Starity

Do Han Se

Do Han Se Do Han Se nemzetisége 10702. 20rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Do Han Se (도한세)
 • Becenév
 • Hanse (한세)
 • Születési idő
 • 1997. szeptember 25.
 • Születési hely
 • Incheon, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • rapper, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 176 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Mérleg
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lim Se Jun Heo Chan Jung Su Bin Kang Seung Sik Choi Byung Chan Han Seung Woo

Do Han Se életrajza

DO HANSE

Do Hanse egy dél-koreai származású énekes, rapper és dalszövegíró, akinek a nevéhez eddig 56 dal tartozik. 1997-ben született szeptember 25-én Dél-koreában, Icheonban, van egy testvére, akit Hanbinak hívnak és 2000-ben született. 2016-ban csatlakozott az akkori Plan A entertainmenthez, ahol később csatlakozott a Victon elnevezésű kpop bandához, mint főrapper. A Victon dalok többnyire a nevéhez fűződnek. 2017-ben fejezte be tanulmányait városa középiskolájában. 2021-ben Do Hanse lett Jang Yoonkyung designer új brandjének a  SETSETSET modellje. 2021-ben szóló énekesként is debütált a Blaze című mixtape-jével.

Do Hanseről ismert, hogy fél a macskáktól és a víztől, illetve keresztény vallású, protestáns, amely nagy hatással van az életére. 

 

EGYÉNI KARRIER ( 2021 - napjainkig)

 

Do Hanse 2021-ben, születésnapján szeptember 25-én debütált szóló énekesként egy digitális albummal, melyet a Blaze nevet kapta. Hat dal található rajta, a Take Over lett a promóciós dal. Az albumot megelőzte egy dal, amely a Where is Love? nevet kapta. Hanse többek közt más énekesekkel is együtt dolgozik, mint például Kim Mijeonggal, akinek Volume Up! elnevezésű albumán szerepel is. A dal neve Seventh Floor. Hanse továbbá az évek során több nem hivatalos dalt is szerzett, amelyek a Victon youtube csatornáján megtalálhatóak.  


 VICTON (2016 - napjainkig)


 

2016 – 2017 – Me & 7 Men, debütálás, Ready, Identity és From. Victon  

2016 augusztus 24-én az ügynökség bejelentette, hogy új fiúcsapatot fog debütáltatni. Augusztus 29-én a Plan A közzétette a csapat első dalát és videóklipjét #Begin again címmel, de ez még nem a debütálásuk volt, ugyanis ekkor még annak dátuma ismeretlen volt. A videóban mind a hét tag szerepel, de csak hárman énekelnek benne, illetve négyen, mivel közreműködött Huh Gak is. Augusztus 30-án elindult a Me&7Men valóságshowjuk, amelyben közelebbről megismerhettük a tagok személyiségét és mindennapi életét.

2016 október 31-én a Plan A Entertainment ismertette az első fiú formációja debütálásának dátumát egy fotón keresztül, mint megtudhattuk 2016 november 9-ére lett kitűzve. A fiúkat ekkor még csak Plan A Boys-ként emlegettük, de november 1-jén a cég nyílvánosságra hozta a csapat hivatalos nevét, mely VICTON választásra esett. November 4-én YouTubera kitettek egy teaser videót a What Time Is It Now dalukhoz készült klipről. A videoklip igazán karizmatikusra, a dal pedig pörgősre és fülbemászóra sikeredett. Bár nem ezzel a dallal debütáltak végül, és a mai napig nem láthattuk a dalhoz készült klip teljes változatát, de November 9-én megjelent Voice New to World mini albumukon meghallgathatjuk az egész dalt. A mini albumuk mellett 9-én a debütálo daluk illetve videklipjük is megjelent az I'm Fine címmel, a klipben az Apink lánycsapat volt tagja, Naeun is megtalálható.

Február 9-én a Plan A bejelentette, hogy a VICTON teljes erővel dolgozik az új albumán amivel hamarosan vissza fognak térni. Február 21-én a cég felfedte a tagokról készült teaser fotókat, valamint visszatérésük hivatalos dátumát is megtudhattuk, ami március 2-ára esett. Február 22-én újabb teaser fotókat tekinthettünk meg, a képek feltárták, hogy az album öt dalt fog tartalmazni, valamint hogy a második mini albumuk címe az Eyez Eyez. 23-án és 25-én újabb és újabb képek jelentek meg a tagokról, illetve mindenkiről közzétett a cég teaser videót is. Az információkból kiderült, hogy a címadó daluk az Eyez Eyez lesz. Augusztus 23-án harmadik mini albumuk az identity jelent meg, amelyen öt dal volt található és a promóciós dal az Unbeliveable lett. 

A From. Victon az egy éves évfordulójukra adták ki november kilencedikén. Az albumon hat dal található, és a promóciós dal a Remember Me lett.

2018 – 2019 – Time of Sorrow, kisebb hiátus, Produce 101, Nostalgia és a csapat első győzelme

2018-ban május 23-án tértek vissza első single-jükkel a Time of Sorrow-val. Ekkor tájt a banda tartott egy nagyobb szünetet, mivel a kiadó egyre kevvésbé támogadta őket és a felbomlás szélén álltak, az egyik tag még a cipőjét is eladta, hogy venni tudjon a tagoknak kaját.

Tizennyolc hónapnyi szünet után tértek vissza 2019 november negyedikén Nostalgia elnevezésű albumukkal, immár hat taggal. Mivel a csapatból Seungwoo egy túlélő show keretén belül harmadikként bekerült az X1 elnevezésű bandába, aminek a szerződése nem engedte volna meg, hogy két évig részt vegyen a banda promócióiban. Az album hat dalt tartalmaz. Ez az album, ami elhozta a Victonnak igazán a sikert. Debütálásuk óta ezzel az albummal megnyerték életük első music show díjukat.

2020 – 2021 – Continuous, X1 felbomlása, Mayday, Seungwoo szóló karrier, Voice: The Future is Now és Seungwoo megkezdi kötelező sorkatonai szolgálatát


Nem sokkal a banda kiadta a Continuous elnevezésű albumukat, melynek promócióiban Seungwoo nem, de több dal megírásában részt vett. Az albumon öt dal található. Nem sokat kellett várni, három hónappal a Continuous kiadása után megjelentették második single albumukat, mely a Mayday nevet kapta. Két hétig tartott a promóciós időszak, a végén megtartották első vírtuális koncertjüket 2020 Victon Ontact Live: Mayday néven júniusban. Június kilencedikén első helyen végeztek a The Showban.

A csapat egyik tagja, Seungwoo 2021 augusztusában debütált első albumával, mely Fame nevet kapta és a promóciós dal a Sacrifice lett, ezzel Seungwoo lett az első a csapatából, aki szóló énekesként debütált.

A csapat eredetileg decemberben még visszatért volna, de mivel a csapat néhány tagja elkapta a korona vírust, ezért inkább a kiadás dátumát átrakták januárra. Az album Voice: The Future Is Now nevet kapta és tizenhárom dal található rajta, egyes tagok (többek közt Hanse) szóló dalaival együtt. Az albumból az első héten 71,390 darab kelt el, amellyel megdöntötték az egyéni rekordukat.

A Sweet Travel elnevezésű single a csapat évfordulójára készült, amelyen már Seungwoo nem vett részt, mivel megkezdte a kötelező sorkatonai szolgálatát.

2022 – jelen – Chronograph, Chaos, Choice és Heo Chan kilépése a csapatból

A csapat nem sokat várt és kiadta 2022-ben következő single albumukat, amely Chronograph nevet kapta és röviddel a single megjelentetése után bejelentették, hogy visszatérnek május 31-én a hetedik minialbumukkal, mely a Chaos nevet kapta, és a promóciós dal a Stupid O'Clock lett. Ezzel az albummal megdöntötték az eladási rekordukat, amelyet a Voice: The Future Is Now albumuk tartotta. 2022 szeptember 20-án Heo Chan feltételezhetően ittasan vezette autóját, mire a rendőrség is nyomozásba kezdett. A csapat kiadója, IST Entertaiment bejelentette ugyanazon hónap 22-én, hogy Heo Chan egy időre hiátusra vonul, míg a nyomozás tart. A csapat öt személlyel folytatta tovább, az októberben bemutatott 2022 VICTON FAN CONCERT (CHRONICLE) című koncerten is már öten szerepeltek. A koncert után Heo Chan egy saját maga által írott levélben bejelentette, hogy október 11 után már többé nem a Victon tagja. Ezzel a hét tag hatra csökkent, és Seungwoo is katonai sorkatonaságát tölti. Nem sokkal jelentették be, hogy öt taggal visszatérnek november 15-én Chose című nyolcadik mini albumukkal.

írta Mrs.Jack Frost és kiegészítette kaislaporola

Utolsó frissítés: 2022.11.04. 15:03 kaislaporola által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace