utolsó volt a szerepre jelentkező színészek között, és mindössze a forgatás előtt pár nappal tudta meg, hogy végül ő játsszhatja el Quinn karakterét. A szerepre a színésznő Frank Sinatra egyik klasszikus slágerével, a "Fly Me to the Moon" c. dallal jelentkezett. Quinn karaktere meghozta a várva várt sikert a színésznőnek, hiszen nemcsak az Egyesült Államokban, de az egész világon hatalmas szenzáció lett a sorozat. Az itteni alakításáért számos díjra is jelölték, többek között 2010-ben egy Screen Actors Guilds díjat is bezsebelt vele, melyet kiemelkedő színészi játékáért kapott.

Szintén 2009-ben szerepet kapott a Dinner with Raphael c. Joey Boudakadis által rendezett rövidfilmben, mely a Vail-i Film Fesztiválon debütált. Ezután megfordult a Celebrities Anonymous c. műsorban, Lindsay Zirrel és Joey Kernnel. Nem utolsó sorban az év folyamán ő írta és rendezte meg első saját rövidfilmjét, az A Fuschia Elephant című produkciót, melyben Dave Francóval játszott főszerepet.


Nagyobb filmszerepek, nemzetközi siker: A negyedik (2010-2012):

A következő évben, 2010. elején Minnow Hayes karakterét öltötte magára a Romantikus lelkek c. romantikus drámafilmben. Nemsokkal ezután láthattuk a Denis Henry Henelly által rendezett akciófillmben, a Bold Native-ben is. A következő szerepét a Díva című musical drámában kapta meg, mint Natalie, ahol olyan neves sztárokkal játszhatott együtt, mint Cher, Christina Aguilera, Eric Dane vagy éppen Stanley Tucci. Ugyanebben az évben Dianna jelentkezett a Marvel legújabb Spiderman filmjének a feldolgozásába Gwen Stacy szerepére, azonban a szerepet végül a szintén amerikai színésznő, Emma Stone kapta meg.

2011-ben került a mozikba Chris Briant legújabb horrorfilmje, a The Hunters, melyben Dianna főszerepet játszott, mint Alice. Még ebben az évben szerepet kapott Pittacus Lore bestseller könyvének filmadaptációjában, a Negyedik című science-fiction filmben. A produkcióban Diannát Alex Pettyfer oldalán láthattuk Sarah szerepében, aki a földönkívüliek és az őket levadászó harcának kereszttüzébe kerül. A film a várthoz képest nem teljesített túl jól, így sokáig kérdéses is volt a könyvkötetek megfilmesítésének folytatása. Végül a készítők nem folytatták John és Sarah történetét. Ugyanebben az évben a színésznőt még láthattuk a Glee különkiadásos filmjében, a Glee: The 3D Concert Movie-ban.


Munkálatok neves színészekkel – Vérmesék, Titkok hálójában
 (2013-2015):

Dianna következő filmje a 2013. szeptemberében debütált Vérmesék című produkció, melyben Robert De Niro, Tommy Lee Jones és Michelle Pfeiffer oldalán játszott. A produkció igen jó bevételt hozott, illetve a kritikusok szerint a színésznő alakítása vitte a prímet a filmben, maga mögé utasítva De Nirót és Lee Jonest. 2014-ben a színésznő Sam Smith : I'm Not The Only One videoklipjében szerepelt mint az énekes felesége.

2015. januárjában debütált a Sundace Film Fesztiválon a színésznő Titkok hálójában című filmje, melyben Daliát alakította, egy politikus jelölt asszisztensét, akivel később a lány romanikus kalandba keveredik. A produkcióban a színésznő Patrick Wilson, Lena Headey és John Cho oldalán játszott. Ezután ismét egy romantikus vígjátékban, a Tumbledownban láthattuk a színésznőt, Jason Sudeikis és Rebecca Hall oldalán főszerepben. A film a Tribeca Film fesztiválon került először bemutatásra, csakúgy mint Dianna következő munkája, a Bare, melyet pedig Natalie Leite rendezett. Ebben a produkcióban Sarah Barton szerepét öltötte magára a színésznő, egy kihalt kisvárosában élő fiatal lányét, aki romantikus kapcsolatba kerül egy halászcsónakossal.


Jelenlegi projektek – Jeckyll Island, Novitiate, Headlock és Berlin, I Love You
 (2016-jelenleg):

2016-ban került bemutatásra a Hollow in the Land című Scooter Corkle által rendezett kaland-thriller, melyben egy a főszereplő Alison elvesztett öccsét indul megtalálni. Dianna Alison karakterébe bújt a film kedvéért. 

2017. január 13-án debütált a mozikba Dianna legújabb filmje, a Jeckyll Island, melyben AnnaSophia Robb, Frank Grillo és Ed Westwick oldalán játszott főszerepepet. A következő produkciója a Novitiate, amely a 2017-es Sundance Film fesztiválon kerül majd először bemutatásra. Itt egy fiatal apácát fog alakítani Dianna.

2018-ban Diannát két produkcióban láthatjuk majd: egy thrillerben, a Headlockban főszerepet játszik, mint Tess Chandler, egykori CIA ügynök, aki férje megsebesülése után az igazság felfedésére teszi fel életét. A Berlin, I Love You lesz Agron következő filmje, mely egy 10 verset ölelő versgyűjteményt filmesít meg. 2019. januárjában debütált az Against the Clock című filmje. Idén kerül bemutatásra a The Laureate c. produkciója, melyben Laura Haddockkal és Tom Hughesszel játszik együtt.


SZÍNPADI SZÍNÉSZET:

Dianna színpadi debütálására 2015. tavaszán került sor. A színésznő még az év elején szerepet kapott a neves tervező, Alexander McQueen életén alapuló színdarabban, a McQueen-ben. Itt Dahlia karakterébe bújthatott, aki a történet szerint betört a tervező otthonába, hogy ellopja egyik becses ruhakölteményét, majd McQueen maga éri tetten a tolvajt. A fantasy témájú darabot James Phillips írta a tervező halálnak ötödik évfordulójának tiszteletére, melyet 2015. május 12-től június 6-ig játszottak a Londoni St. James színházban. A darabot egyébként tovább szerették volna játszani a West End színházban, szintén Londonban, azonban a színésznő egyéb forgatási kötelezettségei miatt ez nem valósult meg a későbbiekben.


EGYÉB MUNKLATOK:

2009-ben Dianna írta, rendezte és producerálta saját készítésű vígjáték rövidfilmjét, az A Fuschia Elephant című produkciót. A történetben Charlotte Hill a főszereplő, aki 18. születésnapja előtt eldönti, változtatni fog életén. Miután a lány nem akarja követni anyja alkoholista életvitelét, talál magának egy segítőtársat - Michaelt (Dave Francó játssza) akivel megpróbál túllépni problémáin, majd egy hatlmas buli keretein belül megünnepli születésnapját.

Dianna emellett gyakran vállal házigazda szerepet neves eseményeken. 2009-ben ő volt az egyik mini zenei fesztivál, a 826LA-n ő volt a rendezvény házigazdája. Pár évvel később, 2012. júniusában San Franciscóban ő vezényelte le a GLAAD Media Awards díjátadót. Szintén a 2012-es évben a Nintendp kampányában is szerepelt, amelyet 2013-ban is megrendeztek. Itt is tiszteletét tette a színésznő.

2013. márciusában a 18. san franciscói Power of Choice Luncheonon egy kisebb beszédet mondott, melyet Roe V. wade negyvenedik évfordulójának alkalmából tartottak. Ugyanebben az évben még tiszteletét tette a The Hollywood Reporter and Jimmy Choo's 2nd Annual Most Powerful Stylist ebédjén, ahol ő is a jelöltek között volt. 2014. februárjában ő és öccse, Jason fényképezte a Galore magazin legújabb számát. Ugyanebben az évben segédkezett Thao & The Get Down Stay Down egyik videoklipjének rendezési munkálataiban.

2015-ben ismét a rendezői székbe ült, amikor is Tory Burch Párizsi kollekciójának legújabb promotáló videójában segédkezett. Dianna azóta nem vállalt rendezői munkálatokat, viszont elárulta, később szívesen foglalkozna ezzel is.


ZENEI KARRIER:

Dianna már kiskorától kezdve aktív volt a zenei életben, azonban a Glee - Sztárok leszünk! című sorozattal tudott igazán kibontakozni tehetsége. A sorozatban Quinn Fabray által elénekelt dalait mint kiadta a csatorna kislemezként, illetve a hivatalos betétlemezen is megtalálhatóak ezek a számok. Dianna zenei debütálása a showban egyébként az "I Say a Little Prayer" című dallal volt, amely egyébként a brit zenei ranglistákon is bekerült a Top200-as listába. Ettől kezdve folyamatosan előadott dalfeldolgozásokat a műsor keretein belül, amelyek közül még hatalmas sikernek örvendett például a "You Keep Me Hangin' On" vagy éppen az "It's a Man's Man' Man's World", amely a Billboard zenei ranglistán a Top100-ban is benne volt.

2011-ben egy interjú során megkérdezték a színésznőt, nem szeretne esetleg saját szerzeményeket, esetleg egy szólóalbumot is kiadni, mire ő azt felelte, számára a színészet fontosabb, így továbbra is csak a showban adja elő feldolgozásait.

2013. februárjában Dianna volt a You, Me and Charlie koncert házigazdája Los Angelesben, ahol fel is lépet, még pedig egy Tina Turner dallal (What's Love Got to Do with It) és egy Fleetwood Mac szerzeménnyel (Dreams). 2014. novemberében számos nemzetközi előadóval együtt ő is közreműködött a UNICEF jótékonysági céllal elkészített kislemezében, az "Imagine"-ben, amely eredetileg egy John Lennon sláger volt. 2015. júliusában ismét fellépett egy nemzetközi eseményen Londonban, ahol az amerikai himnuszt énekelte el. 

MAGÁNÉLETE:

Dianna első nyilvános kapcsolata a média előtt Dave Francóval volt. Francóval 2008. januárjában kezdett el randevúzni a színésznő, majd 2009. májusában váltak el útjaik. Nemsokkal ezután Diannát Adam Brodyval, a Narancsvidék sztárjával kapták lencsevégre New Yorkban a színésznőt. A pletykát a pár sosem erősítette meg, állításuk szerint barátságnál több nem volt kettejük között. 2010. nyarán a Negyedik c. film forgatásán ismerkedett meg a színésznő Alex Pettyferrel, akivel hamar összemelegedtek. Kapcsolatuk alatt felmerült a hír, miszerint a két fiatal eljegyezte egymást, melyet titokban akarnak tartani. A pletyka azonban nem valósult igaznak, hiszen nemsokkal ezután, fél évnyi randizás után 2011. elején a szakítás mellett döntöttek. Pár hónappal később Diannát Sebastian Stan oldalán kapták lencsevégre, akivel meg is erősítették, hogy egy pár alkotnak. Majdnem egy évig tartott kapcsolatuk, míg végül 2012. márciusában elváltak útjaik.

2012-ben egy ideig Henry Joostal randevúzott a színésznő. Ezután Christian Cookekal boronálta össze a sajtó, akivel aztán majdnem egy évig járt együtt. 2013. nyarán az ausztrál Nick Mathersszel kezdett el találkozgatni Dianna. Vele 2014. januárjában váltak el útjaik. Ezután a média Thomas Cocquerellel és Jack Streetel hozta össze a színésznőt, melyek közül az utóbbi csak pletyka volt. 2015-ben ismét egy ausztrál oldalán találta meg a boldogságot, ekkor kezdett el randevúzni Luke Braceyvel Dianna. Később Nicholas Houlttal boronálta össze a sajtó, azonban a színész és közte állításuk szerint nem volt semmi.

2015. nyarán a brit származású zenésszel, Winston Marshallal kezdett el randevúzni a színésznő. Nagyjából fél évnyi együttjárás után, 2015. decemberében Winston megkérte Dianna kezét, aki igent mondott. Majdnem egy évnyi tervezés és szervezés után 2016. október 15-én mondta ki a páros a boldogító igent a Beldi Country Clubban, Marrakesh városában, Marokkóban. Dianna az esküvőn egy Valentino ruhát viselt. A lagzi majdnem három napig tartott, a vendégseregben pedig olyan celebek is tiszteletüket tették, mint Shelby Drummond, Carey Mulligan, vagy éppen Dianna jó barátnője, Lea Michele.


JÓTÉKONYSÁG & AKTIVIZMUS:

Dianna mindig is nyíltan támogatta az állatvédelmet és az LGBT közösséget, melyhez twitter fiókját is előszeretettel használja. 2011. decemberében megnyitotta saját weboldalát is, a You, Me and Charlie-t, melyhez ő maga gyűjti össze és írja meg a cikkeit számos témában, mint például a zene, a művészetek, a divat, vagy éppen a világban zajló aktuális napi hírt. Az oldalt a színésznő egyébként egy inspirációként hozta létre a feltörekvő fiatal művészeknek. A Vanity Fair magazin is felfigyelt a weboldalra, amelyről úgy nyilatkozott, hogy az tele van "napsütéssel, optimizmussal, és kedves emberekkel".

2012-ben a Glee sztárjai voltak a GLAAD Media Awards házigazdáji, ahol a jó cél érdekében adtak csókot a sztárok a nézőközönségen belül. Dianna a kampányban több, mint 5,500 dollárnyi bevételt adományozott a szervezetnek. Nemsokkal ezután, szintén a 2012-es évben Dianna a The Trevor Project keretein belül gyűjtött, születésnapja alkalmából. A The Trevor Project egyébként az LGBT közösségen belüli öngyilkosságot szeretné megelőzni, melyet a színésznő is nagy erőkkel támogat aktivista létére. 2012-ben még a Kampong Cham Centerben is végzett jótékonysági munkát, amely által Kambodzsába utazott, és hátrányos helyzetű gyermekekkel töltötte a napját.

2013-ban születésnapját ismét jótékonykodással töltötte. Miután rajongói 10,200 dollárnyi pénzt gyűjtöttek össze a színésznőnek, Dianna azt a pénzt karitatív célokra szánta: a Somaly Mam Foundations szervezetnek adományozta, amely az emberei kereskedelm megszüntetéséért harcol. 2013. augusztusában a színésznő ismét pénzt adományozott, ekkor a Vietnam Veterans of Americát segítette. Dianna támogatta a Camp Wonder és a Cetaphil között létrejött kezdeményezést, amely a krónikus- és az életet veszélyeztető bőrbetegségekkel élő gyermekek szórakoztatásában segít.

2014. februárjában a Glee sztárjai részt vettek a Young Storytellers Foundation legnagyobb showműsorában, a Glee Big Showban, ahol ötödik osztályos gyermekek által írt és előadott történetek adták az élő műsort. Ezen szervezet célja egyébként az állami iskolákban népszerűsíteni a művészeti programokat. 2014. nyarán Dianna számos más sztárokkal együtt részt vett a Big Slick hétvégi jótékonyság eseményen, ahol a Children's Mercy kórháznak gyűjtöttek, Kansas Cityben. A hétvége keretein belül a színésznő játszott a celebeknek rendezett softball meccsen, a bowling mérközésen, és magán az aukción is. 2014. decemberében Agron segédkezett és élő műsort is adott a az amerikai frontról hazatérő katonák köszönötésében. Ezután pedig részt vett az ASmallWorld nevű szervezet nemzetközi gáláján, ahol egy csókjáért 20 ezer dollárnyi adományt gyűjtött össze, amely a War Child jótékonysági szervezetnek a javára ment.

2016. májusában a színésznő elutazott az Európai Unióba, ahol meglátogassa a szíriai menekülteket.

Mindemellett a színésznő támogatja a 826LA nevezetű non-profit szervezetet is, akik a 6 és 18 év közötti művészi hajlamú, ám rossz körülmények között élő gyermekeket segítik magánórákkal, illetve lehetőséget adnak nekik művéik publikálására is. Dianna a Wildlife Waystation szervezetet is támogatja, ami pedig megkeresi, rehabilitája és biztos otthont ad a kihalóban lévő különleges állatoknak, az egész világon. 


TETOVÁLÁSAI:

Van egy "Mary had a little lamb" szöveget mutató tetoválása hátán, melyet édesanyja neve után készítetett, hiszen ő volt Mary kis báránya, mely beceneve és twitter felhasználó neve is egyben.

Ezt a tetoválás később kibővítette: először a "Here I Am" című szöveggel, majd a "What will we become? We become ourselves" idézettel, melyet Patti Smith "Just Kids" című kötetéből vett.

Később még két részettel bővült a rajta megtalálható varrás: "We're all mad here" az Alíz csodaországból c. történetből, illetve az "And all the world is green" c. idézettel, melyet pedig Tom Waits szövegéből vett, és amely környezetvédő mivoltára utal.  

ÉRDEKESSÉGEK:

 ❀ Zsidó vallású családból származik, ő maga is vallásos
 ❀ Szabadidejében imád főzni
 ❀ Vegetáriánus és PETA támogató
 ❀ Nemrég örökbe fogadott egy kiskutyát, akit Johnnynak nevezett el
 ❀ Régen együtt élt a Glee-ből ismert barátnőjével, Lea Michele-vel
 ❀ Nagyon nőies a stílusa: imád szoknyát és ruhát hordani
 ❀ Szerepelt már a People Magazine "Legszebb emberei" listáján
 ❀ Imád temetőkben sétálgatni
 ❀ Imádja a fantasy világát: oda meg vissza van a kalózokért és a boszorkányokért
 ❀ Orrát már kétszer is eltörte, először egy gimis házibuliban, másodszor pedig egy koncert alatt
 ❀ Nagyon szeret forgatókönyveket írni, és hobbija a fényképezés is
 ❀ Imád a tengerparton pihenni, ha tehetné egész nap ott heverészne
 ❀ Családneve eredetileg az Agronsky, melyet akkor változtattak meg, amikor szülei Oroszországból az USA-ba költöztek
 ❀ Beceneve a "Kis bárány"
 ❀ Utálja a tűket, vérvételre után gyakran el szokott ájulni
 ❀ Anyai ágon angol, német és ír felmenői vannak


KEDVENCEI:

• Kedvenc színésznője is példaképe Audrey Hepburn
• Kedvenc meséje az Alíz csodaországban
• Kedvenc állatai az elefántok
• Kedvenc számai a 3 és a 13
• Kedvenc színe a lila és a rózsaszín
• Kedvenc étele a kínai
• Kedvenc zenekara a Radiohead
• Kedvenc filmje az I Am Bored 

MEGNYERT DÍJAK:

2010: Screen Actors Guild Awards - Outstanding Performance in a Comedy Series (Glee - Sztárok leszünk!)
2010: Teen Choice Awards - Choice TV Show: Comedy (Glee - Sztárok leszünk!)
2010: People's Choice Awards - Favourite New TV Comedy (Glee - Sztárok leszünk!)
2010: Golden Globe Awards - Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (Glee - Sztárok leszünk!)
2010: TV Land Awards - Future Classics díj (Glee - Sztárok leszünk!)
2010: Gay People's Choice Awards - Favourite Music Duo or Group (Glee - Sztárok leszünk!)
2011: Victoria's Secret: What's Sexy - Sexiest Smile
2012: Giffoni Film Festival - Giffoni Award
2013: Napa Valley Film Festival - Rising Star Award


AUTOGRAM CÍME:

Dianna Agron
LBI Entertainment
2000 Avenue Of The Stars
3rd Floor
North Tower
Century City, CA 90067
USA 

írta: missdaisy

RENDEZŐKÉNT:

2009: A Fuschia Elephant
2015: L'Américaine


SZÍNHÁZ:

2015: McQueen - Dahlia


SOROZATOK:

2006: Close to Home / Magánügyek - Drunk Girl
2006: CSI: NY / New York-i helyszínelők - Jessica Grant
2006: Drake & Josh / Drake és Josh - Lexi
2006: Shark / Shark - Törvényszéki ragadozó - Gia Mellon
2006: After Midnight: Life Behind Bars - Kelly
2006-2007: Veronica Mars - Jenny Budosh
2007: It's a Mall World - Harper
2007: Heroes / Hősök - Debbie Marshall
2008: Numb3rs / Gyilkos számok - Kelly Rand
2009: Celebrities Anonymous - Sadie
2009-2015: Glee / Glee - Sztárok leszünk! - Quinn Fabray


FILMEK:

2006: When a Stranger Calls / Ismeretlen hívás - Cheerlader
2007: T. K. O. - Dyanna
2007: Skid Marks - Megan
2007: Rushers - Kyle's Girlfriend
2009: Dinner with Raphael - Dianna
2009: A Fuschia Elephant - Charlotte Hill
2010: Bold Native - Samantha
2010: The Romantics / Romantikus lelkek - Minnow Hayes
2010: Burlesque / Dívák - Natalie
2011: The Hunters - Alice
2011: I Am Number Four / Negyedik - Sarah Hart
2011: Glee: The 3D Concert Movie - Quinn Fabray
2013: The Family / Vérmesék - Belle Blake
2015: Zipper / Titkok hálójában - Dalia
2015: Tumbledown - Finley
2015: Bare - Sarah Barton
2016: Hollow in the Land - Alison Miller
2017: Jeckyll Island - Amelia Rhondart
2017: Novitiate - Sister Mary Grace
2018: Headlock - Tess Chandler 
2019: Berlin, I Love You
2019: Against the Clock - Tess Chandler
2019: The Laureate - Laura Riding

Utolsó frissítés: 2019.02.17. 18:06 missdaisy által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace